25/05/2010 14:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προς Προανακριτική για το Βατοπέδι

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο κοινού πορίσματος  ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ, για το Βατοπέδι.

Θα καταλογίζουν πολιτικές ευθύνες σε Κοντό, Μπασιάκο, Δούκα, Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη και Φωτιάδη. Και ποινικές ευθύνες στους Κοντό, Μπασιάκο, Δούκα, Ρουσόπουλο.

Από την πλευρά τα η ΝΔ θα ζητήσει να λογοδοτήσουν όσοι έβαλαν τις υπογραφές τους και ο κ. Παπακωνσταντίνου, με το σκεπτικό ότι από τον Οκτώβριο εκκρεμεί το θέμα της επαναφοράς των ακινήτων στο Δημόσιο.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου των βουλευτών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Μονή Βατοπαιδίου, ο Νίκος Δένδιας επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν δημιούργησε το θέμα, αλλά το «κληρονόμησε» το 2004.

Για την κλήση του Κ.Καραμανλή η θέση του κόμματος είναι ότι έχει έννοια, εφόσον τεκμηριωθεί, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν αποτελεί βάση τεκμηρίωσης η κατάθεση της Σταματίνας Μαντέλη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=333558&dt=25/05/2010#ixzz0owW8jsXE

Και πάμε για προανακριτική

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 25/05/2010 16:39:59

    Η λειτουργία του συγκυτίου,η τεχνική της ώσμωσης,το φαινόμενο της διαπήδησης.Η ζωή της αμοιβάδας.Ομοροι χώροι,γευστικότατη η σαλάτα,το σώμα κατελύθη,ασθενούν τα όργανα.Σκοπός επετεύχθη.Αλλά...το πνεύμα ελεύθερον,ακμαίον και ζωντανόν.Το πνεύμα που θα σας κυνηγάει στους αιώνες,άχρηστοι καμποτίνοι κι εξωνημένοι φαρισαίοι.Αιδώς ,ανδρείκελα της πάλαι ποτέ ανανεωτικής αριστεράς.Μιάς αριστεράς,που κρυφοπιστέψαμε,αλλά που ευτυχώς ποτέ δεν στηρίξαμε.Μιάς αριστεράς πόρνης, που βαμμένη της αξιοπρέπειας και της προόδου τα ψυμμίθια,δεν ξεκόλλησε ποτέ απ'της οπισθοδρομικής εμπάθειας το τέλμα.Σημάδι ελπίδας και υγείας γιά τον τόπο,η ύπαρξη κι ο λόγος του ξεκάθαρου ΚΚΕ.Κι άς είμαστε μιά ζωή απέναντι.Κι άς δείχνει άλλους δρόμους, απ'αυτούς που εμείς προτιμούμε.Μπορούμε τουλάχιστον να υποκλιθούμε, στην αλήθεια που πρεσβεύει.Κι άς μην μας αρέσει η αλήθεια αυτή.Εξάλλου,ο καθένας,έχει την δική του αλήθεια.Τις μάσκες,τα τζοβαιρικά,τις φενάκες,τις περρούκες και την πόρνη αλήθεια,πολεμάμε εμείς.Απ'το αμάραντο μετερίζι της αδούλωτης Ελληνοσύνης.

  2. danaos avatar
    danaos 25/05/2010 18:52:49

    Πόσα χρόνια γυρίζουν αυτά στο μυαλό μου!!!ΕΥΓΕ ΣΠΑΡΤΑΚΕ!!!!!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.