19/10/2008 22:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προπονείται για το Μαξίμου ο κ. Δασκαλάκης;

Αλλεπάλληλες συναντήσεις είχαν λένε τις τελευταίες ημέρες ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Ζαγορίτης και ο διευθυντής της Ν.Δ. Μενέλαος Δασκαλάκης. Για ποιο λόγο; Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι «προετοιμάζουν» τον κ. Δασκαλάκη να εισέλθει επισήμως στο Μαξίμου «μετά την αποχώρηση του Θόδωρου». Λέτε να αναλάβει αυτός την ενημέρωσή μας. Όχι φυσικά. Για αναπληρωτής του Γιάννη Αγγέλου ετοιμάζεται μου λέει το ίδιο πουλάκι.

Αυτό φαίνεται μάλλον να εννοεί και ο συνομιλητής του κ. Ζαγορίτη, δημοσιογράφος Μ. Κοττάκης που γράφει σήμερα στον ΕΤ: «Οι αθόρυβες αλλαγές στο τρίγωνο Μαξίμου - Ρηγίλλης - Λυκείου θα συμπληρωθούν -από την πιθανή μετακίνηση προσώπου-έκπληξη στο Μαξίμου (θα προέρχεται από το κόμμα)». Όπως επίσης λέγεται ο κ. Δασκαλάκης τυγχάνει και της εγκρίσεως  του Θόδωρου που τώρα που φεύγει θέλει να ξέρει τι αφήνει πίσω του.

Μυστακοφόρος και μονίμως χαμηλοθώρης, ο κ. Δασκαλάκης, έχει φήμη τεχνοκράτη και η αλήθεια είναι ότι κάνει συστηματική δουλειά. Και μόνο το γεγονός ότι παρέλαβε από τον μακαρίτη Γιάννη Βαρθολομαίο το ταμείο του κόμματος, κρυφό και φανερό, είναι ενδεικτικό της ισχύος του.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 19/10/2008 22:26:06

  Είναι αλήθεια όσα γράφει για τον Κοττάκη το PiAZZA del POPOLO;
  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

 2. αγανάκτηση avatar
  αγανάκτηση 20/10/2008 11:44:52

  Κάθε διαρροή πληροφοριών για ανασχηματισμό, πρόωρες εκλογές, αλλαγή στην οικονομική πολιτική, παραιτήσεις και αντικαταστάσεις στελεχών ή υπουργών, που είναι στην κατεύθυνση που υποδεικνύει η πίεση της κοινής γνώμης, πρέπει να ελέγχεται με το κριτήριο του αν διοχετεύεται απλώς για να ανακουφίσει αυτήν την πίεση, να κερδίσει χρόνο και όχι να ικανοποιήσει πραγματικά τις απαιτήσεις της κοινής γνώμης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.