#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/08/2010 19:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προετοιμασίες για πόλεμο στην Μέση Ανατολή;Η US Defence Security Cooperation Agency (DSCA) ενημέρωσε το Κογκρέσο αρχές Αυγούστου ότι το Ισραήλ παρήγγειλε τεράστιες ποσότητες καυσίμων διαφόρων τύπων για στρατιωτικούς σκοπούς.

Η DSCA είναι τμήμα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ με αντικείμενο την παροχή οικονομικής και τεχνικής υποστήριξης και εφοδιασμού με στρατιωτικό υλικό, εκπαίδευση και παροχή διαφόρων υπηρεσιών προς τους συμμάχους των ΗΠΑ, καθώς και προώθησης των σχέσεων μεταξύ των στρατιωτικών μονάδων της συμμαχίας.

Πρόκειται για το καύσιμο JP-8, ανεφοδιασμού μαχητικών αεροσκαφών.

Η παραγγελία αυτή εγείρει εύλογα ορισμένα ερωτήματα, όπως:

1. Σχεδιάζεται μια επιχείρηση ευρείας κλίμακας;

2. Και εάν όχι, για ποιο σκοπό προορίζονται αυτές οι τεράστιες ποσότητες;

(δεδομένου ότι το καύσιμο JP-8 έχει μικρό χρόνο ζωής, 6 έως 8 μήνες, παραμονής στην αποθήκη)

Η παραγγελία ύψους 2 δις δολαρίων αφορούσε:

- 1 δισεκατομμύριο λίτρα JP-8,

-  227 εκατομμύρια λίτρα αμόλυβδης βενζίνης και

-  378 εκατομμύρια λίτρα καύσιμου Diesel.

Αν το Ισραήλ έχει πράγματι σκοπό να επιτεθεί στο Ιράν, χρειάζεται το καύσιμο JP-8 για τα βομβαρδιστικά και τα μαχητικά του.

Ως εδώ καλώς.

Δεν εξηγείται όμως η ταυτόχρονη παραγγελία βενζίνης και diesel, εκτός εάν σχεδιάζεται και μια από εδάφους επίθεση με τεθωρακισμένα και μεταφορικά οχήματα στρατιωτικών μονάδων.

Η επίθεση στο Ιράν από εδάφους είναι αδύνατη.

Έτσι υπάρχει υποψία ότι η παραγγελία αφορά επιχειρήσεις σε χερσαίο έδαφος, της Γάζας της Δυτικής Ιορδανίας και του Λιβάνου, ώστε το Ισραήλ να έχει καλυμμένα τα νώτα του.

dk

Παράλληλα όμως οι ΗΠΑ ενέκριναν και την πώληση 210 συστημάτων PATRIOT στο Κουβέϊτ. Τι να τα κάνει όμως το Κουβέϊτ 209 αντιπυραυλικά συστήματα; Από που φοβούνται πυραυλική επίθεση και θέλουν να αναχαιτίσουν τους πυραύλους που θα περνάνε πάνω απο το Κουβέϊτ;


ΣΧΟΛΙΑ

 1. http://chomatery.blogspot.com avatar
  http://chomatery.blogspot.com 29/08/2010 19:42:19

  θα ήταν καθαρή τρέλλα εκ μέρους του Ισραήλ να επιτεθεί σε Ιορδανία και Λίβανο, δύο αμερικανόφιλα αραβικά κράτη και να χάσει έτσι κάθε ελπίδα επιβίωσης σ' ένα αμιγώς εχθρικό περιβάλλον. Ειδικά, αν σκέπτεται σοβαρά να πολεμήσει με τους Πέρσες του Ιράν.

 2. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 29/08/2010 19:51:30

  Φοβερό καρκίνωμα αυτή η χώρα!

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ εναςάσχετος 29/08/2010 22:10:06

   Και ο εδώ εβραίος Mineiko-Bilderberg δίνει στον Νετανιάχου Ελληνικό Ουρανό (έχει τη ψευδαίσθηση ότι ο Ουρανός μας είναι κι αυτός τσιφλίκι του) εμπλέκοντας άμεσα την Ελλάδα στη διένεξη Ιράν-Ισραήλ.

   Μακάρι να διαψευστώ, όμως μ'αυτόν τον χολερικό Αρμαγεδώνα,
   φαίνεται ότι θα έχουμε κι άλλα μεγάλα μπλεξίματα. Είναι επιτακτική ν'απαλλαγούμε άμεσα από δαύτον.

 3. H pena tis orghs avatar
  H pena tis orghs 29/08/2010 19:58:14

  Καύσιμα αξίας 2 δις; Εάν αυτό δεν λέγεται προπαρασκευή πολεμικών επιχειρήσεων ε τότε τι λέγεται. Τι κάνει νιαού νιαού στην Μέση Ανατολή; Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την γειτονιά δεν πρόκειται να βαρεθούμε. Α ρε αυτούς στην Αυστραλία, Χαβάι και στην Νέα Ζηλανδία πως τους ζηλεύω ώρες ώρες.

 4. Μisha avatar
  Μisha 29/08/2010 20:07:18

  Σήμερα άκουσα στο αυτοκίνητο μια είδηση για έναν εβραίο ραββίνο στο Ισραήλ που καλεί σε γενοκτονία των Παλαιστινίων.
  Έψαξα λίγο και την βρήκα:
  h**p://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?id=186365

  Στο Ισραήλ οι ραββίνοι δεν είναι τίποτα περιθωριακοί τύποι που δεν τους δίνει κανείς σημασία.Είναι ακριβώς στη θέση των μουλάδων του Ιράν και επηρεάζουν απο-φασιστικά την πολιτική ζωή της χώρας.

  • anonymos avatar
   anonymos @ Μisha 29/08/2010 23:52:12

   προτείνω αντι να τους σκοτώσουνε να τους πουλήσουν σαν κρέας στους Γερμανούς να τους φάνε (βλέπε αλλη είδηση)

 5. Factorx avatar
  Factorx 29/08/2010 20:59:09

  δείτε και το συμπλήρωμα που ανεβασα για Πάτριοτ στους Κουβείτ που οδηγεί σε εμπλοκή με το Ιραν

 6. antiochos avatar
  antiochos 29/08/2010 21:11:35

  Τα βαμπιρ ετοιμαζονται να ανοιξουν το φρεαρ της αβυσσου.
  Το θεμα ειναι να μην εμπλεξει το Εθνος μας ο λουστρος των ραββινων σ αυτη την ΤΕΛΕΤΗ.

  • anonymos avatar
   anonymos @ antiochos 29/08/2010 23:52:45

   Να σε σίγουρος ότι σε μας θα ξεσπάσουν

  • Kalazar avatar
   Kalazar @ antiochos 29/08/2010 23:52:50

   Ή ποιητής είσαι εσύ ή ανισόρροπος. Ή και τα δυο μαζί. Πάντως καλά τα γράφεις. Το έχεις που λένε. Αλλά πρόσεξε, μέχρι και ο Χίτλερ αποδείχτηκε εβραίος τελευταία. Μην αποδειχτείς και εσύ λούστρος στο τέλος τέλος.

  • Νταγιάν avatar
   Νταγιάν @ antiochos 30/08/2010 13:22:50

   Λουστρος; Τι βιτσιόζικοι χαρακτηρισμοί εινα αυτοί ρε αντίοχε; μηπως είσαι βυζαντινολάτρης και συ και φοβάσαι το φως;

 7. Σιφιλης avatar
  Σιφιλης 29/08/2010 21:38:32

  Η απόφαση αυτή δίνει το πράσινο φως από την Washington για την (δυνητική) πώληση των καυσίμων, αυτό δεν σημαίνει ότι η αγοραπωλησία θα γίνει τελικά ή ότι θα πάρουν όλη την ποσότητα. Το Αμερικανό-Εβραϊκό λόμπι έχει την πλήρη υποστήριξη της Χ. Κλίντον, αλλά ο Ομπάμα εναντιώνεται σε όποια επιθετική πολιτική του Ισραήλ. Όσο δεν βρίσκουν έναν τρόπο να τον στριμώξουν, το Ισραήλ δεν θα μπορεί να κάνει μεγάλα ανοίγματα. Επίθεση στο Ιράν χωρίς το οκέι από τον Λευκό Οίκο θα είναι ήτα για το Ισραήλ γιατί θα δεχτεί αντίποινα χωρίς να κάμψει το Ιράν. Ο Ομπάμα δεσμεύτηκε να υπερασπιστεί το Ισραήλ αν δεχτεί επίθεση, αλλά σε περίπτωση το Ισραήλ επιτεθεί, Ο Ομπάμα δεν θα αφεθεί να παρασυρθεί και θα εμφανιστεί μάλλον ως διαμεσολαβητής- ειρηνοποιός, πράγμα καταστροφικό για την εικόνα του Ισραήλ.

 8. Στέργιος avatar
  Στέργιος 29/08/2010 21:59:37

  Το Ιράν δεν είναι ούτε το καθημαγμένο από τους πολέμους και το εμπάργκο Ιράκ τού 2003, ούτε το πληγωμένο σπουργιτάκι που λέγεται Λίβανος, ούτε η μπουνταλού Αίγυπτος. Όποιος τα βάλει με το Ιράν θα φάει το κεφάλι του. Δείτε τι γίνεται στο Αφγανιστάν... Πέρσες είναι και οι Αφγανοί, αλλά Πέρσες που ζουν στο έτος 1000. Φανταστείτε τι θα γίνει αν το Ισραήλ τα βάλει με τους Ιρανούς, που είναι όσο άξιοι πολεμιστές είναι οι Αφγανοί, αλλά σε αντίθεση με αυτούς, έχουν και όπλα. Και τι όπλα!

  Πάντως, αν το Ισραήλ θελήσει να κάνει κάτι, ας το κάνει τουλάχιστον μόνο του. Νισάφι πια, με το να βάζει τους άλλους να κάνουν τους πολέμους του.
  Να δούμε και τι θα καταφέρει, δηλαδή, το Ισραήλ. Εδώ δεν κατάφερε να υποτάξει 5 Τούρκους τραμπούκους με σιδερολοστούς... Είναι εύκολο να έχεις μαντρώσει 1,5 εκατομμύριο Παλαιστίνιους στη Γάζα και να τους καις με βόμβες φωσφόρου... Αλλά εναντίον κανονικού εχθρικού τακτικού στρατού το Ισραήλ έχει να κερδίσει πόλεμο από το 1973.

  Η λύση είναι μία. Απόδοση τού Ισραήλ στους Παλαιστίνιους και μετοίκηση των Ισραηλινών στη Βαυαρία, η οποία θα πρέπει να έχει αδειάσει από Γερμανούς και να έχει εκχωρηθεί επισήμως από το Βερολίνο. Οι Γερμανοί δεν δημιούργησαν την ανάγκη για μαζική μετανάστευση των Εβραίων; Ε, ας υποστούν καμμιά συνέπεια κι αυτοί.

  • AegeanHawk avatar
   AegeanHawk @ Στέργιος 29/08/2010 23:00:20

   Στέργιο, τα έχεις λίγο μπερδεμένα και φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς τα τεκταινόμενα της Μέσης Ανατολής απο κοντά. Δεν πειράζει, δεν είσαι ο μόνος....!!!

   Οσο για την λύση που προτείνεις...εεε τι να πώ. Σαν ανέκδοτο φαίνεται, οπότε δεν αξίζει καν, σχολιασμό.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ AegeanHawk 29/08/2010 23:07:51

    Θίχτηκες τώρα εσύ, ε?

   • AegeanHawk avatar
    AegeanHawk @ AegeanHawk 29/08/2010 23:40:14

    Καθόλου....Εσύ ?

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ AegeanHawk 30/08/2010 11:37:14

    Για πες μας εσύ τι παίζει, να δούμε τι θα μας πεις...

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ Στέργιος 29/08/2010 23:13:03

   Βασικά, τους Εβραίους κανείς ποτέ δεν τους ήθελε, λόγω της γνωστής τάσης αυτού του λαού να αλώνει εκ των έσω.
   Οι Γερμανοί, εξαιρουμένου φυσικά του Χίτλερ, ίσως φάνηκαν οι πιό φιλόξενοι γι αυτούς.

   • michal avatar
    michal @ εναςάσχετος 29/08/2010 23:46:02

    Pros 8eou o Karl Lueger 30+ xronia prin ton Hilter htan filan8rwpos pros tous Evraious. Bebaia eixe kai o kairos gurismata. Oloi oi Evraioi episthmones pou ekdiwx8hkan apo thn Eurwph apo tous nazi, eftiaksan thn episthmonikh upodomh twn HPA kai bebaia timwrhsan ta ksan8a agoria kanontas to Berlin kalokairino kai ta kitrina konta agorakia me 2 bomboules. Meta ton polemo h texnologikh uperoxh twn HPA apo dautous tous Evraious ekane thn Eurwph protektorato.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ εναςάσχετος 29/08/2010 23:47:57

    Ό'τι νάναι...

 9. anonymous avatar
  anonymous 29/08/2010 22:13:53

  Joe Biden: I am a Zionist, you don't have to be a Jew to be a Zionist.

  καταγεγραμμενο σε βιντεο.

 10. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 29/08/2010 23:01:21

  Οι ανακοινώσεις αυτές εμπίπτουν στη λογική των ψυχολογικών επιχειρήσεων.


  Όλοι οι σοβαροί κκαι καταρτισμένοι είτε πολεμικοί είτε διπλωματικοί εμπειρογνώμονες, συγκλίνουν στην άποψη ότι επίθεση "μαζικού τύπου" ή αλλιώς πόλεμος στο Ιράν αποκλείεται από τους Ισραηλινούς ή τους Αμερικανούς.


  Τομόνο ενδεχόμενο στο τραπέζι είναι αιφνιδιαστική επίθεση εναντίον των αντιδραστήρων και λοιπόν εγκαταστάσεων.


  Η μόνη πιθανότητα να πραγματοποιηθεί πόλεμος είναι να συμπαραταχθεί η Ρωσία και η Τουρκία ενάντια στη Τεχεράνη για να υπάρχει ποοοπτική νίκης εναντίον αυτού του κράτους.


  Βεβαίως η βλακεία είναι ανίκητη και όλα παίζονται. Άλλωστε το "πυρηνικό πλεονέκτημα" των Ισραηλινών δεν είναι τόσο σημαντικό όσο παρουσιάζονται, γιατί οι αντιπαλοί τους κατέχουν τουλάχιστον βιολογικά και χημικά όπλα, και ως εκ τούτου η ύπαρξη του Ισραήλ έχει ήδη εδω και καιρό τεθεί υπο αίρεση σε περίπτωση γενικευμένου πολέμου.


  Αυτό που τίθεται τώρα είναι η συνέχιση ή όχι της σημασίας του Αμερικανό-Εβραικού λόμπυ στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής της Ουάσινγκτον. Μάλλον αυτή η σημασία βαίνει μειούμενη από εδώ και στο εξής.

 11. Γιάννης Χριστόπουλος avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος 29/08/2010 23:10:51

  Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Η ατομική βόμβα στα χέρια των μουλάδων του σκότους θα ήταν η χειρότερη εξέλιξη για την περιοχή, μετά θα έρθει η σειρά της Τουρκίας για πυρηνικά και μετά ποιος ξέρει ποιος άλλος. Το απόλυτο σκότος.

  • Giorgos avatar
   Giorgos @ Γιάννης Χριστόπουλος 30/08/2010 02:07:36

   Ένω η κατοχή τους απο τους μουλάδες του φωτός έδωσε στην ανθρωπότητα την ειρήνη, αυτοδιάθεση και ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου. Μαγκιά του Ιραν αν τα καταφέρει.

   • michal avatar
    michal @ Giorgos 30/08/2010 02:35:06

    Opws ta les Giwrgo. Xwris ta purnhika opla uphrxan 1002 dikaiologies na ksekinhsei tritos pagkosmios metaksu ESSD kai NATO. H uparksh 2 paixtwn me purhnikh isxu efere sta8erothta sto die8nes susthma.

   • Γιάννης Χριστόπουλος avatar
    Γιάννης Χριστόπουλος @ Giorgos 30/08/2010 13:41:49

    Και μόνο που εξισώνουν κάποιοι τους 2 πολιτισμούς (τον δυτικό με τον μεσαιωνικό των μουλάδων), δείχνει την έλλειψη ορθής σκέψης και ικανότητας διάκρισης. Ας είναι.

 12. Giorgos_T avatar
  Giorgos_T 30/08/2010 03:38:02

  @ Factor X

  με απλά μαθηματικά αποδεικνύεται

  πως δεν πρόκειται να γίνει κανένας πόλεμος !

  (αν μου το ζητήσετε θα σας ανεβάσω και τα σχετικά links)

  Α. Το σχετικό έγγραφο γράφει για 284.000.000 γαλλόνια (liquid gal)
  OXI 1.000.000.000

  Ένα F16C καίει 230 Kg / min (κιλά ανά λεπτό)
  Το καύσιμο των jet έχει ενδεικτική πυκνότητα 0,775 kg / lt (κιλά ανά λίτρο)
  Συνεπώς ένα F16C καίει 297 lt / min (λίτρα / λεπτό) πτήσης

  1 liquid gall = 3,8 lt => 297 lt / min = 78 gal / min

  Άρα 1 F16C καίει 78 gal / min

  Άρα τα 284.000.000 gal αρκούν για 284.000.000 / 78 =
  = 3.640.000 λεπτά πτήσης = 60.683 ώρες πτήσης.

  Το Ισραήλ έχει 424 πολεμικά αεροπλάνα

  Αντιστοιχούν 60.683 ώρες / 424 αεροπλάνα = 143 ώρες πτήσης / αεροπλάνο
  για 8 μήνες. Δηλαδή 18 ώρες πτήσεις το μήνα για κάθε πιλότο.

  Όχι και τόσες πολλές για μια μάχιμη αεροπορία...

  • Ανώνυμους avatar
   Ανώνυμους @ Giorgos_T 30/08/2010 12:26:01

   Τα 284εκ γαλόνια αντιστοιχούν περίπου σε 1δισ λίτρα.
   Κατά τα άλλα οι υπολογισμοί σου φαίνονται λογικοί, οπότε μάλλον ενισχύεται η άποψη του DubaiEx ότι "oι ανακοινώσεις αυτές εμπίπτουν στη λογική των ψυχολογικών επιχειρήσεων".

   Το έγγραφο:
   www.dsca.mil/PressReleases/36-b/2010/Israel_10-41.pdf

 13. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 30/08/2010 04:29:57

  Το Ισραήλ δεν είναι κράτος οπερέτα,ούτε θα πιαστεί έτσι εύκολα κορόιδο...Επίτηδες διαδίδει αυτές τις ειδήσεις για να αποπροσανατολίσει το Ιράν.Ούτε μέσω Ελλάδας θα επιτεθεί φυσικά,ούτε πάνω απο το Ιράκ.Αν δείτε τις στρατιωτικές επιχειρησείς που πραγματοποίησε στο παρελθόν,όλες περιείχαν το χαρακτηριστικό του απόλυτου αιφνιδιασμού κ του ρίσκου.Ποιά Αμερική κ ποιός Ομπάμα,προτεκτοράτο του Ισραήλ είναι.Σιγά το στρατό που έχουν οι μουλάδες,τα ίδια ακούγαμε κ για τον Σαντάμ κ σε 3 μέρες οι Αμερικάνοι έκαναν παρέλαση.Πλέον οι σύγχρονοι πόλεμοι δεν κρίνονται ούτε απο το μέγεθος του στρατού,ούτε απο το θρησκευτικό φανατισμό,αλλά απο την τεχνολογικη εξέλιξη κ τον οπλισμό κ εκεί οι εβραίοι δεν έχουν αντίπαλο

 14. minaras avatar
  minaras 30/08/2010 10:39:44

  <>

  • minaras avatar
   minaras @ minaras 30/08/2010 10:40:44

   'Ολα καλά, αυτοί οι πανούργοι οι Αμερικάνοι γιατι δεν τους ψεκάζουν απλά όπως έκαναν και με εμάς,να ηρεμήσουν μια για πάντα????

 15. ataktos avatar
  ataktos 30/08/2010 11:02:55

  και τα πυρηνικά απόβλητα .. προγραμματίζουν να αποθηκεύσουν ...σε τούτην τη χώρα .. άρε.... Σημιτακο ,ΓΑΠ @ΣΙΑ καταντήσατε "εμποράκια -βαποράκια "

 16. Νταγιάν avatar
  Νταγιάν 30/08/2010 13:24:15

  Μόνο να μη μας περιλάβουν και εμάς αντι του ιραν οι εβρέοι καμιά μέρα και τρέχουμε. Τόσοι αντιεβραιοι εδώ που μαζεύτηκαν.

  • Γιάννης Χριστόπουλος avatar
   Γιάννης Χριστόπουλος @ Νταγιάν 30/08/2010 13:50:19

   Ναι και μένα που προξενεί κατάπληξη. Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι ο μεσοπόλεμος θα επαναληφθεί, ίσως με άλλο πρόσωπο αλλά θα επαναληφθεί. Αντί να προσδοκάμε μια στρατηγική συμμαχία, κάπως διακριτικά αλλά συμμαχία, με το Ισραήλ κ.λπ. αναλωνόμαστε ποιος θα πετάξει την μεγαλύτερη αντιισραηλινή κουταμάρα! Και σας τα λέει κάποιος που δεν έχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΑΦΗ με οτιδήποτε εβραϊκό (για τους εν παρανοία ευρισκόμενους συνωμοσιολόγους αυτό). Πότε θα βάλουμε τον ορθό λόγο στην εξωτερική μας πολιτική επιτέλους; Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με συναισθηματισμούς του παρελθόντος ούτε με απόλυτη υποταγή βέβαια (για τους ΓΑΠ το τελευταίο). Πρέπει να αναζητήσουμε σοβαρά ανταλλάγματα σε τεχνολογικό, τουριστικό, διεθνές οικονομικό και διεθνές πολιτικό επίπεδο από το Ισραήλ. Επειγόντως να φύγει ο ΓΑΠ και να έρθει ο Σαμαράς να διαπραγματευθεί σοβαρά με το Ισραήλ.

   • Νταγιάν avatar
    Νταγιάν @ Γιάννης Χριστόπουλος 30/08/2010 13:54:53

    Μήπως όμως είσαι εβραέος και δεν το ξέρεις; Να το κοιτάξεις.

   • Γιάννης Χριστόπουλος avatar
    Γιάννης Χριστόπουλος @ Γιάννης Χριστόπουλος 30/08/2010 14:11:36

    χαχαχα όχι μόνο δεν είμαι αλλά γνωρίζω και αραβικά! Την γλώσσα των εχθρών τους! χαχαχα Πρέπει να κοιταχθώ; δεν νομίζω ότι οι ρεαλιστές πατριώτες θέλουν γιατρό, οι μπουρδολόγοι μεταναστολάγνοι, ψευτοκουλτουριάρηδες, αριστερογενίτσαροι ανθέλληνες και κατά κανόνα παρανοϊκοί αντιαμερικανοί θέλουν σίγουρα!!!

   • ainte ainte avatar
    ainte ainte @ Γιάννης Χριστόπουλος 30/08/2010 14:15:40

    What took you so long?

 17. Kostas K avatar
  Kostas K 01/09/2010 02:38:15

  Όλως τυχαίως ο ναύαρχος Μάλλεν σε μιά ομιλία του πρόσφατα, χαρακτήρισε το έλλειμα της Αμερικής μεγαλύτερη απειλή από την τρομοκρατία. Μετάφραση:
  Δεν αντέχουμε άλλες περιπέτειες όπως στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

  Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη στοιχεία του Αμερικανικού κατεστημένου που αντιστέκονται στην πολιτική που προτείνουν οι (Εβραίοι) νεοσυντηρητικοί και το Εβραικό λόμπυ. Η ρητορεία του Ισραήλ αποσκοπεί να προκαλέσει απ' ευθείας σύγκρουση των ΗΠΑ με το Ιράν, βάζοντας τους σε αυτοκτονική πορεία,
  χωρίς φυσικά να εκτεθεί άμεσα το ίδιο. (Σκοτωθείτε αντί για εμάς)

  Φαντάζεστε τον κόσμο μας με τα στενά του Ορμούζ κλειστά;

  Φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα να επιτεθούν στο Ιράν μόνοι τους.
  Δεν υπάρχουν άλλοι ψυχοπαθείς με πυρηνικά στον κόσμο.

  Το 'ψυχοπαθείς' το εννοώ με την ιατρική έννοια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.