#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/04/2013 12:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προανακριτική: Απεβλήθη ο Κασιδιάρης επειδή έβρισε τον Βενιζέλο(Ανανεωμένο) - Φαίνεται πως ο κατήφορος της ελληνικής Βουλής δεν έχει τέλος. Πιστεύαμε ότι τα πάντα μπορούν να ελεγχθούν, Όμως, δεν τα έχουμε δει όλα και η σημερινή εικόνα από την προανακριτική δείχνει ότι κάποιοι δεν έχουν όρια.

Για την κ. Κωνσταντοπούλου έχουμε γράψει κατά καιρούς. Η κυρία νομίζει ότι είναι πρωταγωνίστρια της υπόθεσης Ντρέιφους. Πιστεύει ότι είναι η αδέκαστη νομικός που καταδιώκεται από όλους τους υπόλοιπους γιατί αυτή θέλει να καθαρίσει το πολιτικό σύστημα και δεν την αφήνουν. Με τις παρεμβάσεις της και την εν γένει στάση της βάζει φωτιά η ίδια στη Βουλή. Αλλά μπορούμε να της αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι επιμένει και κάτι μπορεί να βγει στο τέλος.

Για τον Βενιζέλο τι να πούμε; Ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ποιος και κρίνει αναλόγως. Μέχρις ότου, όμως, να αποδειχθεί ο,τιδήποτε επιλήψιμο οι διαφορές με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να μένουν στο επίπεδο της πολιτικής.

Για το τρίτο πρόσωπο του επεισοδίου στη Βουλή, τον Κασιδιάρη τα έχουμε ξαναπεί. Ωστόσο, είναι εκλεγμένος βουλευτής, τον ψήφισαν κάποιοι και θα τον ξαναψηφίσουν, οπότε τι να πει κανείς για τις επιλογές του κόσμου.

Ωστόσο, όσα έγιναν και όσα θα γίνουν από εδώ και στο εξής θα είναι απλά μερικά ακόμη βήματα του Κοινοβουλίου προς τον γκρεμό. Θα είναι ένα ακόμη χτύπημα στο ήδη προβληματικό πολιτικό σύστημα και στη δημοκρατία. Όμως, όπως έχουμε υποστηρίξει πολλές φορές, καλύτερα μια προβληματική δημοκρατία παρά να παραδοθεί η χώρα στο φασισμό, τη βία, τον τσαμπουκά, την απόρριψη της διαφορετικής γνώμης, απ' όπου κι αν προέρχονται.

Στη Χρυσή Αυγή το έχουν κάνει σύστημα, παίζουν το παιχνίδι που γνωρίζουν καλά. Χτυπάνε εκεί που ξέρουν ότι υπάρχει τροφή για σχόλια και για εντυπωσιασμό. Χτυπάνε το φθαρμένο πολιτικό σύστημα που εκπροσωπείται και από τη Λιάνα Κανέλλη (θυμηθείτε το χαστούκι) και από τον Βενιζέλο, άξιο τέκνο της πασοκικής ηγεμονίας των τελευταίων 20 ετών. Έτσι, εμφανίζονται οι Χρυσαυγίτες σαν τα λαϊκά παιδιά που ήρθαν να διαλύσουν το σάπιο κατεστημένο, και το 10% του ελληνικού λαού δείχνει να τους πιστεύει.

Η απαξίωση, όμως, του πολιτικού συστήματος πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα και με οποιοδήποτε τίμημα. Κάθε βουλευτής ή πολιτικός που εξευτελίζει αυτή την «κουτσή» Δημοκρατία δεν πρέπει να γίνεται ανεκτός από κανέναν. Είτε είναι «κόκκινος» είτε «μαύρος», ο φασίστας, ο εχθρός της Δημοκρατίας, ο άθλιος υπονομευτής της Ελλάδας, πρέπει να απομονώνεται άμεσα.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει πολλάκις προκαλέσει, αλλά δεν πάει άλλο. Εκτός κι αν κάποιοι θέλουν μια δημοκρατία και μια Βουλή που θα γίνει ρινγκ από όλους αυτούς τους μπράβους, με τα ξυρισμένα στέρνα, το δολοφονικό ύφος, τον αγοραίο λόγο και τον φασισμό σε κάθε έκφανση της ζωής τους. Αν ο Κασιδιάρης νομίζει ότι καθάρισε το πολιτικό σύστημα επειδή έριξε χαστούκι σε μια γυναίκα και είπε "χοντρό" τον Βενιζέλο, τόσο μυαλό έχει τόσο του κόβει. Ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος, ωστόσο, πρέπει να συνασπιστεί και να αντιμετωπίσει τους νεοναζιστές τσαμπουκάδες, κόβοντας το κακό από τη ρίζα.

Αλλιώς θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα.

Το επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, όταν ο δεύτερος κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι λέει ανοησίες και ψέματα.

Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα, το ίδιο και ο κ. Κασιδιάρης, τα πνεύματα οξύνθηκαν και η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγο, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Έξω από την αίθουσα της Επιτροπής, ο κ. Βενιζέλος σχολιάζοντας το επεισόδιο ανέφερε δηκτικά:

«Υπάρχει αυξημένη ένταση, λόγω τεστοστερόνης- είναι θέμα ενδοκρινολογικο. Και σε κάθε περίπτωση, η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Αυτή η αναφορά του κ. Βενιζέλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος με την επανέναρξη της συνεδρίασης επέμεινε να πάρει τον λόγο: «Θέλω να καταγγείλω ότι ο κ. Βενιζέλος μιλάει προσβλητικά για τα μέλη της Προανακριτικής», ανέφερε ο κ. Κασιδιάρης και απευθυνόμενος προσωπικά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ του είπε: «Εσύ δεν έχεις τεστοστερόνη που ανεβαίνεις στο βήμα και λες άντε καλέ».
«Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω τέτοιες σεξιστικές συμπεριφορές, κ. πρόεδρε προστατέψτε με», σχολίασε ο κ. Βενιζέλος. «Εγώ είμαι άνδρας. Δεν είμαι λαμόγιο. Δεν είμαι απατεώνας εγώ», αντέτεινε ο κ. Κασιδιάρης για να εισπράξει την απάντηση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Είσαι, όμως, φασίστας. Η Βουλή δεν μπορεί να έχει διάλογο με τέτοιες ναζιστικές συμπεριφορές».

Στο σημείο αυτό, ο κ. Κασιδιάρης άρχισε να χτυπάει με ένταση το χέρι του στο έδρανο, ενώ πέταξε ένα ποτήρι, που έσπασε μαζί με ένα μικρόφωνο. «Σκάσε, είσαι γελοίος, χοντρός», φώναξε ο κ. Κασιδιάρης στον κ. Βενιζέλο, ο οποίος ζήτησε την προστασία του προέδρου της Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος, με τη σειρά του αφαίρεσε τον λόγο από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, καθώς δεν είχε συμμορφωθεί με τις προηγούμενες παραινέσεις του να δείξει κόσμια συμπεριφορά. Ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε καταγγέλλοντας φίμωσή του.

Σε ό,τι αφορά την ουσία της κατάθεσης του κ. Βενιζέλου που συνεχίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά των των κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Κ. Μπίκα και Ιω. Διώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Κάποιοι, πίσω από την πλάτη μου, με είχαν αγνοήσει κι έκαναν συνεννοήσεις για τη διαχείριση της λίστας. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν υπήρχε αντίγραφο και ότι ο κ. Διώτης δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Θεωρούσα ότι υπήρχε κι άλλο αντίγραφο στο ΣΔΟΕ κι ότι ο κ. Διώτης προχωρούσε την έρευνα του θέματος».
Ακόμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να επέμεινε ότι πήρε στα χέρια του τοαντίγραφο από τον κ. Διώτη στις αρχές Αυγούστου του 2011 και όχι στις 8 Ιουλίου, όπως υποστηρίζει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, ο οποίος, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, «αλλάζει συνεχώς την κατάθεσή του».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 04/04/2013 13:20:25

  Αυτή η επιτροπή είναι καλύτερη κι απ' το Τσάμπιονς Λίγκ. Γιατί δεν το δείχνει η τηλεόραση;

  • χαρης avatar
   χαρης @ MAYRO XABIARI 04/04/2013 13:35:02

   χα χα όντως dream team

  • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
   Συριζαλβανία του Χότζα @ MAYRO XABIARI 04/04/2013 18:48:39

   Το ch.l. κοστίζει κάτι λίγα εκατομμυριάκια στην ΕΡΤ, το κανάλι της Βουλής έχει δώσει πολύ περισσότερα για να έχει την αποκλειστικότητα της Ολομέλειας, αλλά δυστυχώς δεν είχε παραπάνω χρήματα για τις εξεταστικές...Ας ελπίσουμε να αγοράσει τα δικαιώματα κανένα συνδρομητικό...Καφετέρια,φραπεδάκι,τσιγαράκι με Ηλία και Ζωή...

 2. Ρηνα avatar
  Ρηνα 04/04/2013 14:03:58

  Μαυρο χαβιαρι εγραψες!! Αν το γλυτωσει το εγκεφαλικο ο Μαρκογιαννακης τυχερος θαναι.....Ολα τα μπουμπουκια μαζεμενα.

 3. νεφέλη avatar
  νεφέλη 04/04/2013 14:22:43

  Κάτι έπρεπε να γίνει για να ανέβουν τα ποσοστά αμφοτέρων, που είχανε πέσει τελευταία!
  Το έχουμε ξαναδεί το έργο..... μην τσιμπάτε!

 4. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 04/04/2013 15:05:34

  Ἄκου τώρα, «γελοῖος καὶ χοντρὸς» ὁ Βενιζέλος. Πῶς τοῦ ἦρθε κάτι τέτοιο; Μυστήρια πράγματα.

  -Ἕνας συμπρογάστωρ μετ' αὐτεπιγνώσεως

  • Νίκος Αργεάδης avatar
   Νίκος Αργεάδης @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 04/04/2013 21:36:03

   Εξαιρετικό Αστυάνακτα.

 5. Νίκος Δραγασιώτης avatar
  Νίκος Δραγασιώτης 04/04/2013 15:28:06

  Πολὺ ζουραρικὸ αὐτό! Μ' ἄρεσε!

 6. Κυθήριος Τ. avatar
  Κυθήριος Τ. 04/04/2013 15:38:39

  Ὡραῖο!

 7. Αλέξ avatar
  Αλέξ 04/04/2013 16:22:35

  Νομίζω ότι οφείλουμε να συγχαρούμε και όχι να αποδοκιμάσουμε όσους νέους ανθρώπους αντιστέκονται στην νοοτροπία του "ωχαδερφισμού" και του "δεν βαριέσαι"... Και η κα Κωνσταντοπούλου και ο κος Κασιδιάρης φαίνεται ότι ζορίζουν πολλούς από τους τεμπέληδες πολιτικούς μας που παίρνουν μπρος μόνο όταν πρόκειται για μικροκομματικές μηχανορραφίες ή όταν τους τρέχει η Τρόικα.

  • dim avatar
   dim @ Αλέξ 04/04/2013 17:17:59

   Να συγχαρούμε τη Κωνσταντοπούλου και τον Κασιδιάρη? Αυτά τα δύο πρόσωπα είναι ό,τι χειρότερο έχει εμφανιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο από τότε που θυμάμαι... Καμία επιείκια για τέτοια πρόσωπα... Μόνο περιφρόνηση και χλευασμός τους αξίζει...

   • Zugzwang avatar
    Zugzwang @ dim 04/04/2013 18:09:31

    Δηλαδη προτιματε τον ΓΑΠ και τον Βενιζελο;

   • Scarface avatar
    Scarface @ dim 04/04/2013 20:35:11

    Παντως αν δουμε τους πραγματικους διαλογους, οπως παρουσιαζονται στα blogs, περιφρονηση και χλευασμος αξιζουν σε καποιον που νομιζει οτι ειναι ψηλοτερος απο το 5% που για την ωρα του αναλογει και που αντιμετωπισε αφ'υψηλου την σημερινη διαδικασια.

  • Θόδωρος 17.06.2012 avatar
   Θόδωρος 17.06.2012 @ Αλέξ 04/04/2013 17:53:22

   Δεν αντιστέκονται στον ""ωχαδερφισμό" και στο "δεν βαριέσαι", φίλε μου.
   Για να στο πω όσο πιο απλά, είναι άνθρωποι φανατικοί, περιορισμένου περιεχομένου. Δεν έχουν πλατιά και ανοιχτή σκέψη ώστε να μπορούν να συμπεριλάβουν και σωστές απόψεις από άλλες -εκτός της δικιάς τους- πλευρές. Η κρίση τους είναι πειραγμένη, λοξή να την πω.

   Για λόγους δικούς τους έχουν κρεμαστεί από μια ιδεολογία και βρίσκουν καταφύγιο σ' αυτήν, μια δικαιολογία για να υπάρχουν.
   Εν ολίγοις -και αυτό είναι το πιο σημαντικό- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στην ουσία, παρά σκλάβοι του ψευτο-εαυτού τους. Κι αυτοί και όλοι σαν κι αυτούς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
   Σου εύχομαι και σε όλους μας να μην τους μοιάσεις ποτέ!

   Για μένα είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι, ανικανοποίητοι από όλα. Η χειρότερη -τέτοιου ψυχολογικού είδους- δυστυχία!

   Υ.Γ. Υπάρχει κι άλλος τρόπος να αντισταθείς και να αλλάξεις λάθος νοοτροπίες της Ελλάδας μας.
   Παρακολούθα ήρεμα το antinews και πολλούς από τους αξιόλογους σχολιαστές και αρθρογράφους του, θα καταλάβεις τι εννοώ..

   • Zugzwang avatar
    Zugzwang @ Θόδωρος 17.06.2012 04/04/2013 19:52:21

    Την Ελλαδα ομως την κατεστρεψαν ο ΓΑΠ και Μπενι που "δεν" ειναι ανθρωποι φανατικοι και που "εχουν" πλουσιο περιεχομενο.

    • Θόδωρος 17.06.2012 avatar
     Θόδωρος 17.06.2012 @ Zugzwang 04/04/2013 21:18:36

     Επέτρεψε μου να σου πω:

     Κάνεις ένα λάθος, αυτοί είναι οι φανατικοί υπηρέτες των αφεντικών τους. (Για τον 1 που αναφέρεις)

     Και τυφλώνονται από την εξουσιομανία-αρχομανία τους και τον άμετρο εγωϊσμό τους. (Για τον άλλο)

     Και επιτέλους σταματήστε τους συμψηφισμούς: "ναι αυτοί αλλά και οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι", "ναι εμείς αλλά και οι άλλοι είναι χειρότεροι"
     Αυτά είναι επιπέδου νηπιαγωγείου πια, επιπέδου Κασιδιάρη και Κωνσταντοπούλου

     Ξαναδιάβασε το σχόλιο μου, αυτό να συζητήσουμε, όχι ό,τι μας συμφέρει.
     Αν θέλετε, βέβαια..

    • Νίκος Αργεάδης avatar
     Νίκος Αργεάδης @ Zugzwang 04/04/2013 21:37:19

     Χα, χα, χα! καλό Ζουγκβανγκ!

    • hgemwn avatar
     hgemwn @ Zugzwang 06/04/2013 01:41:37

     Την Ελλάδα την κατέστρεψαν οι έλληνες που έκλεβαν και δεν πλήρωναν φόρους. Ο ΓΑΠ κι ο Μπένι, όπως κι Καραμανλής ο νεώτερος, εκλέχτηκαν, δεν ήρθαν με το ζόρι στην εξουσία.

   • Αλέξ avatar
    Αλέξ @ Θόδωρος 17.06.2012 04/04/2013 21:56:46

    Ίσως κάνω λάθος... εγώ βλέπω ένα παρεμβατικό ήθος των συγκεκριμένων δύο νέων πολιτικών και μια διάθεση να "χαλάσουν την πιάτσα" (που δεν έχει και την καλύτερη φήμη...)... ενώ από την άλλη μια έντονη αντίσταση για να μην αναγνωριστούν ως ισότιμα μέλη της προανακριτικής διαδικασίας... Ίσως παρασύρομαι διακρίνοντας ένα γνώριμο αντιπαραγωγικό μοτίβο της ελληνικής κοινωνίας... Πάντως σας ευχαριστώ για την καλοπροαίρετη απάντησή σας και συμφωνώ με το σχόλιο σας για την υψηλή ποιότητα των απόψεων, που διαβάζω κι εγώ με μεγάλο ενδιαφέρον, στο antinews.

   • Θόδωρος 17.06.2012 avatar
    Θόδωρος 17.06.2012 @ Θόδωρος 17.06.2012 04/04/2013 21:58:30

    Λαυράκια έβγαλε η "ψυχανάλυση" μου ή μου φαίνεται?!..

    • Θόδωρος 17.06.2012 avatar
     Θόδωρος 17.06.2012 @ Θόδωρος 17.06.2012 04/04/2013 22:00:24

     Το σχόλιο πάει στους Zugswang και Νίκο Αργεάδη.

    • Zugzwang avatar
     Zugzwang @ Θόδωρος 17.06.2012 04/04/2013 23:51:07

     Ακριβως! Ουτε αποφοιτοι νηπιαγωγειου δεν θα ειχαν καταστρεψει κυβερνωντας την χωρα οπως την κατεστρεψαν ο ΓΑΠ και ο Μπενι.

 8. fe avatar
  fe 04/04/2013 17:30:36

  οταν θελεις να υποβαθμισεις μια διαδικασια ενας αποτελεσματικος τροπος ειναι η μπαχαλοποιηση.

 9. nikos avatar
  nikos 04/04/2013 17:35:46

  It"s to late my dear!!!!!!

 10. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 04/04/2013 17:40:12

  Κάπου στον Παράδεισο, δύο ηλικωμένοι κύριοι συζητούν...
  - Λοιπόν Χρήστο, τους βλέπεις;
  - Τους βλέπω, Αλέκο μου τους βλέπω.
  - Αυτοί μας έχουν ξεπεράσει, Χρήστο. Ποιοι Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες. Ποια Κίτρινα Γάντια! Σκουπίδι μας έχουν κάνει; Γράψαμε ποτέ εμείς τέτοιο έργο;
  - Όχι Αλέκο μου. Όχι. Οφείλεις να παραδεχτείς ότι έχουν κάτι αριστοφανικό. Αλήθεια, τι λές κάνουμε μια βερσιόν εδώ, έτσι για να μην πλήττουμε;
  - Ωραία ιδέα. Ποιος λές να κάνει τον πρόεδρο; Να δώσουμε το ρόλο στο Διονύση;
  - Ο Διονύσης είναι τέλειος για πρόεδρος. Θα βλέπει τη Ζωή και θα της φωνάζει Όξωωωω.
  - Στο Λάμπρο τι ρόλο θα δώσουμε; Να κάνει το Βενιζέλο; Και να λέει: Θεωρώ ανάξια και διαψεύσεως ακόμα όσα κακόβουλα και συκοφαντικά έβαλαν στο στόμα μου οι εξαχρειωθέντες πια πολιτικοί μου αντίπαλοι"
  - Δεν ξέρω, είναι απασχολημένος με κάτι μικρούλες εκεί κάτω απ' το ποτάμι. Και ο...ξέρις ποιος, κάνει πως δε βλέπει. Αλλά ξέρεις πόσο του αρέσει να κάνει το βουλευτή.
  - Ναι αλλά έχουμε ένα σημαντικό πρόβλημα. Τη Ζωή. Ποια θα κάνει τη Ζωή.
  - Η Τασσώ; Έχει αυτό το βλέμμα το ξινό και έκανε τέτοιους ρόλους.
  - Ναι μάλλον μας κάνει. Κάτσε να κάνουμε ένα προσχέδιο. Ο Φίνος που είναι;
  - Ε, κάπου θα τα λέει με την Αλίκη πάλι... Πάμε να τους βρούμε. Αυτή θα είναι η Κωμωδία της χρονιάς...


  -

  • βαγόνι avatar
   βαγόνι @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/04/2013 19:49:41

   Καλά το βλέπεις...είναι μια εκτονωτική-επιθεωρησιακή διαδικασία...
   δεν κάνει κακό τέτοιες μέρες...άν δεν υπήρχε το δίδυμο Κασιδιάρη-
   Κωνσταντοπούλου,δε θάβρισκε διέξοδο η κατήφεια...η επιτροπή
   θα έχει πετύχει,άν παρακινηθεί ο ΣΔΟΕ να μαζέψει γρήγορα τα
   λεφτά που έχουν πετάξει...η εκλυόμενη "οργή" των media και των
   ανθρώπων τους κατά του "πολιτικού συστήματος"είναι για πέταμα...
   αυτοί έχουν κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά!

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ βαγόνι 04/04/2013 20:09:55

    Πολλή ομίχλη έχει πέσει. Πολλη. Δε βλέπει ούτε ακούει κανείς κανέναν. Μόνο φωνές και σκιές. Σκηνικό σαν το σπήλαιο του γερο-Πλάτωνος. Ας χαμογελάμε τουλάχιστον

    • roadrunner avatar
     roadrunner @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/04/2013 21:02:48

     Mε αυτά τα χάλια της προανακριτικής, μια θα γελάμε και μια θα κλαίμε, κύριε Γιάννη.
     Η εγωπάθεια και ο ναρκισσισμός διακρίνουν,
     τόσο τους ανερχόμενους αστέρες,
     όσο και τις κατερχόμενες "βεντέτες" ,
     αυτής της φαρσοκωμωδίας.

 11. Zame avatar
  Zame 04/04/2013 20:16:02

  Δυστυχώς έτη φωτός από την αναζήτηση της αλήθειας..
  & πληρώνονται γιαυτο πού κάνουν..?

  γιατί στην δική μου αλήθεια έκανα 165 euro τζίρο τον προηγούμενο μήνα..
  πολύ φοβάμαι πώς θα πολλαπλασιαστούν τα πρόσωπα που κατα την γνώμη σου -dim- ( χρειάζονται περιφρόνηση και χλευασμός ..)

 12. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 04/04/2013 20:16:30

  Και μια ερώτηση προς ποδοσφαιρόφιλους. Απεβλήθη απευθείας ή με δεύτερη κίτρινη; Ή μήπως την πήρε την κόκκινη εσκεμμένα για να μη χάσει το μεθεπόμενο ντέρμπι;

  • MAYRO XABIARI avatar
   MAYRO XABIARI @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/04/2013 20:33:12

   Μάλλον για να αποφύγει το αντιντόπινγκ κοντρόλ...

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ MAYRO XABIARI 04/04/2013 20:35:05

    Τίγκα στην τεστοστερόνη το παιδί. Ασυγκράτητος..

 13. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 04/04/2013 20:33:05

  Αίσχος. Αισθάνομαι αίσχος και ντροπή. Όταν ένας λαός εκλέγει τέτοια υποκείμενα για αντιπροσώπους του, ο λαός δεν έχει ελπίδα. Μία από τις σπουδαιότερες υποθέσεις αδήλωτου πλούτου και προσπάθειας απόκρυψης, έχουν γίνει κωμωδία φτηνής παραγωγής.
  Σκέφτομαι την Λανγκάρτ που έδωσε την λίστα. Τι να σκέφτεται άραγε ? Τι σκέψεις θα κάνουν οι δανειστές της χώρας όταν βλέπουν αυτή την ταινία ?
  Λυπάμαι γιατί η χώρα απομακρύνεται από την σωτηρία της με την ταχύτητα του φωτός.

  • Queen For The Black Side avatar
   Queen For The Black Side @ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 04/04/2013 21:01:31

   ...Kι εγώ τον ύπνο μου έχω χάσει λέμε. Με τυραννάει αυτή η σκέψη.!
   Μη και με κακοχαρακτηρίσει η Λαγκάρντ και η μαφία των τοκογλύφων -εταίρων μας. Δεν ξέρω από που αντλώ κουράγιο και δύναμη και δεν έχω ήδη αυτοκτονήσει από ντροπή :-) . Έλεος πια! Ας κοιτάζουν τα μαύρα τους χάλια οι Ευρωβλάχοι, που θα τους ντρεπόμαστε κι όλας.
   Η Χρυσή Αυγή κι αυτό που αντιπροσωπεύει ως ύφος, ήθος και πνευματική ευτέλεια, αντιπροσωπεύει το ''κράτος'' των αχρείων, του Βενιζέλου, του εθνοπροδότη ΓΑΠ και των συμμοριών τους. Ο φασισμός είναι παιδί τους, όσο κι αν παριστάνουν οτι βρίσκονται σε αντιπαράθεση. Ας το υποστούν τώρα να τους εξευτελίζει, αυτό ακριβώς τους αξίζει και να είναι ευγνώμονες , που υφίστανται μονάχα βία λεκτική, με τόσα εγκλήματα να τους βαραίνουν.....

 14. Queen For The Black Side avatar
  Queen For The Black Side 04/04/2013 21:02:00

  ... :-) και δύο, και τρία!

 15. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 04/04/2013 21:40:30

  Η όλη ιστορία καταδεικνύει την παρακμή των πολιτικών δυνάμεων και της κοινωνίας μας. Φαύλοι κοιτάνε να αμυνθούν και να κρυπτούν, φαύλοι να τους αποκαλύψουν.
  Ναι, η Ελλάδα κλαίει στα ερείπια του Μεσολογγίου...

 16. Zame avatar
  Zame 04/04/2013 22:25:51

  ..& ίσως θα πρέπει να πολλαπλασιαστούνε αυτοί πού θα λένε τα πράγματα με το όνομα τους ..μπας & πάμε παρακάτω..
  γιατί εδω πού είμαστε δεν μας παίρνει άλλο..
  ουτε ακομα με οποιαδήποτε -"πνευματική κυοφορία"-μ@###@.
  που μαλιστα ουτε με ΦΠΑ δεν χρεωνονται αυτες οι μ@###ες

 17. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 05/04/2013 01:54:25

  Ναι, είναι θαύμα το πως αντέχει ο κακόμοιρος ο Μαρκογιαννάκης, ένας τόσο πράος, έντιμος, και απροκατάληπτος υπερασπιστής του νόμου!

 18. κομμουνα avatar
  κομμουνα 05/04/2013 02:45:13

  Πηλεα αυτο ξαναπεστο..για τον αδωνη δεν βλεπω να γραφει κανεις...

 19. Θόδωρος 17.06.2012 avatar
  Θόδωρος 17.06.2012 05/04/2013 07:42:51

  Ρηχές απόψεις, δεν θα συμμετέχω..

 20. Kynikos avatar
  Kynikos 05/04/2013 08:33:19

  Ο Κασιδιάρης εξέφρασε το δημόσιο αίσθημα ο Βενιζέλος είναι αυτή την στιγμή ο πιό αντιπαθής πολιτικός ακόμα και στους οπαδούς του δικού του κόμματος το πόσα "Μπράβο" θα άκουσε χθές ακόμα θα τα μετράει ήξερε πολύ καλά τί έκανε.
  Καλύτερα θα ήταν λοιπόν να μήν ανακινείτε το θέμα.

 21. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 05/04/2013 09:06:27

  Ακόμα μια απόδειξη της Παρακμής του Κοινοβουλίου και των Θεσμών του Ελληνικού Κράτους.

  Ο διάλογος -ως είθισται-γίνεται με συνθήματα, χωρίς επιχειρήματα, βρίθει απαξιωτικών χαρακτηρισμών,ύβρεων κραυγών.Οσο πιο βαρύγδουπες είναι οι λέξεις που κατακεραυνώνουν τον αντίπαλο ή τον συνομιλητή, όσο πιο εντυπωσιακός γίνεται ο λόγος μέσα απο νέες περίτεχνες φράσεις (που στόχο έχουν να καλύψουν την αδυναμία του να καταστεί πειστικός) τόσο ικανοποιείται ο φανατικός ακροατής και παράλληλα τόσο πιο αηδιασμένος καθίσταται ο συνειδητοποιημένος πολίτης , όλως τυχαίως και τα δύο εξυπηρετούν

  Είναι ακόμα πιο λυπηρό που όσοι ασχολήθηκαν με αυτή την ιλαροτραγωδία δεν έπραξαν το αυτονόητο να δούν τι αυτή προκαλεί και ποιά τα κίνητρα της.
  Ακόμα πιο λυπηρό ότι κάποιοι με ελαφρά την καρδίαν επαυξάνουν την ήδη υπάρχουσα φαιδρότητα.Δυστυχώς πολλοί απο αυτούς που σήμερα στέκονται επικριτικά σήμερα απέναντι σε αυτό το φαινόμενο είναι Φαρισαίοι και Υποκριτές καθώς και οι ίδιοι συστηματικά το έχουν εφαρμόσει σε βάρος ΑΛΛΩΝ.Μια μικρογραφία λοιπόν της μικρής Κοινωνίας μας αμφότεροι οι πρωταγωνιστές και παράλληλα και μιμητές πολλών απο μας γιατί να μην ξεχνάμε το νεαρό της Ηλικίας μερικών εξ αυτών

  Απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως οι οποίοι στο βωμό της όποιας μωροφιλοδοξίας κακοποιούν την πνευματική και πολιτική παράδοση αυτού του τόπου φέροντες αυτον τον πολιτικό λόγο απλά έχω να πώ είστε Υβριστές της Φυλής μας. Απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως οι οποίοι στο βωμό της όποιας μωροφιλοδοξίας
  αναπαράγουν τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές στην καθημερινότητα τους έχω να πώ απλά είστε Ασεβείς απέναντι στην Ιστορία του Εθνους μας

  Υπάρχει μια Ελληνική λέξη που όμοια της δεν θα βρείτε σε καμιά Ξένη Γλώσσα ,Φιλότιμο και δεν είναι μόνο μια Λέξη είναι Αρετή και ταυτόχρονα και Καθήκον το Πιό Ιερό

 22. Βαθιά Νερά avatar
  Βαθιά Νερά 05/04/2013 09:16:03

  Καλύτερα ,απέτυχες ως δικηγόρος τους.

  • Θόδωρος 17.06.2012 avatar
   Θόδωρος 17.06.2012 @ Βαθιά Νερά 05/04/2013 09:40:52

   Είσαι φασίστας! Χα, χα, χα!

 23. Αστυάναξ avatar
  Αστυάναξ 05/04/2013 13:00:16

  Σιχαίνομαι τις ψευτομαγκιές του Κασιδιάρη, αλλά πιο πολύ σιχαίνομαι τις δήθεν ψύχραιμες φωνές που πέφτουν απο τα σύννεφα οταν ακούν η διαβάζουν , τέτοιες άκομψες εκφράσεις.
  Επομένως δεν βρίσκω κάτι άκομψο στη φρασεολογία του ψευτόμαγκα, πέρα απο το γεγονός οτι τα λέει εκ του ασφαλούς.

 24. Σκαρλάτος Νικόλαος avatar
  Σκαρλάτος Νικόλαος 06/04/2013 09:31:35

  Όλη η Ελλάδα συζητά επί τρεις ημέρες γι' αυτά τα υποκείμενα, που δεν είναι σε θέση να διατηρήσουν το κύρος του αξιώματος που τους εμπιστεύτηκε ο λαός. Αυτό μάλιστα το "θεάρεστο" έργο το κάνουν και με αμοιβή για να συμπληρώνουν το "πενιχρό" εισόδημα τους. Γιατί στις προανακριτικές επιτροπές δεν ορίζονται εξωκοινοβουλευτικά άτομα απ' όλες τις κοινωνικές τάξεις, με σοβαρότητα και κύρος στην κοινωνία, τα οποία θα σταθούν στο ύψος της ανατεθείσας ευθύνης και μάλιστα χωρίς καμιά αμοιβή, για ν' ανακρίνουν και ν' αποφασίσουν περί των ποινικών ή άλλων ευθυνών των πολιτικών; Όταν όμως "Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει" ακόμη και για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, τότε οι θεσμοί, αλλά κυρίως ο λαός, για τον οποίο κόπτονται, πηγαίνουν περίπατο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.