15/04/2010 23:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προαναγγελία ανασχηματισμού

Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο σύστημα αξιολόγησης που καθιερώνεται για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου. Όπως είπε, υπάρχει ένα διπλό σύστημα παρακολούθησης. Το πρώτο αφορά κυρίως το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης και το οποίο παρακολουθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Το δεύτερο αφορά σειρά δεσμεύσεων που είναι εκτός προγράμματος σταθερότητας, αλλά έχουν αναληφθεί από το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση κατά καιρούς προεκλογικά και στα προγράμματα που έχει παρουσιάσει.

Οι αναφορές αυτές εκτιμάται ότι αποτελούν προάγγελο ανασχηματισμού, ο οποίος θα γίνει είτε άμεσα, είτε σε δύο δόσεις. Στην δεύτερη περίπτωση ο κ. Παπανδρέου θα προχωρήσει  σε ορισμένες διορθωτικές κινήσεις ταυτόχρονα με την προσφυγή στο ΔΝΤ και θα αφήσεις τις ριζικές αλλαγές για το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, πριν από τις δημοτικές εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 16/04/2010 09:08:31

  Μια παροιμία λέει: 'Τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς...'. Εκτός και αν πρέπει να την αλλάξουμε και αυτή, μιας και βρισκόμαστε στην εποχή της πολιτικής ορθότητας...

 2. triste avatar
  triste 16/04/2010 09:24:54

  Οι τραπεζίτες πετάνε έξω την Κατσέλη…
  Που πάς ρε Καραμήτρο με νομοσχέδια υπερ των δανειοληπτών..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.