#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/11/2010 15:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρεσβευτή της παγκοσμιότητας θέλουν να κάνουν τον ΓΑΠ !!!Σε ρόλο πρεσβευτή (διαβάζουμε στα Νέα και στο ρεπορτάζ της Αριστοτελίας Πελώνη), για τη µεταρρύθµιση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος επιθυμεί, σύμφωνα µε γαλλικές διπλωματικές πηγές, να αξιοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου ο Νικολά Σαρκοζί, καθώς η Γαλλία αναλαμβάνει σήμερα µε µεγάλες φιλοδοξίες την προεδρία των G20 και G8.

Πρόκειται για τρελή αναβάθμιση. Από κομπάρσος, πρεσβευτής. Συνιστούμε στον Νικολά να το ξανασκεφτεί, εκτός αν θέλει στο τέλος της θητείας του να είναι πρόεδρος των G10 & G4.

Αλήθεια αυτοί λεφτά έχουν ή πάλι θα την πατήσει ο Γιώργος;

Στο τέλος της θητείας του ο Νικολά θα βάλει τον ΓΑΠ να δηλώσει ευθαρσώς στις χώρες του τρίτου κόσμου: Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά.

Όπως  λένε οι ίδιες πηγές, ο Ν. Σαρκοζί εκτιµά ότι το προφίλ του Γ. Παπανδρέου ως προέδρου της Σοσιαλιστικής ∆ιεθνούς µπορεί να βοηθήσει στην προώθηση του φιλόδοξου προγράµµατος της Γαλλίας ως προεδρεύουσας για ένα χρόνο της G20 για την αναµόρφωση του οικονοµικού συστήµατος. Το Παρίσι θέτει ως πρώτη προτεραιότητα τη µεταρρύθµιση του διεθνούς νοµισµατικού συστήµατος και τον κίνδυνο ενός νοµισµατικού πολέµου, υποστηρίζει όμως ότι η συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία µε την Κίνα.

Σου λέει την αναμόρφωσε σοσιαλιστικά την Ελλάδα, θα βγάλει πάλι το πιστόλι για εκφοβισμό και θα στρώσει και το νομισματικό σύστημα.

Οπότε, πείνα και στην Κίνα. Και σταματάω εδώ τις ρίμες γιατί μου ήλθε κι άλλη στο νου με το Παρίσι και την πολιτική του Γιώργου…

Οι λεπτοµέρειες της συνάντησης που θα έχουν τη ∆ευτέρα στο Παρίσι ο Γ. Παπανδρέου και ο Ν. Σαρκοζί συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου µε τους Χ. Παµπούκη, ∆. ∆ρούτσα οι οποίοι θα συνοδεύουν τον Γ. Παπανδρέου στο ταξίδι. Στη συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ Παπανδρέου - Σαρκοζί θα συζητηθεί ακόμη η διμερής αμυντική συνεργασία  (στη σύσκεψη συµµετείχε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος) και η επικείµενη Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Πάλι θα ψωνίσουμε όπλα; Συγκρατηθείτε λίγο κύριοι. Λεφτά να φάμε δεν έχουμε θα αγοράζουμε παιχνίδια;

Κι αν αισθάνεσθε την ανάγκη για shopping therapy πείτε του Δρούτσα να σας πάει στα μαγαζιά να αγοράσετε γραβάτες και μανικετόκουμπα. Πάρτε και τον Παμπούκη μαζί γιατί αλλιώς θα φέρει καμιά 20αριά ξένες επενδύσεις και δεν θα προλαβαίνουμε να στέλνουμε βιογραφικά.

∆ιπλωµατικές πηγές σηµειώνουν ότι ο γάλλος Πρόεδρος έχει λάβει υπόψη την κινητικότητα που έχει δείξει διεθνώς ο Γ. Παπανδρέου όχι µόνο ως πρωθυπουργός που αντιµετωπίζει την ελληνική κρίση, αλλά και νωρίτερα ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και εμπνευστής της πρωτοβουλίας για την Επιτροπή για την οικονοµία, µαζί µε τον νοµπελίστα Τζόζεφ Στίγκλιτς: η Επιτροπή έχει ήδη καταθέσει προτάσεις για µεταρρυθµίσεις στη G20.

Αν δεν πρόκειται για το ίδιο τροπάριο που έκανε τον Σημίτη Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κάθε 9 έκαστου μήνα, προβλέπω ότι ο Γιώργος θα είναι οριστικά πρωθυπουργός εξωτερικού,  σε part time ενασχόληση με τα εσωτερικά θέματα. Εδώ θα κυβερνούν ο Ραγκούσης με τον Πάγκαλο, αν και οι πληροφορίες θέλουν τον πρώτο να αποχαιρετά με πόνο ψυχής τον Αντιπρόεδρο, σύντομα.

«Ο Κικίλιας ξεπέρασε το 20 πάω για τους G20», φέρεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να δήλωσε στους συνεργάτες του ο ΓΑΠ, ο οποίος σκέπτεται για την τόνωση του αριστερού του προφίλ, να προτείνει στον Πέτρο Τατούλη, τη θέση του αναπληρωτή ανθυποπρέσβη των G8.«Στην G8 σοσιαλισμός» θα φωνάζουν τα ενθουσιώδη πλήθη κατά την άφιξη του πρωθυπουργού μας στο Παρίσι, όπου εκατοντάδες χιλιάδες θα τον αναμένουν με αναμμένα κεριά. Μόνο αν τον δουν, θα πιστέψουν στην είδηση. Και τότε μοιραία θα αυτοπυρποληθούν…Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 12/11/2010 11:59:32

  Ωχ, ο ΓΑΠ πρέσβης! Καλής θέλησης αλλά κακής απόδοσης...

 2. victoria avatar
  victoria 12/11/2010 12:44:06

  C'est pas possible!

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ victoria 12/11/2010 15:34:25

   Ο Σημίτης δεν πήγε στην Κομισιόν?
   Πόσα άρθρα είχαν γραφτεί?

 3. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 12/11/2010 12:48:26

  Eίναι σίγουρο πλέον...΄Εχουν αποφασίσει να διαλυθούν...
  Ρε, τι γίνεται...

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ ΒΡΑΧΟΣ 12/11/2010 15:32:46

   Και να μας διαλύσουν

 4. Ευθύμης avatar
  Ευθύμης 12/11/2010 12:57:44

  φιλέληνας οπως είναι ο σαρκοζύ, σου λέει κάτσε να του δώσουμε καμιά καρέκλα εκτός ελλάδος μπάς και ησυχάσει ο τόπος....

  • Ακροβολιστής avatar
   Ακροβολιστής @ Ευθύμης 12/11/2010 16:44:17

   Όχι απλώς φιλέλληνας ο Σαρκοζί, αλλά μακράν πιό φιλέλληνας από τον "αγαπάω την Ελλάδα σαν Έλληνας κυρία Στάη"

 5. η Dimi avatar
  η Dimi 12/11/2010 12:58:16

  Εύστοχος ο εντός εισαγωγικών Τίτλος του Αρθρου σου, Οδυσσέα.

  Η Κυριακή, 14/11/2010 του Β’ Γύρου των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Ζαχαρώδη Διαβήτη.

  Συνιστάται στους εξουσιαστές, να ελέγξουν εγκαίρως τον Γλυκαιμικό τους Δείκτη,
  καθώς, η Κυριακή αυτή, προβλέπεται συγκινησιακή.

  Και με το ζακχαράκι ≥ 120 mg%... (Φυσιολογικές Τιμές: 70-110)

  *

  Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ
  ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;

  Τυχόν εκλογή Μπουτάρη την Κυριακή, θα είναι καταστροφική εξέλιξη, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για όλη τη Μακεδονία μας, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει εκλεγεί Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που να παραδίδει στα Σκόπια το Ιερό Ελληνικό Ονομα! http://www.noiazomai.net/mpoutaris.html

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ η Dimi 12/11/2010 15:35:06

   χοληστερίνη? τριγλυκερίδια?

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Μικρός Οδυσσέας 12/11/2010 16:21:05

    Oδυσσέα, ρώτησα γείτονα Ιατρό Βιοπαθολόγο
    και αυτές είναι οι Τιμές Βιοχημικής Εξετάσεως:

    Χοληστερίνη:
    Eπιθυμητό: 240 mg%

    HDL – Xοληστερόλη (Φυσιολογική Τιμή (Φ.Τ.): > 40.0 mg%

    LDL – Xοληστερόλη (Φυσιολογική Τιμή (Φ.Τ.): < 160.0 mg%

    Tριγλυκερίδια:
    Eπιθυμητό: 200 mg%

    Cheers!

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ η Dimi 12/11/2010 16:48:28

   Πάλι καλά που δεν είναι Παγκόσμια Μέρα κατά της Ανορεξίας να πλαντάξει ο Πάγκαλος στο κλάμμα...

   Εκεί να δεις συγκίνηση και οδυρμός...!!!

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ tsilivithras 12/11/2010 18:01:52

    Καλώς ήλθες Tσίλι, πολύ καιρό έχουμε να μιλήσουμε.

    Ο κ. αντιπρόεδρος, Δεν χρειάζεται πλέον την Παγκόσμια Ημέρα Ανορεξίας. Επειδή εμείς, οι του Δήμου Σαρωνικού στις 7.11.10, του προκαλέσαμε διά βίου "Anorexia nervosa" eating disorder.

    Oταν από τον Α' Γύρο, με knockout πισσάρισμα, στείλαμε ανεπιστρεπτί στο σπίτι την κλαίουσα σύζυγό του, το υπερφίαλο gagnant γιά τη κούρσα της δημαρχίας του ζηλευτού Δήμου Σαρωνικού, κ. Χριστίνα Παγκάλου-Χριστοφάκη, του Ανδρέα.

    Τους αφήσαμε αυτούς και τα λοιπά εις «..άκη» νεοταξικά όρνεα, κυριολεκτικά με τα μαχαιροπήρουνα στα χέρια και τις πιατέλλες ΑΔΕΙΕΣ! Το ίδιο menu-Ζero και γιά τα ξελιγομένα σελτζουκο-μόγγολα απέναντι.

    To πολλά υποσχόμενο και μέχρι σκασμού Φαγοπότι
    Παγκάλου-Χριστοφάκη, ΔΕΝ! Saronikos, ΥΟΚ!
    *
    Y.Γ.
    Παράκληση, να δεις την ανωτέρω σύνδεση τη σχετική με την υποψηφιότητα του φιλοσκοπιανού Μπουτάρη και να μεταδώσεις το μήνυμα σε φίλους και γνωστούς. Αυτό το ολέθριο φάντασμα, δεν έχει καμία θέση και σχέση με τη νύμφη του Θερμαϊκού και Πόλη του Αγίου Δημητρίου.

    Ευχαριστίες,
    η Dimi

    • tsilivithras avatar
     tsilivithras @ η Dimi 12/11/2010 19:15:49

     Dimi

     Όταν είδα τα ποσοστά της κυρίας εσένα σκέφτηκα και γελούσα...!
     Λέω από μέσα μου "με τόσο βουντού που έκανε η Dimi σιγά να μην γλύτωνε"!!!

     Χαχαχα...

     Cheers

     Y.Γ.

     Για τον Μπουτάρη τα ξαναείπαμε.
     Έχουν γνώση οι φύλακες αλλά δυστυχώς έτσι σκ*τά που τα κανε η ΝΔ τόσα χρόνια σε μια πόλη/δήμο άντρο δεξιών κατάφερε μέχρι και ΝΔιτες να τους κάνει να "κοιτάνε" Μπουτάρη.

     Το θέμα "Σκόπια" δεν είναι θέμα απλό, ούτε φυσικά εναπόκειται στη διάθεση ενός δημάρχου να αντιταχθεί ή όχι το αν η Μακεδονία στήσει ηθικό οδόφραγμα στους εθελόδουλους.
     Εκτός κι αν πιστεύουμε ότι ο Γκιουλέκας έχει το ανάστημα να ξεσηκώσει την Μακεδονία στο πόδι για να ανατρέψει την πολιτική των δειλών κυβερνήσεών μας...μην τρελαθούμε κιόλας.

     Το θάψιμο του Μπουτάρη δείχνει το μέγεθος της βλακείας που έκανε με τις δηλώσεις και ταυτόχρονα το γεγονός ότι ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ η Θεσσαλονίκη είναι πόλη ανθρώπων νοικοκύρηδων και περήφανων και όχι αριστερίστικων κουλτουριάρηδων.
     Τα ποσοστά του όμως δείχνουν το μέγεθος του κύματος που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια εκμεταλευόμενος την πλήρη αποτυχία της ΝΔ σε επίπεδο τοπικής αυτοδικοίκησης εδώ πάνω.

    • victoria avatar
     victoria @ η Dimi 12/11/2010 19:20:00

     Τσίλι πού ήσουν;;

     Dimi, χωρίς πλάκα, εκφράζω ευχαριστίες σε σένα και τους συνδημότες σου στο δήμο που έστειλε μήνυμα, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα! Και με τεράστια συμμετοχή (μην πει κανείς για αποχή κλπ)!
     Ειλικρινά, πέρα από οτιδήποτε άλλο, έλεγα αν ο κόσμος δεν μαυρίσει κατ'ελάχιστον τον Πάγκαλο, πρέπει να φύγω από τη χώρα. Εκεί που σε τσακίζει η Ελλάδα, εκεί πάει κι αφήνει μια χαραμάδα ελπίδας!

   • I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
    I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ @ tsilivithras 12/11/2010 18:07:24

    +++++

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 12/11/2010 18:53:54

     Eυχαριστίες

     • xbab avatar
      xbab @ η Dimi 12/11/2010 19:49:23

      Dimi να γράφεις...να γράφεις πιο συχνά!
      Είσαι εξαιρετική
      Καλή συνέχεια στον αγώνα τον καλό.

     • η Dimi avatar
      η Dimi @ η Dimi 12/11/2010 23:19:33

      xbab Επιτυχία είναι, όταν ο γραπτός λόγος γίνεται απτό μετρήσιμο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ.

 6. salmonellas avatar
  salmonellas 12/11/2010 13:13:14

  Allez faire foutre chez les Greques monsieur Sarco.

 7. liotsos avatar
  liotsos 12/11/2010 15:37:40

  Οταν το φτυσιμο θυμιζει πρωτοβροχια και το φασκελο κουρτινα αρχιζει η λειτουργια του μηχανισμου στηριξης απο τους γνωστους αργυρωνητους paparologists. Ο Σημιτης προεδρος της Ε.Ε., ο Γκογκος γεν. γραμ. του Ο.Η.Ε. τωρα πρεσβευτης σωτηριας του παγκοσμιου οικονομικου γιγνεσθαι αυριο προεδρος του Κλαιν Μαιν και αργοτερα... βλεπουμε.
  Δυστυχως για τους paparologists εχουμε μνημη.

 8. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 12/11/2010 15:52:00

  Να γράψεις μία από τις δικές σου αναλύσεις περί ΓΓ του ΟΗΕ, ΓΑΠ...
  Και οι εξωγήϊνοι, έχουν ψυχή...ή κάτι τέτοιο...

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ ΒΡΑΧΟΣ 13/11/2010 00:02:02

   Τον άνθρωπο τον θέλουν όλοι οι διεθνείς Οργανισμοί. Είμαστε αχάριστοι τελικά. Ουδείς προφήτης στον τόπο του

   • occultist avatar
    occultist @ Μικρός Οδυσσέας 13/11/2010 11:31:54

    Μικρός Οδυσσέας είπε
    ""Τον άνθρωπο τον θέλουν όλοι οι διεθνείς Οργανισμοί. Είμαστε αχάριστοι τελικά. Ουδείς προφήτης στον τόπο του""
    Να τον πάρουν. Ευχαρίστως να τους τον δώσουμε. Τι διάβολο, ''Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία" δεν φωνάζουμε;

 9. man8os avatar
  man8os 12/11/2010 16:03:37

  Να παει!!
  Και για ΓΓ του ΟΗΕ!!
  Αλλα πρωτα να παραιτηθει απο προθυπουργος.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ man8os 12/11/2010 16:29:44

   liotsos, man8os Eάν πάει (που χλωμό το βλέπω) ΓΓ του ΟΗΕ, η Ελλάδα, ουσιαστικά, ΔΕΝ πρόκειται ποτέ ν'απαλλαγεί από δαύτον.

 10. Βανζέτι avatar
  Βανζέτι 12/11/2010 16:24:51

  L Etat c'est lui και c'est fini και ολο το σκηνικό είναι σουρεάλ....μπουαχχχχαχαχα

 11. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 12/11/2010 16:29:38

  Ποιά ρίμα σου ήρθε κατά νου; Αυτή με το κυπαρίσσι;

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ archaeopteryx 12/11/2010 16:34:29

   Ντενίση, χασίσι, κι επιστροφή στη φύση...

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ (A)θανάσης 12/11/2010 16:37:11

    χαχαχάαα!

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ (A)θανάσης 12/11/2010 16:45:33

    Ε ναι...γιατί την Ντενίση ΜΟΝΟ με χασίσι...!!!

    (κατά το "ΠΑΟΚ με χόρτο σε βλέπω σαν την Πόρτο"...)

   • Μικρός Οδυσσέας avatar
    Μικρός Οδυσσέας @ (A)θανάσης 12/11/2010 21:04:59

    xaxaxaxa μπαξίσι και όλοι ίσοι στο Ποντικονήσι

 12. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 12/11/2010 16:34:42

  Ωχ, ώχ! Άν ο δεξιός Σαρκοζίξ θέλει να δώσει τον τέτοιο ρόλο στον ...Παπανδρέα, σημαίνει ότι δεν βρίσκει κατάλληλους δεξιούς στην Ελλάδα!
  Φαίνεται ότι το κουμμουνιστικό μικρόβιο έχει διαβρώσει τη ΝΔ. Πάει το πολιτικό σύστημα μας! Ο ένας ..πρέσβυς του δεξιού Γάλλου και ο άλλος πελάτης της Αλέκας-Αλέξη-Αλέκου.

  • Νἰκος avatar
   Νἰκος @ Ο Θείος 13/11/2010 06:32:02

   Δεν εἰναι θἐμα δεξιοὐ Σαρκοζἰ και Σοσιαλ(η)στη Τζἐφρυ, Θειο. Αλλἀ Εβραἰου απὀ παποὐ εκ Θεσσαλονἰκης (Σαρκοζἰ) και Εβραἰου εκ μητρὀς και γιαγιας (Τζεφρυ Παπατζἠς).
   Τρισἐ,Ντομινἰκ, Μκερνἀκε, 'Ακερμαν, Τζἐφρυ, Σαρκοζἰ, Βρἀουν, τἰ ἐχουν ως κοινὀ παρονομαστἠ;
   'Ολοι οι σκὐλοι μιἀ γενιἀ.

 13. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 12/11/2010 16:54:04

  Ο άλλος "μεσογειακός δεξιός", αυτός με το Μπούνγκα-Μπούνγκα, συμφωνεί;
  Ή θέλει να δώσει τη "δουλειά" στο φίλο του τον Πούτιν;

  • ο παγωτατζής avatar
   ο παγωτατζής @ Ο Θείος 12/11/2010 17:26:10

   @ Θείο
   Τί να τά κάνουν τα δεξιά παιδιά Θείο;
   Ο ένας ξέρει να τρώει και ό άλλος να αγαπάει.Αυτοί ψάχνουν εραστή πού ξέρει να γ****ει (και να δέρνει αν τό απαιτεί τό σκηνικό) Γιατί ο σοσια-ληστής Θείο π*δάει καλύτερα..Πιό γλυκά..Σε νανουρίζει
   Ο Αντρέας το ήξερε αυτό....και τό εξάσκησε αρκούντως
   Ο Εβραίος μετα ήταν άγαρμπος, διέλυσε αυτό τον μύθο,και σας χάλασε τελείως τό image ...
   Και βρήκατε τήν διαστάρωση τού είδους ,τό ψηλό αθλητικό΄παιδί, για να αναβιώσετε τόν μύθο, στούς χαχόλους βαρβάρους της Διεθνούς Σοσια-ληστρικής.
   Φυσιολογική επιλογή Θείο,αλλά τόν ξέρουν και οι βάρβαροι τόν μύθο.Το λυπάμαι τό παιδί Θείο.Οι βάρβαροι δέρνουν άσχημα

 14. I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
  I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 12/11/2010 18:08:14

  "Πρεσβευτή των παγκόσμιων δυνάμεων θέλουν να κάνουν τον ΓΑΠ"

  Μα είναι ήδη. Στη χώρα μας.

 15. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 12/11/2010 19:17:42

  Εμ! Ποιον άλλον θα έβρισκαν να κάνει τη λάντζα. Δεν είναι χαζοί οι άλλοι ηγέτες να εκτεθούν. ΄Ερχεται τσουνάμι που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει..... Ο Γιωργάκης είναι ο καλυτερος και ο πιο κατάλληλος, γι΄αυτή τη δουλειά. Εξάλλου είναι και μιας χρήσεως (αν γλυτώσει .....).
  Giorgakis go home....

 16. προδικος avatar
  προδικος 12/11/2010 20:03:57

  το παιδι της μαμας..εγινε πρωθυπουργος..ολα παιζονται...

 17. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 12/11/2010 20:07:19

  ο θεληματάρης και ο χατζιαβάτης της παγκοσμιοποίησης, κάνει καλή δουλειά εδώ πρέπει να πάρει και προαγωγή.

 18. Μικρός Οδυσσέας avatar
  Μικρός Οδυσσέας 12/11/2010 21:07:55

  Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη....

 19. η Dimi avatar
  η Dimi 12/11/2010 22:30:30

  Victoria, Chili, ο από τον Α’ Γύρο αποκλεισμός της οικογενειοκράτη και υπέρμετρα φιλόδοξης Χριστίνας Χριστοφάκη, ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης συλλογικής εργασίας, συντονισμού, ομοφωνίας, επένδυσης σε παραγωγικό χρόνο και αταλάντευτου τελικού στόχου.

  Ο οποίος αταλάντευτος τελικός και στοιχειοθετημένος στόχος, απαίτησε πολύωρη εθελοντική εργασία, προσωπικές δαπάνες, υποθηκοφυλακεία, νομικές αμοιβές, συντονισμό, οργάνωση, σχεδιασμό, ύπνο στη καρέκλα κλπ. Γιά τα οποία, λόγω της 17χρονης πλέον μετωπικής και αταλάντευτης αντιδικίας μου και εμπειρίας με το αρπακτικό Δημόσιο στη συγκεκριμένη περιοχή, είχα την κύρια ευθύνη όλων αυτών.

  Ομως, ΔΕΝ υπήρξε το εγώ. ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΥΣΗ στις 7/11/10, το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, έκανε τη σπίθα πυρκαγιά, που απλώθηκε στον Δήμο όλο. Είμασταν Ολοι συν-υπεύθυνοι γιά το τελικό Θετικό αποτέλεσμα, που ήταν: Να σπάσουμε το σπυρί και να χυθεί το πύον.
  Γι’αυτό, και η εντυπωσιακή συμμετοχή των Ελλήνων ψηφοφόρων.
  *
  Με κατάπληξη διάβασα σήμερα, ότι πρόκειται να έλθει πούλμαν με τούρκους... που έχουν διπλά εκλογικά βιβλιάρια.. να τους φωτογραφήσουμε!!! ...

  Και αυτομάτως, αντέστρεψα νοερά, την εικόνα. Δηλαδή:

  Ενα πούλμαν με Ελληνες... με διπλά τουρκικά εκλογικά βιβλιάρια... να σπεύδουν στη τουρκιά, γιά ν’αλλοιώσουν το εκεί εκλογικό αποτέλεσμα, υπερ του τάδε.. ή του δείνα τούρκου πολιτικάντη.

  Aδέλφια Ελληνες, οι τούρκοι θα μάς έπαιρναν τα κεφάλια με τα γιαταγάνια, πριν καν προλάβουμε να κατεβούμε από το πούλμαν. Κι εμείς εδώ, μιλάμε γιά φωτογραφίες????!!!!!

  Δηλαδή, θα τους αφήσουμε του τούρκους και τις ψηφοθηρικές γλάστρες σαλαμαλέκουμ του «Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι θητείες», ν’ αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ τους σε Θράκη και Θεσσαλονίκη και να γίνουν οι ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ στην Ελλάδα γιά τα επόμενα 30 χρόνια;; Nαι, 30 χρόνια χρειάζεται γιά να ολοκληρώσει τα Πληρωμένα Συμβόλαια Κοινωνικού Θανάτου της Ελλάδας που απεργάζεται ο άθλιος μασκαρεμένος, που βρίσκεται τώρα στη Κομοτινή γιά την εκτέλεση των ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ σχεδίων του.
  Θα του το επιτρέψουμε?? ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!

  Αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν Ελληνες Θεσσαλονικείς, οι οποίοι συλλογικά, μπορούν να σκάσουν λάστιχα, να μπλοκάρουν πούλμαν, να συλλάβουν τούρκους, να φωνάξουν τα Διεθνή Media γιά τα πλάνα/ντοκουμέντα και το Διεθνές ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του πιό θανάσιμου «ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ» εχθρού, εσχάτου προδότη και αποδόμου της Ελλάδας, Mineiko-Chant-Bilderberg.

  Αδέλφια Ελληνες, ΔΕΝ υπάρχει το εγώ Υπαρχει μόνο
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ !
  *
  Επίσημες δηλώσεις της κυβέρνησης των Σκοπίων:
  «O μαλακός Παπανδρέου είναι καλό σημάδι»

  «Tο ρολόϊ της ιστορίας χτυπά αντίστροφα για τον διαμελισμό της Ελλάδας από τρία έθνη. Η Ελλάδα θα χάσει την Μακεδονία του Αιγαίου από τους Mακεδόνες, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ήπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά στους Γρεκούς; Ο μικρός τους βράχος που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% αλβανική».

  ~Δαμιανός Βασιλειάδης – Διπλωματικό Περισκόπιο: «Ενα εφιαλτικό, Οργουελιανό σενάριο γιά Μακεδονία, Θράκη, Ηπειρο» (21/10/2010)
  *
  21/6/2010
  Επί ημερών Mineiko-Chant-Bilderberg:
  MΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ
  Σκηνοθεσία: European Union
  Σενάριο: State Department
  http://bit.ly/b9SA2V
  *
  23/04/1992
  Eπιστολή προς τον τότε Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ιάκωβο, και Iδιόχειρη
  «Εθνική Διαθήκη» Ανδρέα Παπανδρέου, γιά το Σκοπιανό. http://bit.ly/bOU1h0

  EΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ:
  Mineiko-Chant-Bilderberg is the name of the blame game
  ή, πέφτει αυτός, ή, χάνεται η Ελλάδα!
  ή, τώρα, ή, ποτέ

 20. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 13/11/2010 10:13:52

  Πάντα φροντίζει τα τσιράκια της Η Νέα Τάξη Πραγμάτων! Πάντοτε υπηρέτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης νιώθει ήδη αλλεργία στην Ελλάδα! Να μην τον κρατάμε με το ζόρι πάντως...

 21. προδικος avatar
  προδικος 13/11/2010 11:13:10

  θα εχει και τη μαμα του μαζι..??

 22. ataktos avatar
  ataktos 13/11/2010 11:19:05

  αυτός εκτός από Πρωθυπουργός της κληρονομικής οικογενειακής " Ελληνικής Δημοκρατίας " ...δεν κάνει ούτε για διαχειριστής περιπτέρου

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ ataktos 13/11/2010 18:26:53

   @ ataktos Οι μέχρι πρότινος «παραγκωνισμένοι» περιπτερούχοι, βρίσκονται πλέον στο κέντρο των εξελίξεων. Σε μια περίοδο που το λιανεμπόριο στην Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλη κρίση, τα μικρά σημεία πώλησης έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα.

   Ιδιαίτερα τα περίπτερα σε καλά σημεία, είναι γνωστό ότι με «Σωστή Διαχείρηση», μπορούν να αναδειχθούν σε «Χρυσωρυχεία!».

   ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

   - Περίπτερο όμορφο, εύχρηστο και ασφαλές.
   - Με Συναγερμό / Κλιματισμό / Θέρμανση
   - Ανετη καμπίνα εργασίας
   - Εξωτερικές τέντες που καλύπτουν το περίπτερο
   - Πολλοί αποθηκευτικοί χώροι και ράφια
   - Κόστος ± € 30,000 (καλύπτεται από την εταιρεία-χορηγό, η οποία προβάλλει τα προϊόντα της σε φωτεινές επιγραφές στους ειδικούς χώρους).

   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

   Πολύωρη Εργασία - 7 ημέρες την εβδομάδα - 360 ημέρες τον χρόνο.

   ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ:

   - Καθαριότητα και απολύμανση περιπτέρου / τηλεφώνων / ψυγείων, κλπ
   - Καθημερινός έλεγχος ημερομηνίας λήξεως – παραλαβές – επιστροφές ευπαθών προϊόντων (γαλακτοκομικά – παγωτά – χυμοί κλπ)

   - Συνεργασία με προμηθευτές
   - Εγκαιρη Παραγγελιοληψία – Εμπρόθεσμη Παράδοση
   - Ελεγχος Τιμολογίων

   - Παραλαβή – Καταμέτρηση – Επιστροφές Εφημερίδων / Περιοδικών

   - Γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή
   - Χειρισμός ταμειακής μηχανής

   - Καταγραφή (inventory) πολλών και ετερόκλητων αντικειμένων
   - Κατηγοριοποίηση πολλών και ετερόκλητων αντικειμένων
   - Κοστολόγηση πολλών και ετερόκλητων αντικειμένων
   - Επάρκεια πολλών και ετερόκλητων αντικειμένων

   - Διατήρηση Βιβλίων Εσόδων-Εξόδων
   - Καθημερινό κλείσιμο Ταμείου
   - Διαχείρηση χρημάτων

   ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ:

   Ευχάριστη Παρουσία – Χαμόγελο – Ευγένεια
   Πελατοκεντρική Αντίληψη – Αξιοπιστία

   Καλή πρόθεση αναγνώρισης και άμεσης διόρθωσης λαθών
   Καταγραφή σχολίων / γνώμης των πελατών γιά βελτίωση

   Ελκυστική βιτρίνα με προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

   Δεν επαναπαύεται. Φροντίζει να ανακαινίζεται συχνά.

   Θυμάται να λέει «Σας Ευχαριστώ!», στον πελάτη που επέλεξε το περίπτερό του (αντί άλλου), γιά να ξοδέψει τα χρήματά του.

   Σταθερή Πελατεία = Word of Mouth Free Advertising = Επαναλαμβανόμενες Πωλήσεις!


   Είναι δύσκολο, να είσαι ένας πετυχημένος διαχειριστής περιπτέρου, σήμερα..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.