#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/11/2011 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρέπει ο λαός να σταματήσει τώρα τον εξευτελισμόΚάποιος πρέπει να μεταφέρει στο ΠΑΣΟΚ, ότι μπορεί να υπάρξει και η Ελλάδα, και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, χωρίς τον Παπανδρέου.

Τι δεν πρέπει να γίνει.  Και τι πρέπει να γίνει.

Το χειρότερο από όλα είναι, να μπούμε σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Αν αυτό γίνει, θα νεκρώσει ότι λίγο,  έχει μείνει ζωντανό στην Ελλάδα. Είτε αυτό είναι, Δημόσιο, οικονομία, ξένες επενδύσεις, ντόπιες επενδύσεις, προκηρύξεις, απολύσεις, προσλήψεις, αποφάσεις, σκέψεις, προγραμματισμοί καλοί η κακοί. Όλα θα είναι νεκρά, το μόνο που θα παράγομαι μέχρι τις εκλογές θα είναι διασυρμός εξευτελισμός, λόγο ακριβώς των πολιτικών ανακατατάξεων και γεγονότων, εξ αιτίας της προεκλογικής περιόδου.

 

Ποιός εγγυάται ότι το σύνολο των βουλευτών, του Α η του Β κόμματος θα κινηθούν συντεταγμένα υπάκουα μέχρι τις εκλογές; Και τώρα, αυτήν την στιγμή, ο προγραμματισμός του Βενιζέλου των δέκα σημείων, είναι εντελώς διαφορετικός από τον προγραμματισμό του Παπανδρέου που μίλησε για σκοπιανό γεωτρήσεις κτλ κτλ, και μετά να γίνουν εκλογές. Ας φανταστούμε τι θα γίνεται στην βουλή όταν θα έχουμε τρεις πολιτικές παρατάξεις οι οποίες θα πρέπει να συμφωνούν. Χάος. Χάος. Μόνο χάος θα παράγουμε μέχρι τις εκλογές.

 

Τι πρέπει να γίνει: Εκλογές. Το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα. Να εκλέξει ο λαός έναν αρχηγό, όποιος είναι αυτός, και αυτός υπεύθυνα και ελεγχόμενος από την αντιπολίτευση, να κυβερνήσει. Μην κοροϊδευόμαστε, δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος να πάνε στις Βρυξέλλες όλοι μαζί οι πολιτικοί και να διαπραγματευτούν. Αν αυτό γίνει να είμαστε σίγουροι ότι λόγο ακριβώς της κοινής θέσεις των κομμάτων, οι Ευρωπαίοι θα μας επιβάλλουν χειρότερους όρους δανεισμού.  Αυτήν την στιγμή μας συμφέρει διαπραγματευτικά η εσωτερική διαφωνία.

 

Ας γίνει τώρα, αυτό που δεν έγινε πριν το πρώτο μνημόνιο. Εκλογές. Αν ο Παπανδρέου έκανε τότε εκλογές, σήμερα δεν θα ήταν η κυβέρνηση υπό διάλυση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Μόνο που στην θέση του Παπανδρέου, θα είναι μετά από λίγο όλο το ΠΑΣΟΚ. Ο Πρωθυπουργός , λόγο των αργών αντανακλαστικών του, θα οδηγήσει σε διάλυση την χώρα, το ΠΑΣΟΚ και το Ευρώ.

Ο κτηνοτρόφος

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ataktos avatar
  ataktos 06/11/2011 11:21:58

  έχω μια απορία ..ποιος είναι ο λογος που τα κόμματα που καταψήφισαν τον Παπατζη χθες κατά την ψήφιση της ψήφου εμπιστοσύνης Σαμαρας ,Παπαριγα ,Τσιπρας ,Κουβελης ..και μας λένε οτι απαιτουν εκλογές ..δεν καταθέτουν στον Κάρολο της βουλευτικές τους ιδιότητες .. Έχουμε η όχι Πολιτική Κρίση ..που και πως φαίνεται αλλιως ??Πως ξεπερνιέται ..αν ΟΧΙ με Άμεσες Εκλογές !!!

 2. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 06/11/2011 11:24:17

  Μα τι λέτε τώρα αγαπητέ κτηνοτρόφε,
  δεν ακούσατε την ιερή αγελάδα του συστήματος που ανεφώνησε :
  ¨είναι ανεύθυνη πολιτική να ζητούν τώρα εκλογές γιατί που ξέρουμε αν η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι καλύτερη ... ¨
  Απαντάμε στην ιερή αγελάδα του συστήματος : ο λαός θα κρίνει αν θα δώσει αυτοδυναμία στο Σαμαρά ή αν θα θέλει κυβέρνηση συνεργασίας . Εσείς αγαπητή αγελάδα που σας αρέσει να υπογράφετε με το τίτλο του μπουχέσορα δεν μπορείτε να αντικαταστείτε το λαό ό, σο χοντρή και να'στε.

 3. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 06/11/2011 11:32:49

  Συγγνώμη, παραφέρθηκα... ζητώ ταπεινά συγγνώμη από την συμπαθή οικογένεια των βοοειδών αν τις έθιξα... ( στην Ινδία σου παίρνουν το σκαλπ για τέτοια παρομοίωση ).

 4. Lewnidas avatar
  Lewnidas 06/11/2011 11:38:21

  αυτο που πρεπει να γινει ειναι ΞΥΛΟ οπους πετυχαινεται εναν απο τους 153 να τον μαυριζει ο κοσμος στο ξυλο. να παρουν απο 5 φουσκοτους και 10 μπατσους για να βγουν εξω

 5. ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
  ΑΓΡΟΤΗΣ 06/11/2011 11:48:07

  Και κάτι ακόμα φίλε κτηνοτρόφε, ας καταλάβουμε επιτέλους , και περισσότερο οι πολιτικοί αρχηγοί , ότι δεν πρέπει να φορτωθούμε εμείς οι Έλληνες και το πρόβλημα της Ευρώπης και του ευρώ.

 6. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 06/11/2011 11:49:37

  ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!...

  • Komis Montechristo avatar
   Komis Montechristo @ ΝΙΚΟΣ 06/11/2011 12:04:35

   Πράγματι.Το παρασκήνιο ΟΡΓΙΑΖΕΙ.ΠΟΙΟΙ είναι οι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ;Τέτοιες κρίσιμες ώρες είναι δυνατόν να υπάρχουν μέσα στη παράταξη άνθρωποι,που ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ''κυβέρνηση συνεργασίας'';;Και να συνεργαστούν με ΠΟΙΟΥΣ;Με αυτούς που μας ΟΔΗΓΗΣΑΝ στο ΓΚΡΕΜΟ;;Δεν υπάρχει λίγο φιλότιμο;;Εν τω μεταξύ,κυκλοφορεί η είδηση στα ραδιόφωνα πως ''υπάρχουν βουλευτές που πιέζουν τον Σαμαρά για συγκυβέρνηση διότι τους πιέζουν οι ψηφοφόροι τους''!!!ΠΟΙΟΙ διαρρέουν αυτά τα πράγματα;;ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ανεπανόρθωτα όσοι ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ τη προσπάθεια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας....Η λύση είναι ΜΙΑ.ΕΚΛΟΓΕΣ.Τα υπόλοιπα είναι ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ και αποτελούν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ.

   • ΙΩΝΑΣ avatar
    ΙΩΝΑΣ @ Komis Montechristo 06/11/2011 12:14:59

    Δούρειοι Γάιδαροι κόμη μου!

    • Komis Montechristo avatar
     Komis Montechristo @ ΙΩΝΑΣ 06/11/2011 12:21:12

     Ίωνα,είναι ΔΥΝΑΤΟΝ η παράταξη να μην πηγαίνει ΕΝΩΜΕΝΗ;;Διακυβεύεται το ΜΕΛΛΟΝ μας και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της χώρας!!!Τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο,προκαλούν απέραντη θλίψη,οργή και αηδία...Όσο για το σχόλιό σου,πολύ πετυχημένο.

 7. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 06/11/2011 11:50:58

  βρωμοξυλο

 8. ataktos avatar
  ataktos 06/11/2011 12:14:30

  πως γίνεται στην χωρα που γεννησε την Δημοκρατία(έτσι μας λένε) .. ανέχεται επί 70 χρόνια την αρρωστη ...πνευματικά και ....σεξουαλικά ...οικογενια Παπατζηδων ..δεν ειναι ξεφτίλα αυτό και ντροπή ???? υπάρχει σε τούτη την γλώσσα ακόμα η λέξη.. ΗΘΟΣ ??

 9. σίγουρος avatar
  σίγουρος 06/11/2011 12:26:25

  Γιατί δεν παρετείται ο Παπανδρέου; Ας απαντήσουν οι βουλευτές του αν τους καλύπτει η στάση του. Του δώσανε ΕΜΙΣΤΟΣΥΝΗ στο να παρετηθεί! Τώρα τί ψέχουν να πουν;

 10. σίγουρος avatar
  σίγουρος 06/11/2011 12:29:47

  Γιατί δεν παραιτείται ο Παπανδρέου; Ας απαντήσουν οι βουλευτές του αν τους καλύπτει η στάση του. Του δώσανε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο να παραιτηθεί! Τώρα τί έχουν να πουν;

 11. ΓΑΝΤΙ avatar
  ΓΑΝΤΙ 06/11/2011 12:53:41

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΟΚ.

 12. Νικ avatar
  Νικ 06/11/2011 13:27:40

  Ωριμάζουμε συλλογικά όπως ωριμάζουμε ατομικά: αναπτύσσοντας ανεξαρτησία από τους γονείς. Αυτό ισχύει σε όλη τη Φύση, πλην εδώ. Αυτό μας λείπει σε εθνικό και κομματικό επίπεδο. Είδαμε την ανωριμότητα μας στην κωμική ψήφο των ΠΑΣΟΚων. Κανείς τους δεν είναι ώριμος για να σταθεί όρθιος χωρίς το δεκανίκι του ονόματος Παπ. Κανείς μας δεν είναι αρκετά ώριμος, ή αρκετά θυμωμένος, ακόμη, για να φωνάξει σε όλους τους πολιτικούς: φτάνει πια με τις παιδαριώδεις μαλακίες σας. Κάντε κάτι να βγούμε από την παγίδα.

  Νικ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.