05/03/2008 01:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πράκτορας της CΙΑ ο οπλαρχηγός του ANA;

O οπλαρχηγός του ΑΝΑ (Albanian National Army) που διαδέχτηκε τον UCK μετά το τέλος του πολέμου στο Κόσοβο είναι πράκτορας της CΙA υποστηρίζει το Greece-salonika.blogspot. Φαίνεται ότι κατά τα επεισόδια που ακολούθησαν τη μεγάλη διαδήλωση στο Βελιγράδι εναντίον της ανεξαρτητοποίησης του Κοσόβου, η ομάδα διαδηλωτών που εισέβαλλε στην Αμερικανική πρεσβεία της Σερβικής πρωτεύουσας κατάφερε να αποσπάσει και άκρως απόρρητα έγγραφα στα οποία αναγράφονται οι ταυτότητες αρκετών μυστικών πρακτόρων της Αμερικανικής κατασκοπείας στα Βαλκάνια (!!!) Το σημαντικότερο αφορούσε την ταυτότητα του Γκαφούρ Φάζλι, αρχηγού του ΑΝΑ, με την οποία αποδεικνύεται πως ανήκει στο δυναμικό της CΙΑ. Δηλαδή ο κύριος εκφραστής του «οράματος της Μεγάλης Αλβανίας» είναι ένας ακόμη Αμερικανός πράκτορας; Πολύ περίεργα πάντως ακούγονται όλα αυτά. Είναι δυνατόν να κρατούσαν τα στοιχεία της ταυτότητας και τη φωτογραφία ενός «undercover agent» σε φάκελο μέσα στα γραφεία μιας από τις πιο «επικίνδυνες» πρεσβείες των ΗΠΑ στον κόσμο;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. exiled avatar
  exiled 05/03/2008 03:05:22

  Μούφα. Δεν ξέρουν τί άλλο να σκαρφιστούν οι φανατικοί γι ανα φέρουν το κλίμα στα (ακραία) μέτρα τους.

 2. Ο ανώνυμος λεχρίτης avatar
  Ο ανώνυμος λεχρίτης 05/03/2008 03:59:06

  Μούφα; Μπες στο greek-salonika να δεις και τις φωτογραφίες των της ταυτότητας του πράκτορα.

 3. Le canard avatar
  Le canard 05/03/2008 15:53:27

  Ωραίοι οι Σέρβοι. Εκαναν ντου στην αμερικάνικη πρεσβεία στο Βελιγράδι σε ένδειξη αγανάκτησης για την αναγνώριση του Κοσσόβου. Κάθε μυστική υπηρεσία όμως, ΄που σέβεται τον εαυτό της, εκμεταλλεύεται -εάν δεν οργανώνει- τέτοιες εκδηλώσεις, για να μπεί στα δωμάτια που μόνον αυτή ξέρει ότι φυλάσσονται ορισμένα σημαντικά στοιχεία. Τέτοια γεγονότα έχουν κατ'επανάληψη εκμεταλλευτεί τόσο ανατολικές όσο και δυτικές μυστικές υπηρεσίες στο παρελθόν. Βέβαια, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ότι τα στοιχεία για τους Αλβανούς τα είχαν ήδη στα χέρια τους οι Σέρβοι και απλά, με την εισβολή στην πρεσβεία, βρήκαν την ευκαιρία να τα βγάλουν στη φόρα, δήθεν ότι τα πήραν από την πρεσβεία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.