#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/06/2013 14:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Που το πάνε το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ;Πιθανότατα οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης αισθάνονται ισχυροί. Ίσως να πιστεύουν ότι με το να προκαλέσουν πρόωρες εκλογές θα κερδίσουν μεγάλα ποσοστά.

Ίσως πάλι να εκτιμούν ότι με το να γίνονται συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη χώρα. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την οικονομία, κι ενώ η περιοχή γύρω μας φλέγεται, αντί να μιλάμε για μια ισχυρή κυβέρνηση που έστω και με τρία κόμματα λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι αποφάσισαν να σηκώσουν το δικό τους μπαϊράκι.

Τη μία ο Βενιζέλος απειλεί τον Σαμαρά ότι δεν κυβερνά μόνος του, την άλλη διαρρέει τη δυσαρέσκειά του κατά του Στουρνάρα και την Τρίτη μέσα στην προηγούμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μιλά με απαξιωτικό τρόπο κατά συγκεκριμένων υπουργών για να δεχθεί την αυστηρή προειδοποίηση του πρωθυπουργού.

Ο δε κ. Κουβέλης πότε «αγκαλιάζει» τον κ. Ρουπακιώτη και τον κ. Μανιτάκη παρά τα λάθη που έχουν κάνει και πότε κάνει κριτική για τις ιδιωτικοποιήσεις, όπως π.χ. για την ΕΥΑΘ, υιοθετώντας επιχειρήματα του Τσίπρα. «Είναι δημόσιο αγαθό το νερό και δεν πρέπει να δοθεί σε ιδιώτες» λέει ο κ. Κουβέλης λες και του είπε κανείς ότι πωλείται το νερό κι όχι τα δίκτυα.

Σήμερα, ένας από τους τελευταίους υποστηρικτές του κ. Βενιζέλου, ο νεόκοπος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης, επιτέθηκε (προφανώς παίρνοντας γραμμή) κατά του κ. Σαμαρά.  Ζήτησε την πιο συχνή παρουσία του στη Βουλή, αλλά και ανασχηματισμό και αναθεώρηση της προγραμματικής συμφωνίας άμεσα. Κατηγόρησε εξάλλου τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της ότι εκβιάζουν με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε και την πλήρη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ με το ενδεχόμενο επαναφοράς των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

"Δεν μπορεί, από τη στιγμή που 2,5 χρόνια τραβήξαμε όλο αυτό το φορτίο για να μην πάει η χώρα σε χρεοκοπία, να μας κάνουν μαθήματα υπευθυνότητας ο κ. Σαμαράς που έκανε αντιμνημονιακό μέτωπο με τον κ. Τσίπρα, που τρέναρε όλα αυτά τα χρόνια τις μεταρρυθμίσεις, είπε για τα «Ζάππεια» και τα 17 δισ.- και παρ’ όλα αυτά εμείς τον στηρίξαμε ως πρωθυπουργό για να μην πάει η χώρα σε χρεοκοπία. Δεν δεχόμαστε λοιπόν μαθήματα υπευθυνότητας.Στελέχη της ΝΔ, όταν λένε κάτι, δεν είναι άμοιρα ευθυνών. Έχει ευθύνη και ο πρωθυπουργός. Δεν μπορεί όταν λέει κάτι ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να ανασύρουν το σενάριο των πρόωρων εκλογών. Τι σημαίνει αυτό; Μας εκβιάζουν, δηλαδή;»

Είπε κι άλλα το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για το αντιρατσιστικό, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και άλλα καυτά θέματα, που χρόνια τώρα δημιούργησαν οι ίδιοι και τώρα έχουν απαίτηση από τους άλλους να τα λύσουν άμεσα.

Γενικότερα, σε πολιτικό επίπεδο και στο εσωτερικό της κυβέρνησης επικρατεί μια αναταραχή, μια γκρίνια που προέρχεται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Όλο αυτό το κλίμα που καθημερινά βαρύνεται από δηλώσεις θα συζητηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα γίνει νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Αν και πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι «μυρίζουν» εκλογές, η Νέα Δημοκρατία και το Μαξίμου το διαψεύδουν κατηγορηματικά διότι δε συμφέρει τη χώρα κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, αν συνεχίσει ο Βενιζέλος με τον Κουβέλη να προκαλούν δεν αποκλείεται το  «ατύχημα», οπότε θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ασφαλώς και έχουν γίνει λάθη στην κυβέρνηση, επικοινωνιακά και ουσίας. Όπως π.χ. η ανακίνηση του θέματος με τους πλειστηριασμούς ακινήτων. Ασφαλώς και η κριτική είναι αποδεκτή, ειδικά για ορισμένους υπουργούς ή κρατικά στελέχη που εμφανίζουν τάσεις αλαζονείας. Είναι ανεπίτρεπτο, όμως, να ρίχνουν κάποιοι νερό στο μύλο του Τσίπρα.

Όταν υπάρχει πρόβλημα να το συζητούν στις συσκέψεις που αρχηγοί κι όχι στα κανάλια και τις εφημερίδες. Αλλιώς, ας επιλέξουν την οδό της προσφυγής στις κάλπες με δική του ευθύνη και ο κάθε κατεργάρης να καθίσει στον πάγκο του.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. firiki2010 avatar
  firiki2010 05/06/2013 14:52:46

  ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αγωνίζονται για την πολιτική τους επιβίωση. Αναζητούν διαρκώς αφορμές διαφοροποίησης. Ο κ Κουβέλης και οι άνθρωποι του ως πιο "αριστεροί" διαφοροποιούνται συχνότερα (διαφοροποιούμενοι και από το ΠΑΣΟΚ) και βεβαίως άνευ ορατών συνεπειών πράγμα που προκαλεί την δύσκολα αποκρυπτόμενη οργή του κ Βενιζέλου.
  Νομίζω πως το όλο θέμα της συνεργασίας το έχουν δει από την αρχή λάθος. Στην ουσία αντί να στηρίξουν αποφασιστικά αυτό που ήταν έστω δύσκολή επιλογή τους κράτησαν από την αρχή και κρατάνε αποστάσεις περαν αυτών που εκ των πραγμάτων υπάρχουν Τελικά υπονομεύουν την ίδια την επιλογή τους, την αντιπολιτεύονται κι έτσι δεν είναι παράξενο οι δημοσκοπικές δυσκολίες.
  Που το πάνε; Εχω την αίσθηση ότι η κατάληξη θα είναι η συμπαράταξη τους ( ότι θα έχει απομείνει από αυτούς) με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τότε θα κυλήσει πολύ νερό κάτω από τις γέφυρες, αλλά κάποια στιγμή θα πέσει πολύ γέλιο. Το μέλλον βέβαια κρύβει και εκπλήξεις ( Δεν ξέρω πόσο αδιάφορος θα μείνει ένας Παπανδρέου σ΄ ένα εξαερούμενο ΠΑΣΟΚ)

 2. Νεοθουλίτης Γερμανοτσολιάς avatar
  Νεοθουλίτης Γερμανοτσολιάς 05/06/2013 15:01:14

  σε ηρωική έξοδο ...ανοιξε τη θύρα ο υφυπουργός .....μιλώντας για κατασχέσεις .

 3. ap avatar
  ap 05/06/2013 15:24:46

  στα βράχια...

 4. Economist avatar
  Economist 05/06/2013 16:28:55

  Η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση στόχευε από την αρχή στο να τραβήξει τη Ν.Δ. προς τα αριστερά και κυρίως σε ανθελληνικές πολιτικές. Γνωρίζουν αυτοί το λόγο.
  Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν την αγωνία να μη βρεθούν κάποια στιγμή ενώπιον της δικαιοσύνης.
  Γι' αυτό και πιέζουν τη Ν.Δ. σε πολιτικές που θα εμποδίσουν την αναζήτηση ευθυνών αλλά και μια πατριωτική άσκηση της εξουσίας.
  Με τον τρόπο αυτό όμως οδηγούν σε μια πιο γρήγορη κατάρρευση της Ν.Δ. η οποία θα οδηγήσει στην ολική κατάρρευση του πολιτικού συστήματος της χώρας.
  Οι προσπάθειες πολλών να αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διάδοχη κατάσταση και το μαλακό μαξιλάρι του συστήματος απέτυχαν. Έτσι με την κατάρρευση της Ν.Δ. Κουβέλης και Βενιζέλος θα αντιμετωπίσουν αυτό που απέφευγαν.

 5. Πέτρος avatar
  Πέτρος 05/06/2013 16:30:20

  ''Ίσως να πιστεύουν ότι με το να προκαλέσουν πρόωρες εκλογές θα κερδίσουν μεγάλα ποσοστά.'' Ναι. Σίγουρα. Ελπίζουν οτι αντί από 2,5 % θα πάρουν 3. Τρία όμως τώρα που το σκέφτομαι, θα πάρουν οπωσδήποτε. Αλλά όχι επί τοις ...εκατό.

 6. Ν.Κ. avatar
  Ν.Κ. 05/06/2013 16:49:36

  Το ΠΑΣΟΚ και η μετάλλαξή του ΔΗΜΑΡ όντως επιχειρούν να θεσπίσουν ιδιώνυμο για το “ρατσισμό” , όπως καταγγείλαμε στις 20/5 τ.έ. ( 2 χρόνια μετά, μεθοδεύουν νέο “ιδιώνυμο”; ) από το “Βήμα Σαρωνικού”. Προς τιμή της η ΝΔ απορρίπτει τη μεθόδευση.

  Ερώτηση: ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης θα ρίξουν την κυβέρνηση;

  Απάντηση:
  1.Αν ο φασίστας Βενιζέλος βγεί από την κυβέρνηση, σε οποιαδήποτε άλλη μετεκλογική εξέλιξη θα καταλήξει στην φυλακή ή αυτοεξόριστος.
  2.Ο κάλπικος αντιμνημονιακός Κουβέλης δεν έχει άλλη πιθανότητα να ξαναβρεθεί σε κυβέρνηση. Μπορεί όμως να ξεφορτωθεί τον Ρουπακιώτη σε “ηρωική” δική του έξοδο.
  3.Η ΝΔ θα πάρει ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των ακροδεξιών και νεοναζί.

  Συνεπώς, το φασιστικό ν.σ. Ρουπακιώτη είναι πλέον παρελθόν.

 7. Αθώρ avatar
  Αθώρ 05/06/2013 17:12:11

  Πρόλογος – Κώστας Βάρναλης
  Ξαφνικὰ μοῦ φασκιώνουνε τὰ μάτια
  γιὰ νὰ βλέπω τὸ φῶς τὸ ἀληθινό!
  Μὲ καρυδώνουν, γιὰ νὰ μὴ φωνάζω:
  «Ὄρσε, Ἑλλάδα Γραικύλων ἀντιχρίστων!»
  Ἄχερα μὲ μπουκώνουν κάθε μέρα.
  Καὶ ποιοί; Τοῦ σκλαβοπάζαρου ἡ σαβούρα.
  Καὶ πῶς; Ἔχουν ἀφέντη τὰ σκυλιὰ
  καὶ δαγκάνουν τὰ πόδια σου, Ἱστορία.
  Πῶς θὰ σωθοῦμε ἀπ᾿ τὴν «ἐλευθερία»
  τῆς σκλαβιᾶς μας κι ἀπὸ τὸν «ὑπὲρ πατρίδος»
  τῶν προδοτῶν; Καὶ πότε ἀπ᾿ τοὺς θεοὺς
  τῶν ἀθέων καὶ τῶν ἀνθρωποφάγων;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Αθώρ 05/06/2013 18:25:17

   Πότε; Όταν ψηφίσουμε επιτέλους με τη ματιά στην Πατρίδα και τις αληθινές αξίες της ζωής. Το βλέπεις κοντινό;

   • fe avatar
    fe @ Γεώργιος Τ. 05/06/2013 18:41:19

    Αφησετο Γεωργιε δεν το χεις.

   • Αθώρ avatar
    Αθώρ @ Γεώργιος Τ. 05/06/2013 20:55:18

    Αφού μπαίνετε στον ...κόπο, ερμηνεύστε σε βάθος Γεώργιε!! Μη μένετε υστερόβουλα στην απατηλή βολική επιφάνεια και μην προσπαθείτε να φέρετε την ποίηση στα υποτιμητικά μέτρα του φτηνού κομματικού μικροσυμφέροντος.
    Τελικά, δίκιο έχει ο fe.... :-)

 8. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 05/06/2013 17:26:55

  Τα πράγματα είναι απλά. Πέρσι το καλοκαίρι που σχηματίστηκε η κυβέρνηση το πρόγραμμα και η χώρα ήταν εκτροχιασμένα, το ΠΑΣΟΚ ήθελε να αναλάβει το μικρότερο δυνατό κόστος γι'αυτό αποφάσισε να συμμετάσχει με πολιτικά αγνωστους υπουργούς και η ΔΗΜΑΡ ήθελε να τραβάει... κόκκινες γραμμές. Μετά από τον πρώτο χρόνο αφού η κυβέρνηση έλαβε σκληρές αποφάσεις αλλά τις εφάρμοσε, η κατάσταση αρχίζει να σταθεροποιείται και άρα να φέρνει πολιτικά οφέλη σε αυτόν που βγήκε δυναμικά μπροστά, δηλαδή στη ΝΔ και στο Σαμαρά. Η ανάλυση των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είχαν συσπειρώσεις κομμάτων μας δείχνουν ότι η ΝΔ έχει διαρροές προς τη ΧΑ αλλά και εισροές ψηφοφόρων από το ΠΑΣΟΚ. Η απειλή για την ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ πολιτικά δεν έρχεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα παγκοσμίως που σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση και τάζοντας παντού τα πάντα, δε μπορεί να αναπτύξει δυναμική, καθώς επαναλαμβάνει ανοησίες για αλλαγή της ΕΖ όταν από το ΑΚΕΛ και το Γκρίλο μέχρι το Μελανσόν ή το die linke μιλούν όλοι για έξοδο από την ευρωζώνη και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα καθώς η ευρωζώνη δε μπορεί να αλλάξει ουσιωδώς την πολιτική της. Η μόνη διέξοδος πρωτίστως για το ΠΑΣΟΚ (και δευτερευόντως για τη ΔΗΜΑΡ) είναι ένα επικοινωνιακό ''αντάρτικο'' που όμως έχει μικρά οφέλη, καθώς δε μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση και να οδηγηθούμε σε εκλογές καθώς αυτό θα σημάνει την πολιτική τους εξαφάνιση. Αντί να παράγεται πολιτική και ο δημόσιος διάλογος να τροφοδοτείται από αυτήν, στην Ελλάδα στήνονται επικοινωνιακά παιχνίδια όπως την εποχή της δανεικής ευμάρειας! Με τέτοια μυαλά, προκοπή δε θα δούμε ποτέ!

 9. Για τα Μπάζα Είμαστε. avatar
  Για τα Μπάζα Είμαστε. 05/06/2013 17:30:12

  λες και του είπε κανείς ότι πωλείται το νερό κι όχι τα δίκτυα.

  Ναι δεν είναι Γιάννης αλλά Γιαννάκης,αυτό το έγκλημα πρέπει να μείνει στα όνειρα των επιτήδειων τύπου Peter Brabeck-Letmathe της Nestle , που με αυθάδεια μας είπε :Εργαζόμαστε για να παρέχουμε το νερό, γι’ αυτό θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως δεν πρέπει να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο νερό,οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα στον νερό...οι άνθρωποι πιστεύουν πως ότι προέρχεται από την φύση είναι καλό για τον οργανισμό τους ,η φύση είναι ανελέητη όμως και πρέπει να το γνωρίζουν αυτό. !!!!! δηλαδή πως το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο πρέπει να είναι για όσους έχουν να το χρυσοπληρώσουν!!!
  Τι δίκτυα μας λες λοιπόν ;Πως θα φτάσει το νερό στην βρύση χωρίς να το θέλει αυτός που ελέγχει τα δίκτυα ;

  Τόσα άλλα μπορείτε να προσάψετε στον Κουβέλη ,το μόνο σωστό που είπε βρήκατε να θίξετε;
  Έλεος!

  • fe avatar
   fe @ Για τα Μπάζα Είμαστε. 05/06/2013 19:00:09

   Εκτος απο το νερο εκανε και μια επερωτηση η ΔΗΜΑΡ πολυ ενοχλητικη.Για την συμφωνια με siemens !!!

  • Αθώρ avatar
   Αθώρ @ Για τα Μπάζα Είμαστε. 05/06/2013 21:08:11

   '' λες και του είπε κανείς ότι πωλείται το νερό κι όχι τα δίκτυα.'' Το ένα πάει μαζί με το άλλο. Μην επιχειρηματολογούμε άνευ επιχειρήματος!
   Ο μπαρμπαΦώτης όμως ο Φαρισαίος κομπογιαννίτης, δεκάρα δε δίνει φυσικά για τα...δίκτυα και για το νερό. Απλά όπως κάνουν πάντα οι Δημαροαγιογδύτες, ''παίρνει την αλήθεια μας και μας την κάνει ψέμα'' που λέει και το άσμα. Καπηλεύονται οι άχρηστοι, ακόμη και το έγκλημα που πάει να γίνει με την εκχώρηση του νερού. Τάχα διαχωρίζουν τη θέση τους οι αριστεροτράνς μικροεκβιαστές. Ας μην τσιμπάμε. Σε όλα τους ψεύτες και κάλπικοι. Απλά ''τσιτώνουν'' τον Α.Σαμαρά, για να κερδίσουν ψιχουλάκια εξουσίας, τις εντυπώσεις κι ίσως κανένα ψηφαλάκι αφελούς .... Πρέπει το συντομότερο να λάβουν ακριβώς αυτό που η συμπεριφορά τους αξίζει. ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

 10. Zugzwang avatar
  Zugzwang 05/06/2013 17:38:41

  "Γενικότερα, σε πολιτικό επίπεδο και στο εσωτερικό της κυβέρνησης επικρατεί μια αναταραχή, μια γκρίνια που προέρχεται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ."
  Φυσικα και επικρατει αναταραχη και γκρινια που προερχεται απο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ! Καταποντιζονται πολιτικα (και ο Βενιζελος οχι μονο), τι θελετε να κανουν; Βρηκαν και τον αντιπερισπασμο της ψευδοαντιρατσιστικης προτασης νομου και στηνουν παγιδα στην ΝΔ. Θα ειναι ολεθριο για την Ελλαδα (και πρωτα για τη ΝΔ) αν η ΝΔ υποκυψει στις πιεσεις των ξενων κεντρων και διαπραγματευθει την προταση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

  • Σαρακατσανος avatar
   Σαρακατσανος @ Zugzwang 05/06/2013 20:40:03

   Φοβαμαι οτι θα καταποντιστει και η Ν.Δ. που στηριξαμε.........

 11. someone avatar
  someone 05/06/2013 20:57:16

  οταν ιδιοτικωποιηθει το νερο και εγω μαζευω βροχινο νερο η εταιρεια θα με μυνησει για διαφυγωντα κερδη?????????????????

  • fe avatar
   fe @ someone 05/06/2013 22:24:37

   Σιγουρα.

 12. Πολίτης Θ avatar
  Πολίτης Θ 05/06/2013 23:28:11

  Αγαπητέ factorx σε πολλά συμφωνούμε αλλά αυτό το σημερινό για το νερό και τα δίκτυα ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο.
  Πρέπει να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις και πολλές μάλιστα. Αλλά για σιγά. Να μην καταντήσουμε και σαν το Περού.
  Το νερό ΕΙΝΑΙ δημόσιο αγαθό, υπάρχει στη φύση, δεν κατασκευάζεται από τον άνθρωπο όπως το ρεύμα. Σας παρασύρουν τα φιλοκυβερνητικά σας αισθήματα νομίζω.
  Όσο για το ΠΑΣΟΚ απορώ γιατί συνεχίζετε και ασχολείστε. Υπάρχει πιθανότητα να "ρίξει" την κυβέρνηση; Μόνο άν θέλει να εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Να είμαστε σοβαροί.
  Η ΔΗΜΑΡ είναι εγλωβισμένη στην αριστερή λογική της που της ψιθυρίζει πως πρέπει να είναι αντιδραστική, ριζοσπαστική, όπως η ιδεολογία προστάζει. Πως να συμβιβάσει αυτή τη λογική με τη συμμετοχή της σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά;
  Τους αρέσει ή όχι ο Σαμαράς τους εγκλώβισε και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβέρνηση μέχρι το τέλος της τετραετίας περιμένοντας και παρακαλώντας για την επιτυχία της.
  Όποιος νομίζει ότι έχουν το σθένος για οτιδήποτε άλλο είναι πικρά γελασμένος.

  • mara M. avatar
   mara M. @ Πολίτης Θ 06/06/2013 00:29:15

   Το ΠΑΣΟΚ και ιδίως η ΔΗΜΑΡ χάνουν γιατί στήριξαν αυτή τη κυβέρνηση,γεγονός που αρχίζουν πλέον να βλέπουν.
   Το επόμενο βήμα είναι να σταματήσουν να το κάνουν και ήδη άρχισαν.
   Είχα γράψει ότι το αντιρατσιστικό ήταν η αρχή της αντίστροφης μέτρησης. Τώρα έχουμε τη ρύθμιση δανείων που κυριολεκτικά την άδειασαν και την ανάγκασαν να αποσύρει την διαδικασία του κατεπείγοντος άρον-άρον θέλοντας να αποδείξουν ότι χωρίς αυτούς τίποτα δεν αποφασίζεται. Αύριο θα έχουμε τη διαφωνία για την ιδιωτικοποίηση του νερού που η πλειοψηφία του κόσμου είναι αντίθετη. Αν επιμείνει η ΝΔ πάλι θα βγεί εκτεθειμένη. Σιγά σιγά ξηλώνουν το πουλόβερ κι ετοιμάζονται για έξοδο. Αυτή είναι η γνώμη μου.

   • Αθώρ avatar
    Αθώρ @ mara M. 06/06/2013 07:46:35

    Παίζει όμως, μιας και με αισχρούς και τιποτένιους έχουμε να κάνουμε, όλα αυτά να είναι φτηνά υποκριτικά ''τσαλίμια'' κι εκβιασμοί. Απαιτούν μεγαλύτερο μερίδιο εξουσίας και με τον ανασχηματισμό, περισσότερες θέσεις στη σκακιέρα, ενώ συγχρόνως παριστάνουν τους αριστεροσοσιαλιστές της καρπαζιάς. Τρέμουν τις αιφνιδιαστικές (μετά της γραίας) εκλογές κι ανέβασαν ήδη την οπερέτα ''Οι φιλολαϊκοί''. Σε ποιό κοινό ανεγκέφαλων άραγε ν΄απευθύνονται; Εύχομαι να παίξουνε κι οι δυό, σε άδειες αίθουσες....... Πόση προσβλητική γελοιότητα ακόμη θα υποστούμε, ώσπου να εξαφανιστούν απ΄τη ζωή μας οι άχρηστοι;

 13. Πολίτης Θ avatar
  Πολίτης Θ 05/06/2013 23:48:01

  σαν το Περού, τη Βολιβία και τη Χιλή.
  Μου ξέφυγαν δύο χώρες. Να με συμπαθάτε..

 14. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 06/06/2013 10:07:40

  Αν δεν κάνω λάθος αυτούς του δύο τύπους τους ψήφισε αθροιστικά περίπου το 18% του ελληνικού λαού. Δηλαδή έγινε μια κυβέρνηση με ηγέτη τη δεξιά και κεντροαριστερή πινελιά. Ας μην κατηγορούμε συνεχώς τους πολιτικούς μας. Ας κάνουμε επιτέλους και εμείς δημιουργική αυτοκριτική. Ας παραδειγματιστούμε επιτέλους και ας στηρίξουμε τον ειλικρινή μεταρρυθμιστικό λόγο και όχι τους ιδεολογικούς κωλοτούμπες.
  ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.