#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/03/2008 01:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Που παίζεται το ποδόσφαιρο;

(Ανανεωμένο). Δεν μας έφταναν όλα (απεργίες, σκοτάδι, σκουπίδια, ακρίβεια, κατάρρευση δικομματισμού) τώρα έχουμε και πόλεμο των αιωνίων. Ο Σωκράτης Κόκκαλης εξαπέλυσε χθες επίθεση εναντίον του Γιάννη Βαρδινογιάννη λέγοντας: «Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή. Ο Ολυμπιακός έχει επισημάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ορισμένες θέσεις που έχουν εκφραστεί από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, οι οποίες θεωρούμε πως δεν θα έπρεπε να γίνουν. Η δήλωση ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο, είναι κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους…Αν αυτή η δήλωση έγινε για την ένσταση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τότε είναι λάθος. .. Δεν θέλω να αναφερθώ και σε παλαιότερες δηλώσεις με εκφράσεις που δεν θα έπρεπε να λεχθούν. Δεν θέλαμε να δώσουμε συνέχεια. Αν ο κ. Βαρδινογιάννης δεν καταλάβει ότι είναι πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, τότε ο Ολυμπιακός θα ζητήσει την αλλαγή του».  

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν άφησε το γάντι κάτω και απάντησε: «Μου μετέφεραν τις δηλώσεις του κ. Κόκκαλη. Η θέση του Παναθηναϊκού είναι πως το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο και χαίρομαι που και άλλοι πρόεδροι συμφωνούν με εμάς». Δεν είμαι φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου (προτιμώ άλλα αθλήματα) αλλά πρόσεξα ότι το κοινό σημείο στις δηλώσεις και των δυο είναι στο που παίζουν μπάλα. Ένας καχύποπτος δηλαδή δημοσιογράφος μπορεί να νομίσει ότι αλλού είναι οι μεγάλες κόντες και μεταφέρονται και στο ποδόσφαιρο. Ή το αντίστροφο; Λέτε, τώρα που η κυβέρνηση Καραμανλή ετοιμάζεται να παραδώσει, να αποδειχθεί προσωρινό και το σύμφωνο εκεχειρίας που είχαν υπογράψει οι δυο αιώνιοι, για να την διευκολύνουν στον αγώνα της εναντίον της διαπλοκής;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο ανώνυμος λεχρίτης avatar
  Ο ανώνυμος λεχρίτης 12/03/2008 03:14:41

  Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άτομα που δέρνονται για το ποδόσφαιρο. Δείχνει τη σήψη και την αμορφωσιά της ελληνικής νεολαίας. Πόσο μεγάλα θύματα χειραγώγησης μπορούν να γίνουν οι αμόρφωτοι. Δεκάδες χιλιάδες άτομα να υποστηρίζουν τον Κόκκαλη και τον Βαρδινογιάννη.

 2. "e-πολίτης" avatar
  "e-πολίτης" 12/03/2008 03:37:09

  Παίδες,
  μου φαίνεται ότι ξεχνάμε έναν ταλαντούχο καινούργιο παίκτη, μπαλαντέρ, που διεκδικεί την φανέλα με το "10, το καλό", -που λέγαμε παλιά...

  «..Και να που παρουσιάσθηκε σήμερα το φαινόμενο Ανδρέας Β γ ε ν ό π ο υ λ ο ς (σσ: ο πατέρας του κι ο ίδιος, ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ!)και ως θαυματοποιός Σούπερ Σταρ έδωσε τη λύση. Τη μοναδική λύση. Τι είπε (όχι με λόγια βεβαίως) αλλά με τις κινήσεις του ο κ. Βγενόπουλος .. «Δημιουργείστε όλες τις προϋποθέσεις να έλθουν στην Ελλάδα τα κεφάλαια εκείνα που χρειάζονται να σας απαλλάξουν από τα γ ν ω σ τ ά ονόματα που χαλάνε τη "σούπα" της οικονομικής σας πολιτικής γ ι α τ ί τα αναπτυξιακά σας μέτρα τους φωτογραφίζουν. Με λίγα λόγια, αφήστε το μάνατζμεντ και την αγορά να κάνει αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε εσείς 50 χρόνια. Άλλωστε, δεν υπάρχει κ α ν έ ν α ς ελληνικός όμιλος (γιγαντιαίος ή μικρός) που να μην π ω λ ε ί τ α ι σήμερα. Α π ο λ ύ τ ω ς κ α ν έ ν α ς. Και θα μας το αποδείξει η "συνταγή Βγενόπουλου" ο π ω σ δ ή π ο τ ε μέσα στο 2008», Γιώργος Κράλογλου, (πηγή: http://exastal.blogspot.com/2007/10/blog-post_1991.html)

 3. mesapola avatar
  mesapola 12/03/2008 11:14:13

  Οι δηλώσεις αυτές έγιναν μπροστά στις κάμερες.. τι έδειξαν όλες οι ειδήσεις.. και αφορούν την υπόθεση τις ένστασης που έκανε ο Ολυμπιακός κατά της Καλαμαριάς και κέρδισε στα χαρτιά 3 βαθμούς (ενώ στον αγώνα είχε χάσει).. αλλά όπως είπε κι ο Κόκκαλης οι κανονισμοί είναι και κανονισμοί και πρέπει να τηρούνται!

 4. DKool avatar
  DKool 12/03/2008 13:02:31

  τσιφλικάδες που πουλάνε νταβατζιλίκια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι οι κύριοι υπαίτιοι της συνεχιζόμενης υποβάθμισής του.

 5. Swell avatar
  Swell 12/03/2008 13:26:12

  Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κόκκαλης τοποθέτησε ως διευθυντή τον Γ.Λούβαρη στον FLASH.

 6. ΝΙΚΟΣ Ο. avatar
  ΝΙΚΟΣ Ο. 12/03/2008 15:24:05

  ΠΡΟΣ ΑNONYMOUS
  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ , ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ......
  ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΟΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔ.? ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ?
  ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ, ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΑΝ ΠΟΛΕΙΣ, ΓΗΠΕΔΑ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
  ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ....
  ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΚΑΛΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ......

 7. Panatha avatar
  Panatha 12/03/2008 15:34:09

  Ο Πέτρος, που είναι ο Πέτρος;

 8. "Θρήσκος" avatar
  "Θρήσκος" 12/03/2008 18:05:51

  Αντί να γίνει ο Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, έγινε ο ΠΑΟ ΟΣΦΠ.

  Το 1995- 96, ο ΠΑΟ κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε μια ανάσα από το να ξαναπαίξει στον τελικό του Πρωταθλητριών. Εκείνο το καλοκαίρι, πέθανε ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, σε ηλικία 55 χρονών. Ο Θόδωρος ήταν ο ιθύνων νους των Βαρδινογιανναίων, αυτός που χάραζε την πολιτική του ομίλου. Ο όμιλος δεν είχε επεξεργαστεί τέτοιο σενάριο. Αμέσως διέταξαν το πάγωμα κάθε επένδυσης, σαν πρώτο μέτρο αντιμετώπισης του έκτατου γεγονότος.
  Ο Κόκαλης, που μέχρι τότε στεκόταν σούζα απέναντι στον Θόδωρο, άνοιξε σαμπάνιες και ξεκίνησε την ξέφρενη πορεία του προς την κορυφή των επιχειρηματικών ομίλων στην Ελλάδα. Πολιορκητικός κριός, ο Ολυμπιακός ποδοσφαίρου. Ποιος Θωμάς- Παράγκας και κοιλιόδουλος Σπάθας να κουνιόντουσαν στον Θόδωρο; Αυτούς τους είχε στο τσεπάκι του μπλουτζίν της Μπάρμπα, ούτε καν καταδεχόταν να τους βάλει στο δικό του. Ο πολλά βαρύς Βαρδής και ο καπετάν- Γιώργος ήταν πολύ λίγοι για να κοντράρουν τον "μαγκίτη" Σωκράτη και το οργανωμένο δίκτυο της
  "Θύρας 7-0" των Τσουκαλάδων, που εξαπλωνόταν σε όλες τις ομάδες μπράβων της νύκτας ΚΑΙ στους προβοκάτορες "κουκουλοφόρους". Οι Κρητικοί πανικοβλήθηκαν και ανασύστησαν τους οργανωμένους συνδέσμους του ΠΑΟ (Η "Θύρα 13" είναι ο πιο παλιός σύνδεσμος στην Ελλάδα), που το 1979 (ή 80, δεν θυμάμαι) είχε καταργήσει ο "Καπετάνιος", όταν αυτοί είχαν συστήσει την "ΝΟΠΟ" (= Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών) και ξεχείλισε το ποτήρι, αφ' ενός, αλλά, κι αφ' ετέρου, γιατί ήταν άριστη αφορμή, -είπε ο Θόδωρος-, να ξεφορτωθούν από το κεφάλι τους τους πρεζάκηδες σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Γκύζη, του Έξαρχου, του Ζωγράφου, της Γούβας κλπ (Down town της Αθήνας), που απαιτούσαν να έχουν λόγο στον προγραμματισμό της ομάδας, με τα ...φράγκα των σύντεκνων. Αποτέλεσμα: όλα τα εκκολαπτόμενα τότε περιθωριακά στοιχεία της Αθήνας να βρούνε καταφύγιο στην νεόδμητη "σκεπαστή" της ΑΕΚ, κι από κει που οι αεκτζήδες ήταν οι πιο φιλήσυχοι φίλαθλοι, να γίνουν ο φόβος και ο τρόμος των γηπέδων. Με αυτούς στρατό επιβλήθηκε στο τότε επιχειρηματικό κατεστημένο ένας "αλανιάρης" από τον Κορυδαλλό τοκογλύφος, που τώρα είναι συνάδελφος των Βαρδινογιανναίων.
  Ο Κόκαλης, όμως, είχε έναν πολύ πιο πεινασμένο στρατό μισθοφόρων οργανωμένων οπαδών και, επί πλέον, την "παράγκα του Θωμά". Η ομάδα τους έπαιζε με σέντερ-φορ τον διαιτητή και λίμπερο τον επόπτη! Έπαιρναν νταηλίκι τα πρωταθλήματα και στην Ευρώπη άρπαζαν από 4 έως 7 τεμάχια ανά αγώνα! 12 χρόνια δεν είχαν κάνει νίκη εκτός στην Ευρώπη και στην εθνική ομάδα που πήρε το ευρωπαϊκό το 2004 δεν είχε ο ΟΣΦΠ ο ύ τ ε έ ν α ν παίκτη, παρ' όλω που ήταν η για 8 συνεχή χρόνια πρωταθλητές Ελλάδας! Ο ΠΑΟ είχε 5 στην αρχική ενδεκάδα, αλλά, όταν κρινόταν στην Ριζούπολη το πρωτάθλημα, έτρωγε εύκολα 3 μπαλάκια από την προθέρμανση, λόγω των μισθοφόρων, μεν, ΑΛΛΑ και της αδυναμίας- ανικανότητας του Ομίλου να προστατεύσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Ο Κόκαλης είχε επικρατήσει πατόκορφα! Όχι, φυσικά, μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά παντού. Το ποδόσφαιρο είναι το show- room, σ' αυτές τις περιπτώσεις: αφού δεν μπορείς, βρε, καραγκιόζη, να υποστηρίξεις την ασφάλεια των υπαλλήλων της βιτρίνας σου, "άντε γεια", θα σε κοροϊδεύει δικαιολογημένα κι ο Τσουκαλάς, όχι οι εθνικοί νταβατζήδες!
  Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Κόκαλης τα 'κανε όλ' αυτά επί κυβερνήσεων Σημίτη και μπαμπάδες Κόκαλης και Σημίτης ήταν υπουργοί της Κυβέρνησης του Βουνού.
  Για τον "σοφέρ", που τον έβαλε ο μπαμπάς του πρόεδρο στον ΠΑΟ, τι να πει κανείς; Δεν αρκεί και μόνο ότι δεν τον είχαμε δει ούτε μια φορά στο γήπεδο της ομάδας που ήταν ιδιοκτησία της οικογένειάς του ΚΑΙ μια από τις πλέον αξιόμαχες στην Ευρώπη; Άντε, αγοράκι μου, ν' αλλάξεις καν'α λάστιχο, ή κράτα της μαμάς σου το νεσεσέρ στα φιλανθρωπικά της γκαλά, που θα μας το παίξεις ποδοσφαιρόφιλος και, μάλιστα, Παναθηναϊκός! Πάρε τον Φιλιππίδη σου και τράβα με τον Αλογοσκούφια για μπάρμπεκιου στον Σχοινιά, που μας κατάντησες πρώην ποδοσφαιριστές από τα τσικό (: Τζίνα Σιμονόφσκυ) και "άρρωστους" με την Πανάθα, να μας παίρνει ο ...ύπνος, όταν παίζει στην τηλεόραση! Το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό άθλημα και δεν βάφονται σ' αυτό αυγά με _ορδές, πόσο μάλλον πρωταθλήματα. ΟΥΣΤ, ΣΟΦΕΡ!
  (: Ουφ! ξαλάφρωσα!)

  ΥΓ. Να δούμε τι μέρος του λόγου είναι κι ο Βγενόπουλος, τώρα. Τι θα κάνει άραγε κι αυτός... Για να δούμε λίγη μπαλίτσα, όχι τίποτ’ άλλο, αδερφέ…

 9. "Θρήσκος" avatar
  "Θρήσκος" 12/03/2008 18:10:24

  Συγνώμη, επανόρθωση! Στο "και στην εθνική ομάδα που πήρε το ευρωπαϊκό το 2004 δεν είχε ο ΟΣΦΠ ο ύ τ ε έ ν α ν παίκτη", συμπληρώστε: "στην αρχική ενδεκάδα".

 10. ΝΙΚΟΣ Ο. avatar
  ΝΙΚΟΣ Ο. 12/03/2008 20:04:06

  ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ
  Α. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ..
  Β. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
  Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...
  Γ. ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ. ΟΣΦΠ, ΑΕΚ 44 ,ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ Ο ΠΑΟΚ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΡΗΣ, ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....
  Δ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΤΗΝ Ν.Δ. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
  ΘΥΜΙΣΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΡΟΧΑΝΑΣ ,ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ, ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ....
  ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗ Ν ΑΛΗΘΕΙΑ....

 11. ΝΙΚΟΣ Ο. avatar
  ΝΙΚΟΣ Ο. 12/03/2008 20:37:57

  ΠΡΟΣ ΘΡΗΣΚΟ....
  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ, ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ... ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ?
  ΑΦΟΥ ΤΓΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΑ ΒΕΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.
  ΥΠΟΣΤΗΡΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ , ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
  ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  1. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟ 1996, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ, ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ, ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.
  ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΣΑΝ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ , ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ?
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΛΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΟΙ ΒΑΡΔ. ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΗΛΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΝ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΟ ΓΙΑ ΕΝΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΟΥ...
  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΣΦ. ΤΟΥ ΓΗΠ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, ΤΟΝ ΔΙΒΟΗΤΟ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ...
  ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ?
  ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ , ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ....
  ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2004 ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟ ΗΤΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ...
  ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ Η " ΠΡΑΣΙΝΗ"
  ΥΓ. Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΕΘΗ.
  Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ , ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.......

 12. Ο ανώνυμος λεχρίτης avatar
  Ο ανώνυμος λεχρίτης 12/03/2008 21:59:08

  "ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΟΙ ΒΑΡΔ. ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΗΛΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΝ?"

  Θα με πάρουν τα ζουμιά. Και εγώ λέω να κάνουμε κανέναν έρανο για τον καημένο το Βαρδινογιάννη!!! Τι λέτε ρε παιδιά; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Ο Βαρδινογιάννης σηκώνεται το πρωί και σκέφτεται πόσα τζιπ να αγοράσει. Εμείς σκεφτόμαστε να πιούμε καφέ ή όχι. Και θα στεναχωρηθούμε για τον κάθε Βαρδινογιάννη που τον κλέβει το κράτος; Πλάκα κάνουμε; Απόλυτο δίκιο έχει ο anonymous. Βλέπε τη μπαλίτσα σου και ότι γίνει έγινε. Και εγώ στεναχωριέμαι όταν χάνει η δική μου (δε σου λέω ποια είναι, έτσι για να σκάσεις!!!) αλλά δε θα κλάψω κιόλας. Δε φαντάζεσαι πόσο γουστάρει ο κάθε πρόεδρος να έχει ένα στρατό από πίσω και να μην μπορεί να τον ακουμπήσει κανένας. Ο Κόκκαλης πχ είναι 2 ΦΟΡΕΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ για φυλάκιση!!! Και είναι έξω γιατί κάποιοι κάφροι γαύροι τον έχουν κάνει θεό. Και μετά κλαίνε για το κράτος που τους ρουφάει το αίμα. Όταν βλέπω κάτι τέτοια τρελαίνομαι.

 13. ΝΙΚΟΣ Ο. avatar
  ΝΙΚΟΣ Ο. 12/03/2008 22:29:13

  ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΕΧΡΙΤΗ....
  ΠΟΤΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ? ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ?
  Ο ΘΡΗΣΚΟΣ ΕΙΣΑΙ?
  ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ? ΕΣΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ? ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΔΕΝ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ? ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

 14. "Θρήσκος" avatar
  "Θρήσκος" 13/03/2008 00:56:16

  Nίκο,
  ηρέμησε, ρε, φίλε! Δεν είναι όλοι εναντίον σου. Ούτε αλλάζουν ψευδώνυμα για να σε παγιδεύσουν σε κάτι. Ο "Ανώνυμος Λεχρίτης" (και οι περισσότεροι) δεν μπαίνει εδώ για να ασχοληθεί με τα εσωτερικά του ΠΑΟ και τα ρέστα. Δίκιο έχει, ο άνθρωπος. Κι αν εσύ δεν τράβηξες ποτέ ζόρι τα πρωινά για τον καφέ, δεν έχουμε να πούμε και μαζί τίποτα. Δεν πάει να πει ότι επειδή είμαστε ίδια ομάδα έχουμε και άλλα κοινά. Ούτε το σχόλιο το δικό μου ήταν αμιγώς ποδοσφαιρικό. Ίσα ίσα. Τελείωνοντας, δεν είμαι εγώ Παναθηναϊκός όπως εσύ. Για να καταλάβεις, εγώ δεν θέλω η ομάδα μου να κερδίζει την Καλαμαριά και τα Σούρμενα, να πάρει πρωτάθλημα και να φάει 5 από την Γιούβε. Θέλω να πάρει το πρωτάθλημα όταν θα 'χει ομάδα να σηκώσει το Champions League. Αυτό μου λείπει. Όπως έλειπε στα γαβρόνια η ...εκτός έδρας νίκη. Πάντως, μη φοβάσαι! Περίπατο θα το πάρει ο ΠΑΟ φέτος. Δεν θα ξαναχάσει κι οι άλλοι θα κάνουν από 2 έως 3 γκέλες. Άμα το πάρουμε, να μπεις εδώ να τα πούμε. Μέχρι τότε,
  να 'σαι καλά και cool it down!

 15. Ο ανώνυμος λεχρίτης avatar
  Ο ανώνυμος λεχρίτης 13/03/2008 01:37:21

  Ρε Νίκο αν δεν μπορείς να καταλάβεις το χιούμορ από σοβαρό τι να σου κάνω. ΑΕΚ είμαι αν σε ενδιαφέρει αλλά δε θα σκάσω αν βρίσει κάποιος τον Ντέμη παρόλο ότι τον συμπαθώ. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι οι πλούσιοι κάνουν κουμάντο. Όχι αν ο Βγενόπουλος θα πάρει ή όχι τον Παναθηναικό, αν ο Λεμονής θα μείνει ή αν ο Αρης θα αφήσει την ΑΕΚ 4η στο πρωτάθλημα. Αυτό σου λέω. Το να κερδίζει η ομάδα μας καλό είναι αλλά δευτερεύον.

 16. ΝΙΚΟΣ Ο. avatar
  ΝΙΚΟΣ Ο. 13/03/2008 09:50:25

  ΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
  ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΑΝ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟ.
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ..
  ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....

 17. Ο ανώνυμος λεχρίτης avatar
  Ο ανώνυμος λεχρίτης 13/03/2008 18:46:26

  Χαίρομαι που συνεννοούμαστε Νίκο. Εγώ θα ήθελα να μπορώ να έρθω στο γήπεδό σας να δώ έναν αγώνα ειρηνικά και να έρθεις και εσύ στο δικό μας να υποστηρίξεις την ομάδα σου και να μη σε ενοχλήσει κανείς. Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να γίνει ρε γαμώτο; Αυτό με ενοχλεί και γιαυτό έκοψα και το γήπεδο. Λες και ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι ο κάθε Παναθηναικός, Ολυμπιακός, Αριανός, ΠΑΟΚτσής κλπ που θα πάει στο γήπεδο να υποστηρίξει την ομάδα του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.