Πορτοκάλια ..."Τσίπρας"!
06/05/2014 11:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πορτοκάλια ..."Τσίπρας"!

Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα της ευρωπαϊκής Αριστεράς η οποία κάνει ότι μπορεί για να διαφημιστεί μπας και πάρει ο Τσίπρας καμιά ψήφο στις ευρωεκλογές.

Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα της ευρωπαϊκής Αριστεράς η οποία κάνει ότι μπορεί για να διαφημιστεί μπας και πάρει ο Τσίπρας καμιά ψήφο στις ευρωεκλογές.

Μετά τη σέξι επικοινωνιολόγο «που τα πέταξε όλα έξω» ζητώντας από τον κόσμο να ψηφίσει την λίστα Τσίπρα στην Ιταλία τώρα βγήκε κι άλλη… επικοινωνιακή ανοησία. Κάποιοι αποφάσισαν να φτιάξουν τα… πορτοκάλια Τσίπρας. Είναι λέει μια ακόμη πρωτοβουλία της λίστας «Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» στη Σικελία, που αντικαθιστά, σύμφωνα με τον Άντζελο Σαρατσίνι, τις κονκάρδες της προεκλογικής καμπάνιας του ιταλικού συνδυασμού.

Όπως εξηγεί: «Το πορτοκάλι «Τσίπρας» καλλιεργείται με αγάπη από τα χέρια χιλιάδων αγροτών στην Ελλάδα. Κάθε μέρα ποτίζεται και μεγαλώνει από τον ήλιο του νότου. Μεγαλώνει λίγα μέτρα από το σπίτι σας. Κι αυτό είναι καλό, πολύ καλό. Ωστόσο, αν δεν το κόψετε κινδυνεύει να μείνει πάνω στα δέντρα και να σαπίσει. Αυτό είναι το πορτοκάλι που θα ήθελαν να μη σας αφήσουν να φάτε. Ποιος; Εκείνοι που έχουν κυβερνήσει την Ευρώπη μέχρι σήμερα... μέσω οδηγιών που ενθαρρύνουν τις πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες εμπορεύονται τα τρόφιμα σε πολύ χαμηλό κόστος.

Είναι αυτοί που αποφασίζουν τι πρέπει να τρώτε και σε τι τιμή, ότι αντί για ένα ελληνικό πορτοκάλι πρέπει να αγοράσεις ένα άλλο, που έρχεται από πολύ μακριά. Θα ήθελαν να σου κλέψουν το πιο σημαντικό δικαίωμα: το δικαίωμα να επιλέγεις το φαγητό που θα φας... Θα ήθελαν να είναι σε θέση να ελέγχουν και τις τιμές και την ποιότητα: δηλαδή τη... διατροφικοκυριαρχία.

Η Άλλη Ευρώπη, με τον Τσίπρα, θέλει αυτό το δικαίωμα να σου επιστραφεί, για να μπορείς να συνεχίσεις να τρως το πορτοκάλι που κρατάς στο χέρι σου, το πορτοκάλι «Τσίπρας». Ένα πορτοκάλι που μεγάλωσε λίγα μέτρα απ' το σπίτι σου».

Μετά από αυτή την… εντυπωσιακή όσο και ενδιαφέρουσα προεκλογική καμπάνια εμείς τους δίνουμε και μερικές άλλες ιδέες. Να φτιάξουν για παράδειγμα «τούρτα Τσίπρας» που θα την πετάνε στους πολιτικούς αντιπάλους τους.

Να φτιάξουν χάμπουργκερ Τσίπρας για να μπουν στη μύτη των πολυεθνικών του φαγητού. Να κάνουν και ένα… Playboy Τσίπρας με όλες τις σέξι εμφανίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί, όχι, να υιοθετηθεί η πρόταση αναγνωστών για… σέξι φωτογράφισης της Ζωής. Ακόμη ο αγαπημένος των Ιταλών Αλέξης θα μπορούσε να γίνει και μακαρόνια Τσίπρας ή πίτσα Τσίπρας με τέσσερα τυριά.

Μα καλά εκεί στην ευρωπαϊκή Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλάβει ότι εξευτελίζονται και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα; Ακόμη και ο Μπέμπε Γκρίλο είναι πλέον πιο σοβαρούς από δαύτους.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. η Dimi avatar
    η Dimi 06/05/2014 12:15:47

    μένει να δούμε και το μεταλλαγμένο: L’ Altro MONSANTO con Tsipras

  2. angelo saracini avatar
    angelo saracini 06/05/2014 13:31:56

    δεν ειναι θεμα αριστερα' η πορτοκαλια...ειναι θεμα επιβιωση http://tsiprasforpresident.wordpress.com/2014/05/04/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82/

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.