#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/01/2011 16:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολύ σκληροί για να πεθάνουν….Υπάρχουν πολλές αναγνώσεις του γαλάζιου ανασχηματισμού.

Κι εμείς βλέπουμε σε αυτόν πάρα πολλά από όσα γράφουμε εδώ μέσα.

Εμείς κρίνουμε τον καθένα – και τον Σαμαρά - στην πορεία του. Και όχι  από μια στιγμή.

Μέσα σ’ ένα χρόνο λοιπόν ο Σαμαράς καθάρισε το κόμμα από του βαρώνους και το μητσοτακέϊκο, διέλυσε τα καπετανάτα,  καθόρισε  την πολιτική ατζέντα, βρήκε καινούργια γραφεία , ανόρθωσε τη ΝΔ και τόσα άλλα.

Χθες έκανε ένα ακόμα βήμα παραπέρα.

Λύθηκαν τα προβλήματα; Φυσικά όχι;.

Και η συμμετοχή νέου κόσμου παραμένει το βασικό ζητούμενο.

Ακολουθεί,  όμως σωστή  πορεία ή  όχι;

Αυτό  κρίνουμε και δεν περιμένουμε να λύσει το πρόβλημα της δεξιάς που του το φόρτωσε στις πλάτες ο ...Αμίλητος, μέσα σ’ ένα χρόνο.

Εμείς  θεωρούμε, ο,τι ο Σαμαράς αποτελεί την μοναδική ελπίδα για να σταματήσει  η καταστροφική πορεία της χώρας.

Στεκόμαστε  δίπλα του ΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά και ως σχηματισμός μάχης.

Και για να στηρίζουμε στα δύσκολα.

Όχι μόνο ως λέσχη συζητήσεων.

Ας μπούμε λοιπόν στην ουσία: Τι ενοχλεί;

Κάποιες επιλογές του σε επίπεδο τομεαρχών;

Γκρινιάζουν οι αναγνώστες μας και άλλοι για τον Αρη, τον Γιακουμάτο, τον Γιαννόπουλο και μερικούς άλλους;

Καλά κάνουνε.

Αλλά θα μείνουμε εκεί;

Γιατί κανένας δε λέει οτι ο Σαμαράς έχει ένα εντελώς καινούργιο οικονομικό έπιτελείο, το οποίο ενίσχυσε με σημαντικούς ανθρώπους της αγοράς;

Γιατί δεν ασχολούνται με το ότι άκουσε την αγανάκτηση του κόσμου για την επικοινωνία και την ενίσχυσε;

Γιατί δεν λένε ότι  τελειώνει τη Ντόρα σε επίπεδο στελεχών και σε επίπεδο ενδονεοδημοκρατικής επιρροής.

Γιατί δεν μιλάνε για τις ευκαιρίες δουλειάς, που δίνει σε όλους ώστε κανείς να μην μπορεί να νοιώσει “αδικημένος” στο τέλος της ημέρας;

Γιατί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν  ο,τι βουλώνει ΟΛΑ τα στόματα των επικριτών του και δεν ενεργεί ως «αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης» που περίμεναν, αλλά ως ΗΓΕΤΗΣ που δίνει δουλειά και ευκαιρία σε όλους;

Και με όλα αυτά προχωράει μπροστά απερίσπαστος και πανίσχυρος στη ΝΔ. Αυτός και ο πολιτικός λόγος του για τον οποίο και μας νοιάζει.

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν.

Οι πολυαναμενόμενες αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία έλαβαν χώρα καταρχάς σε πολύ καλό timing.

Κεντρικό μήνυμα ότι a priori δεν είναι κανείς αποκλεισμένος  από κομματικές θέσεις και ρόλους.

Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι η ΝΔ του Σαμαρά δεν αποδέχεται τη θεωρία του «ώριμου φρούτου» και ότι θα παλέψει ιδεολογικά και πολιτικά την Κυβέρνηση.

Μια Κυβέρνηση που βρίσκεται σε φανερή σύγχυση και προφανή αναντιστοιχία με τις διακηρυγμένες θέσεις της και σε πόλεμο με τους φυσικούς κοινωνικούς της συμμάχους.

Η ΝΔ θα βγει σε ανοικτό πεδίο μάχης για να συγκρουστεί με το κυβερνών κόμμα, να αναδείξει τα εγκληματικά λάθη, τις προχειρότητες και τους ερασιτεχνισμούς της «αντεξουσιαστών» που μας εξουσιάζουν βάρβαρα.

Αν κρίνουμε ένα –ένα τα πρόσωπα που επελέγησαν σίγουρα θα έχουμε ενστάσεις. Όποια πρόσωπα κι αν μπουν πάντα κάποιος θα έχει αντιρρήσεις, βάσιμες ή όχι, δεν έχει σημασία.

Το ζήτημα είναι αν αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να λειτουργήσουν ως ομάδα, ως σύνολο.

Κρίνοντας λοιπόν τη μεγάλη εικόνα, αντλούμε θετικά συμπεράσματα.

Και ανανέωση υπάρχει και δοκιμές παλαιών προσώπων σε νέους ρόλους και το μήνυμα του μη ρεβανσισμού.

Είναι επίσης σίγουρο ότι αυτός ο “ανασχηματισμός” ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ  ΤΟΥ την εκλογική νίκη.

Γιατί ο κόσμος τον Σαμαρά “βλέπει”. ΟΧΙ τη ΝΔ.

Η  διαλεκτική μεταξύ “παλιά και φθαρμένης ΝΔ” και “καθαρού και ιδεολόγου Σαμαρά” θα συνεχιστεί μέχρι η «παλιά και φθαρμένη ΝΔ» να δώσει τη δυνατότητα στο Σαμαρά να ηγηθεί της χώρας.

Τότε, αν θελήσει να σώσει τη χώρα, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή παρά να σαρώσει τα πάντα. Όσο κι αν θα αυτό θα ξεβολέψει πολλούς

Και στο τέλος, τον Σαμαρά θα κρίνουμε, γιατί αυτός είναι ο αρχηγός και οι τομεάρχες την πολιτική του θα εφαρμόζουν.

Και να μην ξεχνάμε το βασικότερο:

Ο Σαμαράς μεγιστοποίησε χθες,  όσο μπορούσε , τις δυνατότητες μιας περιορισμένης κοινοβουλευτικής ομάδας που ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ.

Όσο για την άποψη ότι ο Σαμαράς δεν άκουσε τους «σκληρούς», έχουμε να πούμε τα εξής:

Πρώτον , στον Σαμαρά δεν μπορεί να επιβάλλει κανείς τίποτα.

Δεύτερον, οι «σκληροί» από τον Οκτώβρη του 2009 και εντεύθεν γράφουν για παραγκωνισμένες αξίες, μιλούν για ήθος, υπερθεματίζουν για τις ανατροπές. Και θα συνεχίσουν.

Οι κακές έξεις και νοοτροπίες του παρελθόντος στηλιτεύτηκαν, τα πρόσωπα που τις υπηρέτησαν ομοίως. Δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί και αλλιώς σε ένα πολιτικό οργανισμό που μεταβάλλει όχι μόνο τη φυσιογνωμία του αλλά και τις δομές του.

Σε τελική ανάλυση, ελάχιστη σημασία έχουν τα πρόσωπα, φτάνει όποια κι αν είναι αυτά να υπηρετούν τις συλλογικές αξίες και το όραμα του κόμματος για τη χώρα.

Όι λεγόμενοι «σκληροί» δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ τον Σαμαρά γιατί σ΄ αυτόν βλέπουν την ελπίδα και το μέλλον της χώρας.

Γιατί   σημασία έχει το “εμείς” και  όχι το “εγώ”.

Αntinews

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Panagiotis anagnostopoulos avatar
  Panagiotis anagnostopoulos 11/01/2011 16:44:43

  Πολύ σωστά όλα όσα αναφέρονται στο άρθρο και ειδικά πως το μέλλον θα δείξει αν είναι καλός ο Σαμαράς ή όχι. Πάντως, αφού έδωσε δουλειά σε τόσα άτομα, δεν μπορεί παρά να τον συγχαρεί κανείς. Ένας πολιτικός πρέπεινα μοιράζει τίτλους και αξιώματα, όταν δεν κοστίζουν. Έκανε και κάποια λάθη, τοπθετώντας μερικούς όχι και τόσο αδιάφθορους, αλλά ίσως έπρεπε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες.

 2. Kennan avatar
  Kennan 11/01/2011 16:51:52

  Ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο Σαμαράς κατέλαβε μια ισοπεδωμένη πόλη από τον ΚΚ. Το γεγονός ότι μόλις σε ένα χρόνο κατάφερε να την αναγεννήσει και να την κάνει πάλι κόμμα εξουσίας το ξεχνάτε. Αλήθεια που βρίσκεται η Ντόρα, οι βαρόνοι, το ΚΥΣΕΑ επί Καραμανλή που έχει σοβαρό μερίδιο ευθηνής για τη σημερινή κατάντια; Αυτά που τόλμησε να κάνει ο Σαμαράς σε ένα χρόνο δεν τα έκανε ο Καραμανλής σε 12.
  Το να προσπαθούν μερικοί να επισκιάσουν τον «ανασχηματισμό» Σαμαρά λόγω Άρη, Γιακουμάτου κλπ, λειτουργούν υπέρ της Ντόρας χωρίς να το έχουν καταλάβει. Αυτή την κοινοβουλευτική ομάδα κληρονόμησε, με αυτή θα πορευθεί μέχρι τις εκλογές. Άλλωστε, ο λαός εκλέγει τους βουλευτές όχι ο Σαμαράς.
  Πιστεύω τα υπέρ από τα κατά των αλλαγών Σαμαρά είναι περισσότερα. Κατάφερε να ανακηρυχτεί αδιαμφισβήτητος ηγέτης της κεντροδεξιάς, ισοπέδωσε τη Ντόρα (τον εχθρό τον ισοπεδώνεις), έφτιαξε δική του ηγετική και επικοινωνιακή ομάδα, δίνει το στίγμα του μέσω των τομέων εξωτερικών και οικονομικών, αλλά και με τις επιλογές του στις θέσεις των αναπληρωτών τομεαρχών. Όπου οι περισσότεροι είναι νέα πρόσωπα.
  Στα κατά είναι τα πρόσωπα του Σπηλιωτόπουλου, Γιακουμάτου κλπ. Θα προτιμούσατε να πάνε στη Ντόρα;
  Το βασικότερο όμως είναι ότι ο Σαμαράς τώρα αρχίζει να ελέγχει το κόμμα. Διότι αυτό ήταν το βασικό του πρόβλημα.

  • τσώφλι πασατέμπου avatar
   τσώφλι πασατέμπου @ Kennan 11/01/2011 17:03:16

   Μόνο τον Άρη και τον Μάκη βρήκες ; Έχει ακόμα ο μπαχτσές...

   Θα μου πείς : τί να κάνει, έβαλε φρέσκο πράμα στις δημοτικές, βγήκε λίγο στη λαϊκή να ψωνίσει αλλά το πιάτο δέν άρεσε. Ναί, αλλά άν τα μπερδέψεις με τα κατεψυγμένα... πρόβλημα !

   Τώρα ; Πίτσα "απ'όλα" - σ'όλους αρέσει.

   • τσώφλι πασατέμπου avatar
    τσώφλι πασατέμπου @ τσώφλι πασατέμπου 11/01/2011 17:04:11

    Θα φάμε - τί να κάνουμε...

    • factorx avatar
     factorx @ τσώφλι πασατέμπου 11/01/2011 17:06:06

     Δες τους αναπληρωτές και τις συνθέσεις των τομεων και μετά έλα να ξαναμιλησουμε

 3. κων/νος avatar
  κων/νος 11/01/2011 16:57:48

  Facorx: τα "ουστ" και τα λοιπά σε κανένα ριάλιτυ, αγαπητε. Γραφε σαν ανθρωπος αν θες να δημοσιεουνται τα σχόλιά σου

 4. Ιωάννης ο Μεσσήνιος avatar
  Ιωάννης ο Μεσσήνιος 11/01/2011 17:22:53

  Πιστευω οτι ο Σαμαράς είναι η μόνη ελπίδα στα αδιέξοδα αυτού τού τόπου. Ας καθαρίσει σιγά-σιγά το κόπρο τού Αυγεία, ας ξεκαθαρίσει σ' όλους τα πιστεύω μας και όστις θέλει οπίσω ελθείν... καλύτερα λίγοι και καθαροί παρα να βρωμά
  ο χώρος μας από τεμπέληδες, ανίκανους και βδέλες αδηφάγες. Κουράγιο Αντώνη ....

 5. κωστας β. avatar
  κωστας β. 11/01/2011 17:28:07

  "Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι η ΝΔ του Σαμαρά δεν αποδέχεται τη θεωρία του «ώριμου φρούτου» και ότι θα παλέψει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ και πολιτικά την Κυβέρνηση.";;;
  Ποιά είναι όμως η Ν.Δ του Σαμαρά;;;;;Αυτή που έχει την στήριξη του απλού νεοδημοκράτη,του φτωχού αγρότη,του μικρομεσαίου επαγγελματία,του εκπαιδευτικού,του έντιμου επιχειρηματία που έψαχνε κανόνες αλλά δεν τις έβρισκε,του υπο φτώχευση οικογενειάρχη,του αναδυόμενου άνεργου,αυτού γενικά του κόσμου που ήταν αποκλεισμένος απο το ΠΑΣΟΚ και από την σαχλαμαροκρατία ορισμένων της Ν.Δ ή ΤΩΝ "κολλητών" των μεγάλων ΜΜΕ,των απόντων από τα βάσανα του λαού, των υποστηρικτών του μνημονίου,αυτών που η μόνη "απεργία" που έκαναν στην ζωή τους ήταν αυτή στις 7/11/2010 ,αυτών,αυτών .......κά.;;;;;;;;;;;;;Υπάρχει άραγε κανένας στο παγκόσμιο στερέωμα,που να πιστεύει ότι μπορεί κάποιος να ανατρέψει μια κατάσταση, όταν περισσότεροι "αξιωματικοί" του δεν πιστεύουν ή δεν θέλουν να γίνει αυτό.;;;;;;

 6. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 11/01/2011 17:50:20

  Ο Αντώνης Σαμαράς μεγιστοποίησε τις δυνατότητες μιας ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ. Ενήργησε σαν πραγματικός Αρχηγός.

 7. Agrofylakas avatar
  Agrofylakas 11/01/2011 18:05:24

  Αγαπητοί φίλοι,

  Πότε θα σταματήσουμε να αναλύουμε τις ‘προθέσεις’, τις ‘ικανότητες’, τις ‘επιλογές’, τις ‘αποφάσεις’, και τα ‘μελλοντικά σχέδια’ του Σαμαρά, και θα ασχοληθούμε και με το τι κάνει (έργα, όχι λόγια) ο καθένας μας για να πάει μπροστά η χώρα μας. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, χρειάζεται οργάνωση και συλλογική δουλειά. Ας αρχίσουμε με μια ανάλυση/ αξιολόγηση του έργου των στελεχών που υπηρέτησαν μέχρι πρόσφατα σαν Τομεάρχες (μια ματιά στην ιστοσελίδα της ΝΔ θα σας πείσει). Συγχρόνως, ανηλεής δημόσιος/δημοσιογραφικός έλεγχος των πρόσφατα διορισθέντων Τομεαρχών για συνεχή ενημέρωση επί του έργου τους (στόχοι, χρονοδιαγράμματα, ενημέρωση επί της προσόδου). Μια αυξημένη ενασχόλησή μας με τα ανωτέρω θα βοηθήσει και τον Σαμαρά να πιέσει για δουλειά και αποτελέσματα τον κομματικό μηχανισμό.

 8. spiros avatar
  spiros 11/01/2011 18:38:02

  Το στοίχημα δεν είναι η συμμετοχή όλων αλλά η εργατικότητα όλων ως μια ομάδα. Την λέξη "ΟΜΑΔΑ" η ΝΔ την έχει διαγράψει. Δεν έχει μάθει να εργάζεται να δημιουργεί "πλούτο" και να απολαμβάνει τους καρπούς. Έμαθε να φωνάζει , να αμοίβεται για να σιωπά , και να προβάλει μόνο το προσωπικό του συμφέρον και το ΕΓΩ. Άρα η κίνηση είμαι εξαιρετικά καλή γιατί κατευθύνει σε αντίθετη πορεία από αυτή που συνηθισαν. Είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική της ομαδικής εργασίας . Όσοι συνεργαστού , επιβάλλεται, θα πετύχουν . Όσοι προσπαθήσουν ο έναας να υποσκάπτει τον άλλο , αυτό γίνεται, θα αποδειχθεί λάθος. Πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους ότι η συνεργασία είναι το μόνο όπλο αντιπολητευτικής τακτικής παου απαιτούν οι περιστάσεις, και προπάντων θέλει ο ΛΑΟΣ. Ο Σαμαράς από αυτή την σκοπιά έπιασε το νόημα και προχώρησε τολμηρά . Πολύ τολμηρά για να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Λαού. Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες .

 9. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 11/01/2011 18:43:17

  Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση που τη διάσωση ορισμένων ο καθεστωτικός τύπος τη χαίρεται και εμείς τη θρηνούμε.

  Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια και δεν είναι δυνατόν αυτό να περάσει απαρατήρητο από τον κόσμο. Είναι τρομερό, να σκεφτεί κανείς, ποιους υποστηρίζει ο καθεστωτικός τύπος και ποιους δεν θέλουμε εμείς στη ΝΔ και σε κανένα κόμμα γενικά.

  Το βαθύτερό μας πρόβλημα ως χώρα είναι πρόβλημα εκπροσώπησης και η χαρά των καθεστωτικών με τη δική μας στενοχώρια αποδεικνύει ότι αυτό το πρόβλημα είναι ευρύτερο.

 10. μετρό-στάση γουδί avatar
  μετρό-στάση γουδί 11/01/2011 18:51:17

  διάβαζα προχθες στο κουρδ.πορτοκάλι ενα ενδιαφέρον αρθρο που έλεγε οτι αντι να ετοιμάζουν στη ΝΔ ελικόπτερο να φύγουν μαζί με τους πράσινους σε περίπτωση χρεωκοπίας ,κάθονται και μοιράζουν θεσεις τομεαρχών. να σας θυμίσω οτι καλως ή κακώς ο κόσμος θεωρει τη ΝΔ συνυπευθυνη για το΄χάλι και οταν φτάσει η ώρα του λογαριασμού δε θα της χαριστεί. καλά ολα αυτά που προσπαθεί ο σαμαράς αλλα ο τίτλος "ΝΔ" βαραίνει σα ταφόπλακα πάνω του

  • Δρομολογητής avatar
   Δρομολογητής @ μετρό-στάση γουδί 11/01/2011 18:55:29

   Εννοείς το Κουρδιστό Πορτοκάλι που στηρίζει ΓΑΠ - Ραγκούση - Παναγιωτόπουλο - Καμένο;

   χα χα χααααααα

 11. Kennan avatar
  Kennan 11/01/2011 18:54:21

  Ο καθοριστικός ρόλος Αρβανιτόπουλου κατά το parapolitika των Κουρτάκη - Μαρινάκη και λοιπών δυνάμεων:


  Το γεγονός ότι πολλά στελέχη που φλέρταραν πολιτικά με την Ντόρα Μπακογιάννη δέχθηκαν τελικά να μπουν στο νέο οργανωτικό σχήμα, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κ. Κώστα Αρβανιτόπουλο.

  Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Σαμαρά έκανε τις επαφές με τα εν λόγω στελέχη και έφτιαξε το κλίμα για την αποδοχή της πρότασης του προέδρου.

  Και όπως δείχνει το αποτέλεσμα, κατάφερε να πετύχει το καλύτερο δυνατό.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Kennan 11/01/2011 19:07:55

   Μάλιστα!
   Τώρα εξηγούνται κάποιες επιλεγμένες διαρροές....
   Και κατηγορούσαμε λάθος άνθρωπο!

 12. miden_agan avatar
  miden_agan 11/01/2011 19:03:47

  1. Ένα κόμμα εξουσίας είναι αναγκαστικά πολυσυλλεκτικό.

  2. Όσοι δεν είναι "μαζί μας" δεν είναι κατ' ανάγκην "εχθροί μας". Αφήστε που και οι τελευταίοι κάτι έχουν να πουν. Για παράδειγμα ό,τι λέει ο Σ. Μάνος είναι λάθος?

  3. Όλα και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Εν προκειμένω, δεδομένου ότι η ΝΔ είναι στην αντιπολίτευση αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κληθεί να κυβερνήσει σε πολύ "ανώμαλες" συνθήκες (όχι μόνο οικονομικές), για εμένα, αποτέλεσμα είναι:
  α) Κατάθεση σήμερα, όχι αύριο, Σχεδίου Νόμου για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
  β) Κατάθεση σήμερα, όχι αύριο, "επαναστατικών" προτάσεων για αλλαγή συντάγματος - ΟΧΙ αναθεώρηση αλλά πρόσκληση για Συντακτική Συνέλευση.
  γ) Κατάθεση σήμερα, όχι αύριο, Σχεδίου Νόμου για Φορολογική Μεταρρύθμιση.
  δ) Κατάθεση σήμερα, όχι αύριο, Σχεδίου Νόμου για τις Επενδύσεις.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ miden_agan 11/01/2011 19:08:50

   Ετσι, μπράβο!

  • χρηχα avatar
   χρηχα @ miden_agan 11/01/2011 23:56:15

   +1000

 13. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 11/01/2011 19:16:08

  Θεωρώ και εγώ πως το σχήμα που έφτιαξε ο Αντώνης Σαμαράς είναι σε γενικές γραμμές καλό, ισορροπημένο και σωστά συγχρονισμένο. Βέβαια η κοινωνία
  πλέον περιμένει έργα και δυναμική, σκληρή αντιπολίτευση και δεν πιστεύω ότι θα γίνει....
  Βέβαια, εμένα τώρα τελευταία...κάτι μου βρωμάει σε όλο το πολιτικό σκηνικό και
  φυσικά νομίζω πως ο μόνος που μιλάει είναι ο Καμένος και η απουσία του εκκωφαντική!!! Εμ ο Καμένος είπε και για την κατοχή, εθνική προδοσία και
  για τις λέσχες που μετέχουν και γαλάζιοι και για όλα τα θέματα που αφορούν
  τους Έλληνες μέσα στη Βουλή και χύμα!!!
  Που είναι λοιπόν ένας άνθρωπος που από το 90% θεωρείται τίμιος και ειλικρινής; Πονάνε όσα είπε και στα δυο μεγάλα κόμματα;

 14. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 11/01/2011 19:45:19

  Φάκτορα, μας έκανες και νοσταλγήσαμε το παλιό σου λογότυπο.

  Θυμάμαι που μας την είχες βγάλει μια φορά ολόκληρη τη φωτο από την οποία προερχόταν το παλιό λογότυπο. Είχες κάνει ένα ψιλογκάλοπ για να αλλάξεις λογότυπο (τέλη 2008 πρέπει να ήταν) και οι περισσότεροι, αν θυμάμαι καλά, είχαμε ταχθεί με το παλιό.

  Αλλά να που τα πράγματα προχωρούν και το λογότυπο αναπόφευκτα άλλαξε. Όμως το παλιό δεν χάνει τη συναισθηματική του αξία για εμάς τους παλιότερους εδώ μέσα. Με αυτό γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το antinews.

 15. φωτεινη avatar
  φωτεινη 11/01/2011 19:56:34

  η ν.δ. θα βγει σε ανοιχτο πεδιο μαχης για να συγκρουστει...εγω αυτο κρατησα και περα απο γκρινιες που ακουγονται, οταν γινει πιστευω οτι αυτο θα κρατησουν και οι αλλοι.

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ φωτεινη 11/01/2011 21:54:38

   και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
   να μην περιμένει το ΠΑΣΟΚ να πέσει

 16. zackii avatar
  zackii 11/01/2011 20:44:06

  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση είναι υπομονή, και να περιμένουμε να ξεσηκωθούν οι ραγιάδες σύντομα. Το κακό είναι ότι δεν βλέπουμε στον ορίζοντα, Κολοκοτρώνη κλπ.

  • zackii avatar
   zackii @ zackii 11/01/2011 20:45:45

   Γιατί ΡΑΓΙΑΔΕΣ είναι αυτοί που @@@στήκανε επάνω τους με τις παιδιάστηκες απειλές του ΓΑΠ, στις προηγούμενες εκλογές.

 17. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 11/01/2011 21:22:01

  Ο Σαμαράς στις επιλογές του ακολούθησε ,και σωστά, τη συνταγή Καραμανλή.
  Όλοι μέσα στο γήπεδο και παίξτε μπάλα.
  Δημοσιογράφο στην επικοινωνία(βλέπε Ρουσόπουλο) και νέα πρόσωπα εξωκοινοβουλευτικά.
  Άλλωστε για να έχεις απαιτήσεις από κάποιον να δουλέψει πρέπει να του αναθέτεις και έργο.Τότε μπορείς και να τον αξιολογήσεις.
  Καλά το πάει και τα αποτελέσματα ελπίζω να φανούν σύντομα .
  Επιτέλους κινητικότητα .............

 18. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 11/01/2011 21:38:28

  Όσον αφορά στο ανακάτεμα της τράπουλας από τον Σαμαρά, ισχύει πάντα το "όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Ούτε καν το μέγκα τσάνελ!"

 19. Βασίλης Κωνσταντίνου avatar
  Βασίλης Κωνσταντίνου 11/01/2011 22:21:08

  -Μαύρη γάτα ή άσπρη γάτα ;
  -Ποντίκια πιάνει;
  Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.΄Οχι πιοί μπήκαν αλλά τι θα κάνουν!
  Να φύγουμε από τους δημοσιοσχεσίτες τους μπλαμπλάδες και τους κούφιους και να πάμε σ΄εργατικούς που ψάχνουν, συνεργάζονται δουλεύουν και στο τέλος παράγουν γεγονότα ,προάγουν ιδέες .Και αυτό φαίνεται για αυτούς που γνωρίζουν από πολιτική δια γυμνού οφθαλμού.Αξιολόγηση λοιπόν του έργου αμέσως. ΄Οχι πήραμε μία θέση και αράξαμε! Κουράστηκε ο κόσμος με τα λόγια !
  Υγ. Το πάντρεμα κοινοβουλευτικών και μη λέει πολλά γι΄αυτούς που καταλαβαίνουν! Η κοινωνία ξεπέρασε τους πολιτικούς.Θέλουν βοήθεια,στηρίγματα.

 20. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 12/01/2011 01:36:42

  O Σαμαράς συμβιβάστηκε, όλα τα άλλα είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Όταν δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στο σπίτι σου τι να περιμένεις για το μέλλον;

  • Orestios avatar
   Orestios @ Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 12/01/2011 01:43:37

   Μετά από πόσες ώρες ομφαλοσκόπησης έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα?

 21. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 12/01/2011 10:34:02

  Σε ένα δεπτερόλεπτο. Δε χρειάζονται ώρες για να δεις τα αυτονόητα.
  Το λέω με μεγάλη θλίψη, απογοήτευση.
  Έμεινα 4 ώρες στην ουρά και ΕΔΩΣΑ μια εντολή. ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!
  Δεν βλέπω καμιά αλλαγή από το χθες της Ν.Δ.
  Μη σου πω ότι μέχρι και ΣΗΜΗΤΟΣΚΥΛΟ έχει διοριστεί τομεάρχης... Ο εσμός των κοπριτών είναι πάλι εδώ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ.
  Οι Νεοδημοκράτες τρώνε ξύλο τελικώς για ένα και μόνο λόγο. Κλάνουν μέντες με την υποψία ότι κάποιος μπορεί να πει κάτι κακό για αυτούς.
  Αλήθεια που είναι ο Φαήλος;;;; Αχαριστος ο Αντωνάκιας, αν τον έχριζε τομεάρχη θα αποδείκνυε ότι έχει καρύδια. Μην ξεγελιώμαστε αν προσέχεις έχουμε καταντήσει να προσδωκούμε την ανάσταση του Αντώνη στο μέλλον. ¨οταν εδραιωθεί στην ηγεσία θα κάνει τις ρήξεις, μετά όταν γίνει πρωθυπουργός τότε θα τον κρίνουμε, και ούτω καθ εξής. Ηγέτη θέλω, για την ανάσταση των νεκρών προσδοκώ στην εκκλησία...
  Δεν πειράζει είμαι σίγουρος ότι κάτι θα γίνει να ξεπεραστεί το τέλμα.

 22. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 12/01/2011 10:34:54

  Αναπληρωτής τομεάρχης διορθόνω.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.