#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/05/2012 13:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολλά τα κόμματα, μία η επιλογήΠροχθές ασκήσαμε έντονη κριτική στην "προκλητική προεκλογική εκστρατεία του κ. Ανδρέα Ψυχάρη". Ο κ. Ψυχάρης θεωρεί ότι τον αδικήσαμε και ζήτησε να εκθέσει κι αυτός τις απόψεις του. Η δεοντολογία μας επιβάλει να του δώσουμε αυτήν την ευκαιρία, την οποία φυσικά κάποιοι γνωστοί του δεν έδωσαν ποτέ σε εμάς, όταν τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Του Ανδρέα Στ. Ψυχάρη

Υποψηφίου της Ν.Δ. στην Α΄ Αθήνας

Το ερώτημα που καλούμαι να απαντήσω τις τελευταίες ημέρες όταν συναντώ τους αθηναίους πολίτες είναι: «Δικαιούμαι τέσσερις σταυρούς στην Α’ Αθήνας. Γιατί να σου δώσω τον έναν;»

Απαντώ: Δώστε τους τέσσερις σταυρούς όπου εσείς νομίζετε. Αλλά βεβαιωθείτε ότι τόσο εσείς, αλλά όσο και τα φιλικά ή τα συγγενικά σας πρόσωπα που ενδεχομένως επηρεάζετε, θα ψηφίσουν την Ν.Δ.

Μην παρασυρθείτε από τον θυμό σας, επειδή μπορεί στο παρελθόν κάποιος υποψήφιος να σας παραπλάνησε και να σας κορόιδεψε και διαγράψετε από τις επιλογές σας την παράταξη που είναι η μόνη, που μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την παραμονή της στο ευρώ.

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής δεν μοιάζει σε τίποτα με καμιά από τις προηγούμενες της μεταπολίτευσης. Ο θυμός και η οργή ξεχειλίζουν στα περισσότερα ελληνικά σπίτια και ο κόσμος αδημονεί να τιμωρήσει αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση.

Για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση οι έλληνες ψηφοφόροι έχουν τόσο πολλές επιλογές.

Αλλά είναι όλες τους επιλογές; Ή κάποιες μοιάζουν με επιλογές, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο σίγουρος δρόμος για την χρεοκοπία και την καταστροφή της χώρας μας;

Οι κάθε λογής δυνάμεις της Αριστεράς εξακολουθούν να ψαρεύουν στα θολά νερά, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν χρόνια τώρα. Επενδύοντας με χοντροκομμένο τρόπο στην απελπισία των πολιτών και επιχειρώντας να κεφαλαιοποιήσουν τη φτώχια και την ανέχεια στην οποία έχουν οδηγηθεί μεγάλα τμήματα του πληθυσμού. Τόσο η Αριστερά της δραχμής όσο κι αυτή που έχει φορέσει το προσωπείο της Αριστεράς του ευρώ, δεν μπορούν να δώσουν λύσεις για το αύριο. Μόνο τσιτάτα και βερμπαλισμούς που όμως δεν δίνουν δουλειά στο άνεργο και δεν χορταίνουν τον πεινασμένο.

Στα θολά νερά όμως δεν τσαλαβουτάει μόνο η Αριστερά άλλα και οι συνοδοιπόροι της, της από εδώ πλευράς. Οι πρωτομάστορες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας που με εξαλλοσύνες και κραυγές επιδιώκουν να αποτρέψουν την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Αυτοί που από “αντικομμουνιστές” της δεκαετίας του '80 δείχνουν σήμερα έτοιμοι να συμμαχήσουν με τον Τσίπρα και τους συντρόφους του.

Και στη μέση ο Βενιζέλος, που γυρίζει την πλάτη στον προκάτοχό του χωρίς να το φωνάζει, για να μας πείσει ότι δεν έχει ευθύνη για όλους τους φόρους και τα χαράτσια που όλοι μαζί μας φόρτωσαν και τώρα δεσμεύονται ότι θα καταργήσουν.

Απέναντι σε όλες αυτές τις δυνάμεις που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο οδηγούν σε νέα αδιέξοδα, ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία απέδειξαν ότι και θέλουν αλλά και μπορούν να αναλάβουν το τιμόνι της χώρας και να την οδηγήσουν σε ασφαλές λιμάνι.

Την Κυριακή λοιπόν ψηφίστε με τη λογική σας. Με το μυαλό και με την καρδιά σας. Όχι με το θυμικό σας.

Αν ψηφίζετε στην Α’ Αθήνας δικαιούστε ως και τέσσερις σταυρούς. Επιλέξτε υποψηφίους που σας εμπνέουν αισιοδοξία κι εμπιστοσύνη. Αλλά πάνω απ΄ όλα επιλέξτε τη Νέα Δημοκρατία. Δώστε της δύναμη για να σας δώσει δύναμη…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ avatar
  ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ 01/05/2012 14:08:16

  Είναι που λένε, κάποιες φορές ο νονός δίνει τις χάρες στο βαπτιστήρι.

  • Katerina avatar
   Katerina @ ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ 02/05/2012 14:22:37

   μην αγχώνεστε: δεν βγαίνει!!!

 2. Κώστας ΜΠ avatar
  Κώστας ΜΠ 01/05/2012 14:19:29

  Yποθέτω βασίμως πως ο κ. Ψυχάρης απέστειλε το παραπάνω κείμενο και είναι πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις των αναγνωστών του site. Tο υποθέτω διότι τυχόν "σιωπή" του και μη απάντηση θα εκληφθεί ως μία ακόμη παλαιοκομματική συμπεριφορά προύχοντα προς υποτελείς. Ελπίζοντας πως έχει συναίσθηση της πραγματικότητας , δηλαδή πως αυτά που ήξεραν πολλοί σε ό,τι αφορά την στάση και τις διαθέσεις των Πολιτών ανήκουν στο παρελθόν , θέλω να του υποβάλλω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με πτυχές του δημοσίου βίου της χώρας και περιμένω απαντήσεις.
  Ερωτώ λοιπόν τον κ. Ψυχάρη και περιμένω απάντηση επιφυλασσόμενος για ανταπάντηση:
  Ποιά η γνώμη του για τον ρόλο που έχει παίξει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία.
  Πιο συγκεκριμένα:
  -θεωρεί πως είναι ένας απλός οργανισμός ΜΜΕ ή εντάσσεται σε αυτό που ονομάζεται Διαπλοκή;
  - ποιά η γνώμη του για το πρωτοσέλιδο του Βήματος για τον πρώην αρχηγό του κόμματός του , το 1997, που τον "καλωσόριζε" στην αρχηγία της ΝΔ με την κλωνοποιημένη Ντόλυ. Πχ εγώ το θεωρώ κιτρινισμό, εκείνος ποιόν χαρακτηρισμό επιλέγει;
  - ποιά η γνώμη του για την στάση των μέσων του ΔΟΛ στην υποστήριξη του πρώτου Μνημονίου; Απλά το υποστήριζαν δημοσιογραφικά ή ασκούσαν ιδεολογική τρομοκρατία;
  -θα τον ρωτήσω τη γνώμη του για ένα δημόσιο πρόσωπο και νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο. Τον κ. Παντελή Καψή. Προσωπικά τον θεωρώ στρατευμένο δημοσιογράφο στην υπηρεσία του Πασόκ. Μπορεί και να κάνω λάθος. Θα ήθελα τη γνώμη του.
  Ευχαριστώ πολύ.

  • Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
   Δημήτριος Κοκκαλάκης @ Κώστας ΜΠ 01/05/2012 18:22:35

   προσυπογράφω τα ερωτήματα. πιστεύω και πολλοί σχολιαστές επίσης.

  • Gerome avatar
   Gerome @ Κώστας ΜΠ 02/05/2012 04:51:43

   Δεν θα απαντήσω σε κανένα από τα παραπάνω ερωτήματα, αυτό αν θέλει ας το κάνει ο ίδιος ο Ψυχάρης.
   Μπορώ όμως να σας επισημάνω τα εξής:

   Βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος προέρχεται από κεντροαριστερή οικογένεια, να κατηγορεί ευθέως την αριστερά για την σημερινή κατάντια της χώρας.

   Επίσης, να έχει σίγουρα πιο ξεκάθαρη θέση από ορισμένους δήθεν δεξιούς -τύπου Πάκη- για τα θέματα της λαθρομετανάστευσης.

   Έχει, συν τοις άλλοις, προτείνει να απομακρυνθεί η βουλή από το κέντρο της Αθήνας, κάτι το οποίο θα ήταν σωτήριο για τους εκεί καταστηματάρχες και κατοίκους (είμαι ένας από αυτούς). Ακόμα και αν δεν γίνει άμεσα, σίγουρα στο μέλλον πρέπει να γίνει!

   Δείχνει ότι είναι άνθρωπος μορφωμένος, ΙΚΑΝΟΣ και ΔΕΞΙΟΣ.

   Δηλαδή τι άλλο περιμένετε να δείτε; Το αυτονόητο, δηλαδή ότι πρέπει να τον στηρίξουμε;
   Αν δεν μπορείτε, τότε λυπάμαι. Συνεχίστε να πηγαίνετε μια ζωή με τον σταυρό στο χέρι, να ωρύεστε, να χτυπιέστε και να σας παίρνει μια ζωή τα πρωταθλήματα η Αριστερά!

 3. spiros avatar
  spiros 01/05/2012 14:28:35

  Καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα.

  • Κατερινα avatar
   Κατερινα @ spiros 01/05/2012 14:41:13

   ε, όχι και καλή επιτυχία στον Ψυχάρη!!!

 4. Heaven avatar
  Heaven 01/05/2012 14:40:13

  Αξιότιμε κ. Ψυχάρη,
  επειδή απευθύνεστε στους πολυάριθμους σχολιαστές του Antinews, κι επειδή αποφασίσατε να "εκτεθείτε", σας λέω εγώ ένας ταπεινός σχολιαστής, ότι πολύ λάθος δρόμο διαλέξατε στην πρώτη έκθεση σας στον πολιτικό στίβο.
  Ποτέ δεν θεώρησα ότι υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Δικαιούστε τον δικό σας αυτόνομο δρόμο.
  Ξεκινήσατε με μία αβάντα έκθεσης στον έντυπο τύπο και πολυάριθμες παρουσίες στην τηλεόραση. Πράγμα αυτονόητο και το κατανοώ.
  Το να χρησιμοποιείτε όμως αυτά τα μέσα για να "ξεσκίσετε" συνυποψηφίους σας με χτυπήματα κάτω από τη μέση, το θεωρώ επιεικώς απρέπεια για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερη ορολογία.
  Ακόμη και στην περίπτωση που δεν είσαστε γνώστης, (κατ' αναλογία της αγνοίας της κας. Τζοχατζοπούλου!!), θα έπρεπε να το σταματήσετε πάραυτα!
  Σε κάθε περίπτωση και επειδή τυγχάνω εγώ και τα πολλά μέλη της οικογενείας μου ψηφοφόροι της Α' Αθηνών, και για τους παραπάνω λόγους πολιτικής ηθικής και ευπρέπειας,
  δεν θα σας δώσω κανέναν από τους τέσσερις σταυρούς του ψηφοδελτίου!
  Υπάρχουν πολλά νέα στελέχη να στηρίξει κάποιος!
  Δυστυχώς εσείς είστε αυτός που επέλεξε το "μαύρισμα"!
  Αντίο σας κε. Ψυχάρη

 5. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 01/05/2012 14:44:13

  Μωρὲ ἐγὼ τὰ ἀκούω, ὁ Ψυχάρης ὁ πρεσβύτερος τὰ ἀκούει;

 6. juliet avatar
  juliet 01/05/2012 14:47:15

  Αυτο λέγεται Δημοκρατία!!!!!!!!

  • Κατερινα avatar
   Κατερινα @ juliet 01/05/2012 14:57:08

   η αλλιως "Δωράκια πολιτικής αυτοϋπονόμευσης δεν γίνονται"
   (από παλιό τίτλο ανάρτησης του Antinews)
   που θα πάει, κάποτε θα μάθουμε!!!

 7. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. avatar
  ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. 01/05/2012 15:10:44

  Από κυβερνήτες και βουλευτές φερέφωνα του ΔΟΛ και συναφών χορτάσαμε.
  Δεν είναι εντιμότερο να εκτεθούν τα πραγματικά αφεντικά;

 8. kotstak avatar
  kotstak 01/05/2012 16:08:33

  Η εντύπωση που σχημάτισα για τον Ψυχάρη, από το λίγο που τον είδα στη τηλεόραση (οι φελλοί όλο τον διέκοπταν), είναι ότι είναι αξιολογότατος, σοβαρός, και έξυπνος. Επομένως χρήσιμος.
  Οι έξυπνοι άνθρωποι χαμηλού προφίλ, είναι αυτοί που παράγουν έργο, αυτοί που λύνουν τα προβλήματα. Τέτοιους πολιτικούς έχει ανάγκη η πατρίδα. Δεν χρειάζεται φωνακλάδες, τυχοδιώκτες, πονηρίδηδες.

  Ο Ψυχάρης είχε τη δυνατότητα να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ.
  Αμφιβάλει κανείς, ότι θα έβγαινε πρώτος βουλευτής στη Β. Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ;
  Αυτό αποδεικνύει πως δεν είναι τυχοδιώκτης.

  ΔΕΝ με απασχολεί καθόλου το παρελθόν του πατέρα του.
  Απεναντίας, πιστεύω, ότι ίσως ο Ανδρέας συντελέσει στο να μπει ο πατέρας του “στο δρόμο του Θεού”, όπως έχει γίνει και με άλλους στο παρελθόν.

  Καλή επιτυχία.

  • Gerome avatar
   Gerome @ kotstak 02/05/2012 04:19:54

   "Ο Ψυχάρης είχε τη δυνατότητα να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ.
   Αμφιβάλει κανείς, ότι θα έβγαινε πρώτος βουλευτής στη Β. Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ;
   Αυτό αποδεικνύει πως δεν είναι τυχοδιώκτης."
   Συγχαρητήρια για το εύστοχο σχόλιο. Πάνω απ' όλα να στηριζούμε ανθρώπους ικανούς και όχι ΜΟΝΟ κάποιους που μπορεί να είναι ιδεαλιστές και συνάμα λίγοι.

   • Στεργιος avatar
    Στεργιος @ Gerome 02/05/2012 14:14:06

    στο διαλυμένο Πασοκ να κάνει τι;
    Η εξουσια είναι τραβηχτική!!!

 9. juliet avatar
  juliet 01/05/2012 16:09:42

  Αξίζει να πληρώνει κάποιος τις ''αμαρτίες'' του γονιού του; Οσο για την προβολή ...θα πηγαίνατε να νοικιάσατε αίθουσα όταν υπήρχε αίθουσα στο Μέγαρο;απλά πράγματα.Ρίχνουμε πέτρες ...είναι ο αμαρτωλός στους αναμάρτητους;;;;για να ξέρω .Και σωστά έθεσε την ερώτηση ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. :Δεν είναι εντιμότερο να εκτεθούν τα πραγματικά αφεντικά;

 10. airman avatar
  airman 01/05/2012 16:34:58

  Ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του όπως κάθε Έλληνας πολίτης. 'Ομως ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης είναι γεγονός πως - καλώς ή κακώς - δεν είναι οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης.
  Είναι επίσης κοινώς αποδεκτό ότι τους συγγενείς μας δεν τους επιλέγουμε. Ευθύνη φέρουμε για τις προσωπικές μας επιλογές και τα αποτελέσματά τους.
  Ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης επέλεξε (και επελέγη) να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία. Σαφώς και θα μπορούσε να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία χωρίς να πολιτευθεί. Μια τέτοια επιλογή βεβαίως ενείχε πολύ σοβαρό κίνδυνο (ίσως και τη βεβαιότητα) να εκληφθεί ως στήριξη από τη ''διαπλοκή''. Με το σκεπτικό αυτό είναι σαφώς εντιμότερο και πιο ξεκάθαρο το γεγονός ότι ''εκτίθεται'' στην κρίση των συμπολιτών του. Είναι επίσης θεμιτό να επιζητεί την εκλογή του.
  Οφείλει όμως να αποδεχτεί ότι η επιφυλακτικότητα με την οποία τον ''υποδέχονται'' οι ψηφοφόροι της παράταξης είναι απολύτως δικαιολογημένη. Επειδή είναι ανάγκη να αλλάξει η σύνθεση της Βουλής, να εκλεγούν καινούργια πρόσωπα, να δοθεί η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, η προτροπή του ''Επιλέξτε υποψηφίους που σας εμπνέουν αισιοδοξία κι εμπιστοσύνη'' είναι σωστή και θέλω να πιστεύω ειλικρινής.
  Στην ερώτηση εάν ο ίδιος εμπνέει εμπιστοσύνη στον κόσμο της παράταξης, την απάντηση τη γνωρίζει πολύ καλά.

  • juliet avatar
   juliet @ airman 01/05/2012 16:51:52

   airman,
   και όμως είναι ένας πολίτης ,που αν δεν ήξερες τ'ονομά του ίσως σου ήτανε συμπαθής .
   Επιμένω ,σ'αυτό .Αν αποδειχτεί ,έχει αποδειχτεί, ότι δεν είναι άξιος της εμπιστοσύνης του Πρόεδρου;μετά το συζητάμε.Γενικά δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες στα παιδιά ,για το τι ήτανε οι γονείς.Από γονιούς ασήμαντους ,φτωχούς γεννήθηκαν σπουδαίοι άνθρωποι .Απο σπουδαίους γεννήθηκαν αποβράσματα ...άρα όλα είναι σχετικά.Με το πέρασμα του χρόνου τα συμπεράσματα θα είναι για τα έργα τα δικά του και όχι του γονιού του.
   Oso για την απάντηση περί εμπιστοσύνης όλα είναι υποκειμενικά .Εμπιστεύεσαι περισσότερο τον .... ,από τον Ψυχάρη;Αφησα κενό ,να βάλεις όνομα της αρέσκειάς σου.

   • android.K. avatar
    android.K. @ juliet 01/05/2012 19:34:10

    julliet, και τον Ψυχάρη;
    έλεος!

    • juliet avatar
     juliet @ android.K. 01/05/2012 19:41:46

     android.K
     Αν τον αμφισβητήσω ,αμφισβητώ αυτόν που κάνω αγώνα για να είναι ο πρωθυπουργός την 7η Μάη.Σκέψου το και έτσι!!!!!Οι ψηφοφόροι της Α'Αθηνών θ'αποφασίσουν .Ο Φάκτορας, είδες έκανε ανάρτηση ανεξάρτητα τι τον χωρίζει από τον πατέρα.
     Φίλε ,η Δημοκρατία θέλει μεγάλη γενναιότητα !Μεγάλωσα με δημοκράτες δεν μπορώ να πράξω αλλιώς.

     • android.K avatar
      android.K @ juliet 01/05/2012 21:14:52

      διάβασε το παρακάτω σχόλιο του moriarty και πιθανον να καταλαβεις!

     • juliet avatar
      juliet @ android.K 01/05/2012 21:19:52

      Το διάβασα πριν σου απαντήσω ,δεν αναιρώ τα πιστεύω μου.Iσως μεγάλωσα με άλλες νοοτροπίες .

 11. moriarty avatar
  moriarty 01/05/2012 16:37:37

  Έχει υπολογίσει κανείς πόσες ψήφους θα χάσει πανελλαδικά η ΝΔ, συμπεριλαμβάνοντας στο ψηφοδέλτιό της τον κο Ψυχάρη; Κοντός ψαλμός αλληλούια.

  • Κωσταντινος Π. avatar
   Κωσταντινος Π. @ moriarty 01/05/2012 16:51:17

   πέστα χρυσέ μου ανθρωπε!!!

 12. Chris avatar
  Chris 01/05/2012 18:09:35

  Ο ψυχαρης τουλάχιστον είναι ο μόνος που μπορει και βγαίνει έξω χωρίς συνοδειες, μπραβους και αστυνομικούς... Οι υπόλοιποι για να περπατήσουν θέλουν κ προστασία...!

 13. Chris avatar
  Chris 01/05/2012 18:14:47

  Τουλάχιστον ο Ψυχάρης μπορεί και βγαίνει έξω χωρίς συνοδείες, μπράβους και αστυνομικους. Ενώ κάποιοι άλλοι δεν κάνουν βήμα χωρίς προστασία.

 14. heralas avatar
  heralas 01/05/2012 18:20:04

  KALA O PSYCHARIS SAS PEIRAKSE ?! OI YPOLOIPOI EINAI OI MEGALOI POLITIKOI KAI TA MEGALA MUALA DLD? AS GELASOUME! TOULAXISTON EINAI APO TOUS PIO APLOUS UPOPSIFIOUS MEXRI STIGMIS

 15. Wraia ta leme avatar
  Wraia ta leme 01/05/2012 18:26:52

  Mια απλή ερώτηση: Ετσι και το "παιντί" δεν μπεί στη βουλή, τι θα γράφει την επομένη για την ΝΔ η φυλλάδα του μπαμπά; Περιμένετε και θα δείτε...

 16. Dim avatar
  Dim 01/05/2012 18:28:30

  Έλα μωρέ γιατί κατηγορείται το παιδί, έναν "μικρό" όμιλο έχει ο πατέρας του.

 17. sitting duck avatar
  sitting duck 01/05/2012 18:29:40

  Μπράβο στον Andreas που παλεύει για τη ψήφο μας με το σπαθί του. Χαρακτηριστική περίπτωση αυτοδημιούργητου ανδρός...Υ.Γ. Ας ελπίσουμε ότι το εκλογικό σώμα θα δώσει την κατάλληλη απάντηση στις πολιτικές φιλοδοξίες του μπαμπά-εκδότη. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Μη μπερδεύεστε...

  • romeo avatar
   romeo @ sitting duck 01/05/2012 19:26:16

   Χρειαζόμαστε και λίγη γενναιότητα... Δε νομίζω πως ταιριάζει σε πολιτισμένους συντηρητικούς ψηφοφόρους η ... ανθρωποφαγία! Δεν είμαστε του Μπέρια...

 18. akrovolistis avatar
  akrovolistis 01/05/2012 18:33:58

  Aντικειμενικά κρίνοντας, ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος. Και για διπλωμάτης και για πολιτικός. Ρωτήστε και κάποιους ομογενείς που είχαν εμπειρία του χαρακτήρα του από...πρώτο χέρι.

 19. panos.k avatar
  panos.k 01/05/2012 18:37:54

  τι εμμονές είναι αυτές που έχουν μερικοί για τον Ψυχάρη....μήπως έστειλαν βιογραφικό στο ΔΟΛ και απορρίφθηκε..Δεν εξηγείτε διαφορετικά..

 20. akrovolistis avatar
  akrovolistis 01/05/2012 18:57:13

  Kαι κάτι ακόμη για να μην παραμυθιαζόμαστε. Ο κ. Ψυχάρης τις τελευταίες δέκα ημέρες καταλαμβάνει, υπό τη μορφή διαφημιστικής καταχώρισης, 1/4 σελίδας στις φυλλάδες του ΔΟΛ. Ισχυρίζεται, δε ότι τις πληρώνει!!! Με βάση τιμή τιμοκαταλόγου, έχει ήδη ξεπεράσει τις επιτρεπόμενες δαπάνες υποψηφίου βουλευτή. Εκτός και αν απολαμβάνει έκπτωσης 99.9%... Ρε παιδιά δουλευόμαστε μεταξύ μας; Συγχαρητήρια πάντως φάκτορα, ήσουν ο μόνος που τόλμησες. Αποδεικνύοντας ότι το site είναι απολύτως αδέσμευτο. Γιατί αν κρίνουμε από άλλα sites που παριστάνουν τα σαμαρικά, και δουλεύουν για άλλους...αστα να πάνε καλύτερα...

 21. ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
  ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 01/05/2012 19:11:50

  Ό δημοσιογραφικός βίος καί ή πολιτεία τού Ψυχάρη-πατρός,είναι καί γνωστή αλλά καί πικρή διά τήν δεξιά παράταξη διαχρονικά.
  Όμως μή πιστεύοντας στήν οικογενεική ευθύνη κι έχοντας παρακολουθήσει πολλές παρουσίες τού Ψυχάρη-υιού καί υποψηφίου στήν Α΄ Αθηνών,θά έλεγα ότι είθε νά διέθετε ή παράταξή μας δύο-τρείς ακόμη μέ τά χαρακτηριστικά αυτού.
  Δέν θά αναφερθώ στά προσόντα του,ώς προσωπικότητα,τά οποία άλλωστε είναι γνωστά καί αδιαμφισβήτητα,αλλά σ' αυτά πού μού έκάναν μεγάλη εντύπωση,παρακολουθώντας τον στήν τηλεόραση.
  Δλδ:
  Ή ταπεινοφροσύνη του.
  Ή βαθειά εκτίμηση καί ή αγάπη του, προσωπικά διά τόν Σαμαρά.
  Άλλωστε,εάν πραγματικά ήθελε νά εκμεταλλευθή άμεσα,τά οικ.προσόντα του,ώς Ψυχάρης-υιός,πολύ εύκολα θά διεκδικούσε θέση στό επικρατείας κι όχι νά θέτη άμεσα υποψηφιότητα καί δή στήν πιό δύσκολη εκλογική περιφέρεια τής χώρας.
  Εάν θά εψήφιζα στήν Α΄Αθηνών,ή πρώτη καί ΑΒΛΕΠΙ επιλογή μου,θά ήταν ό Ψυχάρης-υιός,γνωρίζοντας ότι θά επέλεγα τόν πιό Ταπεινόν,Άξιον.Ικανόν καί ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΝ ΦΙΛΟΝ τού Α.Σαμαρά,πού άλλωστε ό ίδιος ό Σαμαράς,τόν επέλεξε ,διά νά είναι από τούς πιό πιστούς,έμπιστους,στενούς συνεργάτες του.
  (Μήπως αμφισβητεί κανείς τίς ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιλογές τού Α. Σαμαρά;;;;;;;;;;;).
  Γνωρίσαμε άλλωστε στό πετσί μας καί κάποιους άλλους υποψηφίους,χωρίς ##ένδοξες## οικογενειακές καταβολές καί πόσο κόστισαν στήν παράταξη αλλά καί στήν χώραν μας καί πού καί σήμερα ακόμη,έχουν τό ΘΡΑΣΟΣ,νά θέτουν εαυτούς έκ νέου στήν κρίση τού δεξιού-γαλάζιου ψηφοφόρου!!!!
  Νά αναφέρω ονομαστικά καμμία 30ριά, τής Α΄καί Β΄ Άθηνών/Πειραιώς????
  Είναι αυτοί πού ό Φαήλος τούς έχει χαρακτηρίσει,ώς ##οί παρφουμαρισμένοι ντιντήδες## καί τούς γνωρίζουμε ΑΠΑΝΤΕΣ!!!!!!

  Θεωρώ λπν,ότι ή επίθεση πρός αυτόν,από σχολιαστές αλλά κι ή αυστηρή κριτική,που αγγίζει τά όρια τής απρέπειας καί από τόν διαχειστήν τού antinews,είναι επιεικώς άδικη.

  • Theo avatar
   Theo @ ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 01/05/2012 21:20:23

   "Ψυχάρης-υιός,πολύ εύκολα θά διεκδικούσε θέση στό επικρατείας κι όχι νά θέτη άμεσα υποψηφιότητα καί δή στήν πιό δύσκολη εκλογική περιφέρεια τής χώρας."
   Γιατί αγαπητέ μου;
   μετά να μην αναρωτιεστε για την αυτοδυναμία που χαθηκε και για τα ποσοστά που θα έρθουν!!!

   ΥΣ. πριν λίγο εμφανιστηκε για πολλοστη φορα στο Μεγκα. Αν θεωρει κάποιος οτι αυτός είναι φρέσκος, ουσιαστικός και ποιοτικός πολιτικός λόγος, ε, τότε το εχουμε χάσει!

   • Κατερινα avatar
    Κατερινα @ Theo 01/05/2012 21:25:09

    @FactorX
    σχόλιο απο τον ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!!
    "Θεωρώ λπν,ότι ή επίθεση πρός αυτόν,από σχολιαστές αλλά κι ή αυστηρή κριτική,που αγγίζει τά όρια τής απρέπειας καί από τόν διαχειστήν τού antinews,είναι επιεικώς άδικη."

    αγαπητε Φακτορα, κατα τον σχολιαστή, αγγίζεις τα όρια της απρέπειας, επιεικως
    ας πρόσεχες γιατι όπως εγραψα και παραπάνω “Δωράκια πολιτικής αυτοϋπονόμευσης δεν γίνονται”
    (από παλιό τίτλο ανάρτησης του Antinews)
    που θα πάει, κάποτε θα μάθεις!!!

    • factorx avatar
     factorx @ Κατερινα 01/05/2012 23:14:51

     Ομολογώ ότι προσπαθω να καταλάβω τι εννοείς και δεν μπορώ. Κάντο πιο λιανά

 22. hagan avatar
  hagan 01/05/2012 19:40:43

  Εγώ το λέω ευθαρσώς "αγαπητέ" κύριε: ο κ.Σαμαράς κάνει το λάθος της ζωής του που σας έχει δίπλα του.Ελπίζω να μην το πληρώσει, γιατί είναι η μοναδική ελπίδα της Ελλάδος σε καιρούς πολύ δύσκολους.

 23. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 01/05/2012 20:41:41

  Ας κριθει ο καθενας απο το πολιτικο λογο που αρθρωνει, απ το αν εχει χρησιμες και σοβαρες- υλοποιησιμες προτασεις, και απ τα προσωπικα του πεπραγμενα. Οχι απο το πως τον λενε, αν ειναι ηρεμος, αγριος, καλοντυμενος, κακοντυμενος, παιδι του λαου, ή κυριλε ατομο, και πολλα αλλα τα οποια ΑΛΛΑΖΟΥΝ κατα το δοκουν... [Στη τελικη ΔΕΝ εχει κατεβει παλιοτερα με αλλο ξεκαθαρα αντιπαλο κομμα, για να λεμε οτι αλλα λεει τοτε, κι αλλα τωρα. Ψυχραιμια σε ολους, γιατι πολλοι εχουν/εχουμε οργη μεσα μας, αλλα ΑΝ την επομενη μερα κυριαρχησει η οργη, τοτε θα ωφεληθουν οι (ψευτο)αριστερο-αναρχο-μπαχαλακηδες, ΣΥΝ αυτοι που εχουν βγαλει πακετα απο ευρω στο εξωτερικο].

 24. Ρωμανός Πορφυρογέννητος avatar
  Ρωμανός Πορφυρογέννητος 01/05/2012 20:53:58

  Δεν θα ψήφιζα τον Ψυχάρη αν ήμουν στην Α Αθηνών.
  Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περιφέρεια, κατέρχονται απείρως χειρότεροι υποψήφιοι, όπως ο ανεκδιήγητος Αβραμόπουλος, που επιδιώκει πρωθυπουργία σε πιθανή συγκυβέρνηση, η κόρη του Κεφαλογιάννη, ο αλήστου μνήμης Παυλόπουλος.
  Η μεγαλύτερη κάθαρση θα ήταν να μην εκλεγούν ΟΛΟΙ οι προαναφερθέντες.

  • juliet avatar
   juliet @ Ρωμανός Πορφυρογέννητος 01/05/2012 21:06:33

   Ο πρώην δήμαρχος που έχασε, για πρώτη φορά η Ν.Δ ,από τον κύριο Τίποτε.

   • Heaven avatar
    Heaven @ juliet 01/05/2012 21:26:20

    υπάρχει και ο Μηταράκης και ο Κικίλιας!

 25. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 01/05/2012 21:33:09

  Βρε ζιβάγκο, εάν δεν λες και το "ρ" νομίζω ότι είσαι ο Ψυχάρης. :)
  Και τώρα που το λέμε, ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus, βρε μπας και είσαι πραγματικά ο Ψυχάρης. :) :) :)

 26. Theo avatar
  Theo 01/05/2012 21:34:22

  "(Μήπως αμφισβητεί κανείς τίς ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιλογές τού Α. Σαμαρά;;;;;;;;;;;)"

  δεν κατάλαβα, για το αλάθητο του Πάπα μιλάμε;

 27. Γιάννης Κ. avatar
  Γιάννης Κ. 01/05/2012 22:12:25

  Μόλις τελείωσε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα, συνέντευξη των υποψηφίων βουλευτών Α. Ψυχάρη και Ν. Αλευρά στους Τρέμη - Τσίμα.
  Επειδή διαβάζω τον τελευταίο καιρό στο φιλόξενο χώρο των Αντινέων πάμπολλα αρνητικά σχόλια για την επιλογή του υιού Ψυχάρη προσωπικά από τον Α. Σαμαρά, δεν παρενέβην, περιμένοντας να σχηματίσω προσωπική άποψη για την προσωπικότητα του ανδρός, έχοντας κατά νου ότι, εν τέλει, δύο εκδοχές υπάρχουν:

  1η εκδοχή:
  Η υποψηφιότητά του, που προκάλεσε τέτοια αντίδραση στους ψηφοφόρους της Ν.Δ., επειδή είναι γιός δημοσιογράφου-εκδότη με, γνωστή σε όλους, επιρροή στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών, δικαιολογείται απολύτως καθώς ο υποψήφιος βουλευτής είναι μια εξαιρετική περίπτωση: συγκροτημένη προσωπικότητα, βαθύς γνώστης της σημερινής κατάστασης της πατρίδας μας, με ουσιαστικές και συγκεκριμένες προτάσεις που θα απαντούν στα εξαιρετικά πολύπλοκα προβλήματα που θα έχει να αντιμετωπίσει από την επομένη των εκλογών η νέα κυβέρνηση, κάτι που όντως λείπει από την πολιτική μας ζωή.

  2η εκδοχή:
  Πρόκειται περί ενός ακόμη συγγενούς παράγοντα της πολιτικής ζωής που επιθυμεί, Κύριος οίδε για ποιους λόγους, να ξεκινήσει πολιτική καριέρα, χωρίς να κομίζει αυτό που χρειάζεται απελπισμένα σήμερα η πατρίδα μας : ποιότητα.
  Μια εκδοχή που δεν απαντά βέβαια στο στοιχειώδες ερώτημα των αγωνιούντων υποψηφίων ψηφοφόρων της Ν.Δ. : ποια προσόντα, ποιες δεξιότητες, ποιες ικανότητες του υποψηφίου έπεισαν τον κ. Σαμαρά να τον επιλέξει αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις και ρισκάροντας απώλειες αντί κερδών από την συγκεκριμένη επιλογή.

  Η εντύπωση που απεκόμισα -πολύ εύκολα, πολύ προφανώς- από την συμμετοχή του στη συζήτηση του Μέγκα ήταν, δυστυχώς, απογοητευτική.
  Τετριμμένα σχόλια και επιχειρήματα, εμφανής αδυναμία να αρθρώσει συγκροτημένο πολιτικό λόγο, εικόνα αδιάβαστου μαθητή που προσπαθεί να θυμηθεί κάποιες προτάσεις από το μάθημα για να πάρει τη βάση.

  Μια εικόνα επιπέδου ΓΑΠ, με λίγα λόγια (παρά τις εμφανείς αβάντες των εξεταστών...).

  Λυπήθηκα, στενοχωρήθηκα, απογοητεύθηκα. Μαζί μου και οι φίλοι που παρακολούθησαν, μάλλον έκπληκτοι, μια εμφανώς αποτυχημένη προσπάθεια προβολής ενός δικού μας παιδιού (με εννοείτε...).

  Η έκπληξή μας δεν αφορούσε τον κ. Α. Ψυχάρη. Δεν τον ξέραμε, δεν περιμέναμε κάτι οπωσδήποτε εξαιρετικό.

  Η έκπληξη και η απογοήτευσή μας αφορούσαν τον κ. Α. Σαμαρά και τις επιλογές του. Δυστυχώς.

  • Heaven avatar
   Heaven @ Γιάννης Κ. 02/05/2012 06:59:00

   στα ιδια ακριβώς συμπεράσματα κατέληξα και εγω βλέποντας τον νεο υποψηφιο.
   ειλικρινα δεν επηρεαστηκα απο τα δημοσιευματα στο διαδικτυο για τις μερες και πολιτειες του στην αλλοδαπη ως διπλωματη. Τον ακουσα στις πλειστες οσες συνεντευξεις του στην τηλεοραση και κατεληξα στα ιδια με σας συμπεράσματα!
   Λόγος φτωχος, νηπιαγωγειου, χωρις επειχηρηματα, χωρις ταλεντο, χωρις..., χωρις...
   Και μετά ηρθαν τα ποταπά δημοσιευματα στα εντυπα του πατερα του για ανθυποψηφιους του: εγραψαν ακόμη και οτι ενας αρρενας ανθυποψηφιος του πηγαινει και κάνει μανικουρ!!!! (τετοιο επιπεδο χτυπήματος κατω απο τη ζωνη!!)

   Αλλά μην ανησυχειτε φιλοι μου, οι ψηφοφοροι της Α΄Αθηνας ξερουν!!
   (ολες οι δημοσκοπησεις τον βγαζουν ενατο, δεκατο!! καμια ανησυχια!!!)

 28. fotjou avatar
  fotjou 01/05/2012 22:43:06

  Δεν είναι η ώρα για γκρίνιες.Είναι η ώρα για αυτοδυναμία.Την αυτοκριτική μας θα την κάνουμε μετά.Τέρμα στην εσωστρέφεια. Ο εχθρός είναι εκτός των τοιχών.

 29. factorx avatar
  factorx 01/05/2012 23:23:36

  Να εξηγήσω πάλι σε ορισμένους που δεν εννοούν να καταλάβουν και αρέσκονται στην εύκολη κριτική από το βήμα που προσφέρουμε: Για να καταλάβουν τι σημασία της προηγούμενης ανάρτησης και της σημερινής στην οποία απαντά ο κ. Ψυχάρης πρέπει να έχουν ζήσει τις αήθεις επιθέσεις που δεχόμουν επί χρόνια από τον διαπλεκόμενο Τύπο για την αρθογραφία μου εναντίον της διαπλοκής. Τότε εμένα κανένας δεν με στήριζε και πολύ περισσότερο η ΝΔ. Είναι δύναμη λοιπόν για το antinews να δίνει την δυνατότητα στον κ. Ψυχάρη να απαντά σε όσα έχουμε γράψει γι αυτόν. Πράγμα το οποίο δεν θα έκαναν ποτέ αυτοί για εμάς. και σε κάθε περίπτωση οι ψηφοφόροι της Α΄ Αθηνών οφείλουν να πραξουν κατά συνείδηση. Για να μην έρχονται μετά και λένε, πάλι, "δεν έκοβα το χέρι μου;"

  • EVANGELOS avatar
   EVANGELOS @ factorx 01/05/2012 23:32:59

   για να το καταλάβουμε πρέπει να γνωρίζουμε και ποιος είσαι και ποιά αρθογραφία εννοείς (αλήθεια δεν γνωρίζω) ... το ότι το αντινιούζ είναι το πιο δημοκρατικό κομματικό-και μη- φόρουμ στη χώρα το προσυπογράφω με την όποια αξία έχει ο λόγος ενός διαφωνούντα στο 90% των αποψεων σου ... p.s. αν θέλεις στείλε μου και σε mail την απάντηση σοβαρά δεν γνωρίζω

   • factorx avatar
    factorx @ EVANGELOS 01/05/2012 23:48:46

    Στείλε μου το μειλ στου στο δικό μου να σου πω - να μην αυτολιβανιζόμαστε εδώ μέσα

 30. Alena avatar
  Alena 01/05/2012 23:30:19

  Διαβάζοντας τα σχόλια που προηγήθηκαν, ειλικρινά δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν όλοι εσείς που με μεγαλοστομίες και παρακινδυνευμένες προφητείες είστε πραγματικά υποστηρικτές του Σαμαρά και αν προσδοκάτε την εκλογή του, που σίγουρα είναι η μόνη μας επιλογή! Αναρωτηθείτε αν προσφέρετε καλές υπηρεσίες! Και στο κάτω-κάτω, γιατί υποτιμάτε τόσο τις επιλογές του Σαμαρά? Μήπως τελικά δεν τον εκτιμάτε όσο θα έπρεπε? Είμαστε μόλις λίγες μέρες μακρυά από τις εκλογές και επιμένετε να υπονομεύετε!

  • Κατερινα avatar
   Κατερινα @ Alena 02/05/2012 06:44:01

   αγαπητή μου, πρωτίστως υποστηρίζω την πατριδα μου και μετά οτιδήποτε άλλο.
   το να μην βλέπω τα λάθη για μία ακόμη φορά, την δευτέρα το πρωι θα βρεθω στο .... κενό!
   (το να κλείνεις τα ματια και το στόμα στα λάθη οδηγει ... εδω ακριβως που φτάσαμε!!)

 31. wraia ta leme avatar
  wraia ta leme 01/05/2012 23:45:04

  Προσυπογράφω απόλυτα το νηφάλιο, αλλά εξαιρετικά εύστοχο σχόλιο του Γιάννη Κ. Εβλεπα πρό δεκαλέπτου τον νεοσσό στο Εξτρα-Τρία να έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του (και τις εντυπώσεις) όταν η κόρη του Κωσταντόπουλου του επεσήμανε ότι είναι άλλο πράγμα το μνημόνιο και άλλο πράγμα το ευρώ. Η ανάλυση του, δυστυχώς ήταν επιπέδου νηπιαγωγίου. Και όταν στριμώχτηκε έβγαλε στο βλέμμα και στον λόγο μία έκφανση αλαζονείας που μου θύμισε κάτι από τον μπαμπά του...Δεν κάνει το παιδί, κι ας έχει βάλει τους υποστηρικτές του να τον λιβανίζουν δεξιά και αριστερά. Είναι λάθος επιλογή και είναι δικαίωμα μας να το λέμε. Το antinews ευτυχώς, δεν μας έχει συνηθίσει σε κομματική λοκοκριδία και γι αυτό το αγαπάμε!

 32. dorothea avatar
  dorothea 01/05/2012 23:48:16

  Και εγώ έτσι νόμιζα. Μυστηριωδώς όμως έπαψα να βλέπω τις αναρτήσεις μου που ανέβηκαν προ 3-4 ωρών για τον Ανδρέα Ψυχάρη. Αρνητικές ήταν για το πρόσωπο του, αλλά σε καμία περίπτωση υβριστικές. Γιατί άραγε κατέβηκαν από το site; Eυχομαι να οφείλεται σε τεχνικό σφάλμα...

  • factorx avatar
   factorx @ dorothea 02/05/2012 00:01:08

   Άσε τα σάπια και σε έχουμε καταλάβει. Ποιό είναι το σχόλιό σου που έκοψα; μήπως με διαφορετικό ψευδώνυμο;

 33. firiki2010 avatar
  firiki2010 02/05/2012 00:16:35

  1 Δεν έχω άποψη για τον κ Α. Ψυχάρη.
  2 Δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους "οικογενειακή ευθύνη". Από την άλλη δεν είμαι τόσο αφελής για να θεωρώ ότι η οικογενειακή σχέση δεν έπαιξε ρόλο για την επιλογή ή δεν μπορεί να παίξει ρόλο στο μέλλον.
  3 Δεν κατάλαβα τι απαντά ο κ Ψυχάρης στο ερώτημα που του απευθύνουν "γιατί να σου δώσω τον ένα σταυρό;"
  4 Δεν κατάλαβα να ασχολείται με τα όσα έθεσε το άρθρο του antinews.

 34. dorothea avatar
  dorothea 02/05/2012 00:19:16

  Oχι. Με αυτό το όνομα υπογράφω πάντα. Δεν έχω κανένα λόγο να θεωρώ ότι "κόπηκε", αλλά ενώ υπήρχε ως ανάρτηση εξαφανίστηκε. Ψάξε νωρίτερα, το μεσημέρι και ίσως τη βρείς. Πιθανόν να οφείλεται σε τεχνικό λόγο, γιατί το περιεχόμενο δεν είχε κάτι το "επιλήψιμο". Απλώς αρνητικό ήταν για τον Ψυχάρη, όπως και τα 2/3 των σχολίων εδώ μέσα...Αnyway, δεν έχει και τόση σημασία, καλύφθηκα από τους "προλαλήσαντες". Μην...αρπάζεσαι, έχω την αίσθηση ότι στο συγκεκριμένο θέμα μάλλον συμφωνούμε...

 35. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 02/05/2012 00:50:20

  ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ .
  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΣΟΚ . ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ? ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ.....
  ΑΝΤΙΘΕΤΑ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΝΕΧΕΙ ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ.

  • Κατερινα avatar
   Κατερινα @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 02/05/2012 06:49:41

   παρακολουθω τον σχολιασμό σου εδώ και πολύ καιρο και χαιρομαι για τον λόγο σου.
   Μπορει να μην συμφωνω πάντα αλλά ειναι λόγος μεστος, λόγος ευθύνης και σε καμμια περιπτωση λογος με χοντρά κομματικά γυαλια, η ακριτης υποστηριξης παρεκλισεων του αρχηγου (οι αρχηγοί κάνουν και λάθη!!)
   Ε, οχι και υποστηρικτης του Ψυχάρη, Αγιε Πειραιώτη!!!

 36. nikos17 avatar
  nikos17 02/05/2012 01:48:55

  από το 1985 που ψήφισα πρώτη φορά, ψηφίζω Νεα Δημοκρατία. Σε όλες τις εκλογές. Δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ, ποτέ τα άκρα. Όποιος πιστός ας έρθει. Καλως ήρθατε κυριε Ψυχάρη, ελπίζω να μείνετε μαζί μας και στην περίπτωση που δεν σας εκλεξει ο λαος της Αθήνας!!!!

 37. juliet avatar
  juliet 02/05/2012 09:45:05

  Καλημέρα,
  δηλ. το να θέλει να βάλει υποψηφιότητα κάποιος που δεν σας αρέσει πρέπει να είναι ΜΟΝΟ υποστηρικτής του;
  ''Κύριε,δεν συμφωνώ με όσα λέτε.Θα έδινα όμως και τη ζωή μου ακόμη για να μπορείτε να τα λέτε''. Βολταίρος

  • Στεργιος avatar
   Στεργιος @ juliet 02/05/2012 10:35:32

   το "ο λυκος στο μαντρι παίζει;"

 38. thinker avatar
  thinker 02/05/2012 09:46:52

  ντε και καλα να βγει βουλευτης...αφου κανει μπαμ οτι δεν τραβαει..μπορει να εινα πολυ καλος σε οτιδηποτε αλλο, αλλα για πολιτικος ΔΕΝ κανει...

 39. GO avatar
  GO 02/05/2012 09:48:09

  Σε επίπεδο πολιτικών συμβολισμών, η υποψηφιότητα Α. Ψυχάρη, έχει θετικό πρόσημο.
  Σε εκλογικό επίπεδο, φρονώ ότι υπάρχει όφελος για τη Ν.Δ.
  Σε επίπεδο πολιτικής προσωπικότητας, μετά από όσα έχω παρακολουθήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές, ιδιαίτερα της χθεσινής στο EXTRA3, πρόκειται περί πολιτικού ...φελλού.

  • juliet avatar
   juliet @ GO 02/05/2012 12:15:43

   GO
   χαιρετώ,είδες στρατιώτης πάντα ακόμη και αν την ακούω .....όλα είναι θέμα πειθαρχίας .
   Αλλο η επιλογή και άλλο η εκλογή,πιστεύω να συμφωνείς.

   • GO avatar
    GO @ juliet 02/05/2012 12:26:49

    Εμένα να μου επιτρέπεις να καυτηριάζω και κανένα στραβό (κατά τη γνώμη μου).
    Εν τέλει όμως στρατιώτης της Ν.Δ.
    Χαιρετώ κι εγώ.

    • juliet avatar
     juliet @ GO 02/05/2012 12:51:33

     Θα σου απαντήσω πάλι με Βολταίρο:
     ''Η ελευθερία της σκέψης είναι η ζωή της ψυχής''.
     Με τη ΝΙΚΗ.

 40. stop avatar
  stop 02/05/2012 09:53:00

  αμα δεν λεγοταν ψυχαρης υπηρχε περιπτωση να κατεβαινε στην πολιτικη??δεν νομιζω...παντως μια μετριοτητα ειναι

 41. yianna avatar
  yianna 02/05/2012 10:07:07

  Αγαπητοί μου μην τσακώνεστε. Ο κ. Α. Ψυχάρης από οποιαδήποτε θέση και να υπηρετήσει, θα ακολουθήσει την τακτική του πατρός, και θα θέλει να επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα στη Χώρα. ΄Αλλωστε μην ξεχνάτε και τον κ. Δ. Αβραμόπουλο και πολλούς άλλους που είχαν και έχουν στενές σχέσεις με το συγκρότημα.
  Κάτι θα είχε κατά νου ο ΑΣ όταν τον επέλεγε. Θα φανεί...

 42. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 02/05/2012 11:55:26

  Στην τηλεόραση δεν πρόλαβα να τον δω. Διάβασα τις συνεντεύξεις και τα άρθρα του. Είναι πλήρως στην γραμμή του Αρχηγού και της παράταξης.
  Δεν με νοιάζει ποιος είναι πατέρας του, μπάρμπας του, ξάδερφος ή μπατζανάκης του. Ο Ελληνικός Τρόπος δεν δέχεται οικογενειακή ευθύνη.
  Το να του ζητάτε να αποκηρύξει τον πατέρα του ή να απολογηθεί για τον ΔΟΛ εν γένει δεν είναι σόϊ. Και το λέω εγώ που έχω περάσει γενεές 14 το συγκρότημα, το MEGA καιο σειρά προσώπων του και πρακτικών του.
  Το παράδοξο και η πρόκληση θα ήταν να κάνω εγώ εκδήλωση στο Μέγαρο ΜΟυσικής ή ο καθ' όλα άξιος Ντινόπουλος. Ο Ψυχάρης αστός είναι, αυτός είναι ο χώρος του, δικαίωμα του.

  • juliet avatar
   juliet @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 02/05/2012 12:18:40

   Φαήλο ,εδώ είσαι λάθος ...ο ελληνικός τρόπος ΠΑΝΤΑ θα δέχεται οικογενειακή ευθύνη.
   Στενόμυαλοι άνθρωποι .

   • Κατερινα avatar
    Κατερινα @ juliet 02/05/2012 14:18:52

    ε. οχι και έστι ρε Φαηλο!
    Φαν του Ψυχάρη....
    πως καταντησαμε....

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Κατερινα 03/05/2012 23:51:46

     Δεν είμαι φαν κανενός. Απλά εγώ θεωρώ πρόβλημα αυτούς που μισοκλείνουν το μάτι σε συγκυβέρνηση κι εύχονται την μη αυτοδυναμία. Δεκάρα δεν δίνω αν ο πατέρας του Ψυχάρη είναι ο Αβραάμ Πάπας. Με ενδιαφ΄περει εάν υπερασπίζεται της θέσης της παράταξης. Τον κρίνω από τις δικές του πράξεις και θέσεις. Και δεν βαρεθήκατε να κάνετε την τρίχα τριχιά; Κοιτάξτε να κινητοποιήσετε την Κυριακή όποιους μπορείτε και να προσπαθήσευετε ακόμη και γι' αυτούς που δεν μπορείτε κι αφήστε την γκρίνια. Τώρα πολεμάμε κι όταν πολεμάμε δεν γκρινιάζουμε, ορέ!

  • Kώστας ΜΠ avatar
   Kώστας ΜΠ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 04/05/2012 00:44:04

   "Το να του ζητάτε να αποκηρύξει τον πατέρα του ή να απολογηθεί για τον ΔΟΛ εν γένει δεν είναι σόϊ".

   Φαήλε, επειδή μέρες που είναι είμαστε όλοι φορτισμένοι, άστο σε παρακαλώ. Το λέω γιατί πρώτος ζήτησα τη γνώμη του εν λόγω υποψηφίου για τον ρόλο του ΔΟΛ στην ελληνική πολιτική σκηνή.
   Μην μας τσιγκλάτε.
   Γιατί θα σου πω πως:
   α) υπέθεσα ηλιθιωδώς πως ο εν λόγω κύριος αφού απέστειλε στον Φάκτορα το κείμενο θα είχε την στοιχειώδη ευγένεια να αφιερώσει κανά 20 λεπτο για να απαντήσει σε όποια σχόλια αυτός έκρινε, στο site που ο ΙΔΙΟΣ απέστειλε κείμενο.

   β) η πραγαμτικότητα είναι αμείλικτη. Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει :" η Διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει το δρόμο" . Σε ρωτάω λοιπόν εσένα ως υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ : σε σχέση με την αναφορά του Προέδρ,ου του κόμματος με το οποίο πολιτεύεσαι ο ΔΟΛ είναι τμήμα της Διαπλοκής;
   ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΛΥΦΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;
   Και το τι είναι σόι και τι δεν είναι να μην το σχολιάσω καλύτερα. Γενικά αστο να πάει στο καλό, αλλά μην μας προκαλείτε.

   Σου εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία!
   Να σαρώσεις.

 43. Ανδρομέδα avatar
  Ανδρομέδα 02/05/2012 12:06:48

  Στο mega μίλησε για κούρεμα των δανείων, ενώ ο Σαμαράς έχει μιλήσει μόνο για τη δόση του δανείου να μην ξεπερνά το 30% του μηνιαίου εισοδήματος.

 44. stop avatar
  stop 02/05/2012 12:47:57

  εγω δεν τον κρινω αν ειναι ή οχι στην κεντρικη γραμμη,μα ειναι προφανες και λογικο οτι θα ηταν στην γραμμη του κομματος.το μοναδικο του προσον για να μπει στις λιστες ηταν το επιθετο του εκτος και αν εχει κανενα τρομερο βιογραφικο και καρριερα και εμεις την αγνοουμε...αρα μην μας λετε οτι δεν υπαρχει οικογενειακη ευθυνη...μην παιζουμε με την νοημοσυνη μας.

 45. dimitris avatar
  dimitris 02/05/2012 21:46:04

  ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟ ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΨΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΝ ΔΕΝ
  ΕΚΛΕΓΕΙ,
  ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΦΑΗΛΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΒΟΛΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
  ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ?
  ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΠΟΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Α ΑΘΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ
  ΦΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΔΙΚΟ ΙΣΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ
  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.