#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/08/2012 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολιτική κίνηση εξαγγέλλουν Λοβέρδος - ΧρυσοχοϊδηςΕδώ ο κόσμος καίγεται και η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αλλά στο ΠΑΣΟΚ... χτενίζονται. Η οργή του κόσμου κατά του κόμματος που διέλυσε επί 2,5 χρόνια της χώρα, η αδυναμία του υπερφίαλου κ. Βενιζέλου να μαζέψει τα κομμάτια της παράταξης και οι σφοδρές εσωκομματικές συγκρούσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, αλλάζουν τα δεδομένα στο... τρίτο κόμμα της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews ετοιμάζεται κίνηση κορυφαίων στελεχών κατά του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να ανασυνταχθεί αυτό που λένε αυτοί «δημοκρατική παράταξη» ή αλλιώς ο κεντροαριστερός χώρος που έχει αλωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για την εξαγγελία πολιτικής κίνησης, ίσως και την επόμενη εβδομάδα, που θα εξελιχθεί φυσικά σε κόμμα, από τους Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη οι οποίοι φυσικά έχουν λάβει τη στήριξη κι άλλων στελεχών όπως η Άννα Διαμαντοπούλου ή ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στόχος των δύο πρώην υπουργών είναι να εμφανίσουν μια νέα πρόταση, διαφορετική από αυτή του Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος κατηγορείται ευθέως για επικοινωνιακά παιχνίδια την ώρα που η χώρα διαλύεται.

Είναι γνωστή άλλωστε η σφοδρή σύγκρουση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Μ. Χρυσοχοϊδη όταν ο κ. Βενιζέλος απείλησε να ρίξει την κυβέρνηση όταν συζητούνταν τα μέτρα των 11,5 δισ. Η φράση «φύγε από εδώ» ήταν η πιο επιεικής που ακούστηκε μεταξύ των δύο ανδρών.

Αλλά και ο άλλοτε σύμμαχος του κ. Βενιζέλου, ο Αν. Λοβέρδος, έχει απομακρυνθεί πλήρως από το σημερινό ΠΑΣΟΚ και έχει εκφράσει και δημόσια τις αντιρρήσεις του για την τακτική του κόμματος. Άλλωστε, οι κρυφές έρευνες της κοινής γνώμης δείχνουν κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ δημοσκοπικά με μονοψήφια ποσοστά.

Οι δύο... κινηματίες θεωρούν ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις προκειμένου να μη βγει από το ευρώ. Τώρα, αν ο κόσμος θα τους πιστέψει είναι άλλο θέμα. Άλλωστε, και οι δύο ήταν κορυφαίοι υπουργοί στις προηγούμενες κυβερνήσεις ενώ ο κ. Χρυσοχοϊδης θα μείνει στην ιστορία όχι για το έργο του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αλλά για την περίφημη φράση «εγώ δεν είχα διαβάσει το Μνημόνιο». Και οι δύο είναι δε ταυτισμένοι με το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ που φυσικά ο κόσμος έχει καταδικάσει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθηριος avatar
  Κυθηριος 17/08/2012 11:33:48

  Δεν πειράζει,να το φτιάξουν το κίνημα τους κι αυτοί,να φορτώσουν άλλον ένα πονοκέφαλο στον Αλέξη.Καλό κάνουν.

  • niknikopol avatar
   niknikopol @ Κυθηριος 17/08/2012 13:50:46

   και εσύ θα είσαι ευχαριστημένος. 100 κόμματα, για να πάμε καλά σαν Ελλάδα. Πού πας, καημένε????...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Κυθηριος 17/08/2012 13:56:23

   Αν νομίζεις ότι μια δράκα νεοφιλελεύθεροι ψευτομεταρρυθμιστές θα φορτώσουν πονοκέφαλο στον Αλέξη, μάλλον δεν έχεις καταλάβει το "target group" τού τελευταίου...

   • ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ avatar
    ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ @ Αυριανιστής 17/08/2012 15:14:41

    Στίς επόμενες εκλογές στο 4% θα πάτε εσείς και ο αλέξης σας! ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ)!

 2. popolaros avatar
  popolaros 17/08/2012 12:15:24

  Φτάνει πια όχι άλλο πράσινο κάρβουνο...

 3. IOKLOS ZARAS avatar
  IOKLOS ZARAS 17/08/2012 12:25:35

  Ας τους αφήσουμε να το κάνουν. Όλοι ξέρουμε τι θα πάρουν. Απλώς ελπίζουν να εκλεγούν για να τύχουν ασυλίας. Αν ήξεραν λίγη ιστορία θα θυμόντουσαν τον παππού του ΓΑΠ που έβαλε τον υπουργό δικαιοσύνης του να περάσει ψήφισμα ώστε να μην μπορούν οι πρωθυπουργοί της κατοχής να ισχυριστούν έλλειψη δόλου, όπως και το Δ΄ψήφισμα δια του οποίου ήρθη χορηγηθείσα αμνηστία. Και όταν λέμε ισόβια εννούμε ισόβια που έλεγε και ο θείος του κουρασμένου

 4. Βασίλης Γκιώνης avatar
  Βασίλης Γκιώνης 17/08/2012 13:17:06

  Προσωπικά προτιμώ κανα 2-3 "πασοκικά" κομματίδια από τα αναρχοσταλινοφασιστικά φαντάσματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ...

  Το ΠΑΣΟΚ σαν μία οντότητα δεν είναι αμελητέο.
  Είναι γνωστό οτι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, όλοι οι συνδικαλιστές, όλοι οι "αβόλευτοι πικραμένοι" που κινούνταν στο ΠΑΣΟΚ, ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είναι καν Αριστεροί (οι αντίστοιχοι της Ν.Δ. πήγαν στον Καμμένο και στη Ντόρα).
  Με αυτόν τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε με λίστα να εκλέξει καμιά 80αριά ΑΚΡΟαριστερούς σταλινοφασίστες βουλευτές πολλοί εκ των οποίων κινούντε στα όρια της παρανομίας με τις δηλώσεις τους...
  Κόμμα με πραγματική δύναμη 3%-5% κατάφερε να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση...

  Ο ΓΑΠ είναι τελειωμένος (ούτε καν εφεδρεία). Ο Βενιζέλος κρατάει ενα 7%-10%. Ας γίνουνε ακόμα κανα δυο κομματίδια με 7%-8% το καθένα από Χρυσοχοϊδηδες, Λοβέρδους κτλ.

  Χίλιες φορές καλύτερα από τους σταλινοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Βασίλης Γκιώνης 17/08/2012 13:59:46

   Δηλαδή, 3Χ8=24% τα εξ ων συνετέθη το σημερινό ΠΑΣΟΚ (τού 12%); Δεν σου βγαίνει η αριθμητική, κόψε κάτι. Ο νεοφιλελευθερισμός στην Ελλάδα, ακόμα και τραβηγμένος από τα μαλλιά, είναι ζήτημα να πιάνει (διαπαραταξιακά) το 5-6%. Οπότε, διάττοντες θα είναι όλοι αυτοί, και θα σβήσουν. Όπως έσβησαν η Ντόρα και οι Μανοτζήμεροι.

   • anetos avatar
    anetos @ Αυριανιστής 18/08/2012 07:48:39

    Αυτό είναι και το πραγματικό πρόβλημα με τους έλληνες ,ψηφίζουν τελικά τα παλιά «καλά» και «δοκιμασμένα» πρόσωπα , «αυτούς ξέρω αυτούς εμπιστεύομαι « ο διαφορετικός λόγος τρομάζει….

 5. Lampros avatar
  Lampros 17/08/2012 13:42:59

  επιτελους, και ενα καλό νέο. Χρειαζόντουσαν στην πολιτικη τα νεα παιδια αυτά. Αφθαρτοι, καθαροι, χωρίς αμαρτίες στην πλατη τους. Το μονο προβλημα ειναι η απειρία τους, επειδη δεν εχουν αναλάβει θεσεις στο παρελθόν, αλλά εχουν μια εξυπνάδα στο βλέμμα τους που με κανει να ειμαι αισιόδοξος. Ειδικα αυτός ο Χρυσοχοίδης, μου κάνει για πολύ.... διαβαστερός. Θα παει μπροστά...

 6. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 17/08/2012 13:59:02

  Εδώ ο κόσμος καίγεται,οι βαρκούλες των Λοβέρδου-Χρυσοχοΐδη αρμενίζουν...Πρώτα μας τσάκισαν και τώρα έρχονται να μας ''σώσουν''....Άντε να μη γράψω τίποτα χειρότερο για όλους αυτούς τους ''σωτήρες'' της κακιάς ώρας....

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ Komis Montechristo 17/08/2012 16:26:01

   komis

   Στο χωριό μου το λένε εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζεται.

   • Komis Montechristo avatar
    Komis Montechristo @ Aris. A 17/08/2012 17:18:41

    Άρη,έτσι το λένε και στο δικό μου τόπο καταγωγής.Όπως ακριβώς το αναφέρεις.Το παίζουν τώρα όλοι μεγαλοπαράγοντες και εθνοσωτήρες της χώρας...Ποιοι;Ο Λοβέρδος και ο Χρυσοχοΐδης....Αυτοί δεν ήταν ανάμεσα σε τόσους και τόσους που έλεγαν ναι,κάθε φορά,που περνούσε ένα μέτρο εναντίον της ελληνικής κοινωνίας;Αυτοί δεν είναι μέλη του κόμματος που κατέστρεψε την Ελλάδα τα τελευταία τριάντα χρόνια;Αυτοί δεν είναι μέλη του κόμματος που έφαγε με χρυσά κουτάλια,κατέκλεψε όλα τα πακέτα απ'έξω και χρεωκόπησε η χώρα;Πως χρεωκόπησε η χώρα;Από τη μάσα,τη λοβιτούρα,τη μίζα,τη κομπίνα,την υπερκοστολόγηση,την απάτη σωρό μεγαλοπαραγόντων που βρέθηκαν στην εξουσία!!Λες και είμαστε μικρά παιδιά και δεν είδαμε τι παίχτηκε...Και τώρα ζητείται πάλι από τον μικρό και τον μεσαίο να πληρώσει των πολιτικών τα σπασμένα...Και τι υποκρισία..Τώρα έρχονται οι Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης,σαν τις ''μωρές παρθένες'',και μας το παίζουν ''σπουδαία'' κεφάλια...Να μη συνεχίσω φίλε μου....Άστο.....

    • Γρύνη avatar
     Γρύνη @ Komis Montechristo 17/08/2012 18:42:14

     @aris.A , Komis
     ν'αγιασουν τα ...σχολια σας!!!!

   • Πατωματζής avatar
    Πατωματζής @ Aris. A 21/08/2012 15:16:46

    Κόμη & Άρη,

    το λένε και σε άλλα χωριά αυτό. Προφανώς!
    Βασικά συμφωνώ στα περισσότερα από τα γραφόμενα του Βασίλη Γκιώνη (λίγο παραπάνω ανάρτηση).

    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αρνί,
    για να φάει χλωρό κλαρί,
    το ΠΑΣΟΚ θέλει παιχνίδια,
    με τους ψήφους και τα αποκαίδια!

    Παραλάβαμε καμμένη γη, δεν έλεγε ο δημιουργός του??
    Γιαυτό μας την προσέφεραν ξανά καινούρια. ROFL!

 7. Κώστας τουρίστας. avatar
  Κώστας τουρίστας. 17/08/2012 14:22:54

  Καλά τα γράφετε στο κύριο άρθρο.Ωραία , έξυπνα και με χιούμορ τα σχόλια των αναγνωστών.
  Βέβαια, σαν τί θα έχουν να προσφέρουν καινούργιο στην Ελλάδα οι δύο κύριοι;
  Η μεγαλύτερη προσφορά τους θα ήταν να εξαφανιστούν απο την κοινωνία και να μας αφήσουν να πορευτούμε για να γιατρέψουμε τις πληγές που μας δημιούργησαν. Και ο τρίτος, ας πάει ξανά στην Πάρο.Εκεί θα περνάει καλλύτερα.
  Α! Και κάτι άλλο. Μήπως, λέω μήπως θέλουν να φέρουν ξανά τον ΓΑΠ στο προσκήνιο; Παναγία βοήθα!

 8. Kst avatar
  Kst 17/08/2012 14:32:07

  Πως φαινεται ομως η εξουσιολαγνεια... Μαζευτηκαν ολοι οι αποτυχημενοι να κανουν κομμα... Και ο "αριστερος" Χρυσοχοιδης με την φρουρα των 40 αστυνομικων μεγαλο αλτρουισμο εδειξε παντα διπλα στον πολιτη..

 9. ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ avatar
  ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ 17/08/2012 15:11:19

  Μακάρι! Και αν εννοούν αυτό που λένε οτι η ελλάδα χρειάζεται διαθρωτικές αλλαγές και μεταρυθμίσεις ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

 10. arcane avatar
  arcane 17/08/2012 22:55:15

  Ενωση Κέντρου μετά τις εκλογές του 1977 θυμίζουν. Φύρδην μίγδην Ζίγδην γιά όσους τα θυμούνται.
  Θα γίνει όμως η κυβέρνηση Σαμαρά τετρακομματική; Θα καλεί ο Σαμαράς τους πολιτικούς αρχηγούς που τον στηρίζουν και θα πηγαίνουν Βενιζέλος, Λοβέρδος και Κουβέλης; Α ρε Αντώνη που πήγες και έμπλεξες!

 11. o Βόγλης ο Κηφισεύς avatar
  o Βόγλης ο Κηφισεύς 17/08/2012 23:10:39

  Οι ίδιοι καραγκιόζηδες που προ πολλού είχαν βάλει δυναμίτη στην χώρα τους έπιασε το πατριωτικό τους τώρα που την βλέπουν να διαλύεται.

  Λοβέρδος «Mega Σαββατοκύριακο» Σάββατο 16 Ιουλίου 2011
  "Το ΠΑΣΟΚ κορόιδεψε τον ελληνικό λαό»
  «Έκανε άλλα, ηρνείτο κάθε συζήτηση για διαρθρωτική αλλαγή.
  Ήταν ένα κόμμα κατά βάση του «όχι»
  «Είπαμε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν»

  Χρυσοχοΐδης «Mega Σαββατοκύριακο» Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
  «Φαίνεται οτι στο Πασοκ δεν έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία
  δεν βλέπουμε μπροστά μας την αλήθεια και σφυρίζουμε αδιάφορα.»
  «Το Πασοκ οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια, και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση και ευθύνη έχουμε όλοι μας»
  «Ετσι όπως τα κάναμε έτσι όπως καταντήσαμε την παράταξη και το κράτος πρέπει να ταπεινωθούμε»

  Κε Λοβέρδο & κε Χρυσοχοΐδη
  Μόνο ενας Ευγένιος Σπαθάρης θα έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον σε σας
  αλλά δυστυχώς, για εμας, απουσιάζει . . .

 12. Βιεννεζος avatar
  Βιεννεζος 18/08/2012 01:21:49

  ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.........ΟΛΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΝΑ.....ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΛΕ;;;;;;;

 13. Ευάριστος avatar
  Ευάριστος 18/08/2012 01:24:55

  Και πολύ καλά θα κάνουν καιρός ήταν να γίνει ξανά η Ένωσις Κέντρου πήξαμε στον Σοσιαλισμό τόσα χρόνια! Ελπίζω το κόμμα να είναι Κεντρώο!

 14. Nikitas avatar
  Nikitas 18/08/2012 08:17:10

  Καλώς τα ναυτάκια, τα ζουμπουρλούδικα!

  Τι δεν είναι ναυτάκια; Ούτε ζουμπουρλούδικα; Ε, θα γίνουν.

 15. jannis d. avatar
  jannis d. 18/08/2012 10:50:07

  Το 2007 εγιναν εκλογες για να κλεισει ο κρατικος προυπολογισμος.
  Το 2009η κυβερνηση Καραμανλη εγκατελειψε την εξουσια και ο αρχηγος της Ν.Δ. δεν δεχοταν να μεινει στη θεση του ουτε μια εβδομαδα.
  Οσο και αν για πολους ειναι δυσαρεστο ο ΓΑΠ σταθεροποιησε σχετικα μια κατασταση και για πρωτη φορα ακουστηκαν στην Ελλαδα καποιες αληθειες.
  Που ειναι αραγε αυτοι που ζηταγαν την μονιμοποιηση των stagier?
  Που ειναι οι αγανακτισμενοι, οι επιτυχημενοι του ΑΣΕΠ που δεν εχουν διοριστει ακομη?
  Εκτος αν καποιοι πιστευουν πως μπορουσε να συνεχιστει το παρτυ.
  Αλλα φυσικα η αποβλακωση ειναι το τελικο σταδιο της ανευθυνοτητας.

 16. Enzo avatar
  Enzo 18/08/2012 16:50:26

  Αυτοι έχουν καιρο για χάσιμο και λεφτα απο ότι φαίνεται για πέταμα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.