#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/10/2010 20:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολιτική αθλιότητα το “Βατοgate”Με ένα προκλητικό πόρισμα χωρίς ούτε ένα στοιχείο, το ΠΑΣΟΚ παραπέμπει τέσσερις πρώην Υπουργούς με το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος…!!!

Το ΠΑΣΟΚ παραπέμπει στο Δικαστικό Συμβούλιο τους κ. Ευάγγελο Μπασιάκο, Αλέξανδρο Κοντό, Θ. Ρουσόπουλο και Πέτρο Δούκα για ηθική αυτουργία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος  και μόνο για παράβαση καθήκοντος, τον Γιώργο Βουλγαράκη.

Από πού όμως προκύπτει η ροή ή το ξέπλυμα μαύρου χρήματος; Aπό πουθενά.  Είναι ξεκάθαρα μια προσπάθεια σπίλωσης της ΝΔ και κατασυκοφάντησής της εν όψει των Περιφερειακών εκλογών. Και για να «στηρίξει» τη μη παραγραφή της υπόθεσης…

Όταν όμως το Δικαστικό Συμβούλιο απορρίψει την παραπομπή των πρώην Υπουργών, που θα κρυφτούν οι βουλευτές που θα ψηφίσουν την παραπομπή τους, που συνέταξαν το πόρισμα;

Συγκεκριμένα, το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ επιρρίπτει ευθύνες για κακουργηματικές πράξεις στους Θ. Ρουσόπουλο, Π. Δούκα, Ευ. Μπασιάκο και Αλ. Κοντό και συγκεκριμένα για ηθική αυτουργία στα αδικήματα:

- της νομιμοποίησης εσόδων από τις εγκληματικές δραστηριότητες της κακουργηματικής απιστίας και απάτης

- Στο αδίκημα της απιστίας περί την υπηρεσία σε βάρος του Δημοσίου κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και μη

- Στο αδίκημα της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και μη σε βάρος του Δημοσίου, περί της δήθεν κυριότητας της Μονής Βατοπεδίου επί της λημνιαίας εκτάσεως (η προξενηθείσα ζημία υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ

Για τον Γ. Βουλγαράκη, αναφέρουν ότι προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις για την διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος που είχε ως αποτέλεσμα ζημία εις βάρος του Δημοσίου το αντικείμενο της οποίας έχει συνολική αξία μεγαλύτερη των 73.000 ευρώ από την οποία η προξενηθείσα ζημία υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ

Σύμφωνα με τα ποσά που αναφέρονται και αφορούν την  προξενηθείσα ζημία οι κατηγορίες αφορούν σε κακουργηματικές πράξεις.

Η ΝΔ κάνει λόγο για πολιτική σκευωρία, αφού ουσιώδεις ερωτήσεις έχουν μείνει αναπάντητες. Άλλωστε, αυτή ακριβώς η αιτία της απόκρυψης στοιχείων και πλημμελούς έρευνας από την επιτροπή είχε αποτελέσει και την αφορμή για την αποχώρηση τότε των βουλευτών μελών της ΝΔ.

ΝΔ: ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΒΑΤΟGATEΛίγο πριν την κατάθεση του πορίσματος, οι βουλευτές της ΝΔ που συμμετείχαν στις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου, έδωσαν συνέντευξη Τύπου καταγγέλλοντας «σκευωρία και πολιτική αθλιότητα».

Κατήγγειλαν ότι το πόρισμα κινείται στη λογική των πολιτικών διώξεων και σκοπιμοτήτων και όχι στη λογική με βάση τα στοιχεία, τη νομιμότητα.

Οι βουλευτές κ. Ν. Δένδιας, Ευρ. Στυλιανίδης, Ελ. Βόζεμπεργκ και Κ. Τασούλας επισήμαναν ότι όχι μόνο δεν έγινε η έρευνα για μείζονος σημασίας ζητήματα (άνοιγμα λογαριασμών, off shore εταιρειών, αποτίμηση ανταλλαγέντων ακινήτων κλπ) αλλά δεν αποδείχτηκε η ροή μαύρου χρήματος και η τυχόν ζημία που κατά το ΠΑΣΟΚ υπέστη το δημόσιο, που αποτελούσε και το αντικείμενο διερεύνησης από τη συσταθείσα προανακριτική επιτροπή.

«Βρισκόμαστε ενός ΠΑΣΟΚικού Βατοgate» τόνισαν οι βουλευτές της ΝΔ καταγγέλλοντας «πολιτική σκευωρία», «πολιτική ανεντιμότητα» και «πολιτική αθλιότητα» του ΠΑΣΟΚ επειδή «έστησε» τις κατηγορίες κατόπιν κεντρικής κατεύθυνσης. «Πρόκειται περί μιας άθλιας σκευωρίας, που καθοδηγείται από το ΠΑΣΟΚ και διαφημίζεται από τον πρωθυπουργό σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για τον Ελληνικό λαό» κατήγγειλε ο Κ. Τασούλας ο οποίος έκανε λόγο για προσπάθεια δημιουργία αρνητικού κλίματος εις βάρος της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ εν όψει των περιφερειακών εκλογών.

Ο κ. Δένδιας μάλιστα κατήγγειλε ότι το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε το πόρισμα αποκρύπτοντας σκοπίμως τις δικές του ευθύνες πέρα των πρώην Υπουργών του Φωτιάδη και Δρυ…

1. Όπως αποκάλυψε, στην επιτροπή δεν έφτασε ποτέ την ένορκη κατάθεση του τ. Προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Θ.Ξυνίδη, αδερφού του Υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδη, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι οι φορείς της Ξάνθης σχεδόν πανηγύρισαν για τις ανταλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου και πως ο αγώνας του δεν ήταν για την ιδιοκτησία της λίμνης αφού αυτή είχε ήδη αποδοθεί από το ΠΑΣΟΚ στο Βατοπέδι.

Η κατάθεση του Θ.Ξυνίδη καταρρίπτει το όποιο επιχείρημα του ΠΑΣΟΚ και αποδεικνύει ξεκάθαρα την πολιτική σκευωρία και τις θέσεις που εξαρχής δημοσιοποίησε η Ν.Δ και ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ έδωσε τη λίμνη στη Μονή μέσω Δρυ και Φωτιάδη, ότι η Ν.Δ αποφάσισε μέσω της νόμιμης οδού των ανταλλαγών την επιστροφή της γης στους αγρότες, ότι από τις αποφάσεις των υπουργών της Ν.Δ δεν επήλθε ζημία του δημοσίου.

2. Επίσης δεν συζητήθηκε ποτέ η κατάθεση του γαμπρού της Σταματίνας Μαντέλη ο οποίος είχε συναντηθεί με πρόσωπο  του Ιντιτούτου (ΙΣΤΑΜΕ) Α. Παπανδρέου…(!) το οποίο τον πίεζε προκειμένου να συναντήσει ο ίδιος, ή στελέχη, ή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την κυρία Μαντέλη πριν την κατάθεσή της στον Εισαγγελέα.

Η Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει η δικογραφία αυτή να συσχετιστεί άμεσα με την υπόθεση και να συμπεριληφθεί στη δικογραφία για το Βατοπέδι.

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» 1

Κατέθεσε ο Αστυνομικός στις 3 Μαρτίου 2009. «Με πήρε τηλέφωνο ο Θ.Κ πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ και υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος μου ζήτησε να συναντηθούμε και ότι στη συνάντηση θα έρθει και ένας φίλος του. Συναντηθήκαμε και ήρθε ένας δημοσιογράφος του ιδρύματος Α. Παπανδρέου ΙΣΤΑΜΕ  και μου ζήτησε να μεσολαβήσω να έρθει σε επαφή μαζί του η πεθερά μου Μαντέλη. Μου ζήτησε να τη φέρει σε επαφή με μέλη της επιτροπής βουλευτές ή και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το απόγευμα με ξαναπήρε στο τηλέφωνο αλλά και άλλες φορές. Η πεθερά μου αρνήθηκε και ενημέρωσα τον δημοσιογράφο».

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» 2

Όπως είναι γνωστό το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τους πρώην Υπουργούς και «έστησε» την Προανακριτική επιτροπή επειδή αντάλλαξαν ακίνητα με τη Μονή από την οποία ανταλλαγή ζημιώθηκε οικονομικά το δημόσιο.

Τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ;

Αρχικά ότι το δημόσιο υπέστη ζημία άνω τους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Στη συνέχεια έκαναν λόγο για ζημία τετρακοσίων εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά, και τώρα τελευταία μιλούσαν για εκατό εκατομμύρια ευρώ.

Αν είναι έτσι, και οι υπουργοί πρέπει να παραπεμφθούν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τότες τι πρέπει να γίνει όταν λίστα της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, την οποία αποκάλυψε ο κ. Δένδιας , μόνο κατά την περίοδο 2000 – 2003 παραχωρήθηκαν από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ακίνητα σε ΝΠΔΔ (όπως η Μονή Βατοπεδίου που είναι ΝΠΔΔ) αξίας 905.000.000 ευρώ; (Επίκειται σημαντική αποκάλυψη για το Βατοπέδι)

Και μιλάμε περί δωρεάν παραχωρήσεων και όχι ανταλλάξιμων ακινήτων…στα οποία δήθεν ζημίωσαν το δημόσιο…

Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τις πορισματικές του θέσεις πέντε φορές;

Που οφείλεται το ράβε ξήλωνε ενώ το είχαν έτοιμο από χθες;

Το ΚΚΕ, ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν αμέσως τα πορίσματά τους. Αντιθέτως, και περιέργως…το ΠΑΣΟΚ άλλαξε «γνώμη» πάνω από πέντε φορές μέχρι να καταγράψει ακριβώς τους λόγους της παραπομπής των πρώην Υπουργών. Άραγε τι μεσολάβησε;

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το πόρισμά τους το είχαν έτοιμο από τις τρεις το μεσημέρι. Τι άλλαξε το απόγευμα;

Φοβήθηκαν το φιάσκο της παραγραφής;

Διαβάστε επίσης τα πορίσματα ων άλλων κομμάτων:

Παραπομπή Δούκα, Μπασιάκου, Κοντού προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πορισματικές θέσεις ΚΚΕ για την υπόθεση του Βατοπεδίου

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Y. avatar
  Y. 18/10/2010 19:22:12

  Σχετικά με τη στάση του Λάος που θα υποστηρίξει παραγραφή αδικημάτων, τα Πασόκια ψάχνουν νιμική φόρμουλα για απόδοση κατηγορίας για απάτη, που δεν είναι παραγεγραμμένο

 2. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 18/10/2010 19:26:51

  Εφ οσον ειναι σκευωρια η ΝΔ οφειλει να παρει αμεσα πισω ολους οσους απομακρυνθηκαν λογω της σκευωριας και να παψει να τους αποκαλει "βαριδια".
  Αυτο περιλαμβανει Δουκα,Μπασιακο,Κοντο,Βουλγαρακη και Ρουσοπουλο.
  Γιατι ειναι βαριδια;Επειδη τους κατηγορουν οι σκευωροι;

 3. takis avatar
  takis 18/10/2010 19:49:10

  Δεν αφηνετε τις σαχλαμαρες περι σκευωριας και να κοιταξετε τη πραγματικοτητα.Αντι να ενθαρυνετε να βρεθουν ολα τα λαμογια και ολοι οσοι δεν διαχειριστηκαν με σοβαροτητα τη περιουσια του δημοσιου δηλαδη τη δικη μας καθεστε και λετε ανοησιες.Να σταθουν στο υψος τους ολοι οι βουλευτες και να απεμπλακουν απο τα κομματα τους να μαθουμε την αληθεια.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ takis 18/10/2010 20:13:31

   Ειναι σκευωρια και ειναι σκευωρια του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ της αριστερας οπως ηταν και η εξεγερση του Δεκεμβρη δουλεια δικη τους για να πεσει η ΝΔ.
   Η ΝΔ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ να τοποθετηθει στο ζητημα αυτο για να μη χαλασει τις "σχεσεις" -ποιες σχεσεις - με την αριστερα αλλα τις παραπομπες τις ζητει οχι μονο το ΠΑΣΟΚ αλλα και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
   Αρα εαν προκειται για σκευωρια ειναι σκευωρια και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

   • Maya avatar
    Maya @ ψυχραιμια 18/10/2010 21:13:00

    Φανάρι-Μόσχα 1-0

    Ο Δεκέμβρης είναι της αριστεράς ευαγγέλιο. Το Βατοπαίδι ήταν κάτι άλλο.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι βλέπουμε στα κανάλια είναι προπέτασμα καπνού και εικονική πραγματικότητα όπως εικονικός ήταν και ο ΚΚ όταν έλεγε στην ΚΟ πως πρόκειται για σκάνδαλο, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη.

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 18/10/2010 20:06:44

  και ντρεπόνται να ρωτήσουν που βρήκε η οικογένεια τα λεφτά.. θα μου πεις...πια από όλες...

 5. loretta avatar
  loretta 18/10/2010 20:07:27

  ...ενας εντιμος δικαστης η εισαγγελεας δεν υπαρχει ρε παιδια να ψαξει τους λογαριασμους αυτους ???

  τοσο καιρο γιατι δεν εκαναν τιποτα????

  γιαυτο ποιος θα λογοδοτήσει???

  • Β.Κ.Σ. avatar
   Β.Κ.Σ. @ loretta 18/10/2010 20:12:56

   Μα δεν πρόκειται να βρουν λεφτά από το Βατοπαίδι στους λογαριασμούς των πολιτικών που κατηγορούνται.
   Οι πασόκοι πήραν εντολή να καθαρίσουν για την τιμή και τα δολλάρια που ξόδεψαν οι νενέκοι το 2004. Μέσα από το Βατοπαίδι πιθανόν κινήθηκε ο μηχανισμός υποστήριξης για το ΟΧΙ, αθόρυβα και ελληνικά, όπως ξέρει να κάνει η φυλή μας όταν πρόκειται για ιερό σκοπό. Και φυσικά όταν το πήραν χαμπάρι εκ των υστέρων οι ξεπουλημένοι, φάγαν τα λυσσακά τους, θέλουν αίμα, έστω εικονικό.

   • loretta avatar
    loretta @ Β.Κ.Σ. 18/10/2010 21:15:44

    ....οπως και ναχει δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η χουντα του πασοκ.

    χειροτεροι απο τους απριλιανους ειναι.

 6. o aneksartitos avatar
  o aneksartitos 18/10/2010 20:09:19

  ΩΩΩΩΩ.. βγήκαν αμέσως οι πρασινοφρουροί...
  Δεν μας λέτε κάτι για Μαν΄τελη, Ακη, Τσουκάτο, Σημίτη, Βερελή, χρηματιστη΄ριο, κτηματολόγιο, ολυμπιάδα, τραμ, Μίζενς, οτε, κα...
  Πόσο βλάφθηκε η ελλάδα απ' τις πράσινες σκανδαλάρες;;
  Ε, κύριοι πρασινοφρουροί;;

  • alex avatar
   alex @ o aneksartitos 18/10/2010 22:30:58

   Αντε και να σου απαντησει κανενας πρασινοφρουρος.Με τα αναλογα επιχειρηματα για κουμπαρους, βατοπεδι, υποκλοπες κ.α. Τι νοημα θα εχει και εσυ θα ψηφισεις ΝΔ και αυτος ΠΑΣΟΚ και στα @@@@@ σας για τους αλλους.Μονο την παρτη σας κοιτατε. Αλλιως θα τους ειχατε μαυρισει με το πρωτο σκανδαλο 30 χρονια πριν...Αλλα οπως ειπα μονο την παρτη σας...

   • Aravas avatar
    Aravas @ alex 19/10/2010 14:09:08

    THANK YOU!

 7. kontin avatar
  kontin 18/10/2010 21:08:57

  Να ξεκινήσουν κάποιοι να πάνε φυλακή επιτέλους. Δεν έχει κανενα νόημα η ΝΔ να υποστηρίξει κανέναν. Ας φαγωθούν μεταξύ τους τα λαμόγια. Σειρά να πάρουν οι Πασόκοι. Ο μέχρι σήμερα κομματικός στραβισμός μας έχει φτάσει σε αυτή την κατάντια.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ kontin 18/10/2010 22:12:15

   Ναι, αλλά το ερώτημα είναι τι έκαναν για να πάνε φυλακή.

   Η πλάκα είναι ότι ΟΛΟΙ τους έφαγαν, αλλά τώρα κατηγορούνται για κάτι από το οποίο αποδεδειγμένα ΔΕΝ έφαγαν! Και δεν με νοιάζει εμένα τόσο για αυτό, όσο για το ότι με τον τρόπο αυτό σπιλώνεται η Μονή Βατοπαιδίου, που είναι το πραγματικά αθώο θύμα αυτής της πολιτικής σκευωρίας.

 8. neotera avatar
  neotera 18/10/2010 21:30:00

  Το χρησιμότερο που μπορεί να γίνει με κάθε σκάνδαλο που κόμματα και κανάλια ρίχνουν στην επικοινωνιακή διαχείριση είναι η καταγραφή των θεσμών και διαδικασιών που απουσιάζουν, υπολειτουργούν και είναι διαβρωμένοι απο τη διαφθορα, οι οποίοι άμα λειτουργούσαν το συγκεκριμμένο σκάνδαλο δεν θα εκδηλώνονταν καν

 9. vassilis avatar
  vassilis 18/10/2010 21:33:47

  Με συγχωρειτε γιατι καποιοι εχουν παθει κριση ταυτοτητας.Εαν οι συγκεκριμενοι που παραπεμπονται ειναι αθωοι τοτε γιατι εκδιωχθηκαν απο τη ΝΔ;Αν παλι θεωρουνται ενοχοι γιατι ωρυονται κατα αυτων που τους παρεπεμψαν;Και εγω πιστευω οτι και χρηματα εχουν να προσλαβουν νομικους να τους προστατεψουν και δικαστες που θα τους βλεπουν με επιεικια .Προς τι λοιπον το μενος;Τοσοι πολιτες συρονται αδικως στα δικαστηρια εξ αιτιας ενος διεφθαρμενου συστηματος το οτι θα πανε και καποιοι υπουργοι εστω αθωοι, μας μαρανε!Και τι εγινε;

 10. Aggelos avatar
  Aggelos 18/10/2010 22:07:15

  "Αυτο περιλαμβανει Δουκα,Μπασιακο,Κοντο,Βουλγαρακη και Ρουσοπουλο.
  Γιατι ειναι βαριδια;Επειδη τους κατηγορουν οι σκευωροι;"

  αυτοι εφυγαν και για πολιτικους λογουςκαι γιαυτο δεν ανηκουν στη ΝΔ..

  ηταν οι περισσοτεροι ή ψευτοκεντρωοι ψιλοαριστεροι ή ντορικοι..
  οχι δεξιοι ..


  κοινως,,καλα κανουν και ειναι εκτος..

  και εκει να μεινουν..

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Aggelos 18/10/2010 23:23:21

   Aπο που και ως που;ο μονος που δεν εχει μεγαλη προιστορια στη ΝΔ και προερχοταν απο αλλου ειναι ο Ρουσοπουλος.

 11. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 18/10/2010 22:09:56

  Τερμα τα ψεμματα κυριες και κυριοι.Απο σημερα το Πασοκ δεν μπορει να ξαναμιλησει για το Βρωμικο 89.Σημερα το ΠΑΣΟΚ το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ εστειλαν 3-5 πρωην υπυργους της Ν.Δ ενα βημα πριν το ειδικο δικαστηριο.Μαζι και το ΛΑΟΣ που εβλεπε σκανδαλο και φωναζε τοσο καιρο για το Βατοπεδι.Μιλαμε πλεον για βρωμικο 2010.ΠΑΣΟΚ -ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ στελνουν τη Ν.Δ σε δικη χωρις να υπαρχουν ενοχοποιητικα στοιχεια.Ειναι ολοι εναντιων μας και ειμαστε μονοι μας αδερφια.Υποχρεωση της ηγεσιας μας:
  Ν α φωναξει για τον διακομματικο πολεμο που δεχεται αυτη τη στιγμη.
  Να τερματισει τα χαδια εντος και εκτος βουλης με την αριστερα .Οι προθεσεις της φαινοναι απο το σημερινα πορισματα.
  Να τερματισει και τυπικα τη θεωρεια περι μεσαιου χωρου και το ψαρεμα στα θολα κεντροαριστερα νερα.Πλεον εκει κατοικουν συκοφαντες και μηνυτες.
  Να στειλει προσκλητηριο σε ολα τα μελη του χωρου της δεξιας ενεργα η μη.Η Ν.Δ διωκεται αδικα και τα στελεχη της σπιλωνονται.Καποιοι οραματιζονται το τελος της μςγαλης παραταξης μας.

 12. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 18/10/2010 22:10:20

  Νομίζω ότι κάνει πολύ καλά η ΝΔ που το σηκώνει το θέμα. Το κάνει από θέση επικοινωνιακής αδυναμίας αυτή τη στιγμή, αλλά η ηττοπάθεια Κωστάκη στο συγκεκριμένο της στοίχισε πάρα πολύ. Την κατέστρεψε, για την ακρίβεια. Είναι μια πολιτική επένδυση που θα της αποδώσει πολλαπλάσια, όπως απέδωσε στον Ανδρέα η επένδυση στην αντίσταση κατά του σκανδάλου Κοσκωτά. Κι αν του απέδωσε εκείνου που δεν ήταν αθώος για το σκάνδαλο Κοσκωτά, θα αποδώσει πολύ περισσότερο στη ΝΔ που είναι αθώα για το θέμα Βατοπαιδίου.

  Πάντως τέτοια "αντίσταση" της ΝΔ σε πασοκική μεθόδευση έχουμε να δούμε από την περίοδο 1981-1989... Αλλάζουν τα πράγματα με τον Αντώνη και θα αλλάξουν κι άλλο. Αρκεί να μπορέσει να αλλάξει το στελεχιακό δυναμικό του και θα πολλαπλασιαστεί η πολιτική παραγωγικότητα της ΝΔ.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Επώνυμος 18/10/2010 23:22:01

   Η "Ηττοπαθεια" Καραμανλη ηταν η ιδια ηττοπαθεια που επεδειχθη και στα γεγονοτα του Δεκεμβριου.Ο συσχετισμος μεταξυ των δυο μπορει να φαινεται παραξενος αλλα εγιναν την ιδια εποχη,ειχαν τον ιδιο στοχο και πρωταγωνιστησαν οι αντιπαλες πολιτικες δυναμεις.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Επώνυμος 19/10/2010 00:49:46

   Η προεκλογική ατζέντα της ΝΔ πρέπει να είναι η εξαθλίωση του λαού που φέρνει το μνημόνιο. ΌΧΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ. Μη χάνουμε το δάσος. Αντίπαλος στην κάλπη είναι το ΠΑΣΟΚ και το μνημόνιο. Η ΝΔ δεν πρέπει να απομονωθεί, όπως το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει ώστε να της στερήσει τις συμμαχίες για το δεύτερο γύρο των εκλογών στις 14 Νοεμβρίου.

 13. Factorx avatar
  Factorx 18/10/2010 22:20:20

  να το ξεκαθαρίσουμε για μκια ακόμα φόρα: Η μετατροπή του "σκανδάλου Βατοπεδίδου" σε "υπόθεση βατοιπεδίου" δεν αναιρεί τις τεράστιες ευθύνες της διακυβέρνησης καραμανλή στα υπόλοιπα. Ο Βουλγαράκης και ο Ρουσόπουλος γι αυτά τα άλλα και κυρίως το ηθος και την σεμνότητα και τραπεινότητα έφυγαν. Ούτε και αναιρούμε όσα γράφαμε παλαιότερα για τοτυς καλόγερους που μπαινοιβγαίναν στην κυβέρνηση. Ομως άλλο εκείνα και άλλο η πολιτική αθλιότητα του ΠΟΑΣΟκ να στείνει ειδικά δικαστήρια χωρίς στοιχεία, οχι γιατί ενδιαφέρεται για το ηθος της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά για την άνοδο Σαμαρά.

  • loretta avatar
   loretta @ Factorx 18/10/2010 22:23:18

   σωστος φακτορα.

 14. BlueSky avatar
  BlueSky 18/10/2010 23:01:17

  Ρε τι θα γίνει επιτέλους μ' αυτά τα χουντοπασοκολαμόγια. Ψεύτες, απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου. Είναι δυνατόν να αποδεικνύεται ότι δεν υπήρξε ζημιά του δημοσίου στο Βατοπέδι και ταυτόχρονα να μην ανοίγουν τους λογαριασμούς της Torcasso του Άκη κ.λπ, η οποία έκανε τις ανταλλαγές και να τιμωρούν αυτούς που εκτέλεσαν τις αποφάσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Κράτους; Τι έγινε άραγε με το ομόλογο της JP Morgan που τα χουντοπάσοκα δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Λαμόγια απατεώνες παιδιά του ΔοΝηΤή.

  • Μετανάστης στη χώρα μου avatar
   Μετανάστης στη χώρα μου @ BlueSky 19/10/2010 14:51:31

   ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΕΣ ΑΥΤΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Κάπου στην περιοχή της Ακρόπολης ένας καλοντυμένος κύριος περπατάει αμέριμνος τη νύχτα...


   Ξαφνικά, από πίσω του πετάγεται ένας μασκοφορεμένος, του κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει:

   "Τα λεφτά σου καi γρήγορα"...

   "Μα τι λές;" αντιδράει ο κύριος, "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην Υπουργός!!!"


   ...

   "Ε, τότε αλλάζει", λέει ο μασκοφορεμένος, "τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα κουφάλα" !!!

 15. pavlina avatar
  pavlina 18/10/2010 23:26:21

  ο Κοντος ειναι ο μονος που επανεξελέγη στις προηγουμενες εκλογες και μη ξεχνμε ειναι βουλευτής Ξανθης!

 16. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 19/10/2010 00:28:29

  Περιμενω απο τον Αντωνη απο αυριο να τα χωνει και σε ΚΚΕ και σε Συριζα.Η εποχη της πλακιτσας και οτι ενταξει κοινος εχθρος απο το 80 ειναι το φαιδρο Πασοκ τελειωσε.Το ΚΚΕ και ο Συριζα ειναι το ιδιο ενοχοι με το Πασοκ. Στελνουν ανθρωπους μας για δικη χωρις ενοχοποιητικα στοιχεια.Πολεμο απεναντι σε ολους Αντωνη.Φτανει το σκυψιμο του κεφαλιου στην αριστερα.Το ειπες και εσυ περυσι στηΝ προεκλογικη περιοδο για την αρχηγια.Πρεπει πια να αντιπαρατεθουμε ιδεολογικα.Οριστε η αφορμη για τον πολεμο δοθηκε.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 19/10/2010 00:46:05

   Θα είναι λάθος 19 μέρες πριν την κάλπη η ΝΔ να απομονωθεί. Αυτό ακριβώς επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ. Δεν πρέπει να επιτεθεί στην αριστερά ο Σαμαράς. Υπάρχει και ο δεύτερος γύρος των περιφεριακών εκλογών, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει ακραία πόλωση. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα. Ναι μεν να καταγγείλουμε το ΠΑΣΟΚ για τη μεθόδευση αλλά όχι να μιλάμε για το Βατοπέδι τις 19 μέρες που μένουν για τις εκλογές. Η ατζέντα της ΝΔ ειναι Η ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟΣ..ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ. Μην πέφτετε στην πασοκική παγίδα και μην αποπροσανατολίζεστε. Τα νέα μέτρα που φέρνει η τρόικα πρέπει να είναι η αιχμή του δόρατος της ΝΔ. ΌΧΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ και παλιές υποθέσεις. Ελπίζω ο Σαμαράς να μην πέσει στην παγίδα του ΠΑΣΟΚ.

 17. nina avatar
  nina 19/10/2010 01:27:57

  και που τους παραπέμπουν τί έγινε? σε λίγο θα αποδοθούν και αυτοί όπως οι προηγούμενοι και οι επόμενοι άσπιλοι και αμόλυντοι. σιγά τ αυγά. να το καταλάβετε πιά μαζί τα φάγαμε το είπε κι ο πάγκαλος.για όλα φταίει ο κόσμος και ο Χατζηπετρής οι εθνοπατέρες είναι παναγίες .

 18. lornion avatar
  lornion 19/10/2010 02:30:50

  εχει εμμονές το πασοκ στην αμετροεπεια. Θέλει να κρατήσει τους φίλους του εν οψει εκλογών ,δεν υπάρχει λογική στην πολιτεία του και δεν αφουγκράζεται τι έκανε στον κόσμο,πιστευω πως θα εκπλαγεί από την μεταστροφή του κόσμου. Εχει αποτύχει γιατί απλά πήρε λάθος δρόμο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.