23/09/2013 09:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολιτικά εγκλήματα δύο ταχυτήτων

Η Αστυφύλακας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  στην Αμφιάλη πράττοντας το καθήκον της, είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι «χάλασε τη σούπα» κάποιων. Εάν δεν είχε συλληφθεί ο δράστης κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα μαχαίρωνε ακόμη 1-2 εκ της παρέας του αδικοχαμένου θύματος.
Φανταστείτε να υπήρχαν λοιπόν 2-3 νεκροί τι θα γινόταν στα γνωστά για την φερεγγυότητα τους ΜΜΕ. Ή το άλλο να διέφευγε της σύλληψης και να καταζητούνταν. Τι θα λέγανε τότε για την «κάλυψη» που παρέχει η Αστυνομία στον δράστη και στους «φασίστες»;

Μην έχετε αμφιβολία ότι το «φασίστες», εύκολα θα παγιδεύσει τις λέξεις «ακροδεξιοί», κατόπιν «δεξιοί», μετά «πατριώτες» και τέλος τη λέξη «Έλληνες». Όλες αυτές θα ξαναϋποτιμηθούν, θα  γίνουν ένα  όπως συνέβαινε παλιά και θα ξεφουρνίζονται κάθε φορά που ένας πολίτης τους αντισταθεί, τους αντιπαραβάλει επιχειρήματα από την ιστορία και την φιλοσοφική παράδοση του έθνους μας.

Στο μεταξύ για την υπόθεση Μαρφίν τσιμουδιά οι «Προοδευτικάρες»! Εξάλλου εκεί δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι. Ήταν υπάλληλοι Τράπεζας, εργάζονταν κάθε μέρα και πήγαιναν το βράδυ στις οικογένειες τους. Ξεκάθαρα, αυτά δεν ήταν «γελαστά παιδιά».  Πίστευαν στην πατρίδα τους, δεν πήγαιναν σε πορείες, δεν ήταν στη ΓΕΝΟΠ, στη ΚΝΕ ούτε στη ΚΟΕ, αυτοί ήταν «σκυλιά» και ο θάνατος τους δεν επηρεάζει τους αγώνες των λαϊκών στρωμάτων!»

Το ‘χουμε δει το έργο πολλές φορές. Στην Πάρο δολοφονήθηκε μεροκαματιάρης οδηγός ταξί μετά από ληστεία… Τον θυμάται κανείς; Κράτησε ο Σύριζα και οι λοιποί ενός λεπτού σιγή εντός βουλής; Μήνες μετά συνελήφθησαν οι ένοχοι μετά από ανταλλαγή πυρών  στο Βελβεντό Κοζάνης. Κατά τη σύλληψη πέσανε μερικές σφαλιάρες, αφού ως γνωστόν κανενός είδους σύλληψη δεν μπορεί να γίνει χωρίς… επαφή. Και όμως επί μια βδομάδα κάθε βράδυ συζητούσαν πάνσοφοι δημοσιογράφοι, σχολιαστές και φυσικά οι γνωστοί υπέρμαχοι της «επανάστασης» για τα συναισθήματα του «παιδιού» και για τη αστυνομική και κρατική βία.

Γι αυτό και οι μόνοι που πέρασαν από δίκη για το  ολοκαύτωμα της Marfin ήταν κάποιοι συνάδελφοι τους, οι οποίοι ευθύνονταν για τα μέτρα ασφαλείας του καταστήματος... Δηλαδή τιμωρήθηκαν μόνο όσοι είχαν «παθητική ευθύνη». Αυτοί που είχαν ενεργητική ευθύνη;

Εάν η Ελληνική Πραγματικότητα εφαρμοζόταν στην περίπτωση των Δίδυμων Πύργων την 11/9/2001, θα τιμωρούνταν μόνο οι υπεύθυνοι ασφαλείας των κτηρίων και τα σωστικά συνεργεία που δεν έφθασαν σε 15’ αλλά σε 25’. Θα καταδικάζονταν οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων και των Πυροσβεστικών Σταθμών γιατί δεν αντέδρασαν γρήγορα (πάντα σύμφωνα με τα στάνταρ των ΜΜΕ συγκεκριμένων συμφερόντων). Εκείνη τη μέρα στους Πύργους σκοτώθηκαν γύρω στους 500 πυροσβέστες και αστυνομικοί.

Ο Μπιν Λάντεν, η Αλ Κάιντα και λοιποί  θα την έβγαζαν «λάδι» στην Εξωτική Κουρελοκρατία του Ελαδιστάν. Για την εγχώρια καθεστωτική ιδεολογική ελίτ, η τρομοκράτες έχουν δίκαια και θεάρεστα ιδεώδη. Έχουν τους Αγώνες τους, οι οποίοι είναι απολύτως σεβαστοί και κατανοητοί. Η Αστυνομία φταίει πάντα. Είναι πάντα υπεύθυνη π.χ., για το ότι δεν μαζεύει τα θύματα των δολοφόνων γρήγορα. Οι ιδεολόγοι εγκληματίες του αναρχικού χώρου τη δουλειά τους κάνουν.  Οι αριστεροί έχουν καθήκον να αντιστέκονται… Η αστυνομία όμως αν δράσει ασκεί υπέρμετρη βία, αν δεν αντιδράσει οι ίδιοι θα την κατηγορήσουν ότι «κάνει πλάτη» σε κάποιους…

Στη χώρα αυτή εδώ, χωρίς άλλο θα τους διαχώριζαν τους ένστολους ακόμη κι από τις λίστες των υπολοίπων νεκρών, υπάγοντας την απώλεια τους σε χαμηλότερη κλίμακα σπουδαιότητας. Για το ιδεολογικό κατεστημένο αυτού του τόπου, ΕΝΣΤΟΛΟΣ σημαίνει ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ και όχι το Ανθρώπινο Δυναμικό επιβολής του Νόμου και της Συνταγματικής Τάξης, δηλαδή της υπεράσπισης του Πολιτεύματος.  Δεν χρειάζονται ούτε αποδείξεις ούτε διατριβές γι’ αυτό. Δείτε τι συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα επί 25 συναπτά έτη. Εκεί πραγματικές συμμορίες οργανωμένων συμφερόντων βρίζουν, ξεφτιλίζουν υπολήψεις και ιδέες, σπάνε και καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, ζωές έχουν αφαιρεθεί, άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και σημαδευτεί για πάντα.

Και η Αστυνομία; Δείτε κάθε μα κάθε Κυριακή πως τους στήνουν… Σε μια σειρά με τις ασπιδούλες και τα κράνη, τις μάσκες και τα κλομπ. Στρατιωτάκια ακούνητα κι αλύγιστα, κάθονται σαν σκιάχτρα… Τους πετάνε φωτοβολίδες, γιαούρτια, τούβλα, μολότοφ, πέτρες. Αυτοί εκεί, ακίνητοι. Σαν η διαταγή να είναι: «Όποιος κουνιέται χάνει! Όποιος φάει τα πιο πολλά μπάζα κερδίζει!»

Δείτε αρχηγό πολιτικού κόμματος που πάει σε σχολεία και προτρέπει ανήλικους μαθητές να στασιάσουν, να επαναστατήσουν, να καταλάβουν το σχολείο τους. Και παραμένει ασύλληπτος ο κύριος αυτός παρά το γεγονός ότι ο λόγος του είναι διχαστικός, λόγος κοινωνικού και πολιτικού μίσους σε παιδιά, παράνομος σαφέστατα τουλάχιστον για 20 διατάξεις του Ποινικού Κώδικα. Και το κόμμα του δεν βγαίνει εκτός νόμου… ούτε καν αναφέρεται κάποιος σε αυτό. Το έχουμε αποδεχθεί ως κοινωνία ότι τα ανήλικα έχουν δικαίωμα στην κατάληψη σχολείων; Στη συμμετοχή σε απεργίες και πορείες; Πάντως σε αληθινά δημοκρατικές χώρες τέτοιες καταστάσεις χαρακτηρίζονται ως ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ!

Ένα είναι ξεκάθαρα σαφές και ειπώθηκε θαρραλέα από το Χρ. Λαζαρίδη. Αν η Δικαιοσύνη δεν αντιμετωπίσει τη Βία ισότιμα από όπου κι αν προέρχεται, τότε το κάθε άκρο θα ενδυναμώνεται και οι συνέπειες σίγουρα καλές δεν θα είναι. Και σε αυτό θα έχουν ευθύνες όλοι, ανεξαρτήτως χρωματισμού.

Tonia G.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. πολίτης avatar
  πολίτης 23/09/2013 10:48:46

  Ας ξεκινήσουμε:
  Κάνετε υποθετικό σενάριο, τι θα είχε συμβεί αν είχαν μαχαιρωθεί περισσότεροι άνθρωποι και η αστυνομία δεν τους είχε συλλάβει. Έχει κάποιο νόημα αυτό; Ή προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την αδράνεια των ανδρών και ότι μια γυναίκα έκανε το καθήκον της;
  Γνωρίζατε προσωπικά τα θύματα της Μαρφίν; Ξέρατε τις πολιτικές τους πεποιθήσεις; Γνωρίζατε αν ήθελαν να απεργήσουν αλλά είχαν έναν πέλεκυ απόλυσης στο κεφάλι τους; Δεν υποστηρίζω ότι αυτό που λέω ισχύει, αλλά πώς το υποστηρίζετε με τόση πεποίθηση εσείς;
  Βρέθηκαν οι ένοχοι; Γιατί τόση αδράνεια, αναρωτιέμαι μαζί σας. Μήπως γιατί δεν πρέπει να αποκαλυφθούν;
  Τα γήπεδα είναι σκοτεινή υπόθεση. Για τα οργανωμένα συμφέροντα κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει.
  Αλλά όχι και στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα τα ΜΑΤ κυρία μου. Στις πορείες
  και μιλάνε και κουνιούνται και βαράνε και ψεκάζουν, σας βεβαιώνω από πρώτο χέρι, ανθρώπους που δεν έχουν δώσει την παραμικρή αφορμή.
  Πολύς λόγος για το λεπτό σιγής στη Βουλή. Οι συγκρίσεις που κάνετε είναι άδικες. Μια δολοφονία για πολιτικές πεποιθήσεις ή αντιλήψεις δεν έχει περισσότερη αξία από τον ένστολο που έχασε τη ζωή του κυνηγώντας τους κακοποιούς. Ούτε από κάποιο θύμα ληστείας, ούτε από οποιαδήποτε αφαίρεση ζωής. Ο συμβολισμός είναι που διαφέρει, ο κίνδυνος που καραδοκεί και όχι το καθεαυτό γεγονός.
  Και γιατί τόσο μένος για τον πολιτικό αρχηγό που είπε στους μαθητές ότι το πρώτο μάθημα που θα πρέπει να πάρουν είναι η αλληλεγγύη;
  Την έχει πάρει εργολαβία η κυβέρνηση; Ο αντιπρόεδρος άλλωστε την καθιέρωσε και ως εισφορά.
  Το κείμενό σας έχει κύριο συστατικό την εμπάθεια.
  Σεβαστό, αλλά δικαιούται κάποιος και κριτική.
  Αν πάλι είστε μητέρα ή συγγενής ένστολου, η συναισθηματική σας φόρτιση θα ήταν πιο κατανοητή.

  • Abbath avatar
   Abbath @ πολίτης 23/09/2013 12:04:00

   Εμπάθεια δείχνεις μάλον εσύ, εμπάθεια απέναντυ στους δημοκρατικούς νόμους της πατρίδας, στο τι είναι ηθικό και τι όχι. Χρησιμοποιείς ξύλινη γλώσσα και πληρωμένες αριστερές απαντήσεις, γενικεύσεις και αποπροσανατολισμό, σύνηθη πρακτική της αριστεράς. Όταν η κοινή λογική μιλάει για τη βία της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς εσείς αντί να αποδεχτείτε το οφθαλμοφανές μιλάτε για μνημόνια και αυτοκτονίες.
   Ε, λοιπόν το άρθρο το βρήκα σωστό και κατατοπιστικό, δε μπορεί ήρωες για την αριστερά να θεωρούνται άτομα που το μόνο που έκαναν ήταν να γράφουν στίχους μίσους προς τη κοινωνία, δε μπορεί αποδιοπομπαίοι τράγοι να είναι οι αστυνομικοί, είναι ανήθικο ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης να προτρέπει τους μαθητές να κατέβουν στους δρόμους για να ρίξουν τη κυβέρνηση. Και άλλα πολλά, πάρα πολλά. Δυστοιχώς η αριστερά και η ανοχή της κοινωνίας στις μπαρούφες της είναι που δημιουργεί πόλωση και οδηγάει τον μέσο νοικοκυραίο στην αγκαλια της Χρυσης Αυγής.

  • Νικηφορος Φωκας avatar
   Νικηφορος Φωκας @ πολίτης 23/09/2013 12:31:03

   Αγαπητε 'ΠΟΛΙΤΗ' βλεπω οτι σας ενοχλησε πολυ το οτι απολυτως σωστα η ανωτερω αρθρογραφος επεσημανε το απυροβλητο δεκαετιων στην εγκληματικη (με παμπολλα θυματα/νεκρους) δραση της ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και καταλαβαινω οτι τωρα μολις αντιλαμβανεσθε οτι ο επερχομενος νομος δεν θα ειναι μονο για τον δολοφονο της ΧΑ αλλα για ολους τους δολοφονους (συμπεριλαμβανομενης και της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ οπου ειναι και περισσοτεροι..) και αρχισατε τα 'ναι μεν' , τα 'αλλα' , τα 'να προσεξουμε' κλπ
   Πετατε δε την μπαλλα στην κερκιδα με τους τεσσερεις ανθρωπους που εκαψε η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην ΜΑΡΦΙΝ ψαχνοντας να βρειτε δηθεν τα πολιτικα τους πιστευω και ρωτατε για αυτο την κυρια Τονια.. να σας απαντησω εγω αγαπητε, ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ που καψανε το κτιριο και μαζι και τα θυματα ? Οχι ασφαλως, τους εκαψαν και ουρλιαζαν 'καλα να παθετε που εργαζεσθε' επειδη δεν κατεβηκαν να καψουν την Αθηνα και αυτοι οπως ορεγονταν τα φασιστικα γκρουπουσκουλα της ακρας αριστερας.. τοσο καλα..
   Τα ΜΑΤ θα μπορουσατε να τα κρινετε ΑΝ οι 'ειρηνικοι' κατ'εσας διαδηλωτες ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ (τους εμεινε απο τους πατεραδες τους στην κατοχη υποθετω - που καρφωναν τους πατριωτες) ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΟΞΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΟΥΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΡΟΠΑΛΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΙΣΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ... μεχρι να αφοπλισθουν οι ανωτερω κουκουλοφοροι φασιστες της αριστερας ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.... για να πηγαινουν μετα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ να κανουν φασαρια για τα 'παιδια' ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΞΩ..
   Εντυπωση μου εκανε και μου κανει ακομη το οτι μολις συλλαμβανονται οι αριστεροι κουκουλοφοροι φασιστες η πρωτη αντιδραση ειναι οτι αυτοι ηταν οι 'γνωστοι αγνωστοι' υπονοώντας οτι ειναι 'παρακρατικοι' ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ... μα καλα ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κανουν αγωνα να απελευθερωσουν παρακρατικους χαφιεδες ? Δεν μας τα λετε καθολου καλα αγαπητε..
   Οσο για τις αθλιες προτροπες του επικινδυνου αρχηγου του ΣΥΡΙΖΑ προς τα παιδακια και τους εφηβους αφηνω την θεση σου να την κρινει το κοινο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...
   Τελευταιο αφηνω οτι θελω να σας δω οταν θα συλληφθουν ως εγκληματικη οργανωση και τα τσογλανια της ακρας αριστερας που οργανωμενα σε συμμοριες καταλαμβανουν κτηρια στην Αθηνα και τα κοπριζουν κατα το δοκουν... φτειαχνοντας μολοτωφ , στοιβαζοντας κουκουλες, μαζευοντας ροπαλα και πλουτιζοντας την κατοχη των στιλλετων τους... δηλαδη 'τα πραγματα που εχουμε ολοι σπιτι μας' οπως ελεγε και ο φασιστας βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ.. Φαντασου αυτη την δηλωση (οπως και το 'μαζευουμε πετρες για τον Σεπτεμβριο' ) να την εκανε πχ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ της ΧΑ , θα επρεπε να σας δωσουμε ηρεμιστικα για να μην παθετε τιποτα απο την οργη σας.. ομως τωρα που την εκανε συριζαιος βουλευτης κανετε ολοι το γνωστο 'ΚΟ ΚΟ ΚΟ' ... ε αυτα αγαπητε ΠΟΛΙΤΗ τελειωσαν και αυτο διακρινατε στην ανωρετω επιστολη και κατατρομαξατε και εσεις και ολη η ομαδα που απαντατε σε τετοιου ειδους γραπτα....
   Συννενοηθηκαμε νομιζω..

   • cielo avatar
    cielo @ Νικηφορος Φωκας 23/09/2013 13:01:02

    Να'στε καλα.
    Ηθελα να γραψω κατι αλλα με καλυψατε πληρως!

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Νικηφορος Φωκας 23/09/2013 13:16:48

    Δυστυχώς, πολλοί αριστεροί στην Ελλάδα μου θυμίζουν ανθρώπους που τους δίνεις το δάχτυλο και σου παίρνουν το χέρι. Έχουν μάθει να ζουν με ένα φοβερό μίσος, γι' αυτό και είναι σχεδόν αδύνατη η συννενόηση μαζί τους. Το ίδιο συμβαίναι και με τους άλλους του άλλου άκρου. Το μίσος ενός φασίστα και το μίσος ενός "αντιφασίστα" είναι ψυχοπαθολογικές καταστάσεις, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Πολλές φορές έχω την αίσθηση ότι, αν ξαφνικά το κράτος παραιτείτο από τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, ένας μεγάλος αριθμός ακροαριστερών και ακροδεξιών ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΦΑΖΕ - ούτε καν θα σκότωνε με πιστόλι... - ανθρώπους για να ικανοποιήσει αυτό το μίσος που καλλιεργεί χρόνια. Συγκρατούνται μόνο από τον φόβο των συνεπειών. Από κείμενα σαν του "πολίτη" πιο πάνω μέχρι την ίδια την πράξη, νομίζεις ότι υπάρχει ένας πολύ μακρύς δρόμος να διανυθεί;

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ Νικηφορος Φωκας 23/09/2013 18:02:42

    Έξοχος! Συμφωνώ όσο δεν πάει!

 2. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 23/09/2013 11:37:23

  Μπράβο Tonia G. Πολυ Καλό κ´ σωστό άρθρο όσο κ´ να σκέφτομαι δεν βρίσκω τίποτα να προσθέσω τα είπες όλα τα σέβη μου.

 3. alex avatar
  alex 23/09/2013 12:52:49

  δεν μπορεις να αντιπαρατεθεις στην φιλοσοφια της αριστερας αλα συριζα, οτι οι ενεργειες αλλα ακομα και οι απωλειες δικων της ανθρωπων(ή προστετευομενων μειονοτητων της) εχουν μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο των υπολοιπων..οτι αυτος που σημαδευει την βουλη με τοξο ειναι ηρωας, αλλα αυτος που συλλαμβανει τον τρομοκρατη μετα απο συμπλοκη ειναι εκφραστης της κρατικης βιας..

  αυτη η φιλοσοφια της, εστρεψε ενα μερος του κοσμου που βλεπει τον συριζα 'προστατη' ατομων που ειναι με το δικο τους σκεπτικο, λιγοτερο ή περισσοτερο υπευθυνα για την σημερινη του κατασταση, στην χα, που εμφανιστηκε σαν τον καλο προστατη που θα εδιωχνε εδιωχνε τον κακο νταβατζη και τους δικους του..αλλα καλος νταβατζης δεν υπαρχει και αυτο αρχισε ο κοσμος να το καταλαβαινει..
  ολοι εκτος ισως απο μερικους αριστερους του συριζα, που ναι μεν θελουν το κρατος να βγαλει τα καστανα απο την φωτια διωχνοντας τον αντιπαλο νταβατζη, αλλα θελουν να το κανει ετσι ωστε να μην υπαρξει προδεδικασμενο που θα χρησιμοποιηθει αυριο και για τους δικους του..αυτος ηταν αλλωστε και ο λογος που δεν γινοταν μεχρι σημερα τιποτα ουσιαστικο για την χα..αυτος και η φοβια της νδ οτι αν κανει κατι θα κατηγορηθει απο την αριστερα και τα μμε για ακροδεξια πολιτικη..

 4. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 23/09/2013 13:37:27

  Αγαπητε 'ΠΟΛΙΤΗ' εγκαρδιως σου συνιστω να δεις το συντομο αυτο βιντεο οπου ο κυριος Γρηγοριος Ψαριανος (βουλευτης ΔΗΜΑΡ) κανει καποιες νηφαλιες δηλωσεις για τους ακροαριστερους τραμπουκους που μπροστα του οι δηλωσεις του κυριου Χ.Λαζαριδη αποτελουν χαδι για τις απλυτες παρειές της ακρας αριστερας, παρακαλω δειτε το αξιζει .. = http://www.youtube.com/watch?v=wzfMM9dVx_U

 5. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 23/09/2013 13:41:56

  Τα τσογλανια τις ακροσαριστερας καταλαμβάνουν κτήρια κ´ τα κοπρίζουν χαχαχαχα Καλό πολυ Καλό Νικηφορε ακόμα γελαω

 6. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 23/09/2013 16:29:37

  Κατά το μέτρο που τα αλλεπάλληλα ερωτήματά σου εκφράζουν την αγανάκτηση και την οργή όλων όσοι βλέπουν τις διάφορες κκ. Συριζοπούλου των Μέσων Μαζικού Αποπροσανατολισμού να χρησιμοποιούν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην επί 24ώρου βάσεως καταιγιστική, μονόπλευρη και εμετική προπαγάνδα τους, με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, αγαπητή Tonia G. Και τα συγχαρητήριά μου είναι δεδομένα.

  Πρόκειται για ρητορικά ερωτήματα γεμάτα ενάργεια και πειστικότητα, τα οποία συνιστούν μια αμείλικτη καταγγελία της υποκρισίας, της ωμής και απροκάλυπτης μεροληψίας, της μανιχαϊστικής εμπάθειας και του οργιώδους γκεμπελικού οίστρου που περίσσεψαν αυτή την εβδομάδα στη χώρα μας.

  Αναρωτιόμαστε αν ζούμε στην Ελλάδα της…μνημονικής ανάπτυξης ή αν τρελάθηκε η μηχανή του χρόνου και μας έχει μεταφέρει στην Καμπότζη του Πολ Ποτ, ή τη Σοβιετική Ένωση την εποχή που ο «Πατερούλης» επόπτευε εκείνες τις αλήστου μνήμης «Δίκες της Μόσχας»

  Το ζητούμενο, όμως, είναι αν τα ρητορικά ερωτήματα σου θα μπορούσαν να εκφράζουν ταυτόχρονα πραγματικές απορίες επιδεχόμενες ικανοποιητική απάντηση.

  Στην περίπτωση αυτή, θα ήταν ματαιοπονία να απευθυνθεί κανείς στους αριστερούς. Ανεπανόρθωτα διαστρεβλωτές της αλήθειας και «καθ’ έξιν» κακόπιστοι, διαπρέπουν στη συσκότιση των θεμάτων, στον αποπροσανατολισμό της συζήτησης και στις ομιχλώδεις γενικεύσεις, όπου το σημαντικό συγκαλύπτεται από το επουσιώδες και οι «αστερίσκοι» ακυρώνουν τις όποιες υποκριτικές ομολογίες.

  Ωστόσο, τα αμείλικτα ερωτήματά σου είναι εδώ: γιατί η ακροαριστερή βία εξακολουθεί να απολαμβάνει την κρατική ασυλία; Γιατί τα εγκλήματα των ακροαριστερών είναι ατιμώρητα; Γιατί οι δολοφονημένοι από τους ακροαριστερούς παραμένουν αδικαίωτοι; Γιατί δεν κινούνται οι διαδικασίες, ώστε να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις οι γνωστές εκείνες κομματικές «σφηκοφωλιές», όπου επωάζονται και εκκολάπτονται η βία, η αναρχία, το έγκλημα, το χάος, η διάλυση της εκπαίδευσης και, τελικά, η καταστροφή της πατρίδας;

  Ο μόνος αρμόδιος να απαντήσει στα ερωτήματά σου, αγαπητή Tonia G., είναι ο κ. ΔΕΝΔΙΑΣ, που τις τελευταίες ημέρες έχει να επιδείξει αξιέπαινη αποφασιστικότητα. Ας μας απαντήσει, λοιπόν, γιατί δεν αναζητεί το έγκλημα ΚΑΙ κατά ακροαριστερή μεριά, όπου αποδεδειγμένα επίσης υπάρχει.

  Αλήθεια, Κύριε Δένδια μας, γιατί δε στρέφετε λίγο και προς αυτή την κατεύθυνση την αμείλικτη βούλησή σας για πάταξη του εγκλήματος; Ως πότε ο «ιερός» χώρος των Εξαρχείων θα παραμένει «άβατο» και κράτος εν κράτει; Πότε θα στείλετε επιτέλους στον εισαγγελέα το συγκεντρωτικό φάκελο με τη δολοφονία του ταξιτζή στην Πάρο, με το ολοκαύτωμα της Μαρφίν, με τους αστυνομικούς που κάηκαν από τις μολότωφ σαν λαμπάδες, με κάποιους ληστές τραπεζών, που λόγω υψηλής προστασίας παρουσιάστηκαν… σαν Ρομπέν των Δασών, με τους υπό κατάληψη δημόσιους χώρους, που έχουν μετατραπεί σε γιάφκες κακοποιών, σε οπλοστάσια εξτρεμιστών και σε παρασκευαστήρια βομβών μολότωφ; Είναι τόσο δύσκολο να εντοπιστούν οι βαθύτεροι δεσμοί και οι υπόγειες διαδρομές που συνδέουν τις παραπάνω εγκληματικές περιπτώσεις και να διατυπωθεί το ερώτημα κατά πόσο οι οργανώσεις που τις υποθάλπουν ή τις προστατεύουν κινούνται εκτός "συνταγματικού τόξου" με ό,τι αυτό συνεπάγεται;

  Ή, για να το πω πιο απλά: προς τι τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά, Κύριε Δένδια μας; Τόσο ακαταμάχητη, επιτέλους, είναι η κρυφή γοητεία της ακροαριστεράς, ώστε σαν την Κίρκη να μαγεύει τη Δίωξη Εγκλημάτων, μετατρέποντάς την αυτή τη φορά σε άκακη και νωχελική γατούλα;

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Παρατηρητής 23/09/2013 17:59:56

   Συνυπογράφω τις παρατηρήσεις σου αγαπητέ.

   • Παύλος avatar
    Παύλος @ Tonia G. 23/09/2013 19:47:30

    Αγαπητή Tonia G, Θερμά συγχαρητήρια!!

    Προσυπογράφω τις απόψεις σου και χαιρετίζω την ακομπλεξάριστη ......"άλλη άποψη" !

    Μην κουραστείς να δίνεις ....μάχες-μαρτυρίες .
    Τις χρειάζεται το ANTINEWS !!!!!!!!!!!!!

    • Tonia G. avatar
     Tonia G. @ Παύλος 23/09/2013 23:30:02

     Το κατά δύναμιν Παύλο!

 7. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 23/09/2013 17:34:07

  Αψογος !

 8. πολίτης avatar
  πολίτης 23/09/2013 19:12:45

  Νομίζω ότι μιλάμε την ελληνική γλώσσα και καταλαβαίνουμε το νόημα των λέξεων.
  Μια ματιά να ρίξετε στο σάιτ και στα σχόλια που γίνονται για τους αριστερούς και θα καταλάβετε ποιοι διακατέχονται από μίσος.
  Ανήκω στη γενιά μετά τη μεταπολίτευση και δεν έχω μνήμες εμφύλιου.
  Κανείς δεν τρομοκρατείται από σας, όπως ισχυρίζεστε. Μάλλον σαν γραφικοί δον Κιχώτες, κυνηγάτε ανύπαρκτους εχθρούς.
  Αλλάξαμε αιώνα κυρίες και κύριοι, τέτοιες νοοτροπίες έχουν ξεπεραστεί.
  κ. Φωκά, ευχαριστώ για το βίντεο. Και οι δυο κύριοι που αναφέρατε έχουν τον φανατισμό του πρώην.

 9. popaia avatar
  popaia 23/09/2013 21:08:30

  Ό,τι είναι οι ισλαμοφασίστες "αντάρτες" στη Συρία, είναι και οι στρατιές των αναρχοανταρσυοταλιμπάν εδώ. Της ιδίας συνομωταξίας.
  Α προπό, να μην ξεχάσω να σας ευχηθώ παιδιά για το γάμο του θείου σας του Τζορτζ (Σόρος)! Παντρεύεται έμαθα. Μπράβο, τα συχαρίκια μου. Ξέρω βέβαια, εσείς τώρα έχετε πένθος για τη δολοφονία του Παύλου κι εγώ σας μιλάω για χαρές. Σκεφτείτε όμως πόσο αναβαπτιστήκατε με τη θυσία αυτού του παιδιού. Πόσο εξιλεωμένοι και δικαιωμένοι φαντάζετε τώρα στα μάτια του κόσμου από κει που συχαινόταν και να σας φτύσει. Είχε πλήρως καταλάβει το ποιόν και το ρόλο σας. Αλλά ξάφνου λες κι έγινε ένα φονικό/ανθρωποθυσία μόνο και μόνο για να εξαγνιστείτε και να κάνετε τη δουλειά σας πιο άνετα. Ήδη με άλλον αέρα δέρνετε και σπάτε πλέον, το βλέπω.
  Κουράγιο λοιπόν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.