10/06/2010 13:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιός μας δουλεύει με το "μπλάνκο";

Απόσπασμα απο σημερινή εκπομπή του ΒΗΜΑ FM

Γ. Καπελέρης: Τα ονόματα τα οποία είχαν σβηστεί με μπλάνκο μέσα από ελέγχους αποκαλύφθηκαν από την υπηρεσία, συμπεριλαμβάνονται στο πόρισμα αναλυτικά. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που δημιουργήθηκε αυτή η σύγχυση.

Αναφέρομαι στα συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία πάνω είχαν σβηστεί με μπλάνκο και ποιοι  ήταν οι παραλήπτες των συγκεκριμένων δώρων.

Αυτό ήταν εύρημα δικό μας, δεν ήταν εύρημα κάποιας άλλης αρχής. Τα ονόματα βρέθηκαν, αποκαλύφθηκαν συμπεριλαμβάνονται μέσα στο πόρισμα, μπορούν να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται και από την Εξεταστική Επιτροπή.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται . Κατά την κλήτευση μας στην Εξεταστική μου παραδόθηκαν 2 φάκελοι από πλευράς Εξεταστικής, προκειμένου να προχωρήσουμε για το συγκεκριμένο κωδικό σε περαιτέρω ενέργειες. Είναι νέα στοιχεία τα οποία μας δόθηκαν.

Εμείς δεν παραλάβαμε λίστες, εμείς κάνοντας έλεγχο παραλάβαμε αντίγραφα των μηχανογραφικών συγκεκριμένων βιβλίων και φωτοαντίγραφα τιμολογίων. Άλλο λίστα και άλλο κίνηση λογαριασμού.

Ερ. : Εκεί υπήρχαν και χρηματικά ποσά;

Απ.: Όχι, όχι. Ο συγκεκριμένος κωδικός δεν είχε να κάνει με ροές χρημάτων. Υπάρχουν και άλλες 2 παραγγελίες που θα συνεχίσουμε να κάνουμε τον έλεγχο. Αφορούν πόθεν έσχες επιχειρηματιών και φυσικά και ομίλου επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 10/06/2010 13:30:44

  Τι θα πει "όσοι ενδιαφέρονται από την εξεταστική επιτροπή μπορούν να ενημερωθούν". Δηλαδή αν δεν "ενδιαφέρονται" δεν θα ενημερωθούν; Και τι πρέπει να κάνει η Βουλή των Ελλήνων για να "ενδιαφερθεί" και να πάρει το πόρισμα τους ΣΔΟΕ;

  Μήπως αυτοί εκεί που ερευνούν όπως ερευνούν εκεί στη Βουλή είναι ο εκπρόσωπός μας και θα έπρεπε να τους δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό οι δημόσιοι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ;

 2. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 10/06/2010 13:47:57

  Ποιός μας δουλεύει με το “μπλάνκο”;

  Ολοι μάλλον.

  -ο βουλευτής που το πρωτοανέφερε.
  -ο υπουργός που του απάντησε.
  -η εξεταστική επιτροπή που δεν μας διαφώτισε σχετικά.

  Σιγά μη μάθουμε την αλήθεια από αυτούς τους ανθρώπους.

  Το δίλημμα του πολιτικού κατεστημένου είναι απλό:
  1. Κάνει αληθινή κάθαρση και καταρρέει εκ των πραγμάτων
  2. Κουκουλώνει τις υποθέσεις και καταρρέει από την λαϊκή δυσαρέσκεια.

  Τι θα κάνει πραγματικά; Κάτι ενδιάμεσο φαντάζομαι. Και βέβαια θα το επιχειρήσει γιατί ξέρει ότι υπάρχουν ακόμη οπαδοί πρόθυμοι να πιστέψουν στον ισχυρισμό της ηγεσίας του κόμματός τους ότι το δικό τους κόμμα είναι καθαρό. Η έστω το καθαρώτερο.

  Είναι οι ίδιοι οπαδοί που δεν καταλαβαίνουν σε τι γίνονται συνένοχοι.

  Θραξ Αναρμόδιος

 3. pizza avatar
  pizza 10/06/2010 14:02:40

  Αυτη ειναι η διαφανεια που μας ειπε ο Γιωργος

 4. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 10/06/2010 15:13:16

  Και λίγο τρίβια:
  Το μπλάνκο το εφηύρε μια Αμερικανίδα γραμματέας τη δεκαετία του `50, και η Ντεπόντ αγόρασε τη πατέντα κάνοντας την πλούσια. Η γραμματέας αυτή ήταν η μητέρα του μόνου από τους monkees που ήξερε μουσική, του κιθαρίστα Michael Nesmith. Οι υπόλοιποι ντουμπλάρονταν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.