16/02/2008 13:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιός είναι ο μισθός του σκηνοθέτη;

Μας πληροφορούν ότι 9.000 ευρώ τον μήνα παίρνει μισθό ο σεμνός και ταπεινός φίλος του Ζαχόπουλου Γιώργος Μυλωνάς, ο ...Γκοντάρ της Χαριλάου Τρικούπη 46 και του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης των Σκηνοθετών και Σεναριογράφων «ΑΘΗΝΑ». Από κοντά και ο τηλεσκηνοθέτης του... αλήστου μνήμης NEW CHANNEL και του Mάκη Τριανταφυλλόπουλου Γιάννης Χαρτοματζίδης με 7.000 ευρώ το μήνα! Για να διατηρεί την προεδρία ο Μυλωνάς έχει επινοήσει και μια παγκόσμια πατέντα που είναι σε αντίθεση με τους διεθνείς κανόνες των πνευματικών δικαιωμάτων και τα ισχύοντα στην αμερικάνικη αλλά και ευρωπαϊκή κινηματογραφία και τηλεόραση...Με απλά λόγια οι συγγραφείς των σαπουνόπερων τύπου ΛΑΜΨΗΣ έχουν πολλαπλάσιους ψήφους από τον Τάσο Μπουλμέτη της Πολίτικης Κουζίνας και τον Γιάννη Σμαραγδή του Ελ Γκρέκο... ΄Έτσι νέμονται τη διανομή των κερδών της άγραφης βιντεοκασέτας ο Φώσκολος κλπ. και μένουν όλοι οι άλλοι απέξω!!! Σύμφωνα με το νομικίστικο εφεύρημα του δικηγόρου Στέλιου Κοκολινάκη οι σειρές που αντιγράφονται σε DVD είναι οι σαπουνόπερες και όχι το ποδόσφαιρο ή μια μεγάλη επιτυχία τύπου ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Έτσι ο Μπουλμέτης έχει 1 μερίδιο αλλά ο Γουδέβενος του Παπασούζα Φαντομά των βιντεοκασετών με τη Φιλίνη που γυρίζονταν σε 4 ημέρες 23 μερίδια. Υπάρεχει κανείς να μας πει αν αληθεύουν όλα αυτα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Frixos13 avatar
  Frixos13 16/02/2008 13:19:14

  Δεν υπάρχει θέμα και μ' όλους αυτούς τους "κριτικούς" του Free Press...Για παράδειγμα ο πρώην υπάλληλος της εταιρείας PARADE Γιώργος Κρασσακόπουλος που είναι και αδέκαστος κριτικός της Athens Voice είναι ταυτόχρονα και στην Επιτροπή Σεναρίων του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου...Δηλαδή αποφασίζει ποιες ταινίες θα χρηματοδοτηθούν και μετά τις "κριτικάρει" μέσα από τις στήλες του ...αδέκαστου Free Press! Ε, ρε κήνσορες της δεοντολογίας και της...αισθητικής του "Μόλις Χώρισα", βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται!!!!

 2. Anonymous avatar
  Anonymous 16/02/2008 16:18:33

  Γι αυτό εμπνεύστηκε τις μεγάλες και κλασσικές
  παραγωγές:
  - H Γκομενάρα από το Μέτσοβο.
  κλπ

  Θαυμάστε τους υπευθύνους Πολιτιστικού!!!! της ΝΔ.

  Σαν δεν ντρέπονται ... λέω γώ.!

 3. Anonymous avatar
  Anonymous 16/02/2008 16:20:33

  "Σκύψε αδιόριστη για να σε διορίσω"

  Μυλωνάς - Υπέυθυνος Πολιτισμού ΝΔ

  Ντροπή ρεεεεεεε.....
  Αλητεία ...

 4. Ανωνυμος avatar
  Ανωνυμος 16/02/2008 16:50:25

  Άκουσα τον Μυλωνά με τα αυτιά μου σε δύο τουλάχιστον δηλώσεις του ότι στο Κέντρο Κινηματογράφου, φορέας εποπτευόμενος από το ΥΠΠΟ όπου είναι πρόεδρος, δεν αμοίβεται και δεν πληρώνεται ούτε τα έξοδα μετακίνησης.

  Αν είπε ξέματα είναι πολλαπλά υπόλογος. Εκτός αν ενοείς ότι τις 7.000 τις παίρνει από την εταιρία σκηνοθετών που είναι άλλο πράγμα

 5. Factorx avatar
  Factorx 16/02/2008 19:02:08

  Γράφουμε για τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης των Σκηνοθετών και Σεναριογράφων «ΑΘΗΝΑ».

 6. opus 2008 avatar
  opus 2008 16/02/2008 19:24:59

  Η διανομή των κερδών της άγραφης βιντεοκασέτας, «ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΣΕΤΑΣ» όπως λέγεται, δεν αφορά μόνον Σκηνοθέτες και Σεναριογράφους αλλά και τεχνικούς κινηματογράφου-τηλεόρασης (ηχολήπτες, σκηνογράφους, μοντέρ ...).
  Τα ποσά είναι μεγάλα, πολύ μεγάλα.
  Όταν η εκάστοτε εταιρεία εισαγωγής μηχανημάτων φορολογείται με ένα ποσό της τάξεως 0,00κάτι% ανά μηχάνημα, μπορείτε να φανταστείτε το συνολικό κέρδος.
  Μερικά εκατομμύρια ευρώπουλα.
  -είναι πολλαααααά τα λεφτά, τα οποία στη συνέχεια το κράτος σωστά διαθέτει στους δημιουργούς του κινηματογράφου και της τηλεόρασης-
  Αλλά.
  Πως τα διαχειρίζονται οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης?
  Απάντηση:ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΑ..

 7. opus 2008 avatar
  opus 2008 16/02/2008 19:40:14

  --->Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που έχετε τοποθετήσει για τίτλο θέματος, παραπέμπει σε όμιλο επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στον τομέα των ασφαλειών (Γενικών και Ζωής)

  ???

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.