Ποιός από το Μαξίμου έκανε τις διαρροές για παροχολογία στην ΔΕΘ;
07/09/2014 09:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιός από το Μαξίμου έκανε τις διαρροές για παροχολογία στην ΔΕΘ;

Κουίζ για δυνατούς λύτες

Ποιος στο Μαξίμου έλεγε στους δημοσιογράφους να είναι «συνετοί» σχετικά με τα όσα γράφουν για τις εξαγγελίες Σαμαρά στη ΔΕΘ και ποιος διέρρεε σε μεγάλες εφημερίδες ότι ο πρωθυπουργός θα εξαγγείλει μέτρα μονομερώς, χωρίς δηλαδή συμφωνία με την τρόικα;

Γιατί δικαιώθηκε ο ένας που έλεγε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην πετάμε στα σύννεφα κι ο άλλος έκανε μια ακόμη επικοινωνιακή γκάφα προβάλλοντας τη Θεσσαλονίκη ως «Γη της Επαγγελίας» που θα ανοίξουν οι σάκοι με τα χρήματα;

Να δούμε μέχρι πότε θα έχουν ασυλία οι άσχετοι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 07/09/2014 10:09:56

  Μα σε αυτή την περίπτωση το λόγο είχε και έχει ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, που είχε την επικοινωνιακή δυνατότητα να προλάβει, ακόμα ένα από τα ...άφθονα αυτογκόλ!

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ ΝΤΙΝΟΣ 07/09/2014 11:46:19

   Η Βούλτεψη; Καλύτερα που δεν πρόλαβε,θα τα έκανε χειρότερα...

 2. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 07/09/2014 14:03:47

  Μα ακριβώς αυτό υπονοούσα φίλε Κυθήριε!

 3. Διογένης avatar
  Διογένης 08/09/2014 15:09:25

  Πόση ανεπάρκεια πια; Είναι δυνατόν να είσαι μέσα στο Μαξίμου και να μην ζητάς στοιχειώδη ενημέρωση από όσους έχουν αναλάβει να διαμορφώσουν την ομιλία του πρωθυπουργού και, εντέλει, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό; Πόιος ο λόγος τότε να είσαι στο Μαξίμου, αν δεν φροντίζεις να συνεννοείσαι πιο πριν με αυτούς που πρέπει; Μπορείς άνετα να βγάζεις από την φαντασία σου ό,τι νομίζεις και να το λες στους δημοσιογράφους χωρίς να συνεννοείσαι με κανέναν, ακόμη και σε πολλά χιλιόμετρα απόσταση από το Μαξίμου. Από την άλλη, δεν είναι μόνον ανεπάρκεια του συγκεκριμένου στελέχους. Είναι φανερό ότι υπάρχει και πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ αυτού και όσων κάνουν πραγματικά δουλειά εκεί μέσα. Εμείς όσοι είμαστε από έξω (εντελώς από έξω) δεν έχουμε λόγο να έχουμε "άχτι" σε κανέναν. Απλώς δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι η χώρα μπορεί να βρεθεί αύριο στα χέρια κάποιου Τσίπρα εξαιτίας και μόνον της ανεπάρκειας συγκεκριμένων ανθρώπων που (άγνωστο πώς) έχουν κερδίσει μια θέση στο Μαξίμου μέσω της εμπιστοσύνης Σαμαρά ή άλλων στενών συνεργατών του. Δεν είναι λοιπόν για εμάς προσωπικά, είναι για τη χώρα το πρόβλημα με τέτοιους ανθρώπους. Όπως δικαιούμαστε να έχουμε άχτι στον Ρουσόπουλο, διότι κατάφερε και έφερε τον ΓΑΠ στην εξουσία, έτσι δικαιούμαστε να έχουμε άχτι σε τέτοιους ανθρώπους που είναι σήμερα κοντά στον πρωθυπουργό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.