#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/01/2008 06:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιο μυστικό συνδέει κυβέρνηση και «Πρώτο Θέμα»;

 Όπως γράψαμε προηγουμένως, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε χθες ότι ο κ. Κλαδάς, «του έστειλε βουλευτή της ΝΔ», ο οποίος πρότεινε να μπει στο συρτάρι η  εκκρεμότητα του Θέμου, με αντάλλαγμα να σταματήσει ο ίδιος να γράφει για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Αυτό σημαίνει άραγε ότι η κυβέρνηση δεν είχε πρόβλημα με το Θέμο, αλλά μόνο με τον Μάκη; Ο Θέμος τα είχε βρει; Και μέχρι ποίου σημείου τα βρήκε, αν τα βρήκε; Σε επίπεδο ύλης, για παράδειγμα, μπορούν να αντιληφθούν όλοι την στήριξη που έδωσε το «ανεξάρτητο» ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στην κυβέρνηση, αυτές τις ημέρες, πλασάροντας μια «ροζ εκδοχή» της ιστορίας Ζαχόπουλου, παρόμοια με εκείνη που εκπορευόταν από το Μαξίμου. Τα είχε βρει όμως ο κ. Θέμος και σε άλλα ζητήματα, πολύ πιο σοβαρά, όπως το θέμα του επίμαχου DVD; Και για να εξηγούμεθα:

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο κ. Θέμος δεν κράτησε (και συνεπώς ούτε δημοσίευσε) το DVD και το άλλο υλικό που του πήγε στην αρχή η κ. Τσέκου, εξαιτίας των 5.000.000;
Το πιστεύει αυτό κανείς; Αν τελικά αποκαλυφθεί ότι αυτός είναι ο κομιστής του DVD στον κ. Ανδριανό, δεν θα συνδεθεί η υπόθεση με τα 5.000.000; Τι θα συμβεί τότε και στον κ. Θέμο και στην κυβέρνηση;
Ο κ. Κλαδάς έστειλε τον άγνωστο ακόμα βουλευτή στον κ. Τριανταφυλλόπουλο μόνος του, η κατόπιν άνωθεν υποδείξεων;
Πως θα γινόταν ο διακανονισμός που πρότεινε ο «άγνωστος βουλευτής»;
Ποιος ήταν ο βουλευτής; 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Leftfoot avatar
  Leftfoot 15/01/2008 06:55:02

  Και δεν μπορούμε τώρα , ύστερα από όλα αυτά, να υποθέσουμε κι εμείς ότι αφού πήραν το DVD από την Εύη Τσέκου (την κορόιδεψαν δηλαδή) το έδωσαν στο Μαξίμου; Και ότι έτσι έμαθε ο Πρωθυπουργός το ποιόν του στενού φίλου του και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν; Και ότι αυτό το ενδεχόμενο εξηγεί με τη σειρά του εξηγεί και τα παιχνίδια με το όνομα του κομιστή και τις κραυγαλέες αντιφάσεις στους εκάστοτε ισχυρισμούς της κυβέρνησης; Γι αυτό έγιναν δηλαδή όλα; Για να αλληλοκαλυφθούν το Μαξίμου και ο …κ. Θέμος Αναστασιάδης. Αν συμβαίνει όμως αυτό, δεν θα πρόκειται για πραγματικό ξεπεσμό;

 2. ΑΣΧΕΤΟΣ avatar
  ΑΣΧΕΤΟΣ 15/01/2008 09:30:30

  Γιατί επιτέλους δε λέμε τα πράγματα με τ'όνομα τους; Κολλημένος στον τοίχο ήταν ο γυαλάκιας με τα 5 μύρια και σαν μάνα εξ'ουρανού του έπεσε το DVD.Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν Μαξίμου, μην με πειράξεις για να μη σε πειράξω.Να έχεις βγάλει το Harvard χρειάζεται τελικά;

 3. kapoios avatar
  kapoios 15/01/2008 10:12:27

  Έλα όμως που στο Μαξίμου τον ξέρουν καλά τον Θέμο (πόσο ύπουλος είναι) και κατά.. λάθος ο Ανδριανός είπε ένας δημοσιογράφος μου το έδωσε το dvd και δεν είπε αυτό που ζητούσε χθες και ο κ. Ράπτης κι άλλοι διάφοροι τις προηγούμενες μέρες (αυτό που τους βόλευε δηλαδή) ότι το dvd βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών...

 4. ... avatar
  ... 15/01/2008 14:10:03

  ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
  12 Ιανουάριος 2008

  Ο νομάρχης Κοζάνης

  ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

  «Τα ισχυρά οικονομικά οφέλη και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα» αποτελούν μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους για την έξαρση των ναρκωτικών στην περιοχή, σύμφωνα με το νομάρχη Κοζάνης. Ο Γιώργος Δακής, με αφορμή το θάνατο της 14χρονης μαθήτριας στην Πτολεμαΐδα, υπογράμμισε ότι «το πρόβλημα των ναρκωτικών έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και παγκόσμια», ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη δομών ενημέρωσης, πρόληψης και θεραπείας, επισημαίνοντας ότι σε μια τέτοια κατεύθυνση η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια. Χαρακτήρισε τα ναρκωτικά ως ένα κοινωνικό φαινόμενο που έχει να κάνει με «πολλές διεργασίες», μίλησε για τη «φαρμακευτική εξάρτηση από τη χρήση αυτών των ουσιών» που επηρεάζουν «την ψυχοσωματική σφαίρα του ατόμου».

  Ερωτηθείς αν αποφασίσει θετικά στο αίτημα του Συλλόγου κατά των Εξαρτησιογόνων Ουσιών για κλείσιμο των σχολείων την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, ώστε να διευκολυνθούν οι μαθητές και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο ενάντια στα ναρκωτικά, ο νομάρχης Κοζάνης επιστράτευσε τη θεωρία περί «ανοιχτών σχολείων», υποστηρίζοντας ότι «τα κλειστά σχολεία ευνοούν το έδαφος των μηχανισμών που κινούνται στο χώρο των ναρκωτικών». Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα, το γεγονός ότι οι μαθητές που λείπουν συχνά από το σχολείο, είναι συνήθως αυτοί που πέφτουν στα ναρκωτικά, χωρίς όμως να πάρει υπόψη ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση οι μαθητές θα συμμετάσχουν (και επιβάλλεται να συμμετάσχουν) μαζικά στο συλλαλητήριο μαζί με τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όλη την κοινωνία για να βροντοφωνάξουν όλοι μαζί «όχι στα ναρκωτικά ναι στη ζωή».

  Επίσης, ο νομάρχης υποστήριξε ότι το συλλαλητήριο θα μπορούσε να διοργανωθεί σε ημέρα αργίας, ώστε «να μην επηρεάσει την παραγωγική και εκπαιδευτική διαδικασία».
  Τις παραπάνω απόψεις και αποφάσεις επρόκειτο να κοινοποιήσει χτες ο νομάρχης στη συνάντηση που επρόκειτο να έχει το απόγευμα με τον Σύλλογο κατά των Εξαρτησιογόνων Ουσιών.
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

 5. funny avatar
  funny 15/01/2008 14:13:13

  ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?
  ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΠΙ ΜΗΝΩΝ.... ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ?
  ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
  ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΓΚΑ ΓΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ?

 6. anesis avatar
  anesis 15/01/2008 14:23:38

  Στον ανακριτή ο Μάκης για να μάθουμε και τον βουλευτή, καλά τα λέει οη Fanny.
  Ο Μάκης έχω περιέργεια απο που θα πιαστεί τώρα;
  Εχω πολύ περιέργεια να δω πως θα τον μπλέξουν και αυτόν;

 7. Aris. A avatar
  Aris. A 15/01/2008 15:02:59

  Στην περίπτωση του Αναστασιάδη ισχύει η ατάκα του αείμνηστου Μίμη Φωτόπουλου Κορόιδοοοο Χοντρέέέέέ η υπερβολή και η αλαζονεία πληρώνονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.