02/09/2008 00:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιο θέμα ετοιμάζεται να σκάσει;

Συνέβη στο χθεσινό μπρίφινγκ του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ερώτηση: Με μια καταχώρηση στο Φύλλο της Κυβέρνησης 1443 στις 7/3/2005, ο κ. Βουλγαράκης μαζί με τη σύζυγό του συνέστησαν μια εταιρία διαχείρισης ακινήτων, δηλαδή, αγορά, πώληση, μίσθωση οικοπέδων και ακινήτων. Η έδρα βρίσκεται Ναυαρίνου 6, που αν δεν κάνω λάθος, είναι και το πολιτικό γραφείο του κ. Βουλγαράκη. Σας ερωτώ: Ένας Υπουργός μπορεί να είναι και μεσίτης;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν γνωρίζω το θέμα. Συνεπώς, δεν έχω κάτι να σας πω επ` αυτού.

Ερώτηση: Επ` αυτού, εάν μου επιτρέπετε. Επειδή υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα πλέον ότι η σύζυγος του κ. Βουλγαράκη ενεπλάκη με αυτή την ιδιότητά της στην υπόθεση της μονής Βατοπεδίου;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Να μη βγάλετε κανένα συμπέρασμα. Όλα τα στοιχεία περιλαμβάνονται στη συνολική απάντηση που έχει δώσει επί του θέματος ο κ. Βουλγαράκης με γραπτή ανακοίνωση.

Επισημαίνουμε το θέμα οχι μόνο για την αμηχανία του κυβερνητικού εκπροσώπου (που λέει πολλά απο μόνη της) αλλά και επειδή θα σκάσει σύντομα κι άλλο μεγάλο θέμα. Θυμηθείτε τι λέγαμε προηγουμένως)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nick avatar
  Nick 02/09/2008 11:05:41

  Μάλλον σήμερα σκάει.

 2. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 02/09/2008 11:39:58

  Οτι και να σκασει για τον Βουλγαρακη και το σοι του, δεν θα ειναι παρα η κορυφη του παγοβουνου!

  Εχουν αλωσει τον τοπο και πολυ φτωχο κοσμο το Βουλγαρακεικο...

 3. Νικόλας avatar
  Νικόλας 02/09/2008 12:39:16

  Μάλλον ετοιμάζετ"αι" εννοείς γιατί εμείς δεν ετοιμάζουμε τίποτες ;))

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.