#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/05/2013 17:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιους θα στέλναμε στον πλανήτη ΆρηΕντυπωσιακή είναι μια είδηση που προέρχεται από την Ολλανδία. Μια εταιρεία η Mars One ανακοίνωσε ότι διοργανώνει ταξίδι στον πλανήτη Άρη το οποίο έχει ως στόχο την αποίκησή του. Δηλαδή, όσοι θελήσουν να πάνε εκεί δεν θα ξαναγυρίσουν στη Γη. Θα αποτελέσουν την πρώτη αποικία στο μακρινό αυτό πλανήτη, θα απαρνηθούν τα γήινα και θα γίνουν… Αρειανοί. Σύμφωνα με το σχέδιο της εταιρείας ως το 2018 θα γίνονται αποστολές στον Άρη με τις οποίες θα προετοιμάζεται το έδαφος για μια «τελική» αποστολή το 2023. Όσοι θα συμμετάσχουν σε αυτήν θα αποτελέσουν τους πρώτους αποίκους του Κόκκινου Πλανήτη. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άτομα που πειθαρχούν, προσαρμόζονται εύκολα σε διάφορες καταστάσεις και περιβάλλοντα, είναι επινοητικά και διαθέτουν ομαδικό πνεύμα. Όπως έγινε γνωστό η εταιρεία έχει δεχθεί περισσότερες από 78 χιλιάδες αιτήσεις από επίδοξους εποίκους του Άρη. «Με 78 χιλιάδες αιτήσεις σε διάστημα δύο εβδομάδων όπως φαίνεται έχουμε να κάνουμε με την πιο επιθυμητή δουλειά στην ιστορία. Αν συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων με αυτόν τον ρυθμό θα πιάσουμε εύκολα τον στόχο των 500 χιλιάδων αιτήσεων που είχαμε θέσει εξ αρχής» δήλωσε ο Μπας Λάνσντροπ, συνιδρυτής της Mars One.

Η είδηση αυτή, εκτός από παγκόσμιο ενδιαφέρον θα έχει και ελληνικό αν κάτσει κάποιος και σκεφτεί ποιους Έλληνες θα μπορούσαμε να βάλουμε στην αποστολή αυτή. Θα πήγαιναν στον Άρη να επιτελέσουν θεάρεστο έργο και ταυτόχρονα θα γλίτωνε και η Ελλάδα από την παρουσία τους.

Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι από τους πρώτους αποίκους, ο Γ. Παπανδρέου. Του αρέσουν τα ταξίδια, προσαρμόζεται παντού και έχει ομαδικό πνεύμα. Απέδειξε όταν είπε ότι «λεφτά υπάρχουν» πως είναι επινοητικός και μοιράζεται τα πάντα με όλους.

Στην πρώτη αποστολή και ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτός κι αν διαθέτει ομαδικό πνεύμα και είναι προσαρμοστικός. Με τόσες συνιστώσες, τόσους ανεξέλεγκτους να λένε ότι θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι απορίας άξιο πώς αντέχει, αλλά και άξιος θαυμασμού για τις αντοχές του. Άσε δε που θα μπορούσε να δημιουργήσει το κόμμα των Αρειανών που θα ήταν και εκτός ευρώ και χωρίς χρέος. Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν κτίρια για κατάληψη στον Άρη ή αν υπάρχει πλατεία Συντάγματος για να κάνουν διαμαρτυρία.

Ως δείγμα της ανεπανάληπτης ελληνικής ψυχής θα μπορούσε να πάει στον Άρη ο… Κ. Μητσοτάκης. Άλλωστε, σίγουρα θα ζει ως το 2022 και θα μπορεί να αποτελέσει τον πρώτο πρωθυπουργό του πλανήτη. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα θέλει να ξεπουλήσει τα πάντα στους κατοίκους του… Δία.

Στην αποστολή και ο νέος γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, όχι για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο γιατί του ταιριάζει ο Άρης αφού λέγεται αλλιώς και «κόκκινος πλανήτης».

Καλό είναι να φύγει και ο Βενιζέλος διότι βαρεθήκαμε να τον ακούμε να μιλάει χωρίς να λέει τίποτε. Θα έχει ευχέρεια στο νέο πλανήτη να οργανώσει το… ΠΑΣΟΚ που ονειρεύεται και που αξίζει στον Άρη.

Να στείλουμε στον Άρη και τον Σωκράτη Κόκκαλη διότι θα πρέπει να εγκαταστήσει το γαλαξιακό σύστημα υποστήριξης των στοιχημάτων. Πώς θα παίζουν μπαρμπούτι οι νέοι κάτοικοι;

Να πάει φυσικά και ο Μπόμπολας διότι θα χρειαστεί να γίνουν νέοι δρόμοι, γέφυρες, κτίρια, εργοστάσια αποβλήτων. Λέγεται μάλιστα ότι ο Άρης έχει και ορυχεία χρυσού. Κάποιος εθνικός εργολάβος πρέπει να τα πάρει όλα αυτά.

Ελληνική αποικία χωρίς κάποιον τραπεζίτη γίνεται; Ας πάει ο Λάτσης που κατάφερε να ξεφορτωθεί τη Eurobank και τώρα είναι μεγαλομέτοχος της Νέας Εθνικής. Θα έχει μαζί του ως βοηθό το Λαυρέντη και δύο τρία άλλα μεγαλοστελέχη που έκαναν περιουσία με τις τραπεζικές μπίζνες.

Ο Άρης έχει θάλασσες θα χρειαστούν και υποβρύχια. Μήπως να στείλουμε τον Ακη να υπογράψει καμιά σύμβαση; Θα γλιτώσει και τον Κορυδαλλό, μόνο που ο πλανήτης δεν έχει ούτε Ακρόπολη να αγναντεύει από το μπαλκόνι του, ούτε Four Seasons αν θελήσει να ξανα-αποκατασταθεί ο λεβέντης.

Επειδή το ελληνικό στοιχείο πρέπει να έχει και νυχτερινά κέντρα, ας στείλουμε δύο – τρεις μπράβους της Χρυσής Αυγής ή καλύτερα τον Μιχαλολιάκο μετά του Κασιδιάρη και τον Γερμενή να παίζει μπάσο. Τους ταιριάζει ο Άρης, αφού νεοπαγανιστές είναι. Θα σώσουν και το νέο πλανήτη από τους κακούς γείτονες που επιβουλεύονται τα εδάφη του. Έχουμε στο νου και δύο τρεις άλλους νεοεθνικιστές που ούτε έξω από στρατόπεδο δεν έχουν περάσει αλλά παρ’ όλα αυτά είναι οι νέοι «Έλληνες», οι τιμητές των πάντων και οι κήρυκες της ηθικής και της πατρίδας.

Ας στείλουμε και μερικούς συνδικαλιστές τύπου Φωτόπουλου ή αυτούς της ΓΣΕΕ ή της ΟΛΜΕ. Θα αλλάξουν τα φώτα των Αρειανών. Αν πάνε και μερικοί από το ΠΑΜΕ τότε θα γίνει ο κακός χαμός. Κρουαζιερόπλοια δε θα πλησιάζουν, απεργίες θα γίνονται κάθε μέρα και οι κάτοικοι θα ζουν «ζωή και κότα».

Τέλος, επειδή ο αριθμός όσων θα έπρεπε να φύγουν για τον Άρη είναι τεράστιος, μπορούμε να στείλουμε και ορισμένους ευαισθητούληδες «αριστερούς» αλλά και κάποιους παντογνώστες «δεξιούς» που τώρα τελευταία κάνουν καριέρα στα media. Μαζί με τους πρόθυμους δημοσιογράφους και από τις δύο πλευρές θα μπορούν να ανοίξουν τις αρειανές εφημερίδες και να στήσουν το δικό τους «μαγαζάκι». Όπως κάνουν κι εδώ στην Ελλάδα δηλαδή χρόνια τώρα.

Ας βάλει ο κάθε αναγνώστης και τον δικό του μελλοντικό «Αρειανό». Αυτόν που του μαυρίζει την ψυχή κάθε μέρα και θέλει να γλιτώσει το συντομότερο δυνατό. Μεγάλος πλανήτης είναι ο Άρης, χωράει τους πάντες.

Α.Ψ. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 08/05/2013 18:26:11

  Αν έπρεπε αν στείλω μόνο 3 ανθρώπους στον Άρη:
  ΓΑΠ, Πάγκαλο, Κανάκη,

 2. Γιώργος avatar
  Γιώργος 08/05/2013 19:07:34

  Αυτοί που είπες είναι 4!

  • Γιώργος Αχαιός avatar
   Γιώργος Αχαιός @ Γιώργος 08/05/2013 22:53:29

   Χα χα!

 3. Ρηνα avatar
  Ρηνα 08/05/2013 19:39:42

  Κωνσταντοπουλου, Ρεπουση ισως;

 4. blue nile avatar
  blue nile 08/05/2013 20:22:45

  Για τον ΓΑΠ προβληματίζομαι λίγο...
  Αν φύγει για τον Άρη θα χάσουμε το τραίνο της πράσινης ανάπτυξης...

  • Γιώργος Αχαιός avatar
   Γιώργος Αχαιός @ blue nile 08/05/2013 22:55:54

   Να παέι στον Άρη. Θα πάψει να είναι ο κόκκινος πλανήτης. Θα γίνει ο πράσινος.

 5. ελληνοκυπραιος avatar
  ελληνοκυπραιος 08/05/2013 20:32:43

  Απλά θεϊκό το άρθρο... Απο τα καλύτερα...

 6. katalytikos avatar
  katalytikos 08/05/2013 21:00:03

  Εδώ έχουμε πείξει στους ...Αρειανούς και στους ... από άλλο πλανήτη, γι αυτό και οι εκφράσεις ¨αυτός ήλθε από άλλο πλανήτη!!¨, ¨αυτός κατέβηκε από τον Άρη¨.
  Επομένως οι εξωγήινοι είχαν πολύ πιο μπροστά την ιδέα να ξαποστείλουν καμπόσους και να μας τους φορτώσουν.
  Πάλι δεύτεροι και καταιδρωμένοι...

 7. Κυθήριος Τ. avatar
  Κυθήριος Τ. 08/05/2013 21:21:58

  Ἄν σιγουρευτῶ,ὅτι δέν ὑπάρχει θέμα ἐπιστροφῆς,στέλνω εὐχαρίστως τήν πεθερά μου.

 8. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 08/05/2013 23:44:51

  Κλείστε και θέσεις για Λαζόπουλο, Βαρουφάκη και Μαριά επειγόντως!!!

 9. Tonia G. avatar
  Tonia G. 09/05/2013 09:36:54

  Θα πάνε όσοι πήγαν στην Αμερική και στην Αυστραλία όταν αυτές ανακαλύφθηκαν. Δηλαδή στην αρχή θαρραλέοι εξερευνητές, στρατιωτικοί και επιστήμονες. Ακολούθως ως άποικοι θα πάνε οι λιγότερο προνομιούχοι στη μητρική χώρα και ίσως και κατάδικοι.
  Κατά συνέπεια, καμία πιθανότητα δεν υπάρχει να φύγουν αυτοί που λένε οι ανωτέρω σχολιαστές! (ΓΑΠ, Πάγκαλος, Βενιζέλος & Σια)

 10. Zame avatar
  Zame 09/05/2013 20:36:26

  Μηπως και τα κόκκινα δάνεια που να ταιριάζουν & με το ευρυτερο περιβάλλον ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.