25/01/2008 03:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιους απειλούν τα μπούμερανγκ του Θέμου;Όταν το κανάλι ΕΧΤΡΑ βγήκε και είπε ότι ο κομιστής της μαύρης σακούλας δεν ήταν ο Θέμος, αλλά «κορυφαίο στέλεχος και συνεργάτης μεγάλης και πλούσιας οικογένειας», που την συνέδεσε μάλιστα και με το 2004, δεν πιστεύαμε πως αυτό που εννοούσε μπορεί να είναι αλήθεια (βλ.εδώ). Κανεί, όμως, δεν ενοχλήθηκε από την κατηγορία, που ήταν περισσότερο από σαφής. Ούτε διάψευση υπήρξε μέχρι τώρα. Υπήρξε όμως το χθεσινό πρωτοσέλιδο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ που μας προβληματίζει περισσότερο. Έχει τον Θέμο Αναστασιάδη στην πρώτη σελίδα (μετά φωτογραφίας παρακαλώ) να εξηγεί γιατί η σκευωρία εναντίον του θα στραφεί ως μπούμερανγκ εναντίον των εχθρών του. Τι τον ενδιαφέρουν άραγε τον ΕΤ οι εχθροί του Θέμου; Είναι και δικοί του; Γιατί εδώ μπερδεύτηκα. Ο κ. Ψυχάρης που τον κτυπάει ανηλεώς καθημερινά (όπως και το MEGA) ελέγχεται από τον κ. Λαμπράκη, το Μέγαρο του οποίου επιχορηγεί γενναία η οικογένεια Αγγελοπούλου που ελέγχει τον ΕΤ. Μυστήρια πράγματα.

Και δεν ξέρω γιατί, αλλά μου ήρθαν ξαφνικά στο νου όλα εκείνα που έλεγαν, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το «Πρώτο Θέμα». Για το ποιος βρίσκεται από πίσω και ποιος είναι ο πραγματικός χρηματοδότης. Επειδή τέτοια εφημερίδα δεν βγαίνει με τις «200.000», που λέει ο Μάκης κάθε ημέρα στους ανεγκέφαλους που τον ακούν. Ούτε τύποι σαν τον ίδιο και τον Θέμο εξαπολύουν τέτοιους πολέμους, χωρίς να έχουν γερές πλάτες από πίσω τους. Θυμάστε, λοιπόν, που όταν ξεκίνησε το Θέμα, οι φήμες μιλούσαν για «τρίτο πόλο», για κόμμα τύπου «Ελιά»  και για την «νέα εποχή» που, όπως απέδειξε η επιτυχής διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, μπορεί να εγκατασταθεί και στην Ελλάδα; Όπως και ναχει ένα είναι σίγουρο: Θα γίνει σφαγή.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. μάπας avatar
    μάπας 25/01/2008 15:56:42

    Από ώτι κσέρω αφτός που καταθέτι γράφι και το ώνομα του απάνο στο χαρτή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.