#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/11/2010 17:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος υπουργός θα … χάσει το κεφάλι του για την Θράκη;Γράφουμε αλλού για την  “Μυστική” επίσκεψη Παπανδρέου στην Κομοτηνή

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου μετέβη στην Κομοτηνή με ελικόπτερο προκειμένου να συμμετάσχει σε δίωρη σύσκεψη με τους πέντε υπουργούς της περιοχής (Πεταλωτής, Ντόλιος, Ξυνίδης, Τιμοσίδης και Αηδόνης).

Τα μαντάτα ήταν τόσο κακά που όπως μαθαίνουμε ο πρωθυπουργός ζήτησε “τα κεφάλια των υπευθύνων επί πίνακι προκειμένου να μην χαθεί η περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης”

Γράφει σχετικά αναγνώστης μας:

Επανέρχομαι με ένα θέμα το οποίο αποτελεί συνέχεια του σκανδάλου με τις μεταφερόμενες ψήφους από τη Τουρκία. (http://www.antinews.gr/?p=70620 )

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» αλλά και από επιβεβαιωμένες φήμες που κυκλοφορούν στη περιοχή τις τελευταίες μέρες, ο Αναπληρωτής υπουργός περιφερειακής ανάπτυξης κ. Ξυνίδης μοίρασε απόρρητο κονδύλι ύψους 400.000 στη Θράκη, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, και μάλιστα φρόντισε ο ίδιος να δημοσιοποιηθεί. Βέβαια, κανείς δε ξέρει για το ΠΟΥ προορίζονται αυτά τα χρήματα, τα οποία ξαφνικά… βρέθηκαν, σε καιρούς μνημονίου και οικονομικής δυσχέρειας. Μα πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει, αφού σε μυστική συνάντηση των πέντε υπουργών αποφασίστηκε με εντολή του Πρωθυπουργού να χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό μέσο για να παρθεί η περιφέρεια Α.Μ.-Θ. με ότι αυτό συνεπάγεται (http://k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=15017 , http://www.antinews.gr/?p=71148).  Όπως αναφέρει και το άρθρο, οι βουλευτές της Καβάλας του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να κάνουν ξεχωριστή δήλωση ο καθένας, ώστε να φανεί στην Ιπποκράτους  ότι τουλάχιστον προσπάθησαν για τη νίκη!

Μια άλλη φήμη για παροχολογία, που ακούγεται μετά την πρώτη Κυριακή, αφορά τα εγκαταλελειμμένα ακίνητα των εργοστασίων της Ξάνθης & της Κομοτηνής, που μετακόμισαν προς Βουλγαρία. Έχουν τάξει να τα δώσουν δωρεάν σε «υμέτερους»!! Να δούμε τι άλλο θα υποσχεθούν…

Ο κόσμος εδώ έχει αρχίσει και ξεσηκώνεται, ακόμη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εναντιώνονται σε τέτοιες πρακτικές, αφού όλοι συνειδητοποιούν ότι το θέμα πλέον έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, έχει ξεφύγει από κόμματα και χρώματα, και είναι ζήτημα ΕΘΝΙΚΟ.

Γιώργος Μ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 12/11/2010 17:53:42

  ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ,ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
  ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ" ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ .

 2. H pena tis orghs avatar
  H pena tis orghs 12/11/2010 17:54:31

  Φρικιαστική εικόνα! Παρακαλώ κατεβάστε την άμμεσα. :-)

  • Κοινὸς νοῦς avatar
   Κοινὸς νοῦς @ H pena tis orghs 13/11/2010 03:01:57

   "ἀμέσως" λέμε στὰ ἑλληνικά.
   Σᾶς εἶπε ποτὲ ἡ μάνα σας "δῶσ' μου τὸ ἄμεσα"; Δῶσ' μου το ἀμέσως, λέμε...

   • H pena tis orghs avatar
    H pena tis orghs @ Κοινὸς νοῦς 13/11/2010 12:01:51

    Νευράκια; Νευράκια; :-)

 3. ΜΑΝΙΑ avatar
  ΜΑΝΙΑ 12/11/2010 18:02:18

  ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...
  ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ '80...
  ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!

 4. kostasxan avatar
  kostasxan 12/11/2010 18:14:24

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μπορώ να σας βεβαιώσω πως το κονδύλι μοιράστηκε σε ρομά και μουσουλμάνους, αλλά και σε ένα πανηγυράκι (συναυλία) που έκανε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης (κ. Πούλιος) . Στις γειτονιές των Ρομά είχαν στηθεί πανηγύρια κανονικά (με όργανα, χορούς κ.λ.π.)
  Όμως, δεδομένης της πλήρους συσπείρωσης που έχει πετύχει το ΠΑΣΟΚ στην μειονότητα (της τάξης περίπου του 95% και ίσως περισσότερο και η αναφορά γίνεται σε μουσουλμάνους που επηρρεάζει το τουρκικό πρ0ξενείο), η παράταξη Γιαννακίδη (ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ) τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει έναν αγώνα συσπείρωσης στους χριστιανούς της Αν. Μακεδονίας και Θράκης (εγεγραμμένους από πολύ παλιά στους κομματικούς καταλόγους του ΠΑΣΟΚ), οι οποίοι προσεγγίζονται τηλεφωνικά κατ' επανάληψη. Το τηλεφωνικό μήνυμα μάλιστα είναι μαγνητοφωνημένο.
  Οι υπεύθυνοι προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν πως πρέπει να μαζέψουν από την δεξαμενή των χριστιανών, την οποία θεωρούσαν (προφανώς) δεδομένη, αλλά δεν τους βγήκε.
  Σε καφενεία τουρκοφρόνων συζητιέται πολύ αυτές τις ημέρες ο ερχομός ακόμη περισσότερων από την Τουρκία για να ψηφίσουν...
  Με απλά λόγια, ο Καλλικράτης έδωσε τα πάντα στο προξενείο και τώρα το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να χάσει τα "σίγουρα" επειδή θεώρησε δεδομένη την δύναμή του στην περιοχή. Αναμένεται να "χτυπήσουν" πόρτες σε Καβάλα και ιδιαίτερα σε αγροτικές περιοχές της, αφού αυτό το διάστημα οι αγρότες περιμένουν επιδοτήσεις που ακόμη δεν ήρθαν λόγω "λαθών" του ΟΠΕΚΕΠΕ (το φαινόμενο είναι πανελλαδικό, αλλά εδώ θα γίνει εκμετάλλευσή του, αφού μέχρι σήμερα είχαν δικαίωμα ενστάσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ οι αγρότες).
  Περισσότερες πληροφορίες (αν θέλει ο factor) μπορώ να δώσω μέσω mail...

  • Γιώργος Μ. avatar
   Γιώργος Μ. @ kostasxan 13/11/2010 00:39:52

   To κάνουν ήδη στη Καβάλα Κώστα! Σήμερα το απόγευμα γνωστός πασοκος αγροτοπατέρας της επαρχίας Νέστου εθεάθη στους καταυλισμούς των τσιγγάνων και φήμες λένε ότι έταζε 70€ το κεφάλι...

 5. Ραβινος avatar
  Ραβινος 12/11/2010 18:41:29

  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ !

 6. kostasxan avatar
  kostasxan 12/11/2010 18:55:55

  Επίσης, επίτηδες διέρρευσε ο ερχομός του G(USA)P εδώ. Ήθελε να στείλει μήνυμα πως ενδιαφέρεται προσωπικά για την "περιοχή"...
  Σημειώστε πως έχουν ήδη έρθουν ερευνητές τοπογράφοι πολιτικοί μηχανικοί από κάποιες εταιρείες από Αθήνα και ετοιμάζουν σχέδια απαλλοτριώσεων γης για τους αγωγούς...

 7. kostasxan avatar
  kostasxan 12/11/2010 18:58:22

  τα εγκαταλειμένα ακίνητα στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής, τα έχει "δείξει" ο τούρκος πρόξενος δύο φορές σε τούρκους επιχειρηματίες (μία όταν ήρθε ο Ερντογάν και έγιναν οι 20+1 συμφωνίες και μία ακόμη έναν περίπου μήνα αργότερα)

 8. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 12/11/2010 19:01:52

  Οι γνωστές και δοκιμασμένς μέθοδοι του ΠΑΣΟΚ.
  Είναι, λυπηρό, να επιτρέπουμε στους μεταφερόμενους εγκάθετους της Αγκυρας να καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις σε μια ακριτική περιοχή του Ελληνισμού.
  Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική.

 9. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 12/11/2010 19:06:57

  Επειδή συνήθως τα ...ρίχνουμε στον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ. πρίν απο λίγο έλαβα SMS από τη Ρηγίλλης με το εξής μήνυμα:" ΤηνΚυριακή Πάμε Μαζί.
  Σπάμε την Αποχή στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ψηφιζουμε Περιφερειακή Αναγέννηση και Γ. Παυλίδη. Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας γι τη νίκη"

 10. kostasxan avatar
  kostasxan 12/11/2010 19:11:46

  Αγαπητέ συνονόματε κύριε Ροδινέ, εύχομαι να μπορέσουν να έρθουν εδώ όσοι μπορούν από όπου μπορούν

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ kostasxan 12/11/2010 19:51:27

   Κώστα και εγώ το εύχομαι γιατί ως θρακιώτης ανησυχώ για αυτά που ακούω και βλέπω.

 11. kostasxan avatar
  kostasxan 12/11/2010 19:14:01

  Σημειώστε πάντως, πως μέχρι πρότινος το γραφείο Ξυνίδη αισθανόταν τόσο σίγουρο για τις εκλογές στη Θράκη, που δεν ασχολούνταν ΚΑΘΟΛΟΥ με το θέμα. Μετά την Κυριακή, πήραν οι πισινοί τους φωτιά. Δεν περίμεναν αυτά τα αποτελέσματα από τους χριστιανούς ψηφοφόρους στην Αν. Μακεδονία & Θράκη

 12. Tziva avatar
  Tziva 12/11/2010 19:40:57

  Οι κκ των τοπικών ΜΜΕ,ας στείλουν κάμερες τα ξημερώματα στο τελωνείο των Κηπων,να δώσουν πλάνα στους Ελληνες απο τα λεωφορεία που θα μεταφέρει ο κος Παπανδρεου του Μνημονιου γεμάτα με ... Μουσουλμάνους! Αυτό είναι αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος,όχι η αποχή των κακομοιρηδων!

  • ΜΑΝΙΑ avatar
   ΜΑΝΙΑ @ Tziva 12/11/2010 19:49:29

   ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!
   ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΝΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!!
   ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ....

 13. kostasxan avatar
  kostasxan 12/11/2010 19:46:02

  Πάρα πολλοί έχουν ήδη έρθει και μένουν σε χωριά. Έχει αυξηθεί ιδιαίτερα η κατανάλωση κρέατος στα πομακοχώρια (το γνωρίζω από χασάπη Πομάκο που τρίβει τα χέρια του). Την ημέρα των εκλογών θα έρθουν σχετικά λίγοι. Υπολογίστε κοντά στα 30-50 λεωφορεία. Από χθες καταφθάνουν και μοιράζονται στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, με ιδιαίτερη έμφαση στο ν. Ροδόπης, στα μουσουλμανικά χωριά προς Σάππες (παλιά εθνική οδός), ενώ "συνωστισμός" καταγράφεται και στην περιοχή Κενταύρου - Εχίνου στην Ξάνθη

 14. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 12/11/2010 20:03:19

  Δεν κρατάει το ελικόπτερο γιατί από εβδομάδα με όσα θα ανακοινωθούν μπορεί να του ξαναχρειαστεί.

 15. kostasxan avatar
  kostasxan 12/11/2010 20:06:22

  Εμείς μπορεί να ανησυχούμε, αλλά κάποιοι είχαν λογαριάσει πολύ λάθος τα πράγματα. Πριν από 1,5 περίπου μήνα, συζητούσα άνθρωπο που είναι δίπλα στον Παυλίδη και του εξέθεσα αναλυτικότατα τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επικεντρώσουν προεκλογικά στον χριστιανικό πληθυσμό, αλλά και του τόνισα πως θα πρέπει να αποφευχθεί οποιαδήποτε εμφάνιση του Παυλίδη με τουρκόφρονες ή και με τον τούρκο πρόξενο...
  Εγώ τα είπα, εγώ τα άκουσα... Δεν είναι ότι οι εξελίξεις με δικαίωσαν, αδιαφορώ γι αυτό. Δυστυχώς, όταν κάποιοι έχουν βουλωμένα αφτιά και αδυνατούν να αντιληφθούν τα πραγματικά μεγέθη, τότε δημιουργούνται ζητήματα. Ο χρόνος σε τέτοιες περιόδους είναι πολύ σημαντικό μέγεθος για να τον σπαταλάς ανώφελα

 16. anonyme avatar
  anonyme 12/11/2010 21:45:59

  Είναι δυνατόν άνθρωπος σκεπτόμενος και πατριώτης που βλέπει
  πέρα από την μύτη του να ψηφίσει τον Γιαννακίδη , τον εκλεκτό του τουρκικού
  προξενείου;;

 17. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 13/11/2010 10:38:51

  Το πρόβλημα στη Θράκη είναι η αποχή.
  Πείστε τους Θρακιώτες που γνωρίζετε να προσέλθουν και να ψηφίσουν Ελληνικό Χριστιανικό συνδυασμό.
  Για να μη γίνει η Θράκη το νέο Κόσοβο.

 18. A.M. avatar
  A.M. 13/11/2010 16:25:35

  Κανένας υπουργός δεν πρέπει να χάσει το κεφάλι του για την Θράκη.

  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει να χάσει το κεφάλι της για την Θράκη!
  Αλλοιώς προκοπή ΔΕΝ....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.