14/01/2010 19:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος λέει την αλήθεια; Ο Πρωθυπουργός, ή ο κ. Λοβέρδος;

Γ. Παπανδρέου χθες Ζάππειο: «Πάρα πολλά χρέη φορτώθηκαν στον ΟΑΕΔ και γι' αυτό υπήρξε και αυτή η καθυστέρηση, αλλά είναι ο στόχος μας, όχι απλώς να φτάσουμε στην αύξηση του επιδόματος, αλλά να αλλάξουμε όλο το σύστημα αντιμετώπισης της ανεργίας».

 Α. Λοβέρδος σήμερα Βουλή: «Δεν μπορούμε να αυξήσουμε το επίδομα ανεργίας, όπως έχουμε πει για το τέλος της τετραετίας, αλλά μπορούμε να αυξήσουμε την αγοραστική δύναμη του ανέργου»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 14/01/2010 19:51:53

  Ο Λοβέρδοςε δεν είναι εκεί για να μας κάνει την Πυθεία αλλά για να βρίσκει λύσεις. Το να κάνει προβλέψεις αυτού του είδους είναι τουλάχιστον ακροβατισμός και δεν μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς με αυτόν σε αυτή τη θέση.
  Βέβαια το GAP αν ήταν πραγματικά υπόχρεο θα άλλαζε αμέσως αυτόν τον υπουργό ως μη ικανό να φέρει σε πέρας την αποστολή του και να μην υπάρχει τέτοια ασυνεννοησία. Αλλά ο Λοβέρδος παίζει καλά το παιχνίδι του δληθεν επαναστάτη χωρίς αιτία αφού συναινεί χωρίς δεύτερη κουβέντα στα νομοσχέδια.
  Το όλο παιχνίδι γίνεται για τα μάτια του κόσμου, όπως γινοταν και επί Σημίτη, όταν ήθελαν να περάσουν αντεθνικά και επικίνυνα νομοσχέδια. Τζάμπα μάγκιές δηλαδή.

 2. ndvoice avatar
  ndvoice 14/01/2010 20:02:51

  Απ' ότι βλέπουμε μέχρι τώρα, ο κ. Λοβέρδος ακολουθεί εντελώς διαφορετική τακτική από τους προκατόχους του. Όταν λείπουν χρήματα ή έχει άλλα προβλήματα ο τομέας ευθύνης του, δεν θάβει το θέμα εντός των κυβερνητικών τειχών, αλλά βγαίνει δημόσια και λέει την αλήθεια, χωρίς να φορτώνεται κανένα πολιτικό κόστος. Με τον τρόπο όμως αυτό αναγκάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να σπεύδει να τροφοδοτεί τις ανάγκες του υπουργείου του.

  • Orestios avatar
   Orestios @ ndvoice 14/01/2010 20:10:04

   Διαφωνώ. Είναι της ίδια αντίληψης ο Λοβέρδος. Δεν ακολουθεί καμία διαφορετική πολιτική. Κάνει την δουλειά του καλά προλειαίνοντας το έδαφος για αντεθνικά μέτρα. Αν είχε αντίρρηση θα είχε παραιτηθεί. Δεν το κάνει όμως παρά παίζει το ρόλο της Κασσάνδρας. Του ¨καλού" δηλαδή. Παλιό κόλπο.

 3. tony avatar
  tony 14/01/2010 20:34:12

  ....αλλά μπορούμε να αυξήσουμε την αγοραστική δύναμη του ανέργου»
  Δηλαδή θα φορολογεί τον εργαζόμενο για να επιδοτεί τον άνεργο?

 4. άστεγος avatar
  άστεγος 14/01/2010 21:33:33

  Πολιτικάντηδες, λαϊκιστές και ψεύτες και οι δύο, απλά ο Γιωργάκης υπερτερεί γιατί έχει το κατάλληλο επώνυμο.
  Πιάσε το αυγό και κούρευτο.

 5. ΜΗΤΣΟΣ avatar
  ΜΗΤΣΟΣ 14/01/2010 23:36:31

  Στην ασφάλεια όταν κάνουν τις ανακρίσεις μια μπαίνει ο "καλός" και μια ο "κακός" αστυνομικός.Ο ένας σε φοβίζει και ο άλλος σε γλυκαίνει μέχρι να μιλήσεις.
  Στην προκειμένη περίπτωση η τακτική δεν έχει σκοπό να μιλήσεις αλλά να πληρώσεις!

 6. Metoikos avatar
  Metoikos 15/01/2010 14:07:24

  Θλιβεροί ερασιτέχνες όλοι τους. Πόσοι απαυτούς ξέρουν τι πάει να πει γραμμάτιο ή δικαστηκός κλητήρας;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.