#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/02/2008 16:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος καλύπτει (και χρησιμοποιεί) τον Μαυρίδη;

Ρωτάμε τον κ. Κλαδά, τον κ. Αλογοσκούφη, τον κ. Ρουσόπουλο, η οποιονδήποτε άλλο μπορεί να μας πει τέλος πάντων, αν και η κυβέρνηση γνώριζε τα στοιχεία που βρήκε από το 2006 η ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) και δημοσιεύουμε στη συνέχεια.


Από το Δεκέμβριο 2004 έως το Μάρτιο του 2005 στους λογαριασμούς του Μαυρίδη μπήκαν 20 εκατομμύρια ευρώ. 


Δήλωνε ετήσιο εισόδημα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.


Μηνιαίως (πολλές φορές) έμπαιναν στο λογαριασμό του και παρουσιάζονταν ως μισθοδοσία του 100.000, 200.000, 250.000 ευρώ.


Το 2004 δήλωσε έξοδα 300.000 ευρώ (150+150 με τη σύζυγό του) για τη βίλα του στην Εκάλη (πισίνες, κ.λ.π.)


Ενημερώθηκε η κυβέρνηση γι αυτά τα στοιχεία, ή τα κράτησε για πάρτη του ο κ. Αλογοσκούφης; Ο κ. Κλαδάς, από τότε που ανέλαβε, φρόντισε να μάθει που πήγαιναν στη συνέχεια αυτά τα ποσά και τι έκανε με αυτό; Και το κυριότερο: Ποιο διευθυντικό στέλεχος της ΥΠΕΕ χειριζόταν επί Αλογοσκούφη και συνεχίζει να χειρίζεται και σήμερα επί Κλαδά, την υπόθεση της «Ζήμενς»; Μήπως το ίδιο που χειρίζεται και τις υποθέσεις του Θέμου Αναστασιάδη; Τι γίνεται στο μακρύ εισπρακτικό χέρι του κράτους; Μήπως ξέρει τίποτα ο πρωθυπουργός της χώρας, ή μας δουλεύουν όλους κανονικά κ. Καραμανλή;

Σημασία έχουν και οι εξής πληροφορίες:


Ο κ. Μαυρίδης συνδέεται στενά με τον κ. Ν. Μανασή που είναι σήμερα πρόεδρος της On Telecoms. Ο κ. Μανασής είναι παλαιό στέλεχος του ΟΤΕ και έχει επικριθεί ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο 1972-1991 στην ανάδειξη της ΙΝΤΡΑΚΟΜ στην επίζηλη θέση της αποκλειστικής προμηθεύτριας του ΟΤΕ, μαζί με την Ζήμενς


Στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ ανήκε στο πριβέ κλαμπ των «μεγάλων μπίζνες», μαζί με τους κ. Γεωργίου της Ζήμενς, τον Σούλη Αποστολόπουλο (σκάνδαλο με καλαμπόκι), Σκαρπέλη (εταιρεία Solutions), Telepassport κλπ. Στο ίδιο κλαμπ ανήκε και ο Κορωνιάς της Vodafone.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Frixos13 avatar
  Frixos13 04/02/2008 17:54:45

  Η κόρη του Μαυρίδη συνδέεται με μια Ανώνυμη Τεχνική Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία με μεγάλα κέρδη;
  Δικηγόρος του Μαυρίδη μήπως γνωρίζουν τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Παπαληγούρα;

 2. exon avatar
  exon 04/02/2008 18:22:54

  frixos13 η κόρη του μαυριδη ειναι ανήλικη...

 3. Μαρια-Ειρηνη avatar
  Μαρια-Ειρηνη 04/02/2008 20:54:57

  Και για του λόγου το ασφαλέστερο η μία κόρη του Μαυρίδη είναι 6 ετών και η άλλη 4. Συνδεεται με τεχνική εταιρεία? Η σύζυγός του Μαρία Κοροτζή είναι ιδιοκτήτης -με την μητέρα και τις αδελφές της- ανώνυμης τεχνικής εταιρείας δημοσίων έργων από την εποχή του Κατακλυσμού του Νώε. Η εταιρεία αυτή πουλήθηκε και οι πωλητές θησαύρισαν. Μην κάνουμε τόσο πολυ τους έξυπνους γιατί στο τέλος χάνεται η ουσία.

 4. Μαρια-Ειρηνη avatar
  Μαρια-Ειρηνη 04/02/2008 21:20:50

  Οσο για τον Μανασή, έλεος! Οχι και μεγαλοστέλεχος του ΟΤΕ ο Νικολάκης! Ενας ταπεινός υπο-υπο υπάλληλος ήταν σκοτεινός και αμίλητος, με τριμμένα κουστούμια και παπούτσια (και λόγω τσιγγουνιάς βέβαια). Ποιο κλάμπ big business και πράσινα άλογα? Σιγά! Ταβερνάκια και κουβεντούλες και μυστικοπάθεια και κακομοιριά. Μετά πήραν αέρα τα πανιά του. Αφού έφυγε από τον ΟΤΕ. Οταν δε ξαναήρθε σαν πρόεδρος, ε τότε ποιος τον κρατούσε. Ρβγαλε ολα τα απωθημένα του να αναρριχηθεί στην...κοινωνική ιεραρχία. Και το πέτυχε εδώ που τα λέμε. Ο τρόπος είναι ένας. Τον βρήκε αργά βέβαια αλλά σταθερά.

 5. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/02/2008 21:59:08

  Μαρία-Ειρήνη
  Ακριβώς : "Μην κάνουμε τόσο πολυ τους έξυπνους γιατί στο τέλος χάνεται η ουσία" .

  Όμως για την εξαγορά της τεχνικής εταιρείας Κοροτζή ελέγχεται το -τότε- ΔΣ της ΑΤΕ που ενέκρινε "εξωφρενικό" δάνειο στον επιχειρηματία Αποστ. Αλλαμανή για να την εξαγοράσει, αγνοώντας προκλητικά την αρνητική εισήγηση της Δ/νσης Χορηγήσεων της Τράπεζας.

  Χάριν συντομίας αναφέρω μόνο δυο από τους, επίσης εξωφρενικούς για δανειοδότηση, όρους.

  1. Δεν είχε γίνει αποτίμηση τής υπό εξαγορά εταιρείας - δηλ. ενέκριναν δάνειο δις για να αγορασθεί εταιρεία "γουρούνι στο σακί".
  2. Έγινε δεκτή η "προσωπική εγγύηση" του Αλλαμανή, όταν η Δ/νση Χορηγήσεων ωρυόταν ότι δεν αρκούσε.

  Η υπόθεση είναι άλλη μία από τις "ανδραγαθίες" του Λάμπρου.

  Όσα καταθέτεις λοιπόν για την οικογενειακή σχέση, συμπληρώνουν το παζλ.

  Ο Λάμπρου πιεζόμενος/επηρεαζόμενος/παρακαλούμενος από τον Μαυρίδη εγκρίνει, με άγνωστα πολιτικά ή άλλα ανταλλάγματα, το δάνειο για να αγορασθεί η εταιρεία της γυναίκας του Μαυρίδη, και να θησαυρίσουν αυτή, οι κουνιάδες του και η πεθερά του.

  Πόσο μα πόσο ελληνικό !

  Πόσα έδωσαν πίσω μαύρα στον αγοραστή για να βγάλει το παλτό- δάνειο που φορτώθηκε άγνωστο.
  Πόσα πήγαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ επίσης άγνωστο.

  Το δεύτερο συμπερασμα αφορά την επιβεβαίωση αυτού που προσφυώς γράφτηκε για "20.000 άτομα που λυμαίνονται την Ελλάδα".
  Μια "ιντελλιγκέντσια" πολιτική-επιχειρηματική-πολιτιστική, που όποια πέτρα και να σηκώσεις την τελευταία 25ετία θα βρεις κάποιο μέλος της αποκάτω.

 6. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 04/02/2008 23:13:22

  Προφήτη γιατί είσαι λίγο αφελής? (Να μην το εκλάβεις επιθετικά αλλά χαβαλετζίδικα σε παρακαλώ) Στο κόλπο ήταν πολλοί. Στόχος ήταν να βάλουν τα φράγκα στο χέρι και να τα μοιραστούν. Το πέτυχαν. Εμείς μιλάμε μόνο για τον έναν, που βγήκε μπροστά.

  Μια κρατική τράπεζα είχε απομείνει και την έκλεψαν.
  Μετά που δεν τους έπαιρνε να κλέψουν κάτι άλλο βάλανε στο χέρι τα ασφαλιστικά ταμεία.

 7. exon avatar
  exon 04/02/2008 23:18:21

  ποιος να χρησιμοποιεί το Μαυρίδη? Ο κοντός (συγνώμη αφεντικό!) είναι γάτα!!!!
  Εδώ πήρε ολόκληρο Διδακτορικό πιο γρήγορα και από τη Νατάσσα Καραμανλή.....
  Απλά κρατάει χαμηλούς τόνους για να περάσει η ώρα.....

 8. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 05/02/2008 03:21:22

  ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 3ο !


  Η νέα 5η Φάλαγγα του 4ου Ράϊχ ( Γερμανική ¨Ε.Ε.¨ ) στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. είναι πιο επικίνδυνη από τους νοσταλγούς καραγκιόζηδες της Χρυσής Αυγής...

  ΜΗΖΕΝΣ - ΖΗΜΕΝΣ ( Γενικός Αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα από το 1933 μέχρι το 1967 (!) ήταν ο Ιωάννης Βουλπιώτης - επίσημος χρηματοδότης του ΕΔΕΣ -Ζέρβα και των Ταγμάτων Ασφαλείας και δ/ντής του Γερμανο-διοικούμενου ραδιο-φονικού σταθμού των Αθηνών στην κατοχή ).

  ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…

  Η ΑΛΑΦΟΥΖΟ-¨ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΗ¨
  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_
  articles_ell_100048_10/12/2006_208435
  ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΙΣ 10/12/2006 ( Ο ¨ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ¨ ) ΠΩΣ :
  ¨Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ-ΑΛΛΑ ¨ΜΟΝΟ¨ ΜΙΚΡΟ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ …¨

  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΠΙ ΕΤΩΝ ¨ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ¨ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ¨ΣΤΑΖΙ¨ - ΚΟΚΚΑΛΗ ( ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ ) ¨ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ¨ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ¨ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ¨ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ¨ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΗΣ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
  Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ο Υ Σ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕ Η ¨ΜΗΖΕΝΣ¨…

  ΣΥΜΜΠΕΡΑΣΜΑ :

  ΑΠΟΤΟΛΜΩ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ :

  Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1959-1960 ΟΤΑΝ ΈΔΩΣΕ ( ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ) ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ¨SPIEGEL¨ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨HAMBURGER ECHO ¨ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ¨ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΡΤΕΝ¨ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ¨ΕΘΝΑΡΧΗ¨ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ – ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ¨ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ¨ ΣΤΟΝ ΟΤΕ…ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ…

  ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ¨ΑΤΟΥ¨ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ – ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
  Κ Α Ι ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ¨ΕΘΝΑΡΧΗ¨ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (1959- ΣΕ ΚΡΥΦΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ. ΣΤΗ ΒΟΝΝΗ ) ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ Γ΄ ΡΑΪΧ …( ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΕΝΙΧΡΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 80-90 Δ Ι Σ ΔΟΛΑΡΙΑ ...)

  ΤΟ 1993-94 ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ- Α Ι Φ Ν Ι Δ Ι Α -ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΕΛΜΟΥΤ ΚΟΛ- ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ-ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΤΟΥ Σ.ΚΟΚΚΑΛΗ ( ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ¨ΡΟΚΟ¨ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙ ) ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΜΗ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ …

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ).

  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ¨ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ¨ Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ- Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ….
  ΕΑΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ- ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ¨MEA CULPA¨

  “DANTON”

 9. ΠΕΡΙ ΛΑΜΠΡΟΥ avatar
  ΠΕΡΙ ΛΑΜΠΡΟΥ 05/02/2008 13:29:16

  Το 1994, επί ΠΑΣΟΚ, συμβαση για 1.000.000 παροχες του ΟΤΕ. Στον διαγωνισμο πήραν μερος οι εταιρειες Siemens και Intracom, το κονσορτσιουμ Alcatel Network Systems Greece, η Northern Telecom Europe και η αμερικανικη ΑΤ&Τ. Στην πρωτη φαση οι τιμες που προσεφεραν η Siemens και η Ιntracom ηταν τρομερά υψηλότερες από τις υπόλοιπες. Το γεγονος αυτο μάλιστα, προκαλεσε την παρεμβαση της ΕΟΚ και η κυβερνηση Μητσοτακη αναγκαστηκε να τους ζητησει να κανουν καποια εκπτωση. Αυτες μειωσαν μεν τις τιμες, αλλα και παλι η διαφορα ηταν πολυ μεγαλη. Η κυβερνηση Μητσοτακη ανέβαλε τον διαγωνισμό. Μεσολαβησαν ομως οι εκλογες της 10.10.93, οπότε κυβέρνηση έγινε το ΠΑΣΟΚ. Στις 23.3.94 το ΔΣ του ΟΤΕ, διευθυνων συμβουλος του οποιου ήταν ο κ. Πετρος Λαμπρου, αποφασισε τελικα υπερ της αναθεσης της προμηθειας σε Ιntracom-Siemens.

 10. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 05/02/2008 13:57:29

  "profitis"
  a. giati o Labrou epathe eggefaliko prin 2 xronia???
  b. i Telepassport htan Prasini kai pige ston Lanara !! ekane "erevna" o Lanaras gia ta pepragmena tou old DS .....??/ NAI !!!!! na mathoume ta apotelesmata !
  c. to DS ths Telepassport?? oi Metoxoi?? emfaneis kai afaneis??
  d. Artion Securities???

  kai polla alla...
  pp

 11. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 05/02/2008 14:26:49

  PASOK = Poulame Agorazoume Synaiterizomaste Otidhpote Kerdoforo !

  ataka tis epoxhs, ek twn esw.... me kotera, xamogela colgate, gamous 4S, eggefalika ( katopin erevnwn ), Sidera,traina,elikoptera, switches, tyflous kai anoixtomathdes, Alvanous, Peripterades tis Omonoias, listes...

  kai i zwi synexizetai. den xehname omws.
  pp

 12. Observer avatar
  Observer 05/02/2008 19:04:06

  Μαρία - Ειρήνη: Για τους λογαριασμούς απο την
  Deutsche Handelsbank και το Κόκκαλη, δεν έχεις ακούσει;

 13. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 05/02/2008 19:26:26

  Maria _ Eirhnh & Observer :
  gia tin APAX kai to deal ths WIND, kai ton Germano sto Kazachstan ?? tipote????? xaxaxaa i oura einai megali ! kai Prasini.
  kai twra ap oti akougetai, thelei exit apo thn ON - proswpika..!
  i Megalh Sxoli tou Genous PASOK exei dwsei polla PHD's trust me. o GAP thelei na katharisei, an kai o idios exei psifhsei se ola ta KYSEA kai tis epitropes kai muga !!! tha ton fane ws sushi the poor guy.
  afta.

 14. factorx avatar
  factorx 05/02/2008 23:01:23

  «porta porta», πολύ laou laou μας το παίζεις. Τι εννοείς με τα κωδικοποιημένα που μας βομβαρδίζεις;
  ΤΙΜ - ΚΟΚΚΑΛΗΣ - ΙΤΑΛΟΙ – APAX - WIND;
  Πάρνηθα – Λασκαρίδης - APAX;
  Γερμανό – Ουζμπεκιστάν;

 15. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 06/02/2008 15:07:53

  "factor-x"
  APAX-STET-MANASIS-STATHOPOULOS
  MANASIS-GERMANOS-...STAN
  GERMANOS-COSMOTE-.... ? efkoli anagwgi...
  On Telecoms + poios einai o Partner???

  min xehname ta "kotera" kai tous epivates ! kai ta eggefalika tou "tamia".

  so Factor -X we must solve the equasion and find the damn - X ( to X einai multitasking ! ) xaxaxaxa

  pp

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.