#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/05/2011 11:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος θα τολμήσει να υπογράψει την υποθήκευση της χώρας;Δυστυχώς έχουμε μια ανίκανη κυβέρνηση η οποία στον πανικό της παίζει επικίνδυνα παιχνίδια. Φαίνεται ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου, με  δική της πρωτοβουλία, ζήτησε την έκθεση για τις επιπτώσεις  μιας ενδεχόμενης εξόδου της χώρας μας από το ευρώ. Προφανώς ήθελαν να τη χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε  μια γκάφα ακόμα;  Όπως τότε,  που έλεγε ότι το πιστόλι ήταν στο τραπέζι, ενώ στην ουσία  ήταν στον κρόταφό του! Ή όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ..."απειλούσε" του κερδοσκόπους ότι θα χάσουν τα ...στοιχήματά τους!  Με κάτι τέτοιες εξυπνάδες  έφτασαν τα spreads  στις 1200 μονάδες!

Ο κ. Παπανδρέου, δυστυχώς,  έχει την ψευδαίσθηση  ότι είναι μέγας διαπραγματευτής, ενώ  όσες μάχες έδωσε,  μετρά πανωλεθρίες. Πιθανότατα ήλπιζε ότι  κραδαίνοντας την απειλή εξόδου από το ευρώ, θα ανάγκαζε τους  εταίρους μας να είναι  λιγότερο πιεστικοί και να δείξουν  μεγαλύτερη κατανόηση.

Έπεσε πάλι έξω. Ένα χρόνο τώρα δεν έμαθε ή δεν θέλησε να μάθει. Οι αγορές μας απάντησαν χθές με δύο νέες υποβαθμίσεις, ενώ σήμερα  ο ΟΔΔΗΧ δημοπρατεί  γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου. Τυχαίο;

Όμως, η είδηση, που από χθές κάνει το γύρο του κόσμου, λέει ότι η χώρα μας θα αναγκαστεί πλέον, προκειμένου να πάρει νέο δάνειο, (γιατί δεν πρόκειται να βγεί στις αγορές ούτε το 2012)  να βάλει εμπράγματες εγγυήσεις, είτε γή, είτε εταιρείες του δημοσίου, είτε μελλοντικά έσοδα του κράτους! Αυτό είναι πρωτοφανές! Τέτοιες εγγυήσεις δεν ζητούνται ούτε από τριτοκοσμικές χώρες.

Ο κ. Παπανδρέου   διαπράττει δυο εγκληματικά λάθη:

Πρώτον, έβαλε  στην ατζέντα  των συζητήσεων  την αποχώρηση  από το ευρώ, ανοίγοντας  τον ασκό του Αιόλου! Θα είναι αδύνατον πλέον να ελέγξει το θέμα. Θα αποκτήσει τη δική του δυναμική μια και από εδώ και στο εξής θα το ....αναλάβουν οι αγορές.

Ήδη, ο «φίλος» του Πρωθυπουργού ο κ. Ρουμπινί …προφητεύει όχι μόνον την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ, αλλά και της Πορτογαλίας  και της Ιρλανδίας! Αυτό το πράγμα δεν θα έχει τέλος! Ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν για νέα στοιχήματα!

Δεύτερον, υποθηκεύοντας περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου μετατρέπει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο. Τελικά, δεν χάνουμε "κάποια στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας". Γινόμαστε υποτελείς. Αυτό αποτελεί εθνική μειοδοσία.

Διατρέχουμε τον εξής  κίνδυνο.  Επειδή η ακίνητη περιουσία του δημοσίου, λόγω της κρίσης, είναι υποτιμημένη, οι δανειστές μας θα εξασφαλίσουν για τα  δάνεια τους εγγυήσεις μεγαλύτερης αξίας. Θα έχουν επομένως ισχυρό κίνητρο στο μέλλον  να κατάσχουν τις εγγυήσεις γιατί  θα κερδίσουν περισσότερα από την υπεραξία τους! Με τον τρόπο αυτό  τροφοδοτούμε την κερδοσκοπική τους συμπεριφορά! Είναι σαν να τους κλείνουμε το μάτι να επενδύουν στην πτώχευση της χώρας!

Έτσι, σχεδιάζεται ένα έγκλημα σε βάρος των περιουσιακών στοιχείων της χώρας και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες  και αδιαφανείς μεθοδεύσεις.

Ποιοι θα συνεργήσουν σ’ αυτό το έγκλημα κατά της πατρίδας και των γενεών που έρχονται;

Ποιοι από την κυβέρνηση θα δεχθούν να υπογράψουν την υποθήκευση της χώρας;

Οι χθεσινές  δηλώσεις του υπουργού υγείας, επιβεβαιώνουν αυτό που γνωρίζαμε ήδη εδώ και καιρό. Εχουμε ουσιαστικά μια ανίκανη κυβέρνηση η ανικανότητα της οποίας επιδεινώνεται από τις έντονες εσωτερικές διαφωνίες οι οποίες την παραλύουν στην πράξη.

Βέβαια η  διαφοροποίηση του κ. Λοβέρδου  δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του,  όπως δεν απαλλάσσει και κανέναν  απ’ όσους εδώ και ένα χρόνο ακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια τις αποτυχημένες συνταγές του μνημονίου. Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι. Γιατί  ακόμα και τώρα συνεχίζουν να απειλούν και να εκβιάζουν την κοινωνία και τη χώρα.

Είναι, επομένως,  δυνατόν να εμπιστευθούμε αυτή την κυβέρνηση, η οποία έπεσε έξω σε όλες τις προβλέψεις της, να δεσμεύσει το μέλλον της Ελλάδος;

Επειδή η κυβερνητική ανικανότητα είναι προφανής επανέρχονται και τα σενάρια εθνικής δήθεν συνεννόησης. Να το ξεκαθαρίσουμε: για τον Σαμαρά γίνεται η συζήτηση, γιατί τα εξαπτέρυγα στηρίζουν ήδη! Θεωρώ τη σχετική συζήτηση άκρως καιροσκοπική.  Πέραν του ότι  ο κ. Παπανδρέου, ως αντιπολίτευση έλεγε «όχι σε όλα», εδώ οι υπουργοί του δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, είναι δυνατόν να βρούν κοινό τόπο με την αντιπολίτευση;  Ο κ. Παπανδρέου δεν θέλει συνεννόηση. Αν ήθελε, θα αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που του πρόσφερε ο κ. Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός είναι σε αδιέξοδο, καταρρέει,  και  αναζητά …υποψήφιους για να τους  καταστήσει  συνυπεύθυνους! Ψαρεύει σε θολά νερά. Αυτά, γιατί μερικοί της από εδώ πλευράς, όπως ο κ. Χατζηδάκης, πέφτουν στην παγίδα.

Συμπέρασμα: Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου ετοιμάζεται να παραδώσει  την πατρίδα μας  στα νύχια  των κερδοσκόπων και αναζητά συνενόχους.

Θα το επιτρέψουμε;

Κ.Ρ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος avatar
  Νίκος 10/05/2011 12:05:45

  Δόξα τω ..Αλλάχ, από Εφιάλτες και Τσολάκογλου υπάρχει περίσσεια.

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 10/05/2011 12:09:28

  Ας τα συσχετίσει όλα αυτά μεθαύριο ο Σαμαράς κατά την παρουσίαση του "Ζαππείου 2", ώστε να μάθουν όλοι (είτε θέλουν τα σαπροκάναλα, είτε όχι) τις βρώμικες επιδιώξεις του ΓΑΠ.

  (Και να τραβήξει και κανένα αφτί μέσα στη ΝΔ... εκτός από τον Χατζηδάκη, και η Κεφαλογιάννη φέρεται ότι ζήτησε "συναίνεση".)

 3. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 10/05/2011 12:14:04

  Ο Χάτζηδάκης της "από δώ πλευράς" πέφτει στην παγίδα ή μήπως είναι Δούρειος Ίππος της "από κει πλευράς";

  Διότι χαζός και αφελής ο Χατζηδάκης δεν είναι...

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Επώνυμος 10/05/2011 13:08:08

   Επώνυμε,
   είτε απ΄ εδώ, είτε απ΄ εκεί, ζημιά κάνει.
   Κάποιος να του μιλήσει για πολιτικό timing

   • occultist avatar
    occultist @ Κώστας Ροδινός 10/05/2011 13:34:13

    Κύριε Ροδινέ,
    του μίλησε ο λαός, τότε που έφαγε τις φάπες, αλλά ακόμη να καταλάβει

   • Απορία avatar
    Απορία @ Κώστας Ροδινός 10/05/2011 13:39:48

    Στην Ελλάδα μας αρέσει η απεραντολογία, η πολιτική παραφιλολογία και γενικώς το πολύ μπλα μπλα.

    Η ΝΔ πρέπει ΑΜΕΣΑ βρει τις συμμαχίες που χρειάζεται με όποιον χρειάζεται και όλοι μαζί πρακτικά και χωρίς πολλές σάλτσες για 1-2 χρόνια να βάλουν σε τροχιά ανάπτυξης τον τόπο.

    ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ, αφήστε τα όνειρα της αυτοδυναμίας με το 20% και σκεφτείτε ΓΡΗΓΟΡΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΑ πως όλοι μαζί θα σώσουμε τον τόπο από την άμεση χρεωκοπία, από τους Τούρκους και τους λαθρομετανάστες.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ για γαϊδουρώματα και παπαρολογίες.

    • Αυριανιστής avatar
     Αυριανιστής @ Απορία 10/05/2011 14:06:20

     Εδώ θα επαναφέρω και το θέμα της Αριστεράς και των τεράστιων ευθυνών της.

     Το βρώμικο '89, για ένα σαφώς μικρότερης σημασίας θέμα σε σχέση με τη σημερινή εθνική μειοδοσία, συμμάχησε με τον... Μητσοτάκη, συμπράττοντας μάλιστα σε κυβερνητικό σχήμα. Ενώ τώρα... απομονωτισμός και άγιος ο Θεός! Καμία σύμπραξη σε αντιμνημονιακό μέτωπο με την "κακιά λαϊκίστικη δεξιά του Σαμαρά"...

     Θέλετε μετά να πειστώ, ότι η Αριστερά δεν λειτουργεί σήμερα σιωπηρώς ως "ουρίτσα" του ΠΑΣΟΚ; (Να μην αναφέρω και τους σαλονάτους ψευτοαριστερούς του Κουβέλη... αυτοί δεν είναι σιωπηροί, αλλά ολοφάνεροι!)

 4. blue nile avatar
  blue nile 10/05/2011 12:14:43

  Έτσι είναι κε Ροδινέ αλλά ποιος θα μας γλυτώσει από τους σύγχρονους Εφιάλτες?
  Πριν από δύο μήνες περίπου σχολιάζοντας κάποιο άρθρο σας σας επισήμανα ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία ξεπουλήματος των πλοτοπαραγωγικών πηγών της χώρας καθώς και καταστροφικών εξελίξεων στα εθνικά θέματα. Οπότε να μην περιμένουμε εκλογές γιατί δεν θα ρισκάρουν.
  Μου απαντήσατε ότι δεν θα προλάβουν,
  Και εγώ αυτό έλπιζα αλλά ο καιρός περνάει επικίνδυνα.

 5. kiki avatar
  kiki 10/05/2011 12:17:50

  Αυτο δεν εξαρταται μονο απο τους αλαλους ψηφοφορους των εκαστοτε κομματων, αν θα τους το επιτρεψουμε η οχι,
  αυτο εξαρταται στην προκειμενη και απο τις ηγεσιες των κομματων που υπαρχουν στην ελληνικη πολιτικη σκηνη, προς το παρον.
  Αν λεμε αν μπορουσαμε να ασκησουμε πιεση στα υπαρκτα κομματα, τα αντιμνημονιακα, θα ηταν ευκολο, αλλα δεν το βλεπω, πλην ισως της αριστερας, της ευρυτερης, οχι του ΚΚΕ, διοτι λειτουργει αλλιως, οποτε αδυναμοι μου φαινομαστε.
  αν μπορουσαμε και ειχαμε αυτην την ελπιδα οτι κατι θα μπορουσαμε να αλλαξουμε, μεσα απο το συστημα εναντιον του συστηματος, τοτε αυτο θα επρεπε να ειχε φανει.
  Αλλα μετα απο ενα χρονο, δεν εμπιστευομαστε κανεναν, και για να ψηφισουμε πρεπει να μας πεισουν οτι οντως δεν εχουν κατι στο πισω μερος της κεφαλης τους, οτι οντως πιστευουν τα ιδια με μας, και οτι οντως πριν απο τις εκλογες θα εχουν ξεκαθαρισει το τοπιο και μεσα στα κομματα τους, παντα τα αντιμνημονιακα, και στις θεσεις τους.
  Κατα τα αλλα , μικρες ομαδες αντιστασης , καθηγητες συνταγματικου εργατικου κλπ,οικονομολογοι ,παλευουν για να μην παραδοθουμε και ξεπουληθουμε. Ας τους καλεσουν και αυτους δεν ξερεις ποτε ποσο και ποτε μπορουν να βοηθησουν αυτην την προσπαθεια.
  Και εν παση περιπτωση πιο πολλοι εχουμε μαζευτει εκτος κομματων, και πιο πολλους μαζευουν τα διαφορα κινηματα , απο τα θεσμικα κομματα, που τα υποπτευομαστε.Τα κομματα στο συνολο, και τους βολευτες τους.

 6. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 10/05/2011 12:45:02

  Μα, βρε Κική, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: Ότι δηλαδή δε φαίνεται να είναι δυνατή λύση που να προκύπτει από το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

  Και από την άλλη μεριά, δεν υπάρχει ούτε η υποψία κάποιας άλλης λύσης, μη-συστημικής.

  Προσμένουμε όλοι κάποιο θάμα, που έλεγε κι ο Βάρναλης... Στην κυριολεξία!

 7. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 10/05/2011 13:03:53

  Οι του ΠΑΣΟΚ, μάλλον οι περισσότεροι θα υπογράψουν.
  Ο Καρά... θα υπογράψει και στη σύνεχεια θα λέει ότι το έκανε για να πάρουμε μισθούς και συντάξεις, όπως με το μνημόνιο.
  Η ψεύτική κυρία θα υπογράψει.
  Ο Κουβέλης και ναι και όχι.
  Η υπόλοιπη αριστερά δεν θα υπογράψει.
  Η ΝΔ η επίσημη δεν θα υπογράψει, αλλά κάποια παληκάρια πιθανό να τη κάνουν τη λαδιά.

  Το ζήτημα όμως είναι αλλού. Αν παρ' ελπίδα υπογραφεί η υποθήκη, η ΝΔ τι θα κάνει αν γίνει κυβέρνηση; Θα τιμήσει την υπογραφή του συμφώνου παράδοσης; Ζητούνται καθαρές απαντήσεις.

  Στις μέρες που έρχονται απαιτούνται καθαρές και κρυστάλινες θέσεις. Για να εξηγούμαστε.

 8. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ 10/05/2011 13:06:54

  Φοβαμε οτι θα βρεθουν. Πισω απο τις μαγκιες που κανουν διαφοροι πασοκοι οταν ελθει η ωρα θα που ναι. Διοτι και συνειδηση δεν εχουν αλλα και κυττανε πως και με τι τροπο θα κανουν την κριση ευκαιρια.

 9. TopGunZ avatar
  TopGunZ 10/05/2011 13:44:45

  Φυσικά και θα το επιτρέψουν οι νεοέλληνες. Άλλος θα βαρεθεί να πάει να ψηφίσει, άλλος θα τιμωρήσει τον Σαμαρά επειδή δεν παλούκωσε τον τάδε ή δείνα που δεν του αρέσει η φάτσα του, άλλος θα έχει ονειρώξεις για "λεφτά, λεφτά, λεφτά" που θα πάρουμε κι αν υποθηκεύσουμε ή ακόμα καλύτερα πουλήσουμε και καμιά βραχονησίδα βρε αδερφέ και φυσικά οι περισσότεροι θα θυσίαζαν ένα παιδί τους και το χέρι που γράφουν για να μη βγει η επάρατος δεξιά που ο λαός τι σημαίνει δεν ξεχνά.

 10. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 10/05/2011 13:46:33

  Kωστα καλησπερα.
  Ποιος θα τολμήσει να υπογράψει την ΟΡΙΣΤΙΚΗ υποθήκευση της χώρας;

  Κανεις πλεον...! στο ΥΣ οπως ειπε ο Λοβερμαν στη Θεια Ολγα, θα πρεπει να αναλαβουν ολοι την ευθυνη τους !! και οχι μονον ο ΠΑΠΑΚ οπως την πρωτη φορα!

  Η "Αληθεια στο Λαο", το μεγαλο μυστικο Λοβερμαν ειναι η ταμπακιερα! Ο εκφοβισμος συνεπικουρουμενος με Συνταγματικες Ρυθμισεις και η ψηφοφορια με 180 ειναι τα οπλα των κορακιων!! αν τους περασει.. περαστικα μας...

  Θα ειναι Πραξικοπημα και οχι Λυση και Πολιτικη οπως λενε οι ΠΑΣΟΚΟΙ. Οι φιλοι του ΓΑΠ του εχουν δωσει τον Χαρτη, τις διαδικασιες και το ΓΑΠ μονο και με παπαγαλους προσπαθουν να τα περασουν με φοβικα διληματα στο Λαο.

  Θα ερθει η ωρα του "ή υποθηκευουμε ή δεν πληρωνουμε μισθους συνταξεις" εμεσα ή αμεσα! " το "υποθηκευουμε" δεν θα τολμησουν να το χρησιμοποιησουν... θα βρουν μια πασοκιά.. τυπου... "μεσοπροθεσμο προγραμμα" "νεο δανειο ανασα"
  "ευτυχης εξελιξη η επιμηκυνση" κλπ κλπ

  Εχουν καταλαβει οτι τα $$ των Δανεικων εχουν οριο?? "εχω γλαρο" θα μας πουν το 2013 !
  Το αρθρο σου ειναι απο μονο του Θεμα Ζαππειου !!!
  θα τα πουμε Πεμπτη..!

  ΠΠ

 11. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 10/05/2011 13:53:15

  οτι και να πούν θα πρόκειται για εμπράγματες εγγυήσεις.

 12. Orestios avatar
  Orestios 10/05/2011 14:01:32

  Τα κάγκελα της φυλακής τρομάζουν την κυβέρνηση.
  Έρχονται με βήμα ταχύ.

 13. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 10/05/2011 14:04:21

  Φίλε του Λαού,
  Δυστυχώς,
  στη χώρα αυτή περίσσευε το κώνειο και ευδοκιμούσαν εφιάλτες...

 14. Orestios avatar
  Orestios 10/05/2011 14:12:08

  Μια διευκρίνηση Κώστα.
  Η κυβέρνηση δεν ετοιμάζεται να παραδώσει την Χώρα στους κερδοσκόπους.
  Το έχει κάνει εδώ και καιρό.
  Για αυτή την πράξη της έχει συνενόχους τα εξαπτέρυγα και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Συνολικά 172 συνένοχοι.
  Το έγκλημα έχει συντελεστεί.
  Μέσα στο έγκλημα θέλει να βάλει τον Σαμαρά.

  Το θέμα είναι αν όλοι αυτοί που ενσυνείδητα έβλαψαν την Ελλάδα, επιτρέποντας και συμμετέχοντας με τους κερδοσκόπους στην αφαίμαξη μας, είναι TOO BIG TO JAIL?

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Orestios 10/05/2011 14:14:03

   Ορέστιε,
   σε σχέση με αυτά που έρχονται, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα...

   • Orestios avatar
    Orestios @ Κώστας Ροδινός 10/05/2011 14:20:28

    Φυλακή θα πάει κανείς για αυτά που προκαλούν?
    Το ερώτημα θα το φωνάζουν περισσότεροι μέρα με την ημέρα.

    • Κώστας Ροδινός avatar
     Κώστας Ροδινός @ Orestios 10/05/2011 14:24:05

     και με πιο δυνατή φωνή...

     • Orestios avatar
      Orestios @ Κώστας Ροδινός 10/05/2011 14:43:50

      Γιατί οι θυσίες των Ελλήνων πετάχθηκαν στα σκουπίδια.
      Οι κόποι τους ευτελίστηκαν από την Κυβέρνηση.
      Αντιθέτως παρουσιάζονται ως αγώνες τα τερτίπια και τα κόλπα των ανίκανων που μας κυβερνούν.
      Αυτό θα το πληρώσουν ακριβά.

 15. ataktos avatar
  ataktos 10/05/2011 15:01:43

  τι ζημιά έγινε στο Ορυχείο Αμύνταιου .. ψάξτε είναι σοβαρό !!

 16. Αντάμ Παπαντάμ avatar
  Αντάμ Παπαντάμ 10/05/2011 15:11:07

  Να δείς πρόθυμους πρός υπογραφή που θα τρίβεις τα μάτια σου ,ακόμα και από την δική σου πολιτική μεριά

 17. SPYROS T. avatar
  SPYROS T. 10/05/2011 15:12:46

  Το παρακάτω είναι φάτσα κάρτα στο www.mail.com στην πρώτη σελίδα.

  Είναι το portal με τα περισσότερα free-email στον κόσμο.

  http://www.mail.com/int/business/markets/404296-greece-hit-downgrade-eu-ponders-help.html#.1272-stage-teaser1-1

 18. kiki avatar
  kiki 10/05/2011 15:15:31

  Κυριε ροδινε,
  διαβασα μολις τωρα, σε αλλο μπλοκ οτι τα 50 θα τα παρουμε [ το τυρι] και η φακα ειναι οι 180 ψηφοι, νομιμον δηλαδη.
  διοτι οπως εχουμε προαναφερει πλειστακις , το παρον Μνημονιον ειναι παρανομον και αντισυνταγματικον, και δεν εχει ψηφισθει απο τα 2/3 της Βουλης. οπως και οινομοι και τα προεδρικα διαταγματα που πηγαζουν εξ αυτου.
  Λοιπον, γιατι δεν ξεκιναει απο κει ?
  και σου ορκιζομαι οτι ολοι θα στηριξουν.

 19. Giorgos avatar
  Giorgos 10/05/2011 18:01:06

  Και τωρα μπορειτε να διαβασετε αυτα που εγραψε η Απορία στις 1:39 pm, και μετα να φωναξετε ολοι με μια φωνη:

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ για γαϊδουρώματα και παπαρολογίες.

 20. Astrahan avatar
  Astrahan 10/05/2011 20:42:50

  Πιστεύω ότι οι περισσότεροι απο όλους που γράφετε τις απόψεις σας στο antinews έχετε δει στο παρελθόν τη κινηματογραφική ταινία 'BRAVEHEART' του Mel Gibson. Μια εκπληκτική ταινία!
  Καλό θα ήταν να την ξαναδούμε αυτή τη φορά απο μια άλλη οπτική πλευρά (όχι την κινηματογραφική) και να αναρωτηθούμε αν υπάρχει WILLIAM WALLACE ανάμεσα στους Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας για να εμψυχώσει, ενώσει και οργανώσει όλους μας ενάντια στον κοινό εχθρό που είναι προφανής σε όποιον έχει ανοικτά μάτια στο 'ουράνιο τόξο' και όχι σε συγκεκριμένα πράσινα, κίτρινα, κόκκινα, μπλέ χρώματα που ξεθώριασαν
  στις πλύσεις των πλυντηρίων όλες τις προηγούμενες δεκαετίες.
  Πραγματικά λυπάμαι που το λέω αλλά εγώ δεν βλέπω κανέναν WILLIAM WALLACE στον ορίζοντα! Αν υπήρχε θα τον είχαμε δει, να είστε σίγουροι.
  Η ψυχή, το θάρρος και το όραμα ή υπάρχουν ή δεν υπάρχουν!!

 21. Pluto avatar
  Pluto 11/05/2011 09:03:38

  O Aντώνης είναι αιχμάλωτος ενός σάπιου κόμματικού μηχανισμού καί πολιτικού προσωπικού,που ευθύνονται εξ ίσου με το ΠΑΣΟΚ γιά την κατάντια της χώρας. Γι` αυτό παίρνει 20% καί Κωλοτούμπας7%. Ποιά αυτοδυναμία;;;Ούτε με τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις...Αντε καί την πηρε!Πώς θα κυβερνήσει;;Θα τον ξεσκίσουν αντίπολιτευόμενοι καί συμπολιτευόμενοι!Ο Τσώρτσιλ έλεγε "οτι απέναντί μας οι αντίπαλοι καί οι εχθροί ανάμεσά μας". Ισχύει απολύτως για την ΝΔ!Αν γίνει διακοπή ηλεκτρικού για 20 λεπτά,όταν ξανάρθει το ρεύμα Αντώνης καί Χρύσανθος θάχουν καρφωμένα από 7-8 μαχαίρια πάνω τους....
  Χρειάζεται πορεία προς τον λαό πέρα από από κομματικούς διαχωρισμούς,στράτευση των αρίστων...Αντ` αυτών Δήμας καί λοιποί...
  Πού πάς ρε Καραμήτρο...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.