#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/04/2008 22:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος θα αντέξει;

Πολλές φορές αναρωτήθηκα,  όσο κρατούσε η πρόσφατη ενημέρωσή μας επί των αναβολικών των αθλητών μας και η σχετική κριτική ειδικών και μη από τα παρ’ ημίν ΜΜΕ, αν υπήρξαν Έλληνες που προβληματίσθηκαν, ότι ο Κεντέρης και η Θάνου αποτέλεσαν κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάλογο στόχο με τους αρσιβαρίστες μας, σε αντίθεση με τους Αμερικανούς αθλητές, που δέχθηκαν να συμμετέχουν στους Αγώνες μόνο υπο την προϋπόθεση ότι, στο δικό τους Campus δεν επρόκειτο να πατήσει έλεγχος ντοπαρίσματος ούτε και σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου.

Πώς να χαρακτηρίσει άραγε κανείς όλους αυτούς τους συνέλληνες, που μέρες έτρωγαν τα σωθικά τους για να ρίξουν τον λίθο του αναθέματος και να τιμωρήσουν τους άτιμους τους αθλητές μας, που ντοπάρουν και ντοπάρονται και αλλοιώνουν τα αποτελέσματα των Αγώνων, διεθνών και ντόπιων και κατ’ επέκταση μολύνουν την κοινωνία μας; Η οποία κατά τα άλλα καθεύδει μπροστά στα άλλα σκάνδαλα, ών ούκ έστιν αριθμός; Και για να θυμηθούμε μερικά, όπως τα ομόλογα, το χρηματιστήριο, το παραδικαστικό, το παραθρησκευτικό, το παρακράτος, το ασφαλιστικό, τις πυρκαγιές και όσα ακόμα βρίσκονται στο μπαούλο της λήθης, αφού κάθε μέρα αυτή η σπιτωμένη μας φιλενάδα, η ΤιΒι φροντίζει με τα καμώματά της να μας κάνει να ξεχνάμε μέχρι και τις καρπαζιές που τρώμε, όχι μόνο σαν πολίτες αυτής της χώρας, αλλά και σαν χώρα. Γιατί, αν δεν είναι καρπαζιές, όσες έχουμε εισπράξει και εισπράττουμε στην Κύπρο, στο Αιγαίο, στο σκοπιανό, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Και ετοιμάζουν λέει και νέα Νομοθεσία. Αυστηρές θα είναι οι ποινές. Ποιος όμως εγγυάται ότι, η νέα Νομοθεσία μπορεί να κρατήσει σε βάθος χρόνου, όταν ο χρόνος που αποικοδομεί και εξευτελίζει άπειρες Νομοθεσίες, μέτρα και περιορισμούς, ούτε στην περίπτωση αυτή θα είναι σε θέση να περιορίσει ή και να εξαφανίσει την εισαγόμενη ντόπα, αφού ποτέ δεν μπόρεσε να εξαφανίσει τα εισαγόμενα ναρκωτικά επί της ιδίας διαδρομής; Αλλά και ποιος θα αντέξει να συμμετέχει σε διεθνείς και παγκόσμιους Αγώνες με όλους τους άλλους αθλητές ντοπαρισμένους, για να κατακτά τις πρώτες θέσεις από το … τέλος; Και όλα αυτά στην χώρα της Ολυμπιακής Φλόγας και των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων . . .

ΠΕΛΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 23/04/2008 23:25:48

  και όχι μόνο την Jones. Δεν είμαι σε ADSL αλλά αν το ψάξετε, διεθνώς, και αυτοί που δεν χωνεύουμε, είναι αυστηρότατοι στο σπίτι τους.

  Εγώ πάντως άλλαξα σπιτωμένη φιλενάδα, χάρη σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα. Είναι χειρότερο για τα μάτια, δεν κάνεις γυμναστική, έχεις την ψευδαίσθηση ότι γνωρίζεις κόσμο, και , εκτός Αθηνών και ADSL, σε πεθαίνει ο λογαριασμός του ΟΤΕ...

 2. Factorx avatar
  Factorx 24/04/2008 01:46:43

  Γιατί όλοι αυτοί οι "ανώνυμοι" δηλωνουν κάθε τόσο οτι δεν θέλουν να μας ξαναεπισκεφθουν; Δεν το καταλαβαίνω. Απειλή είνα; Ο ΠΕΛΙΑΣ μας έστειλε ένα κομμάτι, είναι πολύ ενδιαφέρον και το δημοσιεύσαμε. Και για οποιον δεν αντέχει διαφορετικές απόψεις και δηλώνει οτι θα αποχωρήσει: γιαχαραντάν, με το καλό και να μας γράφει.Εδω δεν αυτολογοκριθήκαμε σε μεγάλες εφημερίδες και πετάξαμε καριέρες, τωρα θα το κάνουμε;

 3. thanos avatar
  thanos 24/04/2008 02:31:33

  ase ta paidakia na pane sth thalassa na ftiaxoune pyrgous sthn ammo...

 4. νέος avatar
  νέος 24/04/2008 10:27:20

  Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε η ηθική πλευρά του ντόπινγκ, ούτε το ότι οι αθλητές πού ντοπάρονται καταστρέφουν την υγεία τους.
  Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι ο πρωταθλητισμός, είναι δομικό στοιχείο μιάς προπαγάνδας που άγει και φέρει τα πλήθη, είναι αφορμή για την δέσμευση τεράστιων ποσών απο τον κρατικό προϋπολογισμό για "αθλητικές" δραστηριότητες και φιέστες και πρόσχημα για εξωφρενικές και παράλογες παροχές του κράτους προς τους "πρωταθλητές".
  Αν αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες "πρωταθλητές" μπορούσαν να εξασφαλίσουν την χρηματοδότησή τους, των εγκαταστάσεών τους και των ολυμπιακών τους πανηγυριών αποκλειστικά απο ιδιωτικά κεφάλαια για τα οποία φυσικά θα πληρώναν και τους ανάλογους φόρους, δεν θα είχα καμία αντίρηση για το ντόπινγκ.

 5. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 24/04/2008 12:23:31

  Απάντηση στα όσα αναφέρει το ΥΠΕΧΩΔΕ σε σημερινή του ανακοίνωση σχετικά με το Πρωτόκολλο του Κιότο έδωσε πριν από λίγο ο αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος Σταύρος Δήμας.

  Όπως αναφέρει, «είναι υποχρέωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετά την καταδικαστική απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Συμμόρφωσης των Ηνωμένων Εθνών κατά της Ελλάδας, να κινήσει και η ίδια διαδικασία παράβασης, καθότι μαζί με το Πρωτόκολλο του Κιότο η Ελλάδα παραβιάζει και την κοινοτική νομοθεσία που το ενσωματώνει στην κοινοτική έννομη τάξη».

  «Προκαλεί λοιπόν απορία η σχετική αναφορά της ανακοίνωσης του ΥΠΕΧΩΔΕ στα περί "διαρροών" μέσω των οποίων δήθεν προαναγγέλθηκε στις ελληνικές υπηρεσίες η κίνηση της νομικής διαδικασίας της Επιτροπής» καταλήγει.

 6. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 24/04/2008 13:21:25

  Archaeopteryx—γράφεις “σε πεθαίνει ο λογαριασμός του ΟΤΕ” εκεί τουλάχιστον υπάρχουν προσφορές να δεις στην Cosmote,κλπ που ούτε την Ε.Ε.Τ.Τ δεν υπολογίζουν αλλά και η ίδια ΚΩΦΕΥΕΙ και μας γράφει κανονικά .
  Μετά ο Βγενοπουλος δεν θα το παίζει «άντρας» …ΚΑΙ BISNEOUMEN

 7. νικος avatar
  νικος 24/04/2008 13:32:27

  Ax ΠΕΛΙΑ
  Σε θαυμάζω!!!!
  Πως ΚΑΘΕΣΑΙ και ανέχεσαι τους διάφορους anonymous (διάβαζε υποπράκτορες ,όπως νοσοκόμες-αντι γιατρούς κλπ )και δεν σου έσκασε ακόμα η χωλή σου .
  Κατάλαβε κανείς τόσα χρόνια -Εκτός το ΚΑΘΑΡΜΑ που σε τρέμει !!!.
  Καλό ΠΑΣΧΑ .

 8. συνταξιούχος avatar
  συνταξιούχος 24/04/2008 13:55:27

  Εδώ βλέπεις ότι εκτός από κουφός ο «άνθρωπος» είναι και βλαξ ….άστα να πάνε

  . http://www.avgi.gr/cgi-bin/hwebpressrem.exe?-A=487688&-w=&-V=hpress_int&-P

 9. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 24/04/2008 14:18:43

  Φίλοι μου συμφορουμίτες,

  ούτε θαυμασμοί, ούτε σχόλια για ανάδειξη του ντοπαρίσματος ούτε ό,τι άλλο μας περιγράφει απο αρνητικά μέχρι θετικά. Γιατί απ' όλα έχουμε. Ακόμα και μυαλό έχουμε. Υπάρχουν όμως φορές που το αδρανοποιούμε.

  Δέν δέχομαι την κατηγορία της προπαγάνδας της ντόπας στους 'Ελληνες αθλητές, αλλά θα υπερψήφιζα μαζί σας την εθνική ντόπα, με την οποία μας ποτίζουν, για να διαβάζουμε άλλα και άλλα να καταλαβαίνουμε.

  -------------------------------------------------

  Σε ότι δε αφορά την απάντηση του Δήμα απο την Κομισσιόν θα ήθελα να προσθέσω ότι, λυπάμαι κατάκαρδα, που στην σημερινή Κυβέρνηση της χώρας μας δέν υπάρχει ούτε ένας τεχνοκράτης μορφωμένος ή έστω τεχνοκράτης, στον οποίο επιτρέπονται πρωτοβουλίες για το καλό της Ελλάδος.

  Θα έλεγε κανείς ότι, ο ΥΠΕΧΩΔΕ μας λόγω πτυχίου του Πολιτικού Μηχανικού, θα διέθετε και τον απαιτούμενο ορίζοντα περί το θέμα του περιβάλλοντος. Έλα όμως, που ο άνθρωπος πήρε το χαρτί του στην μεταβατική περίοδο, κατα την οποία η χώρα ξέφευγε απο το μονόροφο πλινθόκτιστο με πλίνθους απο σβουνιά, την μάντρα και την στάνη και μετέβαινε στη κατασκευή με σκελετό και υποδομή, τα οποία μάλλον δέν πρόλαβε να διδαχθεί ο επίσημος και περίλαμπρος αυτός Σαρακατσάνος και εκπρόσωπος του τεχνικού κόσμου με αποτέλεσμα να σκοντάφτει ακόμα και στο παρκέ.

  Μακάρι να ήταν το θέμα απο την Κομισσιόν το μόνο που τον "πιάνει". Είναι επειδή την φορά αυτή τα βέλη είναι διεθνή και δέν κρύβονται.

  Γιατί για την "πατάτα" της υποθαλάσσιας αρτηρίας της Θεσσαλονίκης ο ίδιος έπαψε να μιλάει (έβγαλε τον σκασμό κοινώς) και στην θέση του έβαλε τον Λιάπη να πεί ότι, το έργο αυτής της οριζόντιας τρύπας στο νερό δέν επιτρέπεται να γίνει, γιατί η κατασκευαστική εταιρεία του Μπόμπολα θα κατεδαφίσει διατηρητέα κτήρια του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

  Η αλήθεια, και ειδικά για αυτούς που νομίζουν ότι, καταλαβαίνουν όσα διαβάζουν ή αγνοούν το σύνολο των "γιατί και πώς" είναι ότι, ΑΠΟΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εκτέλεση του έργου αυτού δίπλα στον κεντρικό αγωγό του φυσικού αερίου για την βόρεια Ελλάδα απο κάθε ανα τον κόσμο τεχνική προδιαγραφή. Ο κίνδυνος απο έναν εν δυνάμει εκρηκτικό μηχανισμό είναι προφανής, άν θυμηθεί κανείς το ρωσικό υποβρύχιο Κούρσκ στην Βόρεια Θάλασσα.

  Η ενημέρωση όμως του περισπούδαστου υπουργού μας ήταν του επιπέδου του αφισσοκολλητού και πιο κάτω. Γιατί άν σκεφθεί κανείς ότι, για την μελέτη αυτή ξοδεύθηκαν απο τους 'Ελληνες φορολογούμενους 4.5 δις δραχμές εκείνον τον καιρό, κατα την σύνταξή της αγνοήθηκε παντελώς η ύπαρξη αυτής της βόμβας δίπλα στο έργο της υποθαλάσσιας. Εκεί δέν γελάμνε αλλά κλαίμε.

  Δέν 8α επεκταθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες, επειδή είναι δυνατόν μερικοί και πάλι να μπερδευθούν και να καταλάβουν τελείως διαφορετικά πράγματα απο αυτά που γράφω. Ή - δέν τους παρεξηγώ καθόλου - και να μήν ενδιαφέρονται παρά μόνο για να συμπληρώσουν μερικές επαναστατικές γραμμούλες στο ιντερνετκαφέ.

  Θα είμαι όμως επάνω στο θέμα αυτό, που αγγίζει όλων τα πορτοφόλια μας θετικά άλλά και αποθετικά, να συζητήσω, γιατί το ιστορικό ξεκινάει και αυτό απο στραβό μας το μυαλό.

  Ευχαριστώ για κάθε κριτική, εποικοδομητική αλλά και αποικοδομητική

  ΠΕΛΙΑΣ

 10. Ν.Δ.Σ.(ΑΤΑΚΤΟς ) avatar
  Ν.Δ.Σ.(ΑΤΑΚΤΟς ) 24/04/2008 17:02:52

  Διευκρινιστική «δήλωση» της ΔΕΗ για την Μεγαλόπολη μετα την επιβολη ποινης από τον Νομάρχη
  http://www.dei.gr/ecPage.aspx?id=4385&nt=18&lang=1
  όταν όμως ανακοινώθηκε στο Ίδρυμα Μαραγκοπούλου η απόφαση του Ε.Δ.Α.Δ. 6.6.2007 ο βλαξ έκαμνε εγκαίνια με τον Κωστάκη και η μαμα ΔΕΗ είχε και ακόμα έχει και σήμερα αναρτημένη
  http://www.dei.gr/ecPage.aspx?id=3371&nt=18&lang=1

  ποιος δουλεύει ποίον .
  Εκεί βλαξ εδώ Λακεδαίμων ??
  η χειρουργος Νατασσα τι κανει ?

 11. Theodore avatar
  Theodore 24/04/2008 18:37:42

  Καλα, τοσο ουγκα ειναι μερικοι, που ακομα ψαχνουν μεταλλια, για να τονωσουν το ηθικο τους και να βρουν αφορμη να χειροκροτησουν;
  Απο μονοι τους, δεν μπορουν να κανουν κατι για να ανεβουν λιγο;
  Ο μονος τροπος να σταματησει η ντοπα, ειναι να παψουν να τους ταζουν λαγους με πετραχηλια.
  Απο εκατομμυρια στο χερι, μεχρι αστερια στον ωμο.(Για το αξιωματιλικι λεω).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.