#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/06/2010 13:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος θα αναλάβει το «τσεκούρωμα» στο Έθνος; -Πάντως όχι ο Τσεκούρας!Το κατώφλι του κτιρίου που στεγάζεται το Έθνος έχει υποσχεθεί να περάσει από στιγμή σε στιγμή κλιμάκιο του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να ενημερωθεί (!!!) για τα τεκταινόμενα μετά την παραίτηση του Γ.Χαρβαλιά από τη θέση του διευθυντή.

Ο τελευταίος παραιτήθηκε ως γνωστόν χθες το βράδυ επειδή υποτίθεται ότι διαφώνησε με το αίτημα του Φώτη Μπόμπολα για μεγάλο αριθμό απολύσεων στο συγκρότημα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ.Χαρβαλιάς σε μια αποστροφή του λόγου του και προφανώς για συμβολικούς λόγους φέρεται να  αντιπρότεινε να απαλλαγεί ο όμιλος από το υπερβάλλον προσωπικό στον διοικητικό τομέα δηλαδή στο εμπορικό.

Ήδη ο Θανάσης Τσεκούρας, με έρεισμα στην νυν πολιτική εξουσία, οξυδέρκεια και δυνατές γνώσεις,  διαβεβαιώνει τα στελέχη που τον επισκέπτονται ή του τηλεφωνούν ότι δεν πρόκειται να προβεί ο εκδότης σε απολύσεις. Η αγωνία έχει κορυφωθεί μεταξύ των εργαζομένων οι οποίοι μαθαίνουν διάφορα σενάρια για την τύχη των εντύπων και των αμοιβών τους όπως

Απολύσεις έως 100 δημοσιογράφων
Απολύσεις τεχνικών και διοικητικών
Συγχώνευση τμημάτων ή και εφημερίδων (π.χ. καθημερινό και κυριακάτικο ή αθλητικά του Goal News, Sentra FM ή Εθνοσπόρ).
Μείωση κυριακάτικων
Περικοπές μισθών

ΣΧΟΛΙΑ

  1. gram avatar
    gram 11/06/2010 15:20:32

    Δεν καταλαβαίνω το ειδικόν του δράματος? Από άλλο Θεό προέρχονται οι δημοσιογράφοι και δεν πρέπει να ακολουθούν και αυτοί τους σκληρούς νόμους της αγοράς? Ή μήπως νομίζουν ότι αποτελούν κανένα εξαιρετικό κομμάτι της κοινωνίας μας που πρέπει να προφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού? Προσωπικά ελάχιστους λειτουργούς του επαγγέλματος αναγνωρίζω και πλείστους όσους αγράμματους και άχρηστους ρυπαντές της πληροφόρισης και της δημόσιας πληροφορίας... Στο κάτω-κάτω της γραφής, πόση προσπάθεια χρειάζεται για να συμπεράνει κανείς ότι δεν σηκώνει η Ελλάς των 11εκ γύρω στις 15 ημερήσιες εφημερίδες ΕΘΝΙΚΗΣ κυκλοφορίας΄, αμέτριτα περιοδικά του κάθε είδους, 10 περίπου κανάλια εθνικής εμβέλειας και δεν ξέρω εγώ πόσους ραδιοφωνικούς σταθμούς?? Αυτός κι' αν είναι πληθωρισμός που κάνει τους 300 της Βουλής και το διόροφο (!!!) δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων να ωχρειά. Νομοτελειακά έρχονται χαλαιποί καιροί παιδιά και δεν ξέρω σε τι ωφελούν παληκαριές του στυλ Χαρβαλιά που σαν μορφωμένο τουλάχιστον παιδί θα μπορόύσε να είναι αξιοκρατικός στην αναδόμηση του συγκροτήματος

  2. Άνθρωπός τις avatar
    Άνθρωπός τις 11/06/2010 15:28:19

    Καλά βρε Factorα, μα που τις βρίσκεις αυτές τις φωτογραφίες; Έχω λιώσει στο γέλιο και μας χρειάζεται τόσο πολύ το γέλιο μέσα σ' αυτό το ζόφο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.