#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/04/2009 11:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος ευθύνεται για τη διαρροή εναντίον Στυλιανίδη;

«Μαύρο» Πάσχα θα κάνουν ορισμένοι υπουργοί (και άλλοι...)

Το ένα μετά το άλλο ματαιώνονται τα σχέδια ορισμένων υπουργών και βουλευτών για διακοπές υψηλού επιπέδου κατά τις ημέρες του Πάσχα στην Μύκονο, την Πάρο και άλλους παρόμοιους προορισμούς.

Αυτό επειδή συνεργεία δημοσιογράφων, πλήρως εξοπλισμένα με κάμερες κατ τα συναφή (ακόμα και ελικόπτερα) ετοιμάζονται να κατασκηνώσουν στα προαναφερθέντα μέρη για να εξασφαλίσουν αποκλειστικά στιγμιότυπα από τις τελευταίες πασχαλινές διακοπές γνωστών κυβερνητικών στελεχών.

Όπως πληροφορούμεθα στο μεταξύ, από το περιβάλλον του υπουργείου Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη υποδεικνύουν ως υπεύθυνη της διαρροής για το πολυτελές διήμερο στο Παρίσι στέλεχος του υπουργείου Παιδείας που καλοβλέπει την έδρα στην Ροδόπη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Στυλιανίδης έχει καεί ως ...δελφίνος (ναι, υπήρχαν και τέτοιες φιλοδοξίες) και η ΝΔ θα κινδυνεύσει να χάσει την έδρα στη Ροδόπη, την οποία οριακά κέρδισε στις τελευταίες εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. isnogood avatar
  isnogood 15/04/2009 11:38:55

  Ακόμη μια επιλογή του ΚΚ που τον πληγώνει με την 'Βουλγαρακική' συμπεριφορά του.

  Έλεος μπρε Ευριπίδη, απο μερ κες εξέβες;
  Θέλεις και ...φορ σίζονς!
  Εκεί να πας όταν είσαι αντιπολίτευση με τα δικά σου χρήματα!
  Τι ζήλεψες;
  Τη δόξα του ωραίου μπρούμελ του Άκη;

 2. allenaki avatar
  allenaki 15/04/2009 12:09:30

  who cares ...

 3. Lavazza avatar
  Lavazza 15/04/2009 12:35:20

  Αφού μας πληροφορείτε σε ποιά χλιδάτα μέρη θα περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους οι Νεοδημοκράτες, πληροφορείστε μας και σε ποιά φτωχοχώρια θα κάνουν Πάσχα οι Πασόκοι (ειδικά οι τέως υπουργοί του Σημίτη)...

  Ρε παιδάκι μου, μη μας έρθει καμιά κωλούμπρα όταν δούμε το Γιάννο και το Λαλιώτη με τα σαμάρια στην πλάτη να πάνε κατασκήνωση...

  Υ.Γ.: Ο Στυλιανίδης πλήρωσε το διήμερο όπως πλήρωσε ο Άκης το Γάμο; Δηλαδή με Επιταγή εβραϊκής ιδιωτικής τράπεζας στην οποία για να σε πάρουν πελάτη πρέπει να κάνεις πρώτη κατάθεση 8,000,000.00 U$D,;;; Γιατί έτσι έχει βουίξει ο τόπος οτι πλήρωσε ο Άκης. Τουλάχιστον ο Στυλιανίδης έχει και λίγο ντροπή και πάει μόνο δύο μέρες...

 4. Fandis Bastounis avatar
  Fandis Bastounis 15/04/2009 12:46:10

  Αν έχει γίνει μόνο η κράτηση, πώς προδικάζουμε ότι πληρώνει το Δημόσιο;

 5. osaperas avatar
  osaperas 15/04/2009 12:58:28

  @4
  σωστά τα λες για τους πασόκους. τα ξέρουμε βέβαια και έχουν πληρώσει για αυτό αλλά καλά είναι να μας τα υπενθυμίζεις συχνά. Για να είμαστε στη τσίτα

  Όμως -εάν δεν κάνω λάθος- ο Άκης πήγε στο παρίσι όχι τον πρώτο χρόνο της υπουργικής θητείας του. Κι επίσης ο Άκης είναι τελειωμένος για το ΠΑΣΟΚ και ουδείς (πλην ελάχιστων ηλιθίων) τον υποστηρίζει.

  Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο νεόκοπος πολιτικός ευριπίδης ο οποίος δεν έχει βγει (πολιτικά) ακόμη από το αυγο δεν πρέπει να πεσει στο πυρ το εξώτερο για αυτές τις 2 ημερες στο παρίσι (και όχι μόνο).
  Επειδή το έκανε ο άκης και ο γιάννος; δεν είναι λογική αυτή.

 6. Οράτιος avatar
  Οράτιος 15/04/2009 13:37:19

  Συγγνώμη, μια διευκρίνιση. Δεν την κέρδισε καν οριακά. Ο Στυλιανίδης δεν έβγαινε βουλευτής, όταν έγιναν στη νομαρχία Ροδόπης οι απαραίτητοι διακανονισμοί με τον 2ο υποψήφιο της ΝΔ ονόματι Μπαμπασίδη, υπό το δακρυσμένο βλέμμα της μαμάκας του μπουζουκόβιου υπουργού...Το αντάλλαγμα φαίνεται να είναι, καλοπληρωμένες θέσεις εντός του υπουργείου (αν δεν κάνω λάθος), τόσο για τον Μπαμπασίδη, όσο και για όλο το συγγενολόι του. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου έναν μισθό (του Μπαμπασίδη) που ανερχόταν στα 10.000 €. Φάκτορα αν το ψάξεις το θέμα θα καταλάβεις τι χαμός γίνεται. Στην Κομοτηνή είναι κοινό μυστικό. Κομοτηναίοι...

 7. Lavazza avatar
  Lavazza 15/04/2009 13:50:53

  @5 Osaperas

  εγώ δεν είμαι Νεοδημοκράτης.
  Ο Άκης δεν είναι τελειωμένος πολιτικά!
  Με πρώτο Κόμμα το ΠΑΣΟΚ και τόσες πολλές έδρες θα εκλεγεί σίγουρα στη Θεσσαλονίκη.

  Αυτό που με εξοργίζει δεν είναι το ΠΑΣΟΚ σαν ΠΑΣΟΚ ούτε οι (υγιείς) Πασόκοι.

  Με εξοργίζουν οι Έλληνες που επιθυμούν να δούνε φάτσες όπως Γιάννο Παπαντωνίου, Λαλιώτη, Βάσω Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλο κ.λ. τέτοιους στην Κυβέρνηση...!

  Για τους οποίους ΒΟΑ ο τόπος για έργα και ημέρες μίζας σε όλα τα υπουργεία από όπου έχουν περάσει...

  Δεν μιλάμε για "Γερουσία" στυλ Χυτήρη, Γείτονα κτλ.

  Αυτοί δεν πρόσφεραν στα "νειάτα", τώρα θα προσφέρουν στον τόπο...;;;

  Εκτός αν με το "νέο αίμα" στυλ Φώφη, Βάνα Μπάρμπα, Ντέμη Νικολαϊδη και διάφοροι που ακούγονται, ευελπιστούν σε μία καλή πορεία...

  Προσωπικά ο Γιωργάκης μου είναι συμπαθής και τον έχω για τίμιο άνθρωπο (και τον ΚΚ τον έχω για τίμιο άνθρωπο) με την έννοια οτι δεν πρόκειται να χρηματιστεί κτλ.

  Αλλά (όπως κι ο ΚΚ) κι ο Γιωργάκης "σέρνει" πάρα πολλούς μαζί από την αμαρτωλή περίοδο του Σημίτη.

  Και δεν μιλάμε για Βουλευτές αλλά και για ανθρώπους του κομματικού μηχανισμού που θα καταλάβουν καίριες θέσεις σε Υπουργεία!

  Γιατί να πιστέψω οτι θα αλλάξει κάτι;;;

  Συναντιέται με Εκδότες, συναντιέται με Τραπεζίτες, συναντιέται με Καναλάρχες ακριβώς όπως και ο Καραμανλής.

  Ποιά η διαφορά;;;

 8. Πυροπαθής avatar
  Πυροπαθής 15/04/2009 15:51:40

  Σύμφωνα με τις εφημερίδες η γυναίκα του Στυλιανίδη πήγε μια μέρα νωρίτερα και διανυκτέρευσε στη σουίτα που πληρώνουμε εμείς χωρίς να έχει καμιά επίσημη ιδιότητα. Ο υπουργός δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι " έτσι επιβάλει το πρωτόκολλο". Τότε να τα ψάλλει στον Πρωθυπουργό που δεν τηρεί το πρωτόκολλο και διανυκτερεύει σε φθηνότερο ξενοδοχείο. Ή έτσι πρέπει.
  Και κάτι άλλο. Ο Τσοχατζόπουλος όταν πήγε στο ίδιο ξενοδοχείο ΄δεν πλήρωσε με λεφτά του κράτους αλλά με δικά του.
  Τη λιμουζίνα στο Λονδίνο την επιβάλλει κι αυτήν το πρωτόκολλο κ. Κουμπάρε Στυλιανίδη;

 9. YiannisM avatar
  YiannisM 15/04/2009 18:30:15

  @Lavazza
  Σε τσουρούφλισε ο καφές του Θεμου!!!

 10. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 15/04/2009 21:02:25

  ΠΥΡΟΠΑΘΗΣ: "Ο Τσοχατζόπουλος όταν πήγε στο ίδιο ξενοδοχείο ΄δεν πλήρωσε με λεφτά του κράτους αλλά με δικά του."

  Δικά του; Εμ βέβαια, με τόσα ένσημα που κόλλησε εργαζόμενος σκληρά τόσα χρόνια.....

 11. η Ροδόπη απαντά avatar
  η Ροδόπη απαντά 15/04/2009 21:55:51

  Πολύ ενδιαφέροντα όσα γράφετε αλλά για ανήξερους.
  Η Ροδόπη είναι ένας πάρα πολύ ευαίσθητος νομός.
  Το 40% των κατοίκων του ανήκουν στη μειονότητα.
  Όσοι ζουν στην περιοχή γνωρίζουν τα πεπραγμένα του Τουρκικού προξενείου σε συνεργασία με το αμερικανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.
  Σκοπός τους η δημιουργία θυλάκων στην περιοχή με απώτερο στόχο την άρση της συμφωνίας Ελλάδας Ρωσίας για τους αγωγούς.
  Κι εδώ αρχίζει η εμπλοκή του Στυλιανιδη ο οποίος είναι γνωστός ευπατρίδης.
  Σκοπός τους δεν είναι η μη εκλογή του αλλά ο πολιτικός αφανισμός του.
  Πράγματι στις προηγούμενες εθνικές εκλογές έχασε περί τις 4.500 ψήφους αλλά μια ματιά στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα αρκεί για να σας πείσει σε ποιους άνηκαν αυτες..Το 70% ήταν μειονοτικές Η διαταγή είχε δοθεί, ούτε ένα ψήφο σ αυτόν και όλοι γνωρίζουμε ότι σε τέτοιες κλειστές κοινωνίες η διαταγή που δίνεται υλοποιείται με πάμπολλους τρόπους.
  Όλα τα παραπάνω είχαν καταγράφει και στον τοπικό τύπο.
  Τώρα ας μιλήσουμε για το υπόλοιπο 30%.
  Σ αυτούς συγκαταλέγονται όσοι ψηφίζουν τα κόμματα εξουσίας για να «οικονομήσουν» μια θέση στο δημόσιο ή μια ευνοϊκή μετάθεση για το παιδί τους που υπηρετεί στο στρατό.. Οι αντίπαλοι του Στυλιανιδη όντας «τυχεροί» βρήκαν μια θέση στο υπουργείο άμυνας εξυπηρετώντας έτσι αυτοί όλα τα ρουσφέτια που είχαν σχέση με το στράτευμα. Είχαν πλέον ένα πειστικό επιχείρημα, εμείς που δεν εκλεγηκαμε σας κάνουμε τα ρουσφέτια, ο άλλος που είναι υπουργός τι σας κάνει; Ούτε έναν σας διόρισε στο δημόσιο. Εμείς αν εκλέγουμε θα σας τα κάνουμε όλα.
  Όμως όπως προείπαμε υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός πολικαντη και ενός ευπατρίδη.
  Η Ροδόπη είδε να γιγαντώνεται το πανεπιστήμιο της-έχει αν δεν το ξέρετε την μεγαλύτερη νομική σχολή της χώρας- σε λίγους μήνες τελειώνει ο κάθετος οδικός άξονας που θα ενώνει την Εγνατία με την Βουλγαρία, απέκτησε πανεπιστημιακή σχολή και η δεύτερη πόλη του νόμου δηλαδή οι Σάπες Αναστυλώνεται το αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας (τελειώνει το καλοκαίρι) για να γίνει η πιο τρανή απόδειξη της Ελληνικότητας της περιοχής ανά τους αιώνες, ανακοινώθηκε η κατασκευή μεγάλου φράγματος στην περιοχή πάνω από την Βιστωνιδα λίμνη για να λύσει το πρόβλημα ύδρευσης των αγροτικών καλλιεργειών.
  Τέλος ανακοινώθηκε ότι θα κατασκευασθεί ένα πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης και φιλοξενίας των ΑΜΕΑ το οποίο θα ήταν το μεγαλύτερο της Ευρώπης (μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι ο νέος υπουργός παιδείας-αν και υπήρχαν εξασφαλισμένα τα κονδύλια χρηματοδότησης του) ματαίωσε το έργο.
  Κι όλα αυτά μόνο σε ενάμιση χρόνο υπουργίας του Στυλιανιδη.
  Είναι απορίας άξιο λοιπόν, τί έχει μεγαλύτερη άξια; Μια ευνοϊκη μετάθεση ή η ανάπτυξη της περιοχής; Δυστυχώς σαν νεοέλληνες που είμαστε πολλοί από εσάς θα απαντήσετε το πρώτο.
  Ας πάμε όμως και πάλι στα εκλογικά.
  Έγινε μια περίεργη συμφωνία στις προηγούμενες εκλογές. ΠΑΣΟΚ, ένα τμήμα της ΝΔ και σκληροί μειονοτικοί συμφώνησαν να κάνουν τα πάντα για να μην εκλέγει ο Στυλιανιδης. Οι μειονοτικοί θα κέρδιζαν την έδρα του, οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι θα αναβαθμιζόταν(έτσι νόμιζαν) και το ΠΑΣΟΚ θα κέρδιζε τις 2 από τις 3 έδρες του νομού. Όλα καλά μελετημένα.
  Δυστυχώς για αυτούς απέτυχαν, μη δεχόμενοι όμως να παραδεχθούν κάτι τέτοιο άρχισαν να κυκλοφορούν σενάρια υπόπτων δοσοληψιών.
  Δυστυχώς δεν υπάρχει Γουδί για να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Θα δεχόμασταν τον πόλεμο στα ίσα αλλά δεν ανεχόμαστε τον ύπουλο πόλεμο. Δεν ανεχόμαστε Εφιάλτες ούτε Πηλιους Γουσιους
  Δεν ανεχόμαστε τους Πατρινούς να κάνουν τα πολιτικά τους καπρίτσια σε βάρος της Ροδόπης και της Θράκης ολάκερης.

  Οι πραγματικοί Κομοτηναιοι

 12. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 15/04/2009 22:44:10

  @11 ωραία όλα αυτά, παλεύετε με θηρία (μειονότητες, υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν σενάρια (βλ. προξενεία), φυλάτε Θερμοπύλες κλπ. κλπ.
  Η μαρμίτα όμως που κολλάει; Για την σουίτα των 2.600 Ε τη βραδιά θα μας πείς τίποτα;
  Α, ξέχασα. Ο Ευριπίδης είναι ευπατρίδης.
  Ο Κόμης Ντε Γκατζόλ!

 13. Πυροπαθής avatar
  Πυροπαθής 16/04/2009 16:10:10

  Ο Στυλιανίδης είναι που δήλωσε " Καραμανλής ή χάος"; Είναι αυτός που το βράδυ που σκοτώθηκε ο Αλέξης διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο , ενώ είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος; Θα μου πείτε ότι δεν πρόλαβε να το μάθει, όπως δεν είχε μάθει και ο καταλληλότερος την πτώση του Σινούκ με τον Πατριάρχη για να μη χαλάσει την κομματική φιέστα. Μα και την άλλη μέρα χωρίς να κάνει καμμιά δήλωση δεν πήγε να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο;
  Τελικά οι επιλογές του Ακαταλληλότερου είναι η μια χειρότερη από την άλλη. Τσιτουρίδης, Μπασιάκος, Σημαιοφορίδης, Ρεγκούζας, Ζαχόπουλος, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Κοντός, Παυλίδης, Δούκας, Αλογοσκούφης, Παυλόπουλος(ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ) Κεφαλλογιάννης (και ο καταδικασθείς για προστασία εμπόρου ναρκωτικών, και ο άλλος που είπε ότι " Είμαστε καραγκιόζηδες" Μαγγίνας(αναψυκτήριο) Σουφλιάς ( αυθαίρετο) Πολύδωρας ( στρατηγός άνεμος, 78 νεκροί από φωτιές) κλπ

 14. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/04/2009 22:47:56

  @13 Πόσο δίκιο έχεις. Για αυτό αναμένουμε τον Κατσιφάρα, για να ορθοποδήσει ο τόπος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.