23/01/2008 18:43
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος ενημέρωσε πρώτος τον Ζαχόπουλο για το DVD;

Ο μόνος δημοσιογράφος που την πλήρωσε μέχρι στιγμής είναι ο Καμπουράκης, που αναγκάσθηκε να παραιτηθεί σήμερα από το MEGA, επειδή είχε πει ότι η Όλγα Τρέμη είδε το DVD. Προηγουμένως είχε καταθέσει για το θέμα στον ανακριτή ο δημοσιογράφος Στ. Χίος που επιμένει ότι όσα του είπε ο Καμπουράκης ήταν σοβαρά και όχι …χαβαλέ. «Τι χαβαλέ θα μπορούσα να κάνω με τον Καμπουράκη, όταν ένας άνθρωπος είχε πέσει απο το μπαλκόνι πριν 8 ώρες;» αναρωτήθηκε. Έλα ντε.

Η εμπλοκή πάντως του MEGA, η πλευρά του οποίου πήρε σαφή στάση εναντίον του Πρώτου Θέματος από την πρώτη στιγμή (βλ. και ΒΗΜΑ) προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις αλλά και πολλά ερωτηματικά για το ρόλο που έπαιξε από την πρώτη στιγμή στην ιστορία αυτή, μαζί με τα άλλα όργανα του συγκροτήματος Λαμπράκη (και τα παπαγαλάκια τους). Και θέτουμε,προς το παρόν,ένα ερώτημα: Υπάρχει περίπτωση η πρώτη ενημέρωση στον Ζαχόπουλο για την ύπαρξη του DVD να έγινε από πρόσωπο που συνεργαζόταν στενά μαζί στη διαχείριση του Γ΄ ΚΠΣ; Γιατί αν υπάρχει, η διαπλοκή του προσώπου αυτού (το όνομα του οποίου κυκλοφορεί ήδη) με πλευρά της ιδιοκτησίας του καναλιού θα δυναμιτίσει εντελώς την κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.