#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/06/2009 22:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το Κέντρο της Αθήνας;

Οι λόγοι για τούς οποίους δημιουργήθηκε η ανεξέλεγκτη Μετανάστευση έχουν γραφτεί εδώ επανειλημμένως. Το νεοφιλελεύθερο μοντέλο τής κυριαρχίας τού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος πού ανδρώθηκε επι Κλίντον και Μπλαίρ (κεντροαριστεροί τής πλάκας) και συνεχίστηκε από τον Μπούς και τούς Ευρωπαίους ηγέτες χρειαζόταν πολλά φθηνά εργατικά χέρια .Ο Τρίτος Κόσμος και οι υπανάπτυκτες χώρες έγιναν το Όχημα γι΄ αυτό..

Βόλευε η απομύζηση τού Πλούτου αυτών τών Χωρών γιά να καλυφθούν τεράστια εσωτερικά και εξωτερικά ελλείμματα τών ΄Ανεπτυγμένων Χωρών΄. Τί πιό απλό νά δοθεί ελπίδα σέ εκατομμύρια πένητες και ΄καταραμένους΄ στό να ψάξουν τήν ΄ευτυχία΄ στίς Αναπτυγμένες και στίς υπό ανάπτυξιν χώρες; Τώρα πλέον το παραμύθι τού ΄Ονείρου΄ τελείωσε και γιά τούς αυτόχθονες. Και είναι φαινόμενο Ευρωπαϊκό και όχι μόνον Ελληνικό.

Γιά τά Ελληνικά Δεδομένα το Παρακράτος δεν είναι μόνον η Χρυσή Αυγή.
Είναι το παρακράτος τού εμπορίου ναρκωτικών καί Πορνείας, είναι οι διάφορες Μαφίες, είναι η αγαστή συνεργασία Ελλήνων - Τούρκων γιά την Λαθρομετανάστευση, είναι η επί τούτου υποβάθμιση τού Παραδοσιακού Κέντρου τής Αθήνας. Κάποτε οι αληθινοί ενδιαφερόμενοι θά το αγοράσουν γιά ένα Κομμάτι Ψωμί και τότε θά ΄εξαφανίσουν ΄τούς μή ενταγμένους Μετανάστες, πού θά τούς χρεώσουν όλα τά δεινά.

Στά παραπάνω συμμετέχουν και ντόπιοι και μετανάστες (σέ δευτερεύοντες ρόλους) γιατί όπως είδε πεί και ο μακαρίτης ο Βασίλης ο Ραφαηλίδης, όταν το στομάχι είναι άδειο ο άνθρωπος ‘εξαγριώνεται΄.. Μαζί με ΄περίεργες΄ δυνάμεις ένθεν κακείθεν

Επομένως μήν απορoύμε πού το Κράτος συνεργάζεται μέ το Παρακράτος.
Θα έλεγα μάλιστα πώς όπως το ιδιο Κράτος-Παρακράτος άφησε ορθάνοικτα τά Σύνορα κάποτε, τώρα πάει να τά περιορίσει γιατί δεν μπορούν να τραφούν όλοι-έστω και πενιχρά΄-και εάν δέν γίνει αυτό θα έχουμε Συγκρούσεις Ανεξέλεγκτες γιά ένα Κομμάτι Ψωμί.
Θά πρέπει (αλλά το θεωρώ απίθανο)να υπάρξει Νομιμοποίηση τών Υπαρχόντων Μεταναστών και στην συνέχεια περιορισμός τής Λαθρομετανάστευσης...

Σπύρος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. koinos_nous avatar
  koinos_nous 11/06/2009 22:40:36

  @ Σπύρος
  "Θά πρέπει (αλλά το θεωρώ απίθανο)να υπάρξει Νομιμοποίηση τών Υπαρχόντων Μεταναστών"
  Μήπως θελεις να πεις των λαθρομεταναστών για να ξερουμε τι λεμε;

 2. koinos_nous avatar
  koinos_nous 11/06/2009 22:41:32

  Και γιατι να υπαρξει νομιμοποιηση;

 3. ataktos avatar
  ataktos 11/06/2009 22:49:50

  Η ΠΟΥ ανακοινώνει την πανδημία του ιού της γρίπης Α / H1N1

 4. Καραμήτρος avatar
  Καραμήτρος 11/06/2009 22:57:46

  Αφού δεν τους διώχνουμε είναι de facto αναγνώριση.

  Νομιμοποίηση σημαίνει αποδοχή της ανικανότητάς μας.

  Παρακράτος η ανύπαρκτη Χ.Α. ; Τότενες οι ΜΚΟ τα ΜΜΕ και οι "Δεκεμβριανοί" είναι πλανητάρχες !!!

 5. duckk23 avatar
  duckk23 11/06/2009 23:28:16

  Δεν καταλαβα.Οποιος πειναει ....πειναει.

 6. Swell avatar
  Swell 11/06/2009 23:52:40

  Μήπως πρέπει να ενδιαφερθεί ο Βωβός για το κέντρο, ώστε να το κοιτάξει και ο δεντροφάγος δήμαρχος;

 7. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 11/06/2009 23:59:56

  Είτε είναι νόμιμοι είτε παράνομοι τι αλλάζει; Εξαφανίζεται το πρόβλημα αν έχουν χαρτιά; Αυτό είναι το ζήτημα; Τα χαρτιά; Δεν είναι η αλλοίωση της ελληνικότητας; Η μπαχαλοποίηση του κράτους; Ή είναι όλα αυτά πλέον μπανάλ; Τότε τι μας έπρηζαν επι χρόνια στο σχολέιο με αγωγή του πολίτη, με σημαίες, με παρελάσεις, με εθνικούς ύμνους κλπ κλπ.
  Γιατί στο διάολο έχασα 2 χρόνια υπηρετώντας στο στρατό;

 8. nik avatar
  nik 12/06/2009 00:05:18

  Γιά τά Ελληνικά Δεδομένα το Παρακράτος δεν είναι μόνον η Χρυσή Αυγή.

  Είναι και οι τρόφιμοι των Εξαρχείων.

 9. viwtika avatar
  viwtika 12/06/2009 00:06:31

  "Και γιατί να υπάρξει νομιμοποίηση"; έλα ντε; δεν τους πνίγουμε καλλίτερα στο Αιγαίο; πρώτη φορά θα είναι;

  Λέω τελικά να το αφήσουμε στους καραμήτρους και λοιπούς το θέμα και εμείς σιγά-σιγά να πηγαίνουμε γιατί αν και πλανητάρχης έχω αρχίσει και φοβάμαι.
  Και όχι τους μετανάστες. Την αγριότητα και τον εκφυλισμό φοβάμαι. Το ΛΑΟΣ, την ΝΔ και εσχάτως και το ΠΑΣΟΚ. Και τους φοβισμένους.

 10. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/06/2009 00:13:36

  Όχι μόνο ΛΑΟΣ, όχι Χρυσή Αυγή... έτσι όπως πάει η κατάσταση, σε λίγο προβλέπω μέχρι και παράρτημα της Κου κλουξ Κλάν να ιδρύεται στη Ελλάδα όπως έγινε και με τα ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ!
  Να θυμάστε ότι ακόμη και το ποντίκι όταν βρεθεί σε γωνία παγιδευμένο, εκτινάσσεται για το λαιμό σου! Που να δείτε φοβισμένους εγκλωβισμένους οικογενειάρχες τι εκτινάξεις μπορούν να κάνουν. Σαργκάνηδες γίνονται.

 11. victoras avatar
  victoras 12/06/2009 00:16:25

  Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕ
  ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΙΟΥ 2009 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ.

  1]ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ 10,000 ΕΥΡΩ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ.

  2]ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
  ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΩΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.

  3]ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΩΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΑ.

  4]ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΩΣ ΤΡΙΑ ΕΤΗ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ
  ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ

 12. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/06/2009 00:19:08

  ]ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΩΣ ΤΡΙΑ ΕΤΗ.

  χα χα χα αφέλεια ή ασχετοσύνη;
  Βίκτορα, που ζεις εσύ;Στην Νέα Ζηλανδία; wake up and smell the coffee, δις ιζ τηε Γκρίς μάι φρέντ!

 13. victoras avatar
  victoras 12/06/2009 00:26:20

  @12
  ΤΟ ΒΗΜΑ online

  Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

  Ο Καβαλιέρε πέρασε τον ρατσιστικό νόμο
  Ποινικό αδίκημα αποτελεί η λαθρομετανάστευση στην Ιταλία- Θα επιβάλλεται πρόστιμο ως €10.000
  Πέμπτη 14 Μαΐου 2009
  Εκτύπωση Αποστολή με Email
  Μικρό μέγεθος γραμματοσειράς Μεσαίο μέγεθος γραμματοσειράς Μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς
  Προσθήκη στο Delicious Προσθήκη στο Digg Προσθήκη στο Facebook Προσθήκη στο Newsvine Bookmark

  ΡΩΜΗ Εγκρίθηκε χθες από την ιταλική βουλή το αμφιλεγόμενο και κατά πολλούς ρατσιστικό νομοσχέδιο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι , το οποίο ποινικοποιεί τη λαθρομετανάστευση.

  Η κυβέρνηση του Καβαλιέρε πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου, το οποίο ποινικοποιεί τη λαθρομετανάστευση και υποχρεώνει τους δημοσίους υπαλλήλους να αναφέρουν τους λαθρομετανάστες στις αρχές, όταν κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή τους.

  Κατά την ψηφοφορία 316 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 258 κατά, σε μια στιγμή κατά την οποία η Ιταλία επικρίνεται από την υπόλοιπη Ευρώπη διότι σε δύο περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες επαναπροώθησε δύο καραβιές λαθρομεταναστών στη Λιβύη, χωρίς καν να τους δώσει τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση πολιτικού ασύλου.

  Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι η παράνομη είσοδος ή παραμονή σε ιταλικό έδαφος αποτελεί ποινικό αδίκημα που επισύρει χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ως 10.000 ευρώ. Προβλέπει ακόμη ότι ο χρόνος παραμονής λαθρομεταναστών σε κέντρα ταυτοποίησης και απέλασης αυξάνεται από δύο σε έξι μήνες, ενώ οποιοσδήποτε τους φιλοξενεί ή τους ενοικιάζει κατάλυμα κινδυνεύει με φυλάκιση που φτάνει τα τρία χρόνια. Το νομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου νομοθετήματος περί ασφάλειας που αναφέρεται επίσης στη μικροπαραβατικότητα και στη μάχη κατά της Μαφίας, θα υποβληθεί και στη Γερουσία για έγκριση προκειμένου να τεθεί σε ισχύ.

  Το Δημοκρατικό Κόμμα της αντιπολίτευσης κάνει λόγο για « παραβίαση του Συντάγματος», ενώ δεν λείπουν οι αντιρρήσεις και μέσα από τις τάξεις της συμπολίτευσης. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κρίνουν υπέρμετρα αυστηρές τις διατάξεις του νέου νόμου, ο οποίος δεν δυσκολεύει απλώς τη ζωή των μεταναστών, αλλά θέτει σε κίνδυνο τα βασικά τους δικαιώματα. Οσοι δεν έχουν εξασφαλίσει την «πράσινη κάρτα» δεν θα μπορούν να δηλώσουν τα παιδιά τους στα ληξιαρχεία, δεν θα μπορούν να τα στείλουν στο σχολείο, αν αρρωστήσουν δεν θα τολμούν να τα πάνε στον γιατρό, δεν θα μπορούν ούτε να παντρευτούν. Η ιταλική κυβέρνηση έδωσε τη δική της απάντηση στις επικρίσεις που είχε διατυπώσει ο ευρωπαίος επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Τόμας Χάμαρμπεργκ σχετικά με την επαναπροώθηση προς τη Λιβύη 500 λαθρομεταναστών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε καράβι που έπλεε στα διεθνή ύδατα ανάμεσα στις δύο χώρες.

  Σε παρέμβασή του ενώπιον της υπουργικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης στη Μαδρίτη ο ιταλός υφυπουργός Εξωτερικών Αλφρέντο Μαντίκα χαρακτήρισε χθες «εντελώς αβάσιμες» τις δηλώσεις του επιτρόπου.

  «Η ιταλική κυβέρνηση σέβεται απαρέγκλιτα τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς, οι οποίοι ενισχύονται από τις διεθνείς συμφωνίες ανάμεσα στις χώρες για τη διακίνηση των μεταναστών» εξήγησε αναφερόμενος στις διμερείς συμφωνίες για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών που έχει υπογράψει η Ρώμη με την Τρίπολη.

 14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 12/06/2009 00:33:47

  Η μετανάστευση κινεί την οικονομία είτε το θέλουμε είτε όχι...Το έχει πει και ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μέγας μετανάστης που είναι πλέον κυβερνήτης πολιτείας...LOL...

 15. Κώστας Μπ. avatar
  Κώστας Μπ. 12/06/2009 00:34:23

  Γιατί τόση υποκρισία για το αυτονόητο;
  Όποιος μπαίνει λαθραία στη χώρα , συλλαμβάνεται , κρατείται και απελαύνεται.

  Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες.
  Του Χρυσοχοϊδη του το βγάλανε με το τσιγκέλι στο mega , το έφερνε γύρω γύρω και έλεγε μαλακίτσες και όταν τον ζόρισαν είπε το να απελαύνονται.

  Αν στο ΙΡΑΝ και άλλες μουσουλμανικές χώρες που μας έρχονται , πιάσουν κάποιον που μπήκε παράνομα στη χώρα , θα του κολλήσουν την ταμπέλα του πράκτορα της Αμερικής και θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι.

  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟΤΣΙΠΡΑΙΟΙ.

 16. Saloniciano avatar
  Saloniciano 12/06/2009 00:43:46

  “Ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το Κέντρο της Αθήνας;”

  Εγώ πάντως όχι.

 17. victoras avatar
  victoras 12/06/2009 02:02:44

  Μετρα που μπορουν να παρθουν για επιλυση του προβληματος ειναι

  1) Η περισοτερη αστυνομευση στις περιοχες που εχουν προβλημα με συνεχεις περιπολιες και σκοπιες.
  2) Τηρηση των νομων περι εγκληματικοτητας
  2) Πιεση στους εκπροσωπους των χωρων πηγων του προβληματος για επαναπατρισμο. Πολλες φορες οι χωρες των μεταναστων δεν τους αναγνωριζουν ως πολιτες τους και κατα συνεπεια δεν τους επαναπατριζουν. Σ'αυτη την περιπτωση θα προτεινα διακοπη καθε σχεσης με αυτα τα κρατη (γιατι να διατηρουμε σχεσεις αλλωστε; Για να λεμε "Καλημερα Καλησπερα" ; )
  3) Πιεση στην Ε.Ε. για χρηματοδοτηση της χωρας μας και στηριξη της στην φυλαξη των συνορων μας που ειναι και συνορα της Ε.Ε.
  4) Δημιουργια φυλασομενων χωρων φιλοξενιας (στρατοπεδα) μεταναστων οι οποιοι δεν μπορουν να επαναπατριστουν. Θα τους χορηγειται στεγη και τροφη με ανταλαγμα εργασια σε εργα που θα ορισει η πολιτεια.
  5) Βυθιση δουλεμπορικων πλοιων οταν αυτα προσπαθουν να εισβαλλουν χωρις αδεια στα χωρικα υδατα της χωρας.
  6) Μη περισυλλογη μεταναστων οι οποιοι βρισκονται στη θαλασσα.
  7) Μη παροχη ιατροφαρμακευτικης βοηθειας σε λαθρομεταναστες (εξαιρουνται τοκετοι εκτρωσεις)
  8 ) Φυλακιση για κακουργημα Ελληνων ιδιοκτητων που νοικιαζουν διαμερισματα σε λαθρομεταναστες
  9) Φυλακιση για κακουργημα και δημευση της περιουσιας Ελληνων επιχειρηματιων που απασχολουν ανασφαλιστους μεταναστες η που απασχολουν λαθρομεταναστες.
  10) Αν δεχτθουμε αντιδρασεις απο την Ε.Ε. σ'αυτες τις ενεργειες η αν δουμε οτι δεν ειναι διατεθειμενη να βοηθησει τοτε να φυγουμε απο την Ευρωπαικη ενωση αν αυτη μας θεωρει εταιρους μονο στις υποχρεωσεις μας.

 18. victoras avatar
  victoras 12/06/2009 02:08:46

  Το σχέδιο οκτώ σημείων του ΠΑΣΟΚ

  - «μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση»
  - φύλαξη των συνόρων με την ενίσχυσή τους και την διεκδίκηση από την ΕΕ περισσότερων πόρων για την προστασία τους
  - εφαρμογή των διεθνών και διμερών συμφωνιών που πρέπει να εφαρμοστούν και ειδικότερα η εφαρμογή του πρωτοκόλλου επανεισδοχής λαθρομεταναστών που έχει υπογραφεί με την Τουρκία
  - σε επίπεδο της ΕΕ, τη διαμόρφωση μιας κοινής ανθρωπιστικής πολιτικής που θα εγγυάται την ισότιμη ανάληψη βαρών των πολιτικών προσφύγων από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρώπης και όχι μόνο των χωρών εισόδου των προσφύγων
  - αποσαφήνιση της ελληνικής πολιτικής απέναντι στους πρόσφυγες και γρήγορες διαδικασίες για όσους δικαιούνται πολιτικό άσυλο και προστασία από την πολιτεία αλλά και για όσους πρέπει να επαναπροωθηθούν
  - ένταξη των νομίμων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία με «σοβαρές πολιτικές στο χώρο της παιδείας, της καταπολέμησης της μαύρης εργασίας, της απόδοσης του δικαιώματος της ιθαγένειας σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και ιδιαίτερα στους νέους της δεύτερης γενιάς»
  - διαμόρφωση πολιτικής προσέλκυσης εργατικού δυναμικού στους τομείς όπου υπάρχουν μεγάλες εποχιακές ή μονιμότερες ανάγκες με την ευθύνη ενός υπουργείου και εξειδικευμένων υπηρεσιών
  - τέλος, «ειδικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση των πόλεων και ειδικά
  για γειτονιές που γκετοποιούνται - με παρεμβάσεις σχεδιασμένες και συνολικές, σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ».

 19. p.k avatar
  p.k 12/06/2009 02:26:46

  πρωτη φορα ακουσα το πασοκ να λεει για απελαση.μεχρι τωρα ο παπανδρεου αφηνε την εντυπωση οτι ολοι οι καλοι χωρανε.που ειναι εκεινες οι εποχες που χορευε με τους ζουλου.ωραια χρονια!αμ! το τσιπρα που πηγε με την μαυρη στο προεδρικο!και ψαχνει να βρει τι φταιει.χεστηκαμε αδερφια!

 20. Σιωπηλός avatar
  Σιωπηλός 12/06/2009 02:48:19

  Υπάρχει και άλλη λύση. Η εφαρμογή του νόμου. Του υφιστάμενου του μελλοντικού του οποιουδήποτε νόμου, καλού ή κακού. Και μάλιστα για όλους, ντόπιους και ξένους, και όχι επιλεκτικά.

  Αυτό άλλωστε σημαίνει «συντεταγμένη πολιτεία», που έχει καταντήσει ανούσια λεκτική τσίχλα στα στόματα των κάθε λογής πολιτικάντηδων. Αυτό είναι η αρχή και η βάση της συμβίωσης μας σε αυτή τη χώρα. Ας τηρηθεί για αρχή από όλους και για όλους ο νόμος και μετά ας μεταβούμε σε ένα επίπεδο παραπάνω: στο σεβασμό, στην αγάπη (κλπ κλπ) του άλλου.

  Η δικαιολογία «αφού το ίδιο το κράτος δεν τηρεί τους νόμους του, γιατί να τους τηρήσω εγώ» απλά δικαιώνει κάθε παρανομία και έγκλημα. Δικαιώνει εμένα που γουστάρω να περνάω με κόκκινο φανάρι, δικαιώνει τον γείτονά μου που αποφάσισε να με πυροβολήσει γιατί τον ενοχλεί η δυνατή μουσική, δικαιώνει τον κλέφτη να σκοτώσει γιατί πεινάει, τον βιαστή γιατί έχει καυ…., δικαιώνει τους πάντες να εφαρμόζουν όποιους νόμους του βολεύουν και να αγνοούν τους άλλους.

  Εκτός και αν ως προς την εφαρμογή του νόμου υπάρχουν (κάθε φορά) δύο κατηγορίες κατοίκων στη χώρα αυτή. Σήμερα των ντόπιων και των (λαθρο)μεταναστών, χθες των διαπλεκομένων - παραδικαστικών και των μη, αύριο ποιος ξέρει ποιών από εδώ και ποιών από εκεί.

  Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν διαφέρουν μεταξύ τους σε τίποτε οι κυβερνώντες, οι «αντιεξουσιαστές» και οι πάσης φύσεως παράνομοι. Γιατί προσπαθούν να επιβάλλουν – και στο ζήτημα των λαθρομεταναστών – την παράβαση του νόμου. Όχι την κατάργηση, αυτό θα ήταν θεμιτό, αλλά την παράβαση.

  Και αφού οι ανίκανοι και οι συνένοχοι ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου, μετά μας κάνουν χάζι όταν καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα τους.

  Άραγε η Ύβρις τους θα έχει και την ανάλογη τιμωρία;

 21. Lavazza avatar
  Lavazza 12/06/2009 03:22:49

  Ama einai parakratos oi "treis ki o koukos" ths Xrysha Ayghs tote ti einai oi ordes twn sosialfasizouswn symmoriwn twn Eksarxeiwn???

 22. Μελπομένη avatar
  Μελπομένη 12/06/2009 03:41:38

  Καληνύχτα Αθήνα, Καληνύχτα Ελλάδα.

 23. vassilis avatar
  vassilis 12/06/2009 05:47:22

  αμεση εφαρμογη του νομου ζηταμε τιποτε αλλο οι παρανομοι λαθρομεταναστες σπιτι τους !
  εμεις ειμαστε ελληνες πολιτες που τηρουμε τους νομους του κρατους και ζητουμε το ιδιο απο το κρατος τιποτε λιγοτερο τιποτε περισσοτερο αμα δεν μπορουνε να τηρησουν τον νομο σπιτια τους θα το εφαρμοσουμε εμεις !

 24. Greco avatar
  Greco 12/06/2009 07:46:36

  ολα τα χε η αθηνα...οι μεταναστες της λειπαν...περαστικα

 25. osaperas avatar
  osaperas 12/06/2009 08:10:59

  Να ποινικοποιηθεί και το σεξ με λαθρομετανάστισα.

  Πήγες κύριε με ουκρανέζα/μολδαβη/γεωργιανή κλπ η οποία΄έχει εισέλθει παράνομα στην χώρα;

  Φάε 500 ευρώ πρόστιμο για να μάθεις.

  Άν ψοβηθούν οι δικοι μας και δεν πηγαινουν με λαθρομετανάστισες τότε αυτές θα αναγκασθούν να φύγουν μόνες τους από την χωρα.

  Μετά βέβαια ίσως να δημιουργηθεί ένα άλλο θέμα. Πως θα κάνουμε καλά τους δικούς μας οι οποιοι "στερημενοι" πλέον θα έχουν αφιονίσει.

  Αλλά όταν έλθει αυτή η ώρα , κάποια λύση θα βρούμε εμείς οι σχολιαστές σε αυτό το μπλογκ,όπως γίνεται και τώρα.

 26. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 12/06/2009 08:51:12

  @osaperas
  Να ποινικοποιηθεί και το σεξ με λαθρομετανάστισα.

  Πήγες κύριε με ουκρανέζα/μολδαβη/γεωργιανή κλπ η οποία΄έχει εισέλθει παράνομα στην χώρα;

  Φάε 500 ευρώ πρόστιμο για να μάθεις.

  - oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 27. osaperas avatar
  osaperas 12/06/2009 08:55:11

  3 πουλάκια δεν μπορείς να τα θέλεις όλα δικά σου.

  και νόμος και τάξη σε αυτή την χώρα και συνάμα νταλαβέρι με τις κυρίες από την πρώην ΕΣΣΔ που έχουν γεμίσει τα μπαρ μας.

 28. Μίνως avatar
  Μίνως 12/06/2009 09:06:23

  Να και μια παλαιότερη προσέγγιση του θέματος απο ένα έντυπο της εξωσυστημικής αριστεράς, που κατα την άποψη μου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

  ......................................
  Η διαλεκτική της ταξικής συνείδησης και ο αλλοδαπός εφιάλτης
  Γράφει: Ο Θύμιος Παπανικολάου
  ΡΕΣΑΛΤΟ-τεύχος 18
  Μια κεντρική ιδέα που διατρέχει τη μαρξιστική θεωρία και πράξη είναι το ζήτημα της ταξικής συνείδησης: η πεμπτουσία της επαναστατικής πράξης. Η χειραφέτηση των εργαζομένων είναι αδύνατη χωρίς την ωρίμανση, πολιτική και πνευματική του προλεταριάτου. Χωρίς δηλαδή να έχει ταξική συνείδηση. Κι αυτή η ταξική ωρίμανση (ταξική συνείδηση) κατακτάται μέσα από μακρούς ιστορικούς αγώνες και είναι μια δύσκολη και περίπλοκη διαλεκτική διαδικασία.
  Σήμερα όλα τα κεκτημένα της διαλεκτικής ιστορικής ωρίμανσης επιχειρεί η Νέα Τάξη να τα καταργήσει. Το πρακτικό πολιτικό εργαλείο γι αυτό το μακάβριο έργο είναι η εισαγωγή-εισβολή ξένων τριτοκοσμικών εργατών για την αντικατάσταση της εργατικής πρωτοπορίας με εξαθλιωμένους και ταξικά καθυστερημένους αλλοδαπούς και την αποσάθρωση του ιστορικού ιστού της ταξικής συνείδησης. Συμμάχους σε αυτό το εφιαλτικά καταστροφικό της έργο έχει την παραδοσιακή «αριστερά» η οποία στο όνομα μαρξιστικών αφαιρέσεων γυρίζουν το προλεταριάτο στην πρωτόγονη κατάστασή του, εξαρθρώνουν τις ιστορικές του κατακτήσεις και αποτεφρώνουν την ταξική συνείδηση.

  «Τάξη καθ’ εαυτήν»

  η συνεχεια εδω:
  http://www.resaltomag.gr/197.mag

 29. ataktos avatar
  ataktos 12/06/2009 09:43:33

  osaperas - KE ebanan sto perihorio ta "kortsoudia mas" hahaha

 30. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 12/06/2009 10:39:52

  Παραξενε,δεν ειναι ακριβως ετσι.Και για να το δεις,γιατι οταν οι ελληναραδες μας,μολις περασουν τα συνορα για καποια απο τις αλλες ευρωπαικες χωρες,γινονται αυτοματως αρσακειαδες;
  Ακομα και κατι πολυ βαρια και ασηκωτα παιδια;
  Μα γιατι ξερουν,οτι υπαρχει καποιος νομος,που εφαρμοζεται.
  Αρα,ειναι θεμα επισημου κρατους.Αν αυτο,θελησει να εφαρμοσει το νομο,θα γινουμε κι εμεις,εν μια νυκτι,ευρωπη.
  Αλλα εσυ,προσωπικα,το θελεις αυτο,η θα αρχισεις να λες,μα ξερετε ,αυτο,εκεινο,και τις γνωστες χαζομαρες,που λεει ο ελληνας σε τετοιες πειριπτωσεις;
  Και μην ξεχνατε,το τι γινοταν οταν κυνηγαγανε τους κομμουνιστες.Σε χρονο dt,τους ειχαν μαγκωσει,πριν προλαβουν να κατουρησουν.
  Επειδη τοτε,το θελανε.
  Ενω τωρα,οχι.
  Για να κανουν τους καλους,και να μαζεψουν ψηφους.

 31. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 12/06/2009 10:44:01

  Γιατι;Αστεια το λες;
  Γιατι να τιμωρειται ο ταδε νταβατζης,γιατι εκμεταλλευεται την ταδε ταλαιπωρη,και να μην πληρωνει και ο ...πελατης;
  Αυτος,δεν το ξερει,οτι ειναι παρανομη,η και ανηλικη ακομα;
  Και να ξεφτιλιζεται ανακοινωνοντας το ονομα του.
  Αμα δεν μπορει να κρατηθει,ας τραβηξει καμια...κρυα,να του περασει.
  Η ας παντρευτει στο τελος τελος.
  Οι γυφτοι,που ειναι συνηθως φτωχοι ανθρωποι,παντρευονται απ τα 20.Κι ας μην εχουν τις καταθεσεις.

 32. Σαος avatar
  Σαος 12/06/2009 10:57:11

  Η νομιμοποίηση δεν θα λύσει το πρόβλημα. Οι αριθμοί θα παραμείνουν μεγάλοι, η ροή λαθρομεταναστών θα συνεχίσει να αυξάνεται και μάλιστα με μεγαλύτερο ρυθμό αν γίνονται αυτόματα νόμιμοι, θ' αρχίσουν να μένουν όλο και περισσότερα ξένα αλλά και ντόπια "στομάχια" άδεια και στο τέλος θα επέλθει θάνατος της κοινωνικής συνοχής, με συνέπειες που προς το παρόν έχουμε δει αλλού. Το θέμα είναι να μειωθεί ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα σε ένα σημείο που θα είναι εύκολο να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα συνοχής, ενώ πρέπει να σταματήσει η ροή λαθρομεταναστών, κόβοντας τα πόδια ελλήνων, τούρκων, βουλγάρων, αλβανών ή άλλης εθνικότητας δουλεμπόρων. Επίσης η επιβολή κυρώσεων από την ΕΕ προς στην Τουρκία για την μη τήρηση του συμφώνου για την επαναπροώθηση θα ήταν καλή λύση.

 33. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 12/06/2009 11:09:17

  Η λύση που κανείς δεν τολμά να ψελλίσει είναι η οριστική.

  Η παρέα του Κουφοντίνα εκτέλεσε 30 ανθρώπους.

  Μια παρόμοια παρέα να εκτελέσει 10.
  5 δουλεμπόρους και 5 "αρχηγούς" λαθρομετανάστες, όπως αυτός με το δήθεν καμμένο κοράνι.

  Αρκεί.
  Το μήνυμα διαδίδεται αστραπιαία.

 34. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 12/06/2009 12:44:36

  oxi μωρε,δε χρειαζεται να γινει κατι τετοιο.
  Απλως,να μην τους μαζεψουν απ τη θαλασσα,οταν βουλιαξουν τις βαρκες,για να μας υποχρεωσουν να εφαρμοσουμε το δικαιο της θαλασσης.
  Τιποτ αλλο.
  Και στος ελληνες δουλεμπορους,κατασχεση ολης τους της περιουσιας,συν ισοβια.

 35. ataktos avatar
  ataktos 12/06/2009 14:09:06

  Arxeopteryx- όταν τα έγραφες εδώ κάποιοι σε “χλευάζανε” τώρα μουκου ....Έτσι έχει η ζωή ...

 36. φοιτών avatar
  φοιτών 14/06/2009 18:33:59

  Μπράβο Ελληναράδες,διάβασα κάπου πιο πάνω πέρα απ'το 34 να βυθίζουμε τα πλοία και και να αρνούμαστε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εκτός από τοκετούς και εκτρώσεις.Θεωρώ ότι η λύση έρχεται στο 33.Αρκεί να τους ανακαλύψουμε, να τους φάμε και καθαρίσαμε,μετά καταργούμε και το σεξ με αλλοδαπές που είναι κρίμα γι'αυτές.Τα υπόλοιπα που γράφουν μερικοί είναι άκρως επικίνδυνα. Εν τέλει θα 'θελα να μας κατακλύσει ένα μέγα τσουνάμι και να γευτούν μερικοί την γλύκα των λύσεων που παραθέτουν.Αντιος αμίγκος!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.