#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/04/2010 13:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Ποιος από τους προστάτες θα μας προστατέψει ποιος»;

 

Αυτό έρχεται στο μυαλό όλων όσοι διάβασαν την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη, μέσα από τις σελίδες του Βήματος της Κυριακής.

Ο κ. Σημίτης εμφανίζεται μέσα από το ρεπορτάζ ως ο ρεαλιστής, ο ψύχραιμος, ο αισιόδοξος, που παρακολουθεί τις εξελίξεις, έχει επαφές με διεθνείς προσωπικότητες και «βλέπει περισσότερα για τα πράγματα».

Αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ απορρίπτει τις διαχρονικές ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων για το χάλι της οικονομίας, σχεδόν θριαμβολογεί για τη δική του περίοδο διακυβέρνησης και λέει ότι τότε έγιναν πράγματα, αλλά μετά, στην πενταετία της ΝΔ καταστράφηκαν όλα, γι’ αυτό και φτάσαμε στο ΔΝΤ.

Κάνει και την κριτική του από αριστερά, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να μπει στο μηχανισμό στήριξης το ΔΝΤ. Ουσιαστικά αποδομεί την μεγάλη επιτυχία –όπως λέει ο Γ. Παπανδρέου- της δημιουργίας αυτού του μικτού σχήματος βοήθειας.

Πέραν του γεγονότος ότι η αγιογραφία του πρώην πρωθυπουργού γίνεται μέσα από το Βήμα που όλοι ξέρουμε τι ρόλο έπαιξε στην… Σημιτική εποχή.

Πέραν του γεγονότος ότι πολλοί πιστεύουν ότι οι πολίτες έχουν κοντή μνήμη και ξεχνούν το όργιο κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος από το 2000 και έπειτα με πρόσχημα την Ολυμπιάδα. Όπως επίσης, και τον μεγαλοϊδεατισμό ορισμών υπουργών του κ. Σημίτη που έφτιαξαν φαραωνικά ολυμπιακά έργα που θα τα πληρώνουμε μια ζωή.

Αυτό που είναι φανερό από τη δημόσια παρέμβαση Σημίτη είναι το σύνδρομο του… Νέστορα της πολιτικής και του σωτήρα του Έθνους, όταν κληθεί να το πράξει.

Βλέποντας ότι ο Γιώργος δεν τραβάει, ότι δεν αποκλείεται να έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ότι η ΝΔ δεν έχει ακόμη από-ενεχοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου, έρχεται ο κ. Σημίτης και η παρέα του να γεμίσουν το κενό.

Ποιος ξέρει, σου λέει πονηρά σκεπτόμενος ο πρώην πρωθυπουργός, σε λίγους μήνες με το ΔΝΤ κυρίαρχο των εξελίξεων να χρειαστεί κάποιος… διαχειριστής των εντολών που θα παίρνει η χώρα. Ο γνωστός και ως «λογιστής» κ. Σημίτης θα ήταν ιδανικός πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των αγορών.

Χτίζει λοιπόν το προφίλ του σοβαρού πολιτικού που βλέπει μακριά και που δεν έχει ταυτιστεί με το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ και περιμένει. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ να ξανα-αναστήσουν τον εκσυγχρονισμό του Σημίτη.

Είδαμε και πάθαμε να ξεφύγουμε από το νοσηρό αυτό κλίμα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής με προβιά σοσιαλιστική και κάποιοι θέλουν να μας το ξαναφέρουν σα δώρο Θεού.

Και για να προλάβουμε κάποιους υποστηρικτές του Σημιτισμού που θα πουν ότι εντάξει μωρέ, από τους άχρηστους τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη, τουλάχιστον ο άλλος ήταν νοικοκύρης.

Ας δουν τα χρέη που άφησε πίσω της η κυβέρνηση το 2004. Ας δουν το τεράστιο πελατειακό κράτος που δημιούργησε. Ας μετρήσουν το μέγεθος της διαφθοράς που οικοδόμησε. Ας θυμηθούν την ντροπή του Χρηματιστηρίου και τότε βλέπουμε.

Μπουχτίσαμε από σωτήρες, κάποιος να δουλέψει υπάρχει;

 Αριστερός Ψάλτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 25/04/2010 14:03:37

  Θεωρώ, ότι αυτοί οι κύριοι μας έφεραν εδώ. Οι Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες και Σημίτηδες. Δεν φταίνε αυτοί που είμαστε εμείς λαμόγια (εε... οι δύο στους τρεις το θέσπισαν) αλλά αυτοί μας έφεραν εδώ. Εκτελεστικό απόσπασμα θα έβλεπα με χαιρεκακία. Όχι επαναφορά.

 2. νεόπτωχος avatar
  νεόπτωχος 25/04/2010 14:04:10

  Ο Σημίτης ήταν εξίσου άχρηστος με το Γιώργο.
  Σε εποχή παχέων αγελάδων της παγκόσμιας οικονομίας και με δανειστικά επιτόκια σχεδόν μηδαμινά κατάφερε να φτάσει το χρέος στο 112% του ΑΕΠ και το έλλειμμα στο 7,9% του ΑΕΠ.
  Όσο και εάν θέλει να ξεχάσουμε τις "χρυσές" μέρες του ο λαός δεν έχει ξεχάσει.
  Ίσως σε 30 χρόνια, αλλά μέχρι τότε ας περιμένει.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ νεόπτωχος 26/04/2010 10:20:50

   Σίγουρα ο λαός δεν έχει ξεχάσει.

   Αν όμως -λέω, αν- τον επιβάλουν ετσιθελικά οι δυνάμεις κατοχής του ΔΝΤ;

   Ας μην ξεχνάμε ότι σ' αυτή τη χώρα βρέθηκε και ένας Τσολάκογλου...

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 25/04/2010 14:20:44

  Το άρθρο της κα Ξαφά πχ στην Καθημερινή, όπως οι επισημάνσεις και τα διαγγέλματα των πολιτικών μας, ανεξάρτητα από την κομματική σημαιούλα τους, μας περιγράφουν την κατάσταση.
  ...κανείς δεν μιλάει το πως φτάσαμε ως εδώ.
  ...κανείς δεν μιλάει τι θα γίνει από εδώ και εμπρός.Απλά ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.
  Η κα Ξαφά/ Σημίτης/ ή οποιοδήποτε τηλεοπτικό παπαγαλάκι πίσω από τις λέξεις λέει τα αυτονόητα που ο Πρωθυπουργός υπό κηδεμονία θα έπρεπε να το πει στον λαό:

  απολύσεις, ανατροπή εργασιακών δεδομένων, λιτότητα, περιορισμό της εγχώριας κατανάλωσης.
  Η χώρα όμως δεν έχει πλέον μετά από 30 χρόνια πρωτογενή τομέα (ας είναι καλά όλα τα κιλά όλα τα λεφτά) δεν έχουν μεταποίηση (τα δάνεια φαγώθηκαν και οι βιοτεχνίες έκλεισαν) και οι υπηρεσίες ζουν από την κατανάλωση λόγω δανεικών.Το μόνο που αναπτύχθηκε είναι το Κράτος ως μέσο κομματικών πραιτοριανών.(...και τώρα αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα οι πραίτορες που βόλευαν στο κράτος οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ->οι συνδικαλιστές τους είναι το αγκάθι τους γιατί αυτοί είναι το όπλο τους.)
  Δεν μας το λένε γιατί ο κ Παπανδρέου, ο κ Σαμαράς ή η Αριστερά θα έπρεπε να αναλάβουν και να πληρώσουν το τίμημα για το παρελθόν των κομμάτων τους.
  Το δε ΠΑΣΟΚ φοβάται μην έχει την τύχη της Ουγγαρίας η δε ΝΔ περιμένει όπως όλα τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ώριμο φρούτο.
  (η Αριστερά στον κόσμο της κριτικής οπότε σαν κριτής είναι απλά θεατής)

  Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η χώρα πλέον είναι υπό κατοχή, οικονομική μεν αλλά υπό κατοχή.Η Βουλή δεν μπορεί να νομοθετήσει για την καθημερινότητα του πολίτη και η κυβέρνηση να υπογράψει χωρίς την έγκριση των επιτηρητών.
  Δεν έχουμε πλέον κυβέρνηση αλλά εκτελεστικούς τοποτηρητές των εξ εσπερίας κελευσμάτων.

  Για αυτό τρέμουν για την έκρηξη της κοινωνικής οργής καθώς η κοινωνία θα πληρώσει τις βίλες και τα κότερα κάθε κάστας και συντεχνίας που απομυζούσε την κοινωνία, Μια κοινωνία που ένοιωθε την ψευδαίσθηση της ευημερίας των δανεικών και τώρα τους λένε ότι 30 χρόνια ήταν απλά είλωτες.Οι μελλοθάνατοι τους χαιρετούν αλλά οι μελλοθάνατοι είχαν και ένα Σπάρτακο για αυτό φοβούνται

 4. Γιώργος avatar
  Γιώργος 25/04/2010 14:26:47

  Στο ΠΑΣΟΚ επειδή ξέρουν ότι η "Ωρα της Κρίσεως" πλησιάζει, οπότε και θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε πολιτικούς αλλά και πολιτικούς σχηματισμούς για την χρεωκοπία και την διάλυση της χώρας, προσπαθούν να αυτοκαθαρθούν ρίχνοντας τα όλα στη Ν.Δ.
  Για το σημερινό χάλι όμως, δεν ευθύνονται η "δεξιές παρανθέσεις" της ΝΔ, αλλά το ΠΑΣΟΚ σχεδόν αποκλειστικά, που από το 81 και εντεύθεν διέλυσε την παραγωγική δομή της χώρας και την καταχρέωσε στους σημερινούς δυνάστες της.Αυτό το ξέρουν και προσπαθούν να ξαναγράψουν την οικονομική ιστορία της μεταπολίτευσης κατά πως τους βολεύει, κάτι σαν το βιβλίο της Ρεπούση.
  Ειδικά, επί κυβέρνησεων Σημίτη, η ρεμούλα και η λαμογιά πήρες θηριώδεις διαστάσεις και γι αυτό επικεντρώνονται εκεί.
  Κύριε Σημίτη, ακόμα περιμένουμε τα κλεμμένα από το Χρηματιστήριο!!!

 5. sawas avatar
  sawas 25/04/2010 14:28:18

  Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ’ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;

  Kαζαντζάκης Αναφορά στον Γκρέκο, 1961

  Αντεχουμε να τους αλλαξουμε (τα φωτα) ΟΛΟΥΣ!!!!!!

 6. Ελεος avatar
  Ελεος 25/04/2010 14:31:52

  Το πρόβλημα του χρέους και της διάλυσης της Ελλάδας δεν έχει τις ρίζες ούτε βαθιά ούτε ρηχά!

  Έχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και αυτό είναι το διάστημα 1981 - σήμερα (δηλ και ΠαΣοΚ και ΝΔ με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ και ΠΡΟΤΡΟΠΗ της παλαιομαρξιστικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στη ΔΙΑΛΥΣΗ της χώρας)

  Και το διάστημα της μεγαλύτερης ανάπτυξης (growth) είναι 1949 - 1974 (Λαικοί, Φιλελεύθεροι, Δεξιοί, Κεντρώοι και κυρίως η ΕΠΤΑΕΤΙΑ)

  Ας ξεκολλήσουν ορισμένοι από τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!!!

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ Ελεος 25/04/2010 14:42:56

   Προς τι αυτή η εξίσωση; Τα ίδια χρόνια κυβέρνησαν; Δεν έχει σημασία αν ο ένας έκλεψε Χ ποσά και ο άλλος 5Χ;;
   Και μην ξεχνάμε ότι όταν ΝΔ προσπαθούσε να βάλει τάξη, η απάντηση του ΠΑΣΟΚ ήταν τη μια οι ΣταμουλοΚολλάδες και την άλλη τα Δεκεμβριανά και η αναρχία.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Ελεος 25/04/2010 15:05:12

   Ειναι καιρος η ΝΔ να δηλωσει επισημα και καθαρα οτι η πρωτη περιοδος Καραμανλη Α΄δηλαδη η περιοδος της ΕΡΕ ηταν ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο την περιοδο της ΝΔ,οχι γιατι ηταν αλλος ο Καραμανλης αλλα γιατι η ιδεολογια του κρατους ηταν δεξια ενω μετα το 74 αριστεριζε.
   Αν μιλαμε για νεα μεταπολιετευση θα πρεπει να θαφτει η παλια και να αποκαταστσαθει η μεταπολεμικη εποχη οπως αποκατασταθηκε ο Αβερωφ.
   Και αν διαμαρτυρηθουν οι αριστεροι να μας πουν αυτοι τωρα τη σοσιαλιστικη λυση τους.
   Το ελληνικο οικονομικο θαυμα ειναι δημιουργημα του μεταπολεμικου κρατους της δεξιας-που ειχε και κεντρωους αλλα οχι πασοκους.

 7. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 25/04/2010 14:33:00

  Και οι δύο πρώην της φωτογραφίας, ψάχνουν να βρουν δρόμο για "επιστροφή"!
  Ο πρώτος στο πλάνο περιμένει, μήπως του κάτσει καμιά οικουμενική κυβέρνηση η λεγόμενη και «εθνικής σωτηρίας», για να ξαναδεί τη βιαίως αποσυρθείσα κόρη του από τις 29 Νοεμβρίου, σε ρόλο πρωταγωνιστικό!
  Ο δεύτερος στο πλάνο, ως δεδηλωμένος εγωπαθής, νομίζει ότι μπορεί να κληθεί ως «σωτήρας»!
  -Αξιότιμοι κύριοι, έχουμε ευτυχώς τα μυαλά μας στη θέση τους! Σας ευχαριστούμε, για όλες τις «φιλελληνικές» σας υπηρεσίες, αλλά δεν θα πάρουμε!Χορτάσαμε πια από τις "σωτήριες" πράξεις σας!

 8. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 25/04/2010 14:41:21

  Μπά;;;; Το συγκρότημα,τόσο γρήγορα πετάει τη σαβούρα απ'τον Τιτανικό;;;;Επενδύοντας σε ξαναζεσταμένες σούπες;;;; Μerci chers amis,δεν θα πάρουμε,αλλά ένα νεράκι θα το πιούμε.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 25/04/2010 14:50:32

   Πρετεντέρης...
   Που ν' αρχίσει και τα μπουκάλια.

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Sic transit gloria mundi 25/04/2010 15:26:18

    STGM,είπαμε αλλά ένα νεράκι θα το πιούμε.Εστω κι απ'τα πεταμένα του ντερμπεντέρη.Χωρίς σημιτόσκονη παρακαλώ και με δυό παγάκια άν γίνεται.

 9. ισχυρη γελαδα avatar
  ισχυρη γελαδα 25/04/2010 15:12:06

  Η Ελλαδα πρεπει να δανεισθει το 2010,11,12,13, 220δις ευρω.
  Δηλαδη τωρα σκανε τα δανεικα, 10ετη ομολογα της περιοδου Σημιτη,
  2000-3. Τωρα πρεπει να πληρωσουμε την Ισχυρη Ελλαδα του λογιστακου.
  Τον Καραμανλη θα πληρωσουμε το 2014 εως 2019.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ισχυρη γελαδα 25/04/2010 17:18:37

   Έτσι δε γίνεται δουλειά, να δανειζόμαστε για να πληρώνουμε τα παλιά δάνεια.
   Πρέπει να μπούμε σε ένα ρυθμό όπου θα ξεπληρώνουμε δάνεια, δανειζόμενοι όλο και λιγότερο.

 10. nov11 avatar
  nov11 25/04/2010 18:56:20

  Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.....
  Στο συνωστισμό κάποιοι.. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.. ελπίζουν καραδοκώντας πως μπορεί η κουτάλα να γλιστρήσει από τα σπρωξίματα και να την αρπάξουν στον αέρα....!!

 11. eiraman avatar
  eiraman 25/04/2010 19:00:04

  -Αυτός δεν ήταν που πέταξε τη Δραχμή μας χωρίς να μας ρωτήσει;
  -Αυτό δεν είναι το παληκαράκι που Ιδιωτικοποίησε όλες της Δημόσιες Τράπεζες;
  και μας έβαλε στο Δανειμό των Ιδιωτικών εμφανίζοντας άνοδο του Βιοτικού επιπέδου του Έλληνα στους άλλους...απατεώνες της Ευρωζώνης που έφτιαχναν πραγματάκια και μας τα πουλούσαν σε διπλή και τριπλή τιμή!...δίνοντάς μας δανεικά για να τα αγοράσουμε;;;
  -Αυτός δεν είναι ο τσίφτης που έκλεψε το βιός του κάθε Έλληνα οικογενειάρχη μέσα από την απάτη του Χρηματηστηρίου και τους οδήγησε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σε δανεικά για να μπορέσει ο κάθε ένας να παντρέψει το κορίτσι του και να βάλει πέντε κεραμύδια στο σπίτι των γονιών του για να μην βρέχονται τα γεροντάκια του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  -ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ;;;;;;;;;;;;;;;

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ......

 12. enianos avatar
  enianos 25/04/2010 19:37:35

  Που βρήκε το θάρρος και βρήκε από την τρύπα του??

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ enianos 25/04/2010 20:20:42

   Τον ξετρύπωσε το συγκρότημα,γιατί μέσα στην απελπισία του,κατάλαβε πως με το poulain του,δεν βλέπει χαίρι και προκοπή.Εξάλλου η καλή εφημερίς,δεν καταλαβαίνει απ'αυτά,έχει πάθει ανοσία.Αρκεί να θυμηθούμε,τούς διθυράμβους της με την είσοδο των Γερμανών στην Αθήνα και γιά να μην ξεχνιόμαστε,την σθεναρή της αντίσταση(λέμε τώρα) στη χούντα.

   • εναςάσχετος avatar
    εναςάσχετος @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 25/04/2010 20:28:54

    Παλαιοί και σύγχρονοι συνεργάτες των Ναζί τρίβουν τα χέρια τους.

 13. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 25/04/2010 20:13:32

  Ετοιμαστείτε για να δείτε τους διαφόρους υποψήφιους γκάουλάϊτερ να διαγγωνίζονται για το ποιός θα πάρει το χρίσμα απο το ΔΝΤ.
  Τα γγόλουμ θα βγούν απο τις φωλιές τους, οι σοβαροφανείς κύριοι θα μας πουν πόσο πολύ ανησυχούν για τη πατρίδα και πόσο πολύ ενδιαφέρονται να την κηδεμονεύσουν.
  Αχρεία υποκείμενα,όρνεα,σκούλικια!
  Αχ Ελύτη, Παλαμά, Ρίτσο, Σεφέρη
  Πόσο πόλύ μαγαρίστηκε το χώμα που σας σκεπάζει!
  ΗΡΘΑΝ
  ντυμένοι "φίλοι"
  αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
  το παμπάλαιο χώμα πατώντας.
  Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.
  ..................................................................................
  Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.
  Ούτε μέλισσα καν δε γελάστηκε το χρυσό ν' αρχινίσει παιχνίδι
  ..................................................................................................
  Ούτε καν ένα χνάρι θεού στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε
  ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς τη μιλιάς τους δεν είπε να πάρει.
  Έφτασαν
  ντυμένοι "φίλοι"
  αμέτρητες φορές οι εχθροί μου,
  τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
  Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
  παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
  Στ' ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
  μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.
  Μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.

 14. JOHN avatar
  JOHN 25/04/2010 20:58:07

  Ο Σημιτης και οι κυβερνησεις του ειναι η ταφαπλακα της συγχρονης Ελλαδας!Αυτος μας εφερε το δουρειο ιππο της ΟΝΕ στο τοπο μας,και μαλιστα με δημιουργικες λογιστικες.Και αφου πετυχαν το σκοπο τους οι σχεδιαστες του τωρα μας τραβουν το χαλι κατω απο τα ποδια.Εχει και συνεχεια το σηριαλ!

 15. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 25/04/2010 22:19:44

  Υπερήφανος για τη δική του διακυβέρνηση ο Σημίτης;
  Οταν κορυφαίος Υπουργός του χρέωνε τα τιμολόγια από την πανάκριβη ανακαινιση κατοικίας, γραφείου και γραφείου συνεργατών στο Νοσοκομείο "Σωτηρία";
  Ο Υπουργός που έγινε γνωστός από κάτι πολυτελείς γάμους στη συνέχεια, ξέρετε. Εις τας Ευρώπας...

 16. 13 avatar
  13 25/04/2010 23:37:56

  Υπευθυνος για αυτο το χαλι που εχει περιελθει η χωρα μας τωρα(μεσα σε 6 μηνες)ειναι αποκλειστικα και μονο ο πρωθυπουργος και το team του.Για το λαθρονομοσχεδιο,για την ανοδο των spread και για ολες τις αλλες πατατες που εχει κανει... Ειπαμε,αυτος ο ανθρωπος ειναι δημοσιος κινδυνος.Οποιον αλλον εκτος απο αυτον τον αμωρο ανθρωπο.Οχι οικουμενικη ομως,γιατι θα γινει παλι (οπως επι Σαρτζετακη) ενα μπαχαλο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.