#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/03/2008 17:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος ανακάλυψε την «διπλή ονομασία»;

Αντιγράφουμε από το βιβλίο «Αθήνα-Σκόπια: πίσω από τις κλειστές πόρτες» του δημοσιογράφου και εκδότη Αλέξανδρου Τάρκα:

«Ο όρος της φόρμουλας βαπτίσματος των Σκοπίων χρησιμοποιείται, για πρώτη φορά, από τον υφυπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Τζούνη και τον επιτετραμμένο της Αμερικανικής Πρεσβείας Τζέιμς Ουίλιαμς στις 30 Μαΐου 1992. Ο Τζούνης καταθέτει την ιδέα της Αθήνας ως μια μέθοδο που οδηγεί σε ντε φάκτο ομαλοποίηση των διμερών σχέσεων, ενώ ο Ουίλιαμς αναλαμβάνει τη δέσμευση βολιδοσκόπησης του προέδρου των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ από την αμερικανική πλευρά. Η πρωτότυπη διπλωματική φόρμουλα ξενίζει το επιτελείο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας και μετά από πολύωρη σύσκεψη αποφασίζεται να προταθεί προς το Σταίητ Ντηπάρτμεντ να μην γίνει κάποια βιαστική κίνηση, αλλά να διερευνηθούν πρώτα τα περιθώρια στην Ευρώπη.

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 1992, ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Κ. Μητσοτάκης συναντάται γι’ άλλη μια φορά με τον Αμερικανό πρεσβευτή Μ. Σωτήρχο. Ο Αμερικανός πρεσβευτής αποκτά μια σφαιρική ενημέρωση τόσο για τη μεθόδευση της διπλής ονομασίας, όσο και για τις σχέσεις Σκοπίων-Βελιγραδίου. Μεσολαβεί η συνεδρίαση του Γ’ Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών την Κυριακή 14 Ιουνίου.  Την επομένη μέρα ο Μητσοτάκης, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΟΚ κάνει δημόσια νύξη για τη διπλή ονομασία σύμφωνα με δήλωση του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Ρολάν Ντυμά. Την Τρίτη 23 Ιουνίου, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Λισσαβόνας, ο Έλληνας πρωθυπουργός αποστέλλει επιστολή στους ηγέτες των χωρών-μελών της Κοινότητας με την οποία προτείνει και επίσημα ως θέση της χώρας τη διπλή ονομασία. Η επιστολή Μητσοτάκη, η οποία διέρρευσε στην εφημερίδα «Τα Νέα» στα τέλη Αυγούστου 1992, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μπορούμε να πούμε στα Σκόπια ότι θα τα αναγνωρίσουμε με όποιο όνομα επιλέξουν, το οποίο δεν θα περιλαμβάνει το «Μακεδονία», αλλά θα έχουν την ελευθερία να αυτοαποκαλούνται με όποιο όνομα επιθυμούν»….»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Le canard avatar
  Le canard 29/03/2008 18:03:15

  Και σήμερα, η κόρη εκείνου που είπε ότι σε δέκα χρόνια δεν θα θυμάται κανένας το Μακεδονικό και το όνομα, διαπραγματεύεται το όνομα για λογαριασμό της χώρας. Απλά, έθνος που δεν έχει μνήμη δεν έχει και μέλλον.

 2. eleos avatar
  eleos 29/03/2008 19:17:57

  Πάλι ο αχώνευτος ρε παιδιά έστω και 50% να είναι αλήθεια από αυτά που του σούρουν ...αστα να πάνε.

 3. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 29/03/2008 19:47:04

  Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ¨ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ¨ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΠΕΡΑ ΑΠΟ ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ¨…

  ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ!

  Πέρα από την νέο-ιμπεριαλιστική πολιτική του ¨διαίρει και βασίλευε¨ στα Βαλκάνια , με την διαδοχική αλληλοτροφοδότηση των αλυτρωτικών σχεδίων και οικονομικού επεκτατισμού των αστικών τάξεων των Βαλκανίων ( και των κρατών τους ) .

  Στα πλαίσια αυτής της ιμπεριαλιστικής πολιτικής εντάσσεται η υποστήριξη του ονόματος ¨Μακεδονία¨ για το Σλάβο-Ιλλυρικό κράτος της Π.Γ.Δ.Μ. , η ¨ανεξαρτητοποίηση ¨ του Κοσόβου και υποστήριξη της ¨αυτονομίας¨ , μέχρι δικαιώματος απόσχισης , των μειονοτήτων ( Τούρκων στη Βουλγαρία – Ελλάδα , Αλβανών στην Π.Γ.Δ.Μ. –Ελλάδα, Ούγγρων – στην Σερβία –Ρουμανία ) … ο ¨ελληνικός πολιτικός επαρχιωτισμός¨ συνεχίζει να βλέπει το ¨δέντρο και όχι το δάσος ¨ !

  Γεγονός που διευκολύνει την πολιτική ηγεσία ( διάβαζε ¨ελληνικές κυβερνήσεις¨ ) της μεταπρατικής ¨ελληνικής ¨ αστικής τάξης να υπογράφει καθημερινά ¨διεθνείς συμφωνίες¨ και ¨διατάγματα¨ που υποθηκεύουν το μέλλον , την ασφάλεια , την ευημερία , τα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα του ελληνικού λαού.

  Με αυτό τον τρόπο , την συμμετοχή της στον ¨παγκόσμιο καταμερισμό¨, την λεγόμενη ¨παγκοσμιοποίηση¨ , η ελληνική άρχουσα τάξη ¨των προθύμων¨ εξασφαλίζει τα ταξικά της οικονομικά συμφέροντα της ( που τα μεταφράζει σαν ¨εθνικά¨) και την πολιτικής της επικυριαρχία πάνω στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων .

  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !

  Τι θα συζητηθεί , δρομολογηθεί και ίσως αποφασιστεί στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι ;;;

  Στο τραπέζι των διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων θα παρουσιαστεί το ¨Σχέδιο μίας Νέας Στρατηγικής σε ένα Επισφαλή Κόσμο ¨ ( Towards a Grand Strategy for an Uncertain World ) που το έχουν συντάξει ο Γερμανός στρατηγός Klaus Naumann ( το 1999 επιτελάρχης της ¨Στρατιωτικής Επιτροπής¨ του ΝΑΤΟ και κατά προέκταση ένας από τους υπεύθυνους για τους , κατά παράβαση του ¨Διεθνούς Δικαίου¨- ΟΗΕ , καταστροφικούς – δολοφονικούς βομβαρδισμούς της π. Γιουγκοσλαβίας ) , ο Αμερικανός John Shalikashvili , ο Βρετανός Lord Peter Inge , ο Ολλανδός General Henk van den Breemen και ο Γάλλος Ναύαρχος Jacques Lanxade . ( βλέπε παραπομπές 1-3 ).

  Σύμφωνα με το προς συζήτηση ¨σχέδιο¨ οι δυτικές κοινωνίες πρέπει να προστατέψουν από εξωτερικούς κινδύνους τον ¨δυτικό τρόπο ζωής¨ ( όπως χαρακτηριστικά ονομάζουν "way of life" ) .

  Για τον σοβαρό αυτό λόγο προτείνουν την παραπέρα επέκταση των λεγόμενων ¨προληπτικών πολέμων¨ , με κύριο επιθετικό φορέα το ΝΑΤΟ , για την εξασφάλιση των ¨ενεργειακών τους αναγκών¨ και κατά προέκταση των ¨ενεργειακών πηγών¨ και των ¨οδών μεταφοράς τους στη ¨Μητρόπολη¨ . Που βρίσκονται βέβαια στο παγκόσμιο ημισφαίριο , δηλαδή σε άλλες
  χώρες-κράτη...

  Με άλλα λόγια οι ¨πλουτοπαραγωγικές πηγές¨ άλλων χωρών και λαών αποτελούν , απο την εποχή που εγκαινίασε ο ¨PIZA GORBATSOV¨ , για τους Νεο-Ιμπεριαλιστές ¨παγκόσμια κληρονομιά¨ που πρέπει να διατίθεντε για το ¨κοινό μας σπίτι¨...

  Όμως ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απορρέει από τη χάραξη της νέας στρατηγικής ¨εξασφάλισης ¨ενεργειακών πόρων¨ του λεγόμενου ¨δυτικού κόσμου¨ είναι η ΑΝΑΝΕΩΣΗ του υποτιθέμενα εγκαταλελειμμένου από το ΝΑΤΟ , μετά τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας , δόγματος του δικαιώματος ¨πρώτου πυρηνικού πλήγματος¨ (first use of nuclear weapons) απέναντι στους εν δυνάμει εχθρούς του ¨δυτικού τρόπου ζωής¨…

  Ρητά προτείνουν τα ¨γεράκια¨ στην αναφερόμενη εισήγηση τους ( που εννοείται θα συζητήσουν και ο κ. Κ.Καραμανλής και Ντ. Μπακογιάννη ) την θεσμοθέτηση αποδοχή από τα 26 χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ του ¨πρώτου πυρηνικού προληπτικού και αποτρεπτικού πυρηνικού πλήγματος¨. Εκτιμούν μάλιστα πως ένα τέτοιο πλήγμα , σε περίπτωση κινδύνου επίθεσης στον δυτικό κόσμο με ¨ασύμμετρα¨ όπλα μαζικής καταστροφής , αντιστοιχεί και ανταποκρίνεται στην βασική αρχή του Δικαίου ¨περί αναλογίας των μέσων¨

  Με ¨πρώτη ματιά¨ ένα τέτοιο πυρηνικό κτύπημα δεν φαντάζει ανάλογο με την απειλή , αλλά εάν ζυγίσει κανείς τα αγαθά του δυτικού κόσμου που διακυβεύονται από μια ασύμμετρη τρομοκρατική επίθεση , τότε , σύμφωνα με τους στρατηγούς του ΝΑΤΟ , δικαιολογείται πλήρως ένα ασύμμετρο πυρηνικό πλήγμα , στα πλαίσια της αρχής της ¨αναλογίας των μέσων¨…Για αυτό το λόγο η Στρατιωτική Συμμαχία πρέπει να διατηρεί το ¨προληπτικό¨ δικαίωμα της στρατιωτικής επιθετικής κλιμάκωσης ( ακόμα και με πυρηνικά όπλα ) και αποκλιμάκωσης …Σύμφωνα με το ¨σκεπτικό¨ , παρά την τεράστια καταστροφική δύναμη των πυρηνικών όπλων , η αρχή του ¨περιορισμού καταστροφικών συνεπειών¨ από μια ασύμμετρη απειλή επιβάλει , επιβάλει για την ¨Συμμαχία¨ την θεσμοθέτηση του δικαιώματος ( αναγωγή μάλιστα σε ¨νέο¨ δόγμα ) του ¨ασύμμετρου¨ πρώτου πυρηνικού πλήγματος. Έχοντας πάντα στο νου τον βασικό πυρήνα της νέας ¨Grand Strategy¨ του ΝΑΤΟ : ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ Κ Ο Σ Μ Ο Υ για τις ανάγκες του δυτικού τρόπου "way of life" ( δηλαδή της υπερκαταναλωτικής ΑΚΟΙΝΩΤΗΣ ¨κοινωνίας¨ της καπιταλιστικής μητρόπολης και των δορυφόρων της ). (βλέπε παραπομπές 4-5-6 )

  Βέβαια το γεγονός ότι μία τέτοια στρατηγική ¨νομιμοποιεί¨ την πιθανότητα ενός πυρηνικού ολέθρου για την ανθρωπότητα και ωθεί παράλληλα ακόμα παραπέρα τις διάφορες υποψήφιες χώρες να επιδιώξουν την κατασκευή και απόκτηση πυρηνικών όπλων δεν πολύ-προβληματίζει τους ψυχρούς στρατηγούς , τους πολιτικούς εντολοδόχους και εκτελεστές τους.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΣΤΟ Θ Ε Ρ Μ Ο Π Ο Λ Ε Μ Ο !

  Η βουλευτής , Uta Zapf , του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος , και πρόεδρος της υποεπιτροπής του Γερμανικού Κοινοβουλίου ( Bundestag )
  ¨Για τον Αφοπλισμό , Έλεγχο των Εξοπλισμών και της Μη-Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων¨ ( αλήθεια τέτοια Επιτροπή υπάρχει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ;;; ) σε μία τελευταία Ερώτηση της διαπιστώνει πως η συζήτηση για τη θεσμοθέτηση της ¨Νέας Μεγάλης Στρατηγικής¨ του ¨ΝΑΤΟ¨ , ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΙ τη συζήτηση που ξεκίνησε , μετά από τον τερματισμό του λεγόμενου ¨ψυχρού πολέμου¨ , για την παραίτηση – κατάργηση του παλαιού ¨δόγματος του πρώτου πυρηνικού πλήγματος¨ και επιφέρει ¨θανατηφόρο πλήγμα¨ στο ¨Σύμφωνο Μη-Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων¨ .
  Είπε και κάτι ακόμα η βουλευτής της SPD:
  ¨οι εισηγητές της νέας ¨Grand Strategy¨του ΝΑΤΟ θεωρούν επίσης ότι για τις νέες επεμβάσεις του δεν είναι απαραίτητη η Εντολή και Εξουσιοδότηση του Ο.Η.Ε. Το λέει ο κ. Naumann ( σ.σ. , τυχαία συνωνυμία με τον άλλο θεωρητικό του Γερμανικού Ιμπεριαλισμού και της ¨Μεσευρώπης¨ , FRIEDRICH Naumann )ξεκάθαρα στο κείμενο της ¨νέας στρατηγικής¨ , αλλά και σε άλλες ξεχωριστές συνεντεύξεις του - βλέπε παραπομπές ¨12-13¨ ).

  Με τον τρόπο αυτό , συνεχίζει η κ. Zapf , το ΝΑΤΟ εγκαταλείπει το έδαφος του ¨Διεθνούς Δικαίου¨. Προφανώς για τις μελλοντικές επεμβάσεις της ¨Υπέρ-Ατλαντικής Συμμαχίας¨ το ΝΑΤΟ θα επικαλείται το ¨Εθιμικό Δίκαιο¨ (customary law)λόγω των εμπειριών από τις επιθέσεις-επεμβάσεις στην π. Γιουγκοσλαβία ( 1989 ), Αφγανιστάν ( 2001 ) , και Ιράκ ( 2003 ). Όλες έγιναν με την παράκαμψη του ισχύοντος Διεθνούς Δικαίου...¨
  (Βλέπε παραπομπές 7-8 )

  Νάτο και το ΝΑΤΟ με το νέο Ιμπεριαλιστικό ¨Εθιμικό Δίκαιο¨.
  Προσωπικά θα περίμενα να διαβάσω και μία νέα πραγματεία του Γερμανολάτρη Συνταγματολόγου¨μας¨, Κωνσταντίνου Τσάτσου , για το ρόλο του ¨Εθιμικού Δικαίου¨στους πολέμους..


  Μέσα σε όλα αυτά φαίνεται τελικά πως οι λεγόμενες ¨Φίλο-Ατλαντικές¨ δυνάμεις του Γερμανικού κεφαλαίου κρατούν ακόμα σταθερά την πρωτοκαθεδρία απέναντι στις λεγόμενες ¨Φίλο-Ευρώ-Ασιατικές¨ ( Βλέπε πρώην Καγκελάριο Σρέντερ στο Δ.Σ. της Ρωσικής ¨Gazprom¨ και τη συνεργασία ¨Siemens¨ και Ρωσικής ¨Sistema¨ , όπως και την ¨Κίνηση Παρίση-Βερολίνο-Μόσχα¨ , παραπομπή ¨9¨ ). Σίγουρα η αστική τάξη της Γερμανίας ¨αιωρείται¨ με απόκλιση ¨προς δυσμάς¨. Ο μελλοντικός συσχετισμός των δυνάμεων θα δείξει που θα ¨στρατοπεδεύσει¨ τελικά.

  Οι προτάσεις του Γερμανού στρατηγού Klaus Naumann ( και των άλλων Ατλαντικών συναδέλφων του ) για την ¨νέα πυρηνική στρατηγική¨ του ΝΑΤΟ είναι σε απόλυτη σύμπνεια με τις απόψεις και προτάσεις του Γερμανικού thing tang Stiftung für Wissenschaft und Politik ( βλέπε παραπομπή 10 ) που έχει διατυπώσει ήδη από το 2006 ! Σύμφωνα με τον αναλυτή του , Markus Kaim , πρέπει να διευρυνθούν οι στόχοι του ΝΑΤΟ με κατεύθυνση την παραπέρα επέμβαση στις παγκόσμιες εστίες αναταραχών ( ιδιαίτερα και μέσα στην Ευρώπη ) , να ενισχυθεί η στρατηγική συνεργασία ΗΠΑ-ΕΕ , να αποτραπεί το ¨Veto¨ της Ρωσίας στην επέκταση του ΝΑΤΟ ¨προς ανατολάς¨ ( ποτέ φαίνεται δεν ξεχνιέται το ¨DRANG NACH OSTEN¨ ! ) , και να κατανοηθεί η ανάγκη επέκτασης προς την Ανατολή από την ανάγκη εξασφάλισης ¨ενεργειακών πόρων¨ για τη λεγόμενη ¨Δύση¨

  Εδώ σταματάω το σχόλιο μου. Νιώθω την απόλυτη ανάγκη να κάτσω να διαβάσω , διεξοδικά αυτή τη φορά , το νέο βιβλίο που αγόρασα από τις εκδόσεις ¨Κάκτος¨.
  Το ¨Ο Αγών μου¨ του Αδόλφου Χίτλερ. Για να δώσω απάντηση στις απορίες μου για τη σχέση Ναζιστικής Γερμανικής Νέας Τάξης και της Δημοκρατικής –Αμερικανό-Εύρω-Ενωσιακής Νέας Τάξης. Για να κατανοήσω καλλίτερα την ¨διαχρονικότητα¨ των στόχων της Γερμανικής εξωτερικής πολιτικής.  (1) http://www.nato.int/docu/comm/2008/0804-bucharest/index.html
  (2) http://www.csis.org/media/csis/events/080110_grand_strategy.pdf
  (3) http://www.nato.int/cv/milcom/nauman-e.htm
  (4) http://www.zeit.de/online/2008/05/zukunft-der-nato
  (5) http://www.heise.de/tp/r4/artikel/21/21175/1.html
  (6) http://www.guardian.co.uk/world/2008/jan/22/nato.nuclear
  (7) http://www.uta-zapf.de/files_zapf/471.pdf
  (8) http://www.bundestag.de/ausschuesse/a03/a03_arn/index.html
  (9) http://www.paris-berlin-moscou.org/
  (10) http://www.swp-berlin.org
  (11) http://www.swp-berlin.org/en/common/get_document.php?asset_id=3448
  (12) http://www.nato.int/docu/comm/2002/0211-prague/index.htm

  (13)http://www.heise.de/tp/r4/artikel/13/13657/1.html

 4. Frixos13 avatar
  Frixos13 29/03/2008 20:30:28

  Ανηψιά;

 5. Factorx avatar
  Factorx 29/03/2008 21:22:05

  Το κόμμα VMRO-DPMNE, του οποίου ηγείται ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, θεωρεί ότι η Βουλή της χώρας δεν επιτρέπεται να τοποθετηθεί επί της τελευταίας πρότασης του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

  Σύμφωνα με το κόμμα που είναι το μεγαλύτερο στη Βουλή, το νομοθετικό σώμα της χώρας πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στο λαό για να εκφρασθεί μέσω δημοψηφίσματος.Σύμφωνα με το VMRO-DPMNE, τελική απάντηση στην πρόταση Νίμιτς μπορεί να δοθεί μόνο από τους πολίτες μέσω δημοψηφίσματος.

 6. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 30/03/2008 00:28:24

  Προς ¨Factorx¨

  Φίλοι , δεν θα είχα τίποτα ενάντια να ανέβει η παρέμβασή μου ¨7.47¨ σαν ¨ξεχωριστό¨ δημοσίευμα. Πιστεύω πως περιέχει ειδήσεις και απόψεις ξεφεύγουν από το ¨παρεμφερές¨ θέμα που συζητείται εδώ.
  Ίσως αναφέρομαι σε γεγονότα που ενδιαφέρουν περισσότερους αναγνώστες επισκέπτες του σάϊτ σας , και θα άξιζε να διαβαστεί και ενδεχόμενα να σχολιασθεί ¨αυτοτελώς¨.
  Ευχαριστώ

 7. AnonymOs avatar
  AnonymOs 30/03/2008 01:27:34

  TI ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ
  ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΪΚΟ!!!

 8. Factorx avatar
  Factorx 30/03/2008 01:54:44

  NTANTON, θα το κάναμε ούτως ή άλλως.

 9. greek avatar
  greek 30/03/2008 04:19:45

  Θα βρείτε πολλά για το Σκοπιανό εδώ... και κυρίως ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για την εγκυρότητα των Ελληνικών θέσεων

  http://macedonia-greece.blogspot.com

 10. dimis avatar
  dimis 30/03/2008 12:22:11

  Φαναφάρα, ο Σαμαράς αυτές του τις δηλώσεις τις έκανε το 2008. Όταν όλοι οι άλλοι παρακαλάνε για υπουργικές καρέκλες, αυτός έχει το θάρρος να βγεί και να διαφωνήσει δημόσια, να πει τη γνώμη του! Το ίδιο έκανε και το 93 όπου παραιτήθηκε από βουλευτής για να μην περάσει η διπλή ονομασία, το ίδιο έκανε και το 2007 όταν μόνος του καταψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο. Εσύ συνέχισε να ασχολείσαι με τους "οσφυοκάμπτες"

 11. kaiser de avatar
  kaiser de 02/09/2011 14:03:29

  Η 17 Νοέμβρη, όπως αποδείχτηκε, προωθούσε τα Αμερικανικά συμφέροντα.

 12. Κι άλλα μνημόνια | The Era of Athena avatar
  Κι άλλα μνημόνια | The Era of Athena 24/10/2011 16:32:12

  [...] διαφορά συνίσταται εις το ότι η μεν εισήγησις Τζούνη απεκαλύφθη αμέσως κατά την διαδικασίαν της αποπομπής [...]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.