#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/04/2010 13:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος άφησε τον Μαζιώτη χωρίς παρακολούθηση;

Χθες αναδημοσιεύσαμε μια έκθεση της ΕΛΑΣ από τον Ιούνιο του 2004 στην οποία η τότε ηγεσία της Αστυνομίας (που ήταν ή ίδια που είχε αφήσει πίσω του ο κ. Χρυσοχοΐδης) εκτιμούσε ότι ο Μαζιώτης είχε αδρανοποιηθεί!!!. Στην ίδια έκθεση που παρουσιάσθηκε ενώπιον του αρχηγού της ΕΛΑΣ την εποχή των συλλήψεων της 17Ν Φώτη Νασιάκου (Πως ο συλληφθείς και φυλακισθείς Μαζιώτης έγινε … «αρχηγός του Ε.Α»;) ορισμένες από τις παλαιές τρομοκρατικές οργανώσεις, από τις οποίες, πολύ πιθανόν, προήλθαν οι οργανώσεις που δρουν σήμερα, εκτιμάτο ότι δεν θα επανεμφανίζονταν.

Διαβάστε την πάλι:Τι λέει η έκθεση με λίγα λόγια; Ότι οι υπηρεσίες δίωξης που είχαν την ευθύνη για την εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ και τις οποίες κληρονόμησε η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ (ζήτω οι Ολυμπιακοί Αγώνες) υποβάθμιζαν τότε την πιθανότητα εμφάνισης «νέου κύματος» τρομοκρατίας από παλαιότερες οργανώσεις. Σε πλήρη συμφωνία με τους πανηγυρισμούς Χρυσοχοΐδη και κυβέρνησης Σημίτη περί «πλήρους εξάλειψης» του φαινομένου της τρομοκρατίας, έλεγαν δηλαδή το αντίθετο από αυτό που μας λέει σήμερα το υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ – ότι δηλαδή η νέα τρομοκρατία προέρχεται από την παλιά. (ΣΣ τις έγραφε το antinews τόσον καιρό;)

Τα επαναλαμβάνουμε αυτά επειδή αφού ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ και βουλευτής σήμερα του ΛΑΟΣ κ. Κοραντής έκανε την κατάλληλη πάσα η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ οργιάζει από το πρωί κατά του Παυλόπουλου και της ΝΔ επειδή  «η παρακολούθηση του Ν. Μαζιώτη διακόπηκε ξαφνικά πριν από περίπου δύο χρόνια και τα ίχνη του χάθηκαν! … Όπως υποστηρίζουν αστυνομικές πηγές, όποιος έλαβε την απόφαση αυτή (η απόφαση ελήφθη όταν την ευθύνη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης είχε ο κ. Πρ.Παυλόπουλος ) προφανώς επεδίωκε μια σιωπηρή συμφωνία μαζί του θεωρώντας πως καθοδηγεί τις ομάδες που προκάλεσαν τα εκτεταμένα επεισόδια και τους βανδαλισμούς τον Δεκέμβριο του 2008 στην Αθήνα. ..» (ΒΗΜΑ)

Μπορεί και να έγινε κι αυτό, αν και ο κ. Παυλόπουλος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του πως δεν έγινε. Και φυσικά τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές για τις απίστευτες ανεπάρκειες της κυβέρνησης Καραμανλή, που άφησε τους μηχανισμούς του «συστήματος ΠΑΣΟΚ» και στην αστυνομία να την κάνουν ο,τι θέλουν.

Δεν μπορεί όμως να μιλά το ΠΑΣΟΚ όταν η έκθεση που δημοσιεύουμε αποκαλύπτει πανηγυρικά ότι αυτό πρώτο υποβάθμισε τον Μαζιώτη. Γιατί άραγε;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 14/04/2010 14:30:14

  Ο φίλος μου ο Χλέμπουρας λέει "καφέ μου αρκούντα ντουλεύει πολύ πάνω γκιφάλι του, Τζούλια και Ρόζ Πάντηρας μυαλό μόνον στο κάτω γκιφάλι έκι".

 2. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 14/04/2010 19:43:46

  Οι σημερινοί τύποι με τις "γουρούνες" από τη Μήλο τι είναι πάλι;
  Γουρούνες λέγαμε εμείς, παιδιά στη δεκαετία, του '60, κάτι πασχαλινές ρουκέτες που φτιάχναμε, με φούσκα από λουκάνικο στην πάνω άκρη. Μέσα στη φούσκα βάζαμε τριμμένη γαλαζόπετρα με καρβουνόσκονη, ανέβαινε η ρουκέτα με το μπαρούτι στα εκατό μέτρα, και εκεί επάνω, έφτανε η φωτιά στην κορυφή του σωλήνα, έκαιγε τη γαλαζόπετρα και πετούσε βροχή από πράσινα αστέρια. Μια φορά την έρριξε ο παπάς και πέτυχε το σπίτι του πρόεδρου της κοινότητας, με τον οποίο ήταν στα μαχαίρια. Τον κυνηγούσε ο πρόεδρας δέκα χρόνια.
  Σιγουρα είναι άλλο πράγμα, καμμιά σχέση με Μήλο, Ηπειρώτης είμαι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.