01/12/2009 00:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιον υπουργό εννοεί ο Ξυνίδης;Στους στόχους της νέας κυβέρνησης ανά τομέα της καθημερινότητας αναφέρθηκε από τα Τρίκαλα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, σε μόλις ένα μήνα, δεν έχουν προηγούμενο.

Αναφερόμενος στις θέσεις των Γενικών Γραμματέων, ο κ. Ξυνίδης υπογράμμισε πως «οι θέσεις ευθύνης στο Δημόσιο, ξεκινώντας από τις πολιτικές θέσεις-κλειδιά των Γενικών Γραμματέων, δεν γίνεται να πλημμυρίσουν ξανά με ‘’κουμπάρους’’, κολλητούς και άσχετους».

Τι υπονοεί άραγε;

Ποιος υπουργός έχει ως γενικο γραμματέα "κουμπάρο του";  Μάλλον κάποιος με "ιδιαίτερα δύσκολο έργο" αυτές τις μέρες. Τις δύσκολες δουλειές τις κάνεις αποτελεσματικά μόνο με φίλους και κουμπάρους.


Το έχουμε ξαναπεί...τα κομματικά βιογραφικά επικράτησαν με μεγάλη ευκολία. Ειδικά όσα είχαν συστατικές από Σημίτη-Γιάννο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.