#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/09/2010 00:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιον λαό υπηρετoύν τελικά;To ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, υποσχόμενο ΕΞΟΔΟ από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση κάτι που φυσικά δεν έκανε. (Tα καρφιά που ξηλώνονται στην αφίσα αναγράφουν ΝΑΤΟ κλπ)

Μέσα σε κλίμα μεγάλης ευφορίας χρησιμοποίησε τα χρήματα της Ευρώπης για τον εύκολο πλουτισμό των Ελλήνων καθιστώντας τους αργότερα υπόδουλους των Ευρωπαϊκών αποφάσεων για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ διάλυση της Ελληνικής Γεωργίας. Μη μπορώντας να ξεπουλήσει τη Μακεδονία ... οι Αμερικάνοι μας έσωσαν με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη γνωστό για την προσφορά του στην πατρίδα με ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗ-MAFIA-CALCESTRUZZI, με VODAFONE-ΚΟΡΙΟΥΣ της CIA και MEGA channel - MEGA προπαγάνδα.

Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, επίσης σε κλίμα ευφορίας, μας έκανε να ξεχάσουμε τα εύκολα χρήματα από την Ευρώπη και μας υπέδειξε τα εύκολα χρήματα του Χρηματιστηρίου. Πριν καταλάβουν πως παίζεται το "παιχνίδι" , όλοι οι Έλληνες είχαν χάσει τις οικονομίες τους κι είχαν στα χέρια τους "χαρτιά υγείας" από εταιρίες φούσκες που έστησαν Έλληνες βουλευτές και άλλα λαμόγια.

Επίσης σε κλίμα ευφορίας, o Σημίτης - Goldman-Sachs μας έβαλε με το ζόρι στην ΟΝΕ με πλαστά οικονομικά στοιχεία και διαλύοντας οριστικά την Ελληνική οικονομία εκτινάσσοντας τις τιμές των προϊόντων στα ουράνια κατά την μετάβαση από τη δραχμή στο "γιούρο".

Επειδή αυτή η ευφορία ΔΕΝ ήταν αρκετή ,σκέφτηκαν να μας "υπνωτίσουν" με την ονειρική ανάληψη της Ολυμπιάδας του 2004. Δέκα δισεκατομμύρια ευρώ έκαναν φτερά και μας έμειναν 10 γήπεδα, εκ των οποίων τα μισά κλειστά και άχρηστα. Ακολούθησε ένα ανούσιο break με Κώστα Καραμανλή κατά το οποίο το ΠΑΣΟΚ-MEGA channel οργάνωσε ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ στην Πελοπόννησο.

Επανέρχεται έτσι το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου που κέρδισε την ψήφο υποσχόμενο παροχές απίθανες ώστε να μας βάλει τελικά με το ζόρι στο ΔΝΤ. μας υποχρέωσε να δανειστούμε με επιτόκια μεγαλύτερα από ότι αυτά στα στεγαστικά μας δάνεια και έχοντας πείσει τους μισούς Έλληνες ότι ΔΕΝ υπήρχε άλλος δρόμος δήθεν για να μη χάσουν τις συντάξεις τους. Έτσι κι αλλιώς τα αποθεματικά των ταμείων έκαναν φτερά στο χρηματιστήριο πριν δέκα χρόνια και δεν το έμαθε κανείς.

Το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και η ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε είναι τα "καρότα" που υποσχέθηκαν στους Σκοπιανούς οι Αμερικάνοι για να τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν χωρίς καμία αντίσταση. Οι δε ηγέτες των Σκοπίων χρησιμοποιούν αυτά τα "καρότα" για να διατηρούνται στην εξουσία εκμεταλλευόμενοι την ελπίδα του κοσμάκη για καλύτερες μέρες οι οποίες φυσικά είναι ένας μύθος.
Σημειώνουμε ότι η Ελλάδα που είναι χρόνια στην Ευρώπη ... δύσκολα θα σωθεί από τη χρεοκοπία ενώ η συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ από παλιά ... δεν ήταν αρκετή για να αποφύγουμε την απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο και τα Ίμια.

Με ατελείωτη προπαγάνδα ... αρκετοί πολίτες στα Σκόπια σήμερα αισθάνονται και περήφανοι για την κατάντια τους .

Ο χάρτης επάνω τυπώθηκε σε εγχειρίδιο του ΝΑΤΟ του 1999 και καταγράφει την Βόρεια Ελλάδα ως ΚΑΤΕΚΤΗΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗhttp://macedonia-greece.blogspot.com/2010/09/blog-post_26.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. neotera avatar
  neotera 27/09/2010 00:50:50

  Το μεγαλύτερο επίτευγμα, η μεγαλύτερη ζημιά στον τόπο μας δηλαδή είναι πως ανάμεσα στο γιωργάκη και στα θύματά του, εμάς, δεν έχει απομείνει κάτι από κράτος. Ολοι οι θεσμοί, όλη η οργάνωση του δημόσιου, οι υπηρεσίες του, τα δικαστήρια, οι αστυνομίες, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, το νομοθετικό σώμα, ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, οι σύλλογοι, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι ειδικοί σε κάθε τομέα, όλα τα έχουν ισοπεδώσει. Οτι θέλουν κάνουν, λειτουργούν χωρίς τα όρια των νόμων. Οποιος θέλει μπορεί να αγοράσει τράπεζες φερειπείν αρκεί να είναι μέσα στο κόλπο, να δανειστεί και να δανείσει το κράτος να το ληστεύσει με δυό κουβέντες, αφού κανένας εισαγγελέας δεν θα τολμήσει να ζητήσει τα ρέστα. Εχουν το ελεύθερο να κάνουν κουρέλι το σύνταγμα, να ιδιωτικοποιούν μετοχοποιούν, αλλάζουν ιδιοκτησιακά καθεστώτα, ονομασίες, "εθνικότητες" όπως αποκαλούν την υπηκοότητα, να διαλύουν το στρατό, να διαλύουν την αμυντική οργάνωση, να παραχωρούν κυριαρχία, αρμοδιότητες, δημόσια περιουσία, σχολεία, να υπονομεύουν τη γλώσσα. Οτι θέλουν ελεύθερα. Η χαρά του πράκτωρα και του ανθέλληνα έγινε η ελλαδίτσα αδιαμαρτύρητα και οριστικά νομίζω... Ευτυχώς έρχονται οι εκλογές που επικυρώνουν το διαμελιστικό σχήμα στη χώρα και επιτέλους θα τοποθετηθεί ο κόσμος που διαφωνεί, για το ...Μνημόνιο ! ))
  Βάζουμε στοίχημα ? Ετσι όπως πάει ο Σαμαράς χωρίς να ενοχλεί κανέναν και τίποτα την πρωθυπουργία την έχει στο τσεπάκι...

 2. anonymous avatar
  anonymous 27/09/2010 01:12:59

  Πριν από μέρες κυλοφόρησε στα διάφορα blogs ότι ο Αντρέας χρηματοδοτήθηκε από τους Αμερικάνους το 74 με 74.000.000 $ για να ιδρύσει κόμμα με την ατζέντα του ΠΑΣΟΚ. Δηλ. αντιαμερικανισμός στα λόγια αλλά φιλοαμερικανισμός με τις πράξεις του. Κοινώς έλεγχος του δικαιολογημένου λόγω δικτατορίας και κυρπιακού αντιαμερικανισμού στην Ελλάδα και καπέλωμά του.

  Επίσης ο βίος και η πολιτεία άλλων Ελλήνων πρωθυπουργών δεν ήταν καν φιλελληνικός. Κοινώς ήταν πράκτορες.

  Πολύ φοβάμαι ότι μετά το Β΄ Παγκόσμιο δεν έχει περάσει ένας σοβαρός πολιτικός που να μην έχει εγγεγραμμένες υποθήκες και να μην παίζει το παιχνίδι των ξένων παραγόντων.

  Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα της Ελλάδας.

  • ZARKO avatar
   ZARKO @ anonymous 27/09/2010 02:06:56

   Με εξαίρεση τον Καποδίστρια θα δυσκολευτείς να βρεις γενικά σε όλη την ιστορία του ελλ. κράτους.

 3. ares avatar
  ares 27/09/2010 02:10:49

  Ο «εκλεκτός» των συμφερόντων
  Του Μενέλαου Γκίβαλου (πρώην μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ)
  από το ΠΑΡΟΝ της 19-9-2010
  Όσο κυλούν οι μήνες και προβάλλει αδυσώπητα η σκληρή πραγματικότητα, καταπίπτουν τα ψέματα και τα κατασκευασμένα σενάρια περί «σωτηρίας της χώρας» και αποκαλύπτεται η –τραγική για τον λαό και τη δημοκρατία μας– αλήθεια: Ότι στην πραγματικότητα το ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, πριν ακόμα διεξαχθούν οι εκλογές του Οκτωβρίου του 2009. Ο Γ. Παπανδρέου είχε ήδη αποφασίσει (ή, ορθότερα, είχε αποδεχθεί τις αποφάσεις των σημερινών πατρώνων μας) να παραδώσει την πορεία της οικονομίας και της κοινωνίας μας στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Και αυτές τις αποφάσεις / σκέψεις τις είχε κοινοποιήσει σε έναν στενό κύκλο «συνομιλητών» του που ήδη εδώ και καιρό άρχισαν να «διοχετεύουν» το γεγονός και οι οποίοι θα «βρουν» τη φωνή τους όταν το σημερινό «οικοδόμημα» καταρρεύσει και οικονομικά και πολιτικά.
  Ο πόλεμος της «δολιοφθοράς» δρομολογήθηκε με συστηματικό τρόπο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την ηγετική ελίτ του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης. Κατάργησε τα φοροεισπρακτικά μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης (ακάλυπτοι χώροι, αυτοκίνητα), ώστε να εκτοξευθεί το έλλειμμα σε υψηλά –τρομοκρατικά ως προς τις συνέπειές τους– ποσοστά, αρνήθηκε να δανεισθεί με χαμηλά επιτόκια, ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο του 2010, ενώ συστηματικώς διέσυρε επί μήνες τη χώρα εξαγγέλλοντας τη χρεοκοπία της και «διαφημίζοντας» τη διαφθορά και την απάτη των Ελλήνων λόγω των ψευδών στοιχείων που προσεκόμιζε η χώρα στην ΕΕ.
  Υπήρχε όντως «περίστροφο στο τραπέζι». Όμως αυτό προοριζόταν να στραφεί κατά του ελληνικού λαού και τη σκανδάλη την «πάτησε» ο ίδιος ο πρωθυπουργός, παραδίδοντας όχι απλώς την οικονομία αλλά και τη χώρα στην υπερεξουσία του ΔΝΤ και της «τρόικας». ......

 4. ataktos avatar
  ataktos 27/09/2010 12:15:06

  ζητείται επείγων νέος ...... Αριστοτέλης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.