#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/01/2008 17:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοι ξέρουν για τα κονδύλια του Γ’ ΚΠΣ;

 Είναι πασιφανές ότι μέχρι τώρα έχει βγει στη δημοσιότητα μόνον η ροζ πτυχή της υπόθεσης Ζαχόπουλου. Η οικονομική διάσταση παραμένει επτασφράγιστα μυστικό, πιθανώς με τη συναίνεση και των δύο μεγάλων κομμάτων. Διότι, ως είναι γνωστόν, το Γ ΚΠΣ μοιράστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ιδιαιτέρως ενόψει των Ολυμπιακών, και συνεχίζεται επί ΝΔ. Υπολογίζεται δε, στο 1,4 δις. ευρώ. Επίσης, άπαντες ομιλούν για κάποιους αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων προς όφελος λατομείων και άλλων δραστηριοτήτων, αλλά κανείς δεν μιλάει τα τη φάμπρικα αποχαρακτηρισμών που στήθηκε για να γίνουν με συνοπτικές διαδικασίες οι Ολυμπιακοί, τα μεγάλα έργα, όπως το Μετρό, αυτοκινητόδρομοι, κ.ο.κ. Κόπτονται για τα ροζ στιγμιότυπα της Ζαχοπουλιάδας, και κουκουλώνουν συστηματικά το φαγοπότι με τα κονδύλια (όχι μόνον κοινοτικά, αλλά και του ΟΠΑΠ) στο ΥΠΠΟ.‘Όπως πληροφορούμεθα τώρα, ο σημερινός προϊστάμενος της ΥΠΕΕ, κ. Σπ. Κλαδάς, είναι κι αυτός καλός γνώστης της διαχείρισης των κονδυλίων του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης από την εποχή που υπηρετούσε κι αυτός στο υπουργείο Πολιτισμού με τον φίλο του τον κ. Ζαχόπουλο. Η γνώση του αυτή προκύπτει σαφέστατα από έγγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας και αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ύστερα από όσα ισχυρίστηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για ύποπτες συναλλαγές με την ΥΠΕΕ. Την ίδια περίοδο όμως που ο κ. Κλαδάς υπηρετούσε στο ΥΠΠΟ ως γενικός γραμματέας Ολυμπιακών Ακινήτων, στο ίδιο υπουργείο υπηρετούσε ως γενικός γραμματέας Αθλητισμού και ο φίλος του, κ Κώστας Κουκοδήμος. Ο κ. Κουκοδήμος είναι σήμερα βουλευτής Πιερίας. Φυσικά δεν εννοούμε τίποτα. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 16/01/2008 21:07:30

  Εγω ακούω οτι παραιτείται και ο Κουκοδήμος. Δεν έχει πλάκα που όλοι αναφέρονται στο όνομά του, χωρίς να το λέει κανείς και όλα γίνονται ανωνύμως;

 2. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 16/01/2008 22:03:10

  Και ποιός καίγεται για όλους αυτύς? Εμένα με τρώει το ότι μας βάλανε στο τρυπάκι των Ολυμπιακών, φάγανε τα λεφτά κι εμείς σα βλάκες θα πληρώνουμε χρόνια.

 3. anesis avatar
  anesis 16/01/2008 22:30:02

  Απο το Ζαχόπουλο ξεκινησαν δεν βρηκαν τίποτα να αποδείξουν περάσαν στον Θέμο που σίγουρα δεν είναι ο κομιστής και τώρα οι μακαλάδες πιάνουν τον Κουκο. Μετά θα βρουν κάτι άλλο. Άντε ρε μπαγλαμάδες ακούστε τον Τριανταφυλλόπουλο τι λέει στην εκπομπή του για τον Βουλευτή της Ν.Δ και τι λέει όταν βγαίνει απο την ανακρίτρια ο μακαμάς!
  Αλλα αντ άλλα, άσε που κάτι βγήκε τώρα για 7.000.000 Ε που έφαγε ο Μάκης απο την εφημερίδα!
  Ο ένας μετά τον άλλο τα λαμόγια της δημοσιογραφίας χάνονται απο την ζωή μας.
  Και Χοντροκωστάκης περνά ζωή και κότα θα καθαρίσει τα διαπλεκόμενα και δεν θα το καταλάβουμε! Σωτήρα θα τον κάνουμε μετά.

 4. Suhoi avatar
  Suhoi 17/01/2008 16:51:10

  Πολύ σωστός ο Εξάκτινος

 5. semnos & tapeinos avatar
  semnos & tapeinos 17/01/2008 16:52:55

  Προς Ανεσις. Δηλαδή τα διαπλεκόμενα είναι ο Θέμος και ο Μάκης;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.