22/06/2008 18:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοι θέλουν να κάψουν τον ανασχηματισμό;

Από την Παρασκευή το μεσημέρι επίμονες φήμες αναφέρουν ότι επίκειται ανασχηματισμός, το αργότερο μέχρι 10 Ιουλίου. Ακούγονται επίσης διάφορα ονόματα που «φεύγουν» και όλοι μπορείτε να εικάστε ποιοι μπορεί να είναι από την επικαιρότητα των ημερών. Σιγά την είδηση δηλαδή. Εμείς δεν θα τα αναπαράγουμε, επειδή μέχρι να ακούσουμε τον Καραμανλή, ή τον Ρουσόπουλο να τον ανακοινώνουν, δεν πιστεύουμε κανέναν. Και το πιο πιθανό είναι όσοι κυκλοφορούν τα περί ανασχηματισμού, να θέλουν να τον «κάψουν», επειδή γνωρίζουν ότι ο Καραμανλής αντιδρά αρνητικά σε τέτοιου είδους δημοσιότητα. Και φυσικά η κατάσταση στην κυβέρνηση είναι … «άστα να πάνε».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Vass avatar
  Vass 22/06/2008 18:55:36

  Όσοι ευαγγελίζονται τον ανασχηματισμό για να μην γίνει ίσως αυτή τη φορά να εκπλαγούν. Νομίζω ότι για λόγους αυτοπροστασίας ο Καραμανλής θα κάνει σαρωτικό ανασχηματισμό θέτοντας εκτός όσους υπάρχουν σκιές. Το ζήτημα είναι ότι η λέξη "κάθαρση" δεν μπορεί να διατυπωθεί με την ευκολία που θα ήθελε επικοινωνιακά.

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 22/06/2008 19:54:45

  γιατί δεν δοκιμάζει «ή καθαρίζουμε ή κλέισαμε;»

 3. nas avatar
  nas 22/06/2008 22:10:11

  γιατί δεν (ξανα-ξανα...)ξαναδοκιμάζει μια πίτα με γύρο απ' όλα στου Μπαϊρακτάρη, να πιεί πεντέξι μπύρες και μετά να "ορμήξει" για να κλείσει τα "μπουρδέλα" των γνωστών σε όλους "νταβατζήδων"; προς τούτο μπορεί να τον βοηθήσει ο Ζαχόπουλος, η γυναίκα του Αλογοσκούφη, ο Λιάπης, ο Βουλγαράκης και ο Μανωλιός ο... Τσεφαλογιάννης... ασφαλώς για να μην... κολώσει μπορεί να έχει μαζί του τον μηχανικό του Σουφλιά, τον Πρετεντέρη, τον Κουκοδήμο και εμπροσθοφυλακή τον Γιώργη τον Κουρή, που ξέρει απο πεζοδρόμιο και λαϊκά στέκια... νομίζω έτσι δεν πρόκειται ούτε να (συνγ)καεί ο ανασχητματισμός, ούτε το σύστημα να καταπέσει ηθικά και πνευματικά...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.