#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/05/2008 10:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοι δεν θέλουν τον Δημήτριο;


Με ένα έξυπνο και αβανταδόρικο θέμα, που όπως φαίνεται  θορύβησε εκκλησιαστικούς κύκλους και στην Αθήνα, πρωτοσέλιδο τίτλο «11 παιδεραστές στην Αρχιεπισκοπή» και υπέρτιτλο «Μεγάλο σκάνδαλο συγκλονίζει την Αμερική και τρομάζει την Αθήνα» κυκλοφορεί σήμερα το Πρώτο Θέμα. Και βεβαίως η είδηση δεν είναι τα όσα αναφέρονται για τα περί «σεξουαλικών σκανδάλων» στην εκκλησία (σιγά την ανακάλυψη και την αποκάλυψη), αφού το θέμα είναι γνωστό από το 2005 με άλλα δημοσιεύματα. Αλλά οι σκοπιμότητες που υποκρύπτουν αυτές οι αποκαλύψεις. Και συγκεκριμένα η διαδικασία απομάκρυνσης (ομαλή ή όχι θα δείξει) του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου….


http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=2958&Itemid=83\

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αρλούμπες avatar
  αρλούμπες 04/05/2008 11:36:10

  αρλούμπες βαρεμένων τιου ίντερνετ που την είδαν δημοσιογράφοι

  Είναι τα απόνερα της μόδας που ξεκίνησαν πριν χρόνια στην Αμερική, ίσως άλλα δόγματα, χτυπώντας την καθολική εκκλησία (με εκατοντάδες θύματα) και μετά πήραν σβάρνα και τις άλλες εκκλησίες... διαμαρτυρόμενους, μεθοδιστές... εδώ ακόμα και στους μορμόνους με τις 50 γυναίκες, του έσκασαν του αρχηγού τους δίκη για βιασμό!


  Αν δεν διώκονταν και η ορθόδοξη εκκλησία, θα ήταν σαν να μη της έδιναν καθόλου σημασία.

  Από την εμπειρία μου - και από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων - προκύπτουν πολλές σκέψεις πως υπάρχουν πολλά προβλήματα που σχετίζονται με το σεξ (και την ιδεολογία του), γύρω από τις εκκλησίες και τους πιστούς.


  Κι αφού δεν μπορούν να καταργηθούν οι εκκλησίες, σαν αναχρονιστικός θεσμός, ίσως θα πρέπει να γίνει συζήτηση αν πρέπει να αλλάξει ο παππάς και στη θέση του να μπει ψυχίατρος - σεξολόγος.

  Ένας "ασκητής" ανά εκκλησία (ο γνωστός γιατρός κι όχι κάποιος καλόγερος)

  Τρομάζω με τη σκέψη πως μπορεί ο γιος μου μπορεί να μου πει αύριο μεθαύριο, πως θέλει να πάει στο κατηχητικό!

  Ευνόητοι οι λόγοι.

 2. Ταρατατζούμ avatar
  Ταρατατζούμ 04/05/2008 11:39:27

  Όσο αυτοί οι θεσμοί (Αρχιεπισκοπή, Σαε) υποστηρίζονται οικονομικά αό την Ελληνική Πολιτεία, τόσο θα υπάρχουν ανταγωνισμοί, βυζαντινισμοί και ίντριγκες γύρω από το χρήμα.

  Μαμωνάς , πατέρας πάντων. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που θίγεται.

 3. Συνταξιούχος(Ατακτος) avatar
  Συνταξιούχος(Ατακτος) 04/05/2008 12:08:13

  Πάντως εμείς σήμερα πολίτες της Ε.Ε. από τα 12 πρώην βακούφια του Όρους τον σεβόμαστε .

 4. LEON avatar
  LEON 04/05/2008 14:08:39

  Νομίζω πώς καί ό χτεσινός μακελάρης στή Σίνδο,είναι βαπτισμένος Χ.Ο...Άρα..(μάρα κουκουνάρα)

 5. LEON avatar
  LEON 04/05/2008 14:12:06

  Προσοχή στούς διά συλλογικής ευθύνης συλλογισμούς..

 6. Ν.Δ.Σ. avatar
  Ν.Δ.Σ. 04/05/2008 14:59:28

  kai pali kalodehoumenos ston topo tou Leon

 7. Podilatis avatar
  Podilatis 04/05/2008 20:58:12

  H Eκκλησία ήταν πάντα κρυψώνα παιδεραστών και κρυφών ομοφυλόφιλων που φωνάζανε ενάντια στο "κουσούρι". Μια κοπέλα μάλιστα το είχε παρακάνει.

 8. Φρόυντ avatar
  Φρόυντ 04/05/2008 22:36:15

  1ο μέτρο:

  Επειγόντως σύσταση ψυχιατρικής υπηρεσίας (ευγενικά ψυχολογικής στήριξης) στην εκκλησία.

  Θα πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με τα προβλήματα των νέων ζευγαριών των παπάδων. Τις έχουν τρελάνει τις καημένες, με ορατές συνέπειες στα παιδιά τους.

  1 στους 2 εργαζόμενους+πελάτες των αραβοεβραϊκής αρχιτεκτονικής κτιρίων στην πύλη της ευρωπαϊκής ένωσης = χοντρό πρόβλημα

  Αμ το άλλο, αυτό με τον πακιστανό 50χρονο και την 11-12χρονη, φωτογραφία μπροστά στη συζυγική παστάδα!

  Στηρίζουν αυτόν τον πρωτοφανή βιασμό στη θρησκεία!


  Πρέπει ο ΟΗΕ να παρέμβει με διακήρυξή του και να καταργήσει διαπαντός μουλάδες, παπάδες και χοτζάδες. Είναι ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα.


  2ο μέτρο
  Να γκρεμιστούν όλες οι εκκλησίες και να αποδοθούν σαν χώρος πρασίνου στους πολίτες. Γιατί να γκρεμίζονται μόνο εργοστάσια; π.χ. ο χώρος του δηλαβέρη στον πειραιά. Αν γκρςμίζονταν οι μαζεμένες σε ακτίνα 300 μέτρων εκκλησίες στο κέντρο του Πειραιά, π.χ. θα είχαν σώσει την πόλη. θα της δώσουν ζωή για άλλα 50 χρόνια!

  Είναι αδιανόητο στη σημερινή οικονομία, στη σημερινή λογική, τεράστιοι χώροι (κτίρια και γήπεδα) να χρησιμοποιούνται μόνο για 2 ώρες μια μέρα τη βδομάδα. Κι από ελάχιστους.


  3ο μέτρο
  Να μοιραστούν τα χωράφια τους στους χωριάτες


  4ο μέτρο
  Να στείλουν για δουλειά, οπουδήποτε ακόμα και για σκάψιμο, ή συνοριοφύλακες... όλους αυτούς τους παχείς παχείς παπαδαραίους...

  5ο μέτρο
  Να κάνουν τουριστική επένδυση τύπου "γκέι ίμπιζα" όλο το άθως. με γκαρσόνια και χορευτές στις μπάρες (α λα παραντάιζ μυκόνου), όσους καλόγερους επιθυμούν να παραμείνουν εκεί.

  Τα έσοδα στο ειδικό ταμείο πολυτέκνων (σαν κι αυτό που εξάγγειλε ο χριστόδουλος)

  Θυμούμαι ακόμα τα κατηχητικά και τις εξομολογήσεις όταν ήμουν μαθητής στο δημοτικό, μέχρι και το γυνάσιο, πρώτη δευτέρα τρίτη τάξη...

  Παρατήρησα κι εγώ κι άλλοι συμμασθητές μου, πως τους άρεσε ιδιαίτερα στους τότε παπάδες-εξομολόγους (εποχής 70-80), πως τους άρεσε να ακούνε "αμαρτήματά μας" γύρω από τη γενετήσια περιοχή ! Το μάτι τους γυάλιζε, το στόμα τους υγραίνονταν.

  Κάποιοι συμμαθητές μου, έλεγαν στην παρέα, πως μάθαιναν απέξω τις ιστορίες του περιοδικού "Διάβασέ με" (τσοντοπεριοδικό της εποχής του 70) και τις παρουσίαζαν στην εξομολόγηση διασκευασμένες κατάλληλα σαν δικές τους, σαν να ήταν οι ίδιοι πρωταγωνιστές!

  Κι αρκετές τέτοιες εξομολογήσεις κατέληγαν στο να δίνουν στοματική ευχαρίστηση στον ακροατή τους ....

 9. ερωτημα avatar
  ερωτημα 04/05/2008 22:36:44

  Του Βαρθολομαίου είναι αυτός;

 10. "το μώλυ" avatar
  "το μώλυ" 05/05/2008 10:54:45

  «ΦΥΛΑΞΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΑΡΙΟΥ,
  ΚΑΙ ΤΑ …ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ»!

  «Το Βατικανό χρεοκόπησε στην Αμερική λόγω των αποζημιώσεων που υποχρεώθηκε να καταβάλει στις οικογένειες κάποιων από τα 11.000 (!) σεξουαλικά κακοποιημένων, από τους ιερείς του, παιδιών», «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», 22-2-04


  Στο 14ο κεφάλαιο της "Αποκάλυψης" αποδεικνύεται, ότι είχαν δίκιο αυτοί που έσπευσαν να κλείσουν από νωρίς συμβόλαιο με τον συγγραφέα, για σενάρια μουσικών video clip. Ξεκινάει μ’ ένα πανοραμικό πλάνο του όρους Σιών και zoomάρει στην κορυφή, όπου: «ιδού το αρνίον εστηκός και μετ’ αυτού εκατόν τεσσαράκοντα τέσσαρες χιλιάδες (: «α-κρι-βώς!», επιβεβαιώνει η χορωδία των μαρκουτσοφόρων θυμάτων της γκλαμουριάς, ως ήθους) έχουσαι το όνομα αυτού και το όνομα του πατρός αυτού γεγραμμένον επί του μετώπου αυτών». Και καθώς ολοκληρώνεται τι μουσικό χαλί της εισαγωγής, ακούγεται επιβλητικά μεταλλική και μελωδικά διεισδυτική στον χώρο (: σαν του Ozzy!) «φωνή εκ του ουρανού ως φωνή υδάτων πολλών και βροντής μεγάλης». Επειδή δε, Rock χωρίς κιθαρόνια είναι σαν τζατζίκι δίχως σκόρδο, ακολουθεί σκηνή «βροντής μεγάλης κιθαροδών κιθαριζόντων εν ταις κιθάραις αυτών».

  Το τραγούδι είναι σε γλώσσα κατανοητή μόνο για τον Ένα του θρόνου, τα τέσσερα ζώα μπροστά του, τους 24 πρεσβυτέρους νταλαβεριτζήδες με τις κιθάρες και το θυμίαμα που περιτριγυρίζουν τον θρόνο και, τέλος, τους 144000 Εβραίους για τους οποίους μας ενημέρωσε πιο πριν ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Ιωάννης Ευαγγελίου. (: 12 φυλές x 12000 η κάθε μία. Καλά, ρε, κουμπάρε, Ρωμηοί και λοιποί Υπαρκτοχριστιανοί, δεν έβαλαν κανέναν στους …τελικούς της «Δευτέρας Παρουσίας»;).

  «Ποιοί» είναι αυτοί, φιλαράκι, και «γιατί» απολαμβάνουν των προνομίων της Θεϊκής Ύπατης Αρμοστίας; Αυτοί είναι «οι ηγορασμένοι από της γης». Δηλαδή; Δηλαδή, αδερφέ, αυτούς που επέλεξε, ξεσκαρτάρισε και αγόρασε, τελικά, ο Θεός απ’ την Αγορά του Κόσμου όλων των ανθρώπων που έζησαν πάνω στην Γη, ώς τότε! Και γιατί επέλεξε αυτούς κι όχι κάποιους άλλους; Ποιο ήταν το κριτήριο του Μεγαλοδύναμου;

  «ΑΜΩΜΟΙ γαρ εισιν»!!!

  "Πώς μπορεί να γίνει κάποιος «άμωμος», δηλαδή, αψεγάδιαστος κι αναμάρτητος, θείο, ώστε να μην χάσει τον Παράδεισο; Ποιοί είναι «άμωμοι»"; Κι ο θείος θείος είπε:

  - «Μελετάτε τας Γραφάς», αδελφοί! Διαβάστε:«ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ”, now!, ιδ΄ 4:

  Ούτοι εισιν
  ΟΙ ΜΕΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΥΚ Ε-Μ-Ο-Λ-Υ-Ν-Θ-Η-Σ-Α-Ν!
  *Π*Α*Ρ*Θ*Ε*Ν*Ο*Ι* γάρ εισιν!!!

  Φιλενάς, sorry, αλλά, «σοφόν το σαφές» και ξεκάθαρο: όσοι δεν κάνουν έρωτα μαζί σας, δεν μολύνονται! Φίλε, αν έχεις την …διαστροφή, σύμφωνα με τον Θεό, να «πηγαίνεις» με γυναίκες, σύμφωνα με την Φύση σου, «την έβαψες» κι «ας πρόσεχες»! Γιατί, μ-ό-ν-ο-ν οι ανέραστοι, ή οι κίναιδοι, που δεν μολύνονται με γυναίκες, είναι άμωμοι και, ά-ρ-α: οι εκλεκτοί του Θεού Γιαχ!βέ! Ενώ, οι πατεράδες μας κι ό,σοι από εμάς γίναμε πατεράδες, είμαστε Μ*Ο*Λ*Υ*Σ*Μ*Ε*Ν*Ο*Ι…

  Και όχι, ρε, βρωμο-σιχαμενο-πρωκτο-σκατο-σπρώκτες, βρίζετε την Φύση κι αυτούς που μας χάρισαν το ιερό σπερματοζωάριο που ήταν το έναυσμα της ΖΩΗΣ μας, αλλά, βρίζετε και ό,τι ακόμα πιο ιερό έχουμε: τις «εκτός-από-την-Μάνα-σου-κανείς-δεν-σε-θυμάται» Μανάδες μας! Αυτές που πρόσφεραν τον κόλπο τους και τον κόλπο τους, για να ’χουμε εμείς -τώρα κι εδώ και τόσα χρόνια- αναπνοές Ζωής. Κι αν μπερδευτήκατε με τους δύο «κόλπους», για εμάς, στην Γλώσσα μας, «αγκαλιά» και «αιδοίο» είναι η ίδια λέξη, «κόλπος». Γιατί οι αρχαίοι Πρόγονοι πίστευαν, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι χωρίς το ένα δεν λειτουργεί το άλλο!

  Είναι ο ίδιος Λόγος – Αιτία, που κάνει τον λόγο - ομιλία - γλώσσα των Ελλήνων να έχει δυο λέξεις για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: «αγάπη» και «έρωτας», αντί της μίας των υπολοίπων λαών (: Love, amore, liebhe, amour και σια), που δεν μπορούν να συλλάβουν την διαφορά μεταξύ αγάπης = ουσίας και sex/έρωτα = συν-ουσίας, και λένε τα τρελά για μας: “I want to make love with you, my …love!”, ή “Je vais faire l’ amour avec toi, mon …amour”, μπερδεύοντας την βούρτσα με την …ταβανόβουρτσα!

  Τα ιερά και άγια βιβλία των Υπαρκτοχριστιανών, λένε, λοιπόν, ότι για να είναι κάποιος Άγιος, μπορεί να πισω-ξεσκιζο-παπαρο-γλυφο-πρωκτο-σκατο-σπρωκτο-ανακατα-μιγνείεται, αρκεί να μην πλαγιάζει μ’ αυτές τις μολυσμένες και καταραμένες γυναίκες! Αυτή η «Χριστιανική» άποψη, είναι η πλέον επικίνδυνη θέση του best seller της «Αποκάλυψης». Διότι βάλει κατ’ ευθείαν τον φυσικό κόσμο, το νυν εν ενεργεία σώμα της Ζωής, το οποίο επηρεάζει άμεσα τον πνευματικό κόσμο και το εν δυνάμει «αιθέριο σώμα» των ανθρώπων. Γι’ αυτό, μπορεί να πάει να ανα-κατα-σκατα-μιχθεί, ασκαρδαμυκτί, όπου και όπως θέλει, το παραμύθι της «παραμύθας» «Αποκάλυψης» των βαρ-βαρ-βαρεμένων «εν πνεύματι οπίου του λαού “γινομένων”», αδελφών κι ομόσταυλων της ηλιθιότητας, ΑΛΛΑ: μακριά από "τις επενδύσεις μας στην Αιωνιότητα", -τα παιδιά μας!

  Δεν είναι δυνατόν να διδάσκεις τα παιδιά, ότι ο Θεός ε-π-ι-τ-ά-σ-σ-ε-ι και θ-έ-λ-ε-ι τ’ αγόρια να μην αγγίζουν τα κορίτσια, γιατί είναι …μιαρές - βρομιάρες – μολυσμένες, και ότι όποιος ακολουθήσει αυτόν τον …ιερό κανόνα σ’ όλη του την ζωή και μείνει παρθένος, θα είναι άμωμος - ιερός - άγιος, εκλεκτός επιλεγμένος και VIP- επίσημος προσκεκλημένος του Θεού στην avant premiere της «Δευτέρας Παρουσίας»! Γιατί, ο μικρός που γαλουχείται με τέτοια …ιδανικά, μόλις του «την πέσει» η κωλομπαρού της γειτονιάς, που συνηθέστατα και κατά τεκμήριο, δυστυχώς, είναι ο (ανύπαντρος) παπάς της κάθε ενορίας, δεν θα νοιώσει αντιπάθεια, όπως θα συνέβαινε, αν του είχαν πει, ότι: ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ Τ’ ΑΓΟΡΙΑ! Άλλος κωλόμπος με σοκολάτες, άλλος με play-station, άλλος με Spiderman και κάθεται ο μικρός «στα μπροστινά του καλόγερου», άπαξ δια παντός! Δεν υπάρχει επιστροφή από εκεί!! Αυτό είναι «χάραγμα» ανεξίτηλο θηρίου διεστραμμένου και όχι οι μπουρδολογίες θηρίων με αριθμό κυκλοφορίας …“ΧΞΣ 666”!!!


  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!!!

  Υπάρχουν Φωτισμένοι άνθρωποι με ράσα «χριστιανικά». Αλλά, πρέπει να ψάξεις πολύ για να τους βρεις! Σε όλες τις θρησκείες, Ο-Μ-Ω-Σ, υπάρχουν τέτοιοι. Δεν είναι η θρησκεία που κάνει την διαφορά, αλλά, ο άνθρωπος. Όλων των θρησκειών και όλων των εποχών οι Φωτισμένοι άνθρωποι, όμως, δεν είναι και δεν ήταν ποτέ προύχοντες και σφογγοκωλάριοι της Εξουσίας. Άντε να έδιναν καμιά συμβουλή, όταν τους το ζητούσαν. Αποτραβηγμένοι από τα εγκόσμια είν’ Αυτοί, γιατί, μόνο εκεί, στο αποτράβηγμα της Μοναξιάς, μπορείς ν’ ακούσεις την ψυχή της Συνείδησης και την συνείδηση της Ψυχής σου, ώστε ν’ αντιληφθείς την διαφορά αυτών των δυο, και, τότε… Κ*Ρ*Α*Α*Α*Α*Ο*Υ!…, κεραυνός εν αιθρία => ρωγμή στον Χρόνο  νέα πίστα του παιγνιδιού “COSMOS”, Ζωή, Ύπαρξη! Νέο επίπεδο, ίδιο παιγνίδι ή αγώνας.

  Άπαξ και βιώσεις, έστω και για μια μονάχα στιγμή, την ταύτιση με την Αιωνιότητα, ή «το ωκεάνειο +αίσθημα της σταγόνας», γνωρίζεις εφ’ εξής το «τι» συμβαίνει και γι’ αυτό ενδιαφέρεσαι μονάχα για ένα «πράγμα»: Αγάπη, προς κάθε τι, Συμπάθεια, σε κάθε Ψυχή, Αλληλεγγύη, σε κάθε άνθρωπο και Αγώνας - μάχη - πόλεμος προς υπερ-άσπισή τους. Το μόνο που «αξίζει, γιατί πονάει κι είναι δύσκολο» κι έτσι: «πάει στον Παράδεισο». Τα παλάτια και «οι άγιοι, μάλιστα οι της του Καίσαρος οικίας», οι πατριαρχικοί θρόνοι και οι μητροπολιτικές έδρες, είναι γι’ άλλους κώλους, «επιδέξιους», που φοράνε «μεταξωτά βρακιά» και όχι τρύπια ή μπαλωμένα σαν τα δικά Τους…

  Αυτούς, τους αποτραβηγμένους και πνευματικώς «φευγάτους», τους ενδιαφέρει μόνο ένα γεγονός: να βλέπουν στην οθόνη του μυαλού τους ν’ αναβοσβήνει το «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ». Γιατί: «ο μόνος χαμένος Αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε»… Αυτοί ξέρουν!.. Τέτοιοι Άγιοι πνευματομάχιμοι αγωνιστές υπάρχουν, υπήρξαν και θα υπάρξουν πολλοί κι απ’ όλες τις θρησκείες ή και από καμία θρησκεία ορμώμενοι. Προέρχονταν κι έμειναν πάντα, ώς το τέλος της ζωής τους, μαζί με τον Λαό. Πάντοτε δε, εχθρός τους ήταν οι άλλοι …«Άγιοι», αυτοί με τις μήτρες, τα χρυσά άμφια και τις σαπιοκοιλιές. Μετά τον θάνατο τους, οι «μί/ήτρες με γένια» τούς αναγνώριζαν σαν Αγίους, γιατί ο κόσμος τους αγαπούσε κι επειδή «η Αγάπη ζει στην μνήμη», έτρεχε στις εκκλησίες ν’ ανάψει κεράκι για «πάρτη» τους. Τα φράγκα, όμως, απ’ τα κεράκια ήταν, πλέον, μετά την αγιοσύνη του ταπεινού εργάτη της ψυχής, για την …«πάρτη» του Μητροπολίτη «κουνελο»-φραγκο-φονιά. Είπαμε: «χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις, φίλησέ το» - εβραϊκή παροιμία…

  Όπως, επίσης, και ομοφυλόφιλοι υπάρχουν και, μάλιστα, υπερ το δέον αξιοπρεπείς! «Δεν σηκώνουν», όμως, «σημαία», δεν προπαγανδίζουν την τραγική ιδιαιτερότητά τους δημοσίως, και την ασκούν, ως αναφαίρετο δικαίωμά τους, ιδιωτικά. ΕΜΕΙΣ, μ’ αυτούς είμαστε…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.