#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/03/2011 18:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοι δείχνουν τη πόρτα της εξόδου στην Τίνα; 

Είναι κοινώς αποδεκτό πως το ΥΠΕΚΑ βρίσκεται ψηλά στον κατάλογο με τα πιο δραστήρια υπουργεία στην κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Βεβαίως, είναι φυσικό , αφού δεν είχε προηγούμενη δομή.

 

Είναι επίσης σαφές πως η μεγάλη πλειοψηφία των νομοθετικών αυτών προτάσεων για την "πράσινη ανάπτυξη" της χώρας" βρίσκουν πολύ συχνά "τείχος" στις αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα  το Ελληνικό, το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ, το ζήτημα των δασών.

 

Ακόμα όμως και σήμερα στο νομοσχέδιο για την Βιοποικιλότητα, η πρώην Υπουργός Κ. Μπατζελή μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής για το άρθρο 9 του νομοσχεδίου, εξέφρασε τις αντιρρήσεις της, δηλώνοντας βέβαια πως θα το ψηφίσει επί της αρχής.

 

Το συμπέρασμα είναι πως κάποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, βιάζονται να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου στην "Τίνα".

Η τουλάχιστον επιδιώκουν να την δείχνουν όλο και πιο ξεκάθαρα.

Τα τελευταία χτυπήματα από το Εθνος, αποδεικνύουν πως η επίθεση συστηματοποιείται.

Κάποιοι θεωρούν πως η Τίνα Μπιρμπίλη έχει μαζέψει γύρω της "οικολογικές ομάδες και ΜΚΟ" που ασκούν πολιτική, χωρίς να συνομιλεί με τους βουλευτές για τα επιμέρους προβλήματα. Και αυτό της προκαλεί πρόβλημα.

Κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως το εγχείρημα της "πράσινης ανάπτυξης" πλεόν είναι μόνο στα χαρτιά και λαμβάνει μόνο συμβολική σημασία.

Τέλος οι κακές γλώσσες θέλουν να πρεσβεύουν την άποψη πως ...η Πράσινη Τίνα δεν κάνει τελικά όλα τα "χατήρια" στην οικογένεια Παπανδρέου.

 

Βανζέτι

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anonymos avatar
  anonymos 09/03/2011 18:15:38

  Ας δουλεύαν όλοι σαν την Τίνα

 2. xmm avatar
  xmm 09/03/2011 18:39:26

  τα νεα για τις μκο του περιβαλλοντος εχουν προβλημα, για τις μκο τις ιθαγενειας και της λαθρομεταναστευσης - εποικισμου δεν ακουσα κατι

 3. prasina_poylakia avatar
  prasina_poylakia 09/03/2011 18:43:47

  ΜΚΟ,Ταμείο Άγριας Φύσης, πράσινη ειρήνη και λοιπές "παραγωγικές" δυνάμεις που στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος δεσμεύουν εκτάσεις και χιλιάδες στρεμμάτων ανά την επικράτεια αποκλείοντας δραστηριότητες ή απαγορευόντας οποιαδήποτε μορφή επένδυσης μη λαμβάνοντας υπόψη και την παρούσα οικονομική συγκυρία. Μέγας εχθρός τους οι κυνηγοί, άσχετα από το γεγονός ότι πίσω από το κυνήγι λειτουργούν σημαντικοί κλάδοι της οικονομίας και του εμπορίου. Μήπως αντί να φύγει η Τίνα να φύγουν τα κάθε μορφής "οικόσιτα" πέριξ αυτής και να έχει η ίδια περισσότερο ανοιχτά τα ώτα και σε άλλες ομάδες που σχετίζονται και δραστηριοποιούνταιο στο φυσικό περιβάλλον (αγρότες, κυνηγοί κ.λ.π.)

  • Τάσος avatar
   Τάσος @ prasina_poylakia 10/03/2011 00:03:30

   Σωστόοοοοοοςςςς....

   να φύγουνε τα άγρια και να έρθουνε 1.000.000 ασύδοτοι ένοπλοι κατσαπλιάδες, μαζί με άλλους τόσους αγρότες που στραγγίζουνε τα υδάτινα αποθέματα και μας φλομώνουνε στα φυτοφάρμακα, στις ορμόνες, στη νοθεία.

   αυτές οι υγιείς προοδευτικές δυνάμεις θα έχουνε ως εφεδρεία τα πάσης φύσεως επαρχιακά εργολαβικά λαμόγια, ώστε να μη μείνει σπιθαμή οριζοντίως και καθέτως άκτιστου εδάφους βεβαίως, βεβαίως....

   προς δόξαν και ανάπτυξιν της δυστυχούσης πατρίδος βεβαίως, βεβαίως...

 4. gram avatar
  gram 09/03/2011 18:45:04

  Αποτελεί προσβολή του Ελληνικού λαού που το Μπιρμπίλι κατέχει θέση Υπουργού. Πρόκειται για ένα εκ συστήματος αρνητιστή που δεν μπορεί να επιτύχει τίποτα το εποικοδομητικό, τίποτα το αναπτυξιακό. Είναι μεγάλο βαρίδι για τον GAP, την κυβερνηση και τη χώρα. Πρέπει να φύγει ΧΤΕΣ, να τελειώνουμε με τη Natura, τα ενεργειακά πιστοποιητικά, τις κρατικές μελέτες για τα αιολικά, τη μέχρι τελικής πτώσεως υπεράσπιση της Γενοπ, κτλ, κτλ. Ελεος πιά με αυτό το απίστευτο ον

  • ΝΑΥΤΗΣ avatar
   ΝΑΥΤΗΣ @ gram 09/03/2011 19:25:46

   Και να έρθει ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ !!!!

  • mandalakia avatar
   mandalakia @ gram 10/03/2011 12:42:31

   +1000

 5. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/03/2011 18:58:21

  Οι προτάσεις της Μπιρμπίλη για τις περιοχές Νatura δεν είχαν τίποτα το περίεργο ή το εξωφρενικό, θα έλεγα ότι σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν απόλυτα λογικό εδώ και πολλά χρόνια να μην χτίζεις σε περιοχές τέτοιες. Το αρχικό σχέδιο της Μπιρμπίλη έβαζε όριο τα 10 στρέμματα, δηλ. κάτι πολύ εφικτό και ταυτόχρονα αποτρεπτικό της κατάτμησης σε οικοπεδάκια.
  Εχω προσωπική αντίληψη του θέματος και γνωρίζω πολύ καλά την καταστροφή που μπορεί να φέρει σε περιοχές ιδιαιτέρου φυσικου κάλλους η εκτός σχεδίου δόμηση σε 4 στρέμματα. Αυτό το καθεστώς θεσπίστηκε στην Ελλάδα μόλις της δεκαετία του '30 και δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Ειδικά στα νησιά, με τη μικροκλίμακά τους, το καθεστώς αυτό είναι καταστρεπτικό. Οι Κυκλάδες μετατρέπονται σε Λούτσα με ρυθμούς ταχύτατους. Ειδικά με την ψευδοάνθηση του χρηματιστηρίου, έσπευδαν άπειροι Αθηναίοι κάτοχοι μαύρου χρήματος να χτίσουν εκτός σχεδίου εκεί.
  Για θέματα ενεργειακής πολιτικής δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί το θέμα δεν το γνωρίζω. Βέβαια, και πάλι πιστεύω ότι η εγκατάσταση μικρού αριθμού ανεμογεννητριών σε νησιά, σε συγκεκριμένες περιοχές, δεν είναι αρνητική εξέλιξη. Μπορώ να διαβεβαιώσω, τουλάχιστον για την περίπτωση της Σερίφου, ότι οι ίδιοι άνθρωποι που φώναζαν για τις ανεμογεννήτριες, αντιδρούσαν και σε αυστηρότερους όρους δόμησης ακόμα και για παραλίες παρθένες. Το οποίο σημαίνει ότι η αντίδρασή τους στις ανεμογεννήτριες ήταν μάλλον εκ του πονηρού...

  • ΝΑΥΤΗΣ avatar
   ΝΑΥΤΗΣ @ ΒΙΣ 09/03/2011 19:40:17

   Τα συμφέροντα στην εκτός σχεδίου δόμηση είναι απίστευτα τεράστια. Βεβαίως το κακό ξεκινάει από την πολιτεία που από το 1983 επί Τρίτση, δεν προχώρησε σε χωροταξικές μελέτες για την χρήση της γης, οπότε το τοπίο θα ξεκαθάριζε, και όλοι θα ήξεραν τους κανόνες. Τώρα η σπέκουλα που γίνεται είναι απίστευτη, και το κακό που προκαλεί είναι πολυεπίπεδο, ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης. Θυμίζει το θέμα των συμβασιούχων, και το "μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου (ιδιοκτήτη οικίας εκτός σχεδίου σε νησι). Τα τοπικά μικροσυμφέροντα, τα μεγάλα συμφέροντα, οι κρατικοδίαιτες ΜΚΟ οικολογιας, και η τοπική αυτοδιοίκηση, έχουν γίνει ένας αχταρμάς, που δεν ξεμπλέκει με τίποτα...

 6. katalytikos avatar
  katalytikos 09/03/2011 19:06:04

  ...¨πράσινη"???? ... τόσο πράσινη όσο και οι ¨περιβαλλοντικές¨ ΜΚΟ που έχουν μετακομίσει στο ΥΠΕΚΑ!!!!

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/03/2011 19:35:43

  Η Πράσινη "Ανάπτυξη" είναι μια σκέτη ΑΠΑΤΗ. Η Κλιματική Αλλαγή εφευρέθηκε το 1985 στην Δ. Γερμανία. Μηχανισμός να εισπράττει η Ζήμενς και η παρέα της. Η Μπιρμπίλη είναι ή αφελής ή πλασιέ.

  Πρόθυμοι συνεργάτες της αυτοί που θέλουν να ροκανίσουν λίγη ΔΕΗ (πολλή δεν θέλουν).

  Καλό ταξίδι και ευχές για κακή υγεία. Εχει ζαλίσει την ζωή ΠΟΛΛΩΝ ανθρώπων που δεν χρωστάνε τίποτα. Όσο για τα θύματα στις WWF και Γκρηνπής, να πάνε Λιβύη να τρίβουν καμήλες.

  • ΝΑΥΤΗΣ avatar
   ΝΑΥΤΗΣ @ archaeopteryx 09/03/2011 19:46:52

   Η Μπιρμπίλη είναι ή αφελής ή πλασιέ.
   Αλλο πράκτωρ κι άλλο ειπράκτωρ ! Γι αυτό έβαλαν τον Σηφουνάκη, να την ...προσέχει...
   Κατακαημένη Ελλάδα, τι σου μέλλει ακόμα ?
   Και όπως είπε η Παπαρρήγα , τα δύσκολα έρχονται...

   • gram avatar
    gram @ ΝΑΥΤΗΣ 09/03/2011 21:03:43

    Τι το ήθελες αυτό το τελευταίο τώρα για το σπασμένο γραμμοφωνο? Και το Μπιρμπιλι το ίδιο αυταρχικό, κρατικιστικο σταλινοειδες είναι

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ archaeopteryx 09/03/2011 21:23:56

   Αρχαιε.. την πορτα του γυμναστηριου της δειχνουν!!! σιγα μην σκασει η Τινα.. θα εχει να λεει στο ζεσταμα.. οτι οι Ελληνες δεν την καταλαβαν και οτι τα πρασινα ονειρα της δεν υλοποιηθηκαν... και οι αλλες οι γλυφτοκοτες στο γυμναστηριο θα κοιτανε τα νυχια τους και θα δειχνουν κατανοηση... μετα θα κανονισουν να πανε για ψαρι... πρασινο.

   ΠΠ

 8. ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ avatar
  ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ 09/03/2011 20:01:18

  Εφαρμόζει τις ευρωπαικές οδηγίες πιστά . Μόνο που μια χώρα σαν την Γαλλία και την Γερμανία λόγω της υπεροχής της σε έκταση δεν θίγεται στο βαθμό που θίγεται η ιδιοκτησία στην Ελλάδα. Ναι , να σεβαστούμε το περιβάλλον αλλά ΟΧΙ και στην υποχρεωτική συγκατοίκηση της πολυκατοικίας (δηλαδή όλοι στο μαντρί) με τους υπέρμετρους περιορισμούς στη δόμηση εκτός Σχεδίου. Αν δεν το ξέρετε αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζονται ως "γη υψηλής παραγωγικότητας" με πράξεις της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης σχεδόν η πλειονότητα των αγροτεμαχίων με συνέπεια να μην μπορεί να οικοδομήσει ο ιδιοκτήτης τους παρά μόνον αγροτική αποθήκη ή μαντρί !!! Δεν κατάλαβα γιατί να μην μπορώ να οικοδομήσω σε αγρό της ιδιοκτησίας μου εκτός Σχεδίου και εκτός Οικισμού . Ποιόν θίγω ;;;;

  • Κοινὸς νοῦς avatar
   Κοινὸς νοῦς @ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ 09/03/2011 21:23:57

   Θίγεις ὅλους ἐμᾶς καὶ τοὺς ἑπόμενους ποὺ ἔχουμε ἀνάγκη τὴν ἀγροτικὴ γῆ γιὰ νὰ καλλιεργοῦμε τὰ τρόφιμά μας. Καὶ μὴ μοῦ πεῖς τὶς γνωστὲς ἀηδίες ὅτι θὰ εἰσαγάγουμε τρόφιμα. Ἡ κρίση τροφίμων βρίσκεται καθ' ὁδὸν καὶ ἐμεῖς - μονίμως δειλοί, μοιραῖοι καὶ ἄβουλοι, θὰ προσθέσω καὶ ἄσχετοι - καταστρέφομε πολύτιμη γῆ γιὰ νὰ φτιάξουμε πανάσχημα σπίτια ποὺ χρησιμοποιοῦμε ἕνα μῆνα τὸ χρόνο.

 9. ΙΑΝΝΗΣ. avatar
  ΙΑΝΝΗΣ. 09/03/2011 20:46:30

  ΜΕΡΙΚΟΙ....ΑΠΟΡΟΥΝΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΑΙΔΑ Η ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ .ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΠΛΑΓΙΕΣ,ΡΕΜΜΑΤΙΕΣ,ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΔΕΣ ???
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ,ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΣΤΗ ΔΗΛΟ , ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ, ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ...ΚΛΠ
  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΡΗΛΙΚΙ ΜΑΣ ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ.
  ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ???
  ΠΑΝΤΩΣ,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΟΔΕΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΥΟΜΕΝ....
  ΙΑΝΝΗΣ.

 10. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/03/2011 21:02:43

  Εγω την ειδα στη Βουλη να φοραει κολιε - σφυριχτρα !!! ωωωω ναι...
  φοβαται σεισμο?
  φοβαται τον Μπεο??
  φοβαται τα γερακια και τις αγριποπαπιες??

  Σφυρα να φυγετε.. τραινο ΠΑΣΟΚ.

  ΠΠ

 11. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/03/2011 21:27:52

  Θα εκχωρήσει τα υδροηλεκτρικά σε Σλοβένους, Σλοβάκους, Αυστριακούς κλπ

 12. ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ avatar
  ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ 09/03/2011 22:13:24

  Φίλε Κοινέ Νου,
  Ας δω ένα μελετητικό πρόγραμμα καλλιέργειας στην επαρχία όπου ζω μέσα σε τεράστιας έκτασης ανεκμετάλλευτα αγροτεμάχια για τα οποία πληρώνουν οι ιδιοκτητες δυσβάσταχτα τέλη στους Οργανισμούς Ύδρευσης κ.λ.π. ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ !!! ΄Εδώ επί σειρά ετών πήγαιναν οι άνθρωποι στην Νομαρχία (στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης) και ρωτούσαν : Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Τι καλλιέργειες να βάλουμε ;; Και απάντηση δεν έπαιρναν .
  Είδαμε δε το σοφό , τερατώδους ευφυίας, επίτευγμα της ΑΓΡΟΓΗΣ με το δικαίωμα προτίμησης των αγρών υψηλής παραγωγικότητας ... Άλλο ένα κολπάκι να βολέψουμε ημετέρους. Θέλεις να συνεχίσω ;;;

 13. ΦωΚ avatar
  ΦωΚ 09/03/2011 23:53:50

  Το θεμα ειναι η προσφορα και η ζητηση, αν δεν εχει ζητηση ενας αγρος για να γινει παραγωγικο χωραφι γιατι να μη γινει σπιτι που στον υπολοιπο χωρο παλι κατι θα φυτεψει το πιο πιθανον δεντρα και κανενα μπαχτσε να τρωει καμια ντοματα.Δεν ξερω τον λογο που θα πρεπει να στριμωχτουμε σε πυκνες περιοχες δομησης με ολα τα ασχημα που εχουν και που ολοι ξερουν πως μερικοι βγαζουν ετσι χοντρα χρηματα οταν περιοχες εντασονται στα σχεδια των πολεων ,προσθετω το ανοιγμα και σε αλλες περιοχες εκτος σχεδιου θα ριξει τις τιμες αγορας στις εντος σχεδιου.Επισης τι θα πει κανενας σε καποιον που εκανε μια επενδυση αγορασε ενα αγρο σε υπερτιμημενο κοστος γιατι ηταν σε πολυ καλη θεση και τωρα του λες εχασες τα λεφτα σου και ειναι ενα απλο χωραφι και τιποτε αλλο.

  • ΦωΚ avatar
   ΦωΚ @ ΦωΚ 10/03/2011 00:06:59

   Αν και δεν ειναι η δουλεια μου η διαισθηση μου λεει οτι κατι βρωμαει στην ιστορια
   στην ελλαδα ακομα επιμενουμε να χτιζουμε πολυκατοικιες γιατι?
   Πολεις που λογο γεωγραφιας θα μπορουσαν να μεγαλωσουν το σχεδιο δεν το κανουν γιατι?
   Καποτε οι πολυκατοικιες σωσανε την χωρα απο την δημιουργια πολυ φτωχων περιοχων μιας και οι προσφυγες της τοτε εποχης επρεπε καπου να μεινουν αυτο κινησε μια ολοκληρη οικονομια αντιπαροχες κτλ.
   Γιατι ακομα λοιπον πολυκατοικια? καποιοι κερδιζουν.

  • ΦωΚ avatar
   ΦωΚ @ ΦωΚ 10/03/2011 00:19:18

   ο Σωκρατης ελυνε τα προβληματα με την επαγωγικη και θετω το παρακατω ,
   αν το περασει αυτο για δομηση στα 10 στρεμματα και ολοι οι Ελληνες αποφασισουν να χτισουν σε αγρους 10 στρεμματων ,αυτο που πιστευουν ως κακο για την φυση οι οικολογοι αυτο και θα συμβει. Ρωτηστε ενα αγροτη αν τον βολευει να εχει σπαστα χωραφια και οχι ολοκληρα.
   Για μενα λυση ειναι επεκτασεις των σχεδιων πολεων και τιποτε αλλο.

 14. astral avatar
  astral 10/03/2011 10:33:34

  απο την αλλη ειναι νατουρα η μιση ελλαδα, αλλα επισης πραγματικα καταστρεφονται περιοχες με μοναδικο φυσικο καλλος και με καταστροφικες (και οικονομικα) μακροπροθεσμα συνεπειες, πχ ελαφονησος κ.α.

 15. Nik avatar
  Nik 10/03/2011 12:13:19

  Το πρώτο περιβαλλοντικό πρόβλημα της Ελλάδας, μιας ιδιαίτερα ορεινής χώρας, είναι η διάβρωση του εδάφους. Είδατε κανένα πρόγραμμα ανάπλασης των αναβαθμίδων; Οχι, διότι για αυτό δεν θα υπήρχε επιδότηση για τις μελέτες. Τις πεζούλες τις έφτιαξαν οι παπούδες μας και είναι εκεί, δεν χρειάζονται μελέτες.

  Ο ΓΑΠ έχει πει ότι παράγουμε πενταπλάσιες (χρυσοπληρωμένες) μελέτες από την επόμενη πιο "μελετητική" χώρα της ΕΕ. Ομως η Τίνα επιμένει να ευνοεί τα πράσινα λαμόγια των μελετών και των σχεδιασμών που ροκανίζουν συστηματικά το δημόσιο χρήμα. Δείτε τις 69 μελέτες τύπου Copy Paste για τα πουλιά, τις προτάσεις για ΤΡΕΙΣ ορνιθολογικές μελέτες για κάθε νέα δράση σε περιοχές Νατούρα και θα καταλάβετε.

  Και τελικά αναρωτηθείτε γιατί η Ελλάδα κατέταξε το 21,5 % της επιφάνειας της στο σύστημα Νατουρα ενώ η Γαλλία μόλις 6%. Ούτε οι Ναζί το 41 δεν αφαίρεσαν ένα πέμπτο της χώρας από την παραγωγή. Το έκαναν όμως οι ΜΚΟ και οι πολιτικοί που τις στηρίζουν.

 16. Alexis Sotiriou avatar
  Alexis Sotiriou 30/05/2011 21:08:04

  Παρά τα λάθη και τις κάποιες υπερβολές με τα οικολογικά κλπ Θα την παραδεχόμουν την Μπιρμπίλη –κατ εξαίρεση μαλιστα γιατι δεν συμπαθώ την λοιπή <> της μετα το ξεπούλημα που μας κάνανε -εάν αυτή είχε τα κότσια να επιμείνει στην παντελή κατάργηση του κυνηγιού δηλαδή της βάρβαρης δολοφονίας αθώων ψυχών εκ μέρους απίστευτα άγριων υποσυνειδήτων που φωλιάζουν μέσα σε κομπλεξικά σαρκία παρακατιανών αρσενικών… Hono Sapiens -που μόνο σάπιενς δεν είναι βέβαια - .

  Κάθε φορά που ένα ανθρωποειδές σκοτώνει ένα ζώο της φύσης με τη δικαιολογία του χόμπι ( χόμπι είναι ο θάνατος βρε? ) σβήνει ακόμα περισσότερο η ελπίδα μας για πραγματικό πολιτισμό και πραγματική ( ιδανική) ανθρωποποίηση των συγχρόνων αλλά και των μελλοντικών γενεών .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.