20/09/2009 21:43
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοί πολιτικοί ειδοποίησαν τον Χριστοφοράκο;Ο συνήγορός του ισχυρίζεται ότι του είπαν πως θα προφυλακιζόταν - Τον καταγγέλλει η οικογένεια Βαρθολομαίου

 

Ο άλλοτε «ισχυρός άνδρας» της Siemens Hellas Μιχάλης Χριστοφοράκος ειδοποιήθηκε από πολιτικούς «με τους οποίους διατηρούσε σχέσεις ότι θα προφυλακιζόταν και αποφάσισε να διαφύγει στη Γερμανία ενόψει του ενδεχομένου να μην έχει «μία δίκαιη δίκη» στην Ελλάδα». Η ανωτέρω αναφορά περιλαμβάνεται σε δικόγραφο του συνηγόρου του κ. Στέφαν Κουρσάβε προς το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, που περιήλθε στην κατοχή της «Κ».

 

Στο δικόγραφο διατυπώνεται επίσης ο ισχυρισμός ότι η επίσπευση των ανακριτικών διαδικασιών έγινε επειδή η Ν.Δ. προσδοκούσε να εκμεταλλευτεί τα όποια στοιχεία προέκυπταν, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

 

 

Αυτά αποκαλύπτει σήμερα η Καθημερινή («Πολιτικοί μού είπαν να φύγω!»)

 

Τι σημαίνουν; Ότι ανεξαρτήτως των προθέσεών της η ΝΔ ήθελε να βγάλει το σκάνδαλο στη φόρα, αλλά την εμπόδισαν κάποιοι που ειδοποίησαν τον Χριστοφοράκο, Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι «ξεχνούσαν» το τέλεξ στο υπουργείο Εξωτερικών

  Παρέμβαση-βόμβα από τη χήρα Βαρθολομαίου _(...ΠOΛITIKH...)

 Ταυτόχρονα, με εξώδικη δήλωση η οικογένεια του εκλιπόντος γενικού διευθυντή της Ν.Δ. Γιάννη Βαρθολομαίου χαρακτηρίζει τον κ. Χριστοφοράκο συκοφάντη. Υποστηρίζει, επίσης, ότι με την κατάθεσή του για δήθεν συναντήσεις με τον Γιάννη Βαρθολομαίο ο κ. Χριστοφοράκος θέλει να προστατεύσει τα φυσικά πρόσωπα τα οποία είχε χρηματίσει.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.