#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/07/2012 21:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοί...εκτίθενται για την θέση του Γραμματέα της ΝΔΤι ζητάει η…γρια αλεπού ο Νικήτας στη γύρα; Θύμωσε που δεν τον αξιοποίησε ο Σαμαράς και θέλει να γίνει γραμματέας του κόμματος. Το ίδιο επιθυμεί και ο γίγαντας της Αχαϊκής γης ο «φιλόσοφος» επί της ορθοδοξίας και πνευματικό παιδί του Αγίου Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο Νίκος Νικολόπουλος. Όλα τα είχε ο Σαμαράς αυτό του έλειπε τώρα: να αναμετρηθούν για το χρίσμα του γραμματέα τρεις με τέσσερις και να το κάνουν το μαγαζί κεραμιδαριό. Δεν μαζεύονται λίγο και να κοιτάξουν να στηρίξουν το Σαμαρά και την κυβέρνηση;

Ο κατάλογος έχει και άλλους, όπως τον γραμματέα Συνδικαλιστικού της ΝΔ Φίλιππα Ταυρή, άλλοτε συνοδοιπόρο του Γιάννη Μανώλη, που μας άφησε στα κρύα του λουτρού για ανεξάρτητους αγώνες με τους Καμμένους. Κάτι άκουσα και για τον Παναγιώτη Αδραχτά. Τι να πω σε λίγο θα θέλει να γίνει γραμματέας και ο κλητήρας στο Μαξίμου…Όλοι οφίτσια, θέσεις και αξιώματα θέλουν…

Το κεντρικό πρόσωπο και πρωταγωνιστής, ο… αειθαλής Νικήτας Κακλαμάνης δεν ξέρω πως την έχει δει…Μήπως θέλει να αναμορφώσει το κόμμα, όπως αναμόρφωσε την Αθήνα ως δήμαρχος επί τετραετίας; Το ιστορικό του τον βοηθάει. Νωπή είναι ακόμα η ήττα του από τον ανύπαρκτο μέχρι σήμερα Καμίνη, στα χέρια του οποίου κατάφερε να παραδώσει την πρωτεύουσα.

Ο Νικήτας κυριολεκτικά όργωσε τις τελευταίες ημέρες κάθε πολιτικό γραφείο, αλλά το ενδιαφέρον είναι η κολεγιά που άνοιξε με τον έτερο δημοσιοσχεσίτη πολιτικό της Ν.Δ. τον ντούρο φιλελελεύθερο Άρη Σπηλιωτόπουλο, αλλά και το αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συμμαχία μαζί τους ελπίζει ο Κακλαμάνης και ευελπιστεί ότι με τη βοήθεια των φιλελεύθερων και άλλων στελεχών που γνωρίζει από την εποχή της δημαρχίας του, κυρίως αυτοδιοικητικούς και συνδικαλιστές, θα κερδίσει τη θέση του γραμματέα. Μέχρι και ευλογία έτρεξε να λάβει από τον Καραμανλή, ενώ συναντήθηκε και με τον Μεϊμαράκη για να του ζητήσει βοήθεια.

Άγχος ο Νικήτας δεν έχει για τον Νικολόπουλο, που το παίζει πλέον αντάρτης κατά του μνημονίου, ξεχνώντας ότι αυτός έτρεχε να ορκιστεί, παίρνοντας θέση δίπλα στο Σαμαρά, τον οποίο εκθείαζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξαφνικά του ήρθε επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και του είπε ο Πανάγαθος «Νίκο δώσε τη μάχη». Μόνο που η στάση του δημιουργεί νέα προβλήματα στο Σαμαρά.

Ο Νικήτας μάλλον γέλασε μόλις έμαθε για την υποψηφιότητα Νικολόπουλου, ο οποίος για να ξέρετε τα κάνει όλα για να γίνει δήμαρχος Πάτρας και να φτιάξει αντιστασιακό προφίλ.

Τον Κακλαμάνη περισσότερο τον πείραξε μόλις έμαθε ότι θα είναι υποψήφιος ο Ταυρής, που ως γραμματέας συνδικαλισμού έχει τα κονέ και τις διασυνδέσεις, ενώ τον στηρίζει και μέρος του συστήματος.

Ο Ταυρής θα δώσει μάχη ως γραμματέας να κερδίσει η κυβέρνηση στο πεδίο των συνδικαλιστών, ενώ διατηρεί και καλές σχέσεις με πολλά στελέχη της ΔΑΚΕ. Πολλές φορές είχε κοντραριστεί σε συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας με τον Αβραμόπουλο και ελπίζει να σπάσει την υποψηφιότητα Κακλαμάνη.

Ο άλλος διεκδικητής, ο κ. Πανοζάχος μάλλον πήρε τηλεφώνημα να μην διαγκωνισθεί για την θέση του γραμματέα

Όλα αυτά όμως παραπέμπουν σε άλλες εποχές, πιο ομαλές. Τώρα η χώρα καίγεται, η Τρόικα θα είναι στην Αθήνα και στη ΝΔ θα ασχολούνται με το ποιος θα γίνει γραμματέας. Γι’ αυτό και ο Σαμαράς αποφάσισε να γίνει η εκλογή την προσεχή Πέμπτη για να λήξει το θέμα και να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα της χώρας.

Νωρίτερα, την προσεχή Τρίτη η Κ.Ο. της ΝΔ θα εκλέξει τον Θανάση Μπούρα αντικαταστάτη του Κώστα Τασούλα που μένει στην άκρη αφού κόντεψε να του φύγει η μισή κοινοβουλευτική ομάδα στην προηγούμενη περίοδο. Αναπληρωτές θα είναι οι Δημήτρης Τσουμάνης, Γιώργος Στύλιος, Αναστασιάδης, Τσαβδαρίδης και Ανδρέας Κουτσούμπας.

Πρόεδροι των κοινοβουλευτικών επιτροπών θα προταθούν από τη ΝΔ και αναμένεται να εκλεγούν οι Γιώργος Βλάχος (Παραγωγής και Εμπορίου), Γιώργος Καλαντζής (Μορφωτικών), Αντώνης Μπέζας (Οικονομικών), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (Εξωτερικών και Άμυνας) και Τάσος Νεράντζης (Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης), ενώ από το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Μάρκος Αυρήλιος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/07/2012 20:04:03

  Παρεμπιπτόντως, ὅλα αὐτὰ δείχνουν ὅτι δὲν ὑπάρχουν νέα στελέχη μὲ σοβαρὲς ἀξιώσεις στὴν ΝΔ, στὴν ἡλικία π.χ. 35-40. Ἂν ὑπῆρχε ἕστω ἕνα "παιδί-θαῦμα", καὶ μόνο ἡ ἀναφορὰ τοῦ ὀνόματός του θὰ ἐκτόπιζε τὶς ἀσήμαντες γεροντομετριότητες ποὺ παλεύουν γιὰ τὴ θέση. Ἡ θρυλούμενη παρ' ὀλίγον ὑποψηφιότητα Κικίλια τὸ ἀποδεικνύει: δὲν εἶχε ποὺ δὲν εἶχε τὸ πολιτικὸ ἐκτόπισμα, κόπηκε καὶ στοὺς προκριματικούς. Δὲν ὑπάρχει οὔτε ἕνας τριανταπεντασαραντάρης ποὺ νὰ ΛΑΜΠΕΙ. Καὶ προφανῶς μιλᾶμε γιὰ πραγματικοὺς ἀνθρώπους, μὲ τὸ (τηρουμένων τῶν ἀναλογιῶν τῆς ἡλικίας) ἐκτόπισμα στὴν πραγματικὴ κοινωνία, ὄχι γιὰ παιδιὰ τοῦ κομματικοῦ σωλήνα ἢ ἀνεπάγγελτα ὀρεκτικὰ τῶν κομματικῶν μαγειρείων. Ὅπου κι ἂν πάω αὐτὸ τὸ κόμμα μὲ πληγώνει.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/07/2012 22:58:53

   Ἐντελῶς φιλικά,σέ εὐχαριστῶ πού μέ διόρθωσες προχθές,ἀλλά βλέπω νά κάνεις τό ἴδιο λάθος κι ἐσύ,ὁπότε...''ἰατρέ,θεράπευσον σεαυτόν''...

   • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
    Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/07/2012 23:32:39

    Μετὰ χαρᾶς οἱ διορθώσεις. Τί, βαρεία μὲ πνεῦμα ἐνῷ θὰ ἔπρεπε νά'χει ὀξεία; Ποῦ τὸ ὄνειδος; ...Δεῖξον μοι!

    • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
     ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 22/07/2012 00:16:47

     Κανένα ὄνειδος!
     ''Τά λάθη βρίσκονται πολλά,ὅπου ἡ ἀγάπη εἶναι λίγη.Καί ὅπου ἡ ἀγάπη περισσεύει,τά λάθη ἐξαφανίζονται.''

 2. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 21/07/2012 23:07:29

  Φούρας

 3. achaios avatar
  achaios 21/07/2012 23:22:21

  Καλά δεν θα βρεθεί κάποιος να πει σ' αυτόν από την Πάτρα ότι δεν έχει καμμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Ήρθε η ώρα να αναζητήσει αλλού πολιτική στέγη. Από ότι μαθαίνω οι ανεξάρτητοι του έδωσαν πόρτα. Μα σοβαρά θα του επιτρέψουν να ξεφτιλίσει τη διαδικασία εκλογής γραμματέα;Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται επιτέλους λίγη αυτοεκτίμηση.Πούσε ρε Φαήλο να τους ξεφωνίσεις;Έτσι που πάμε η Συγγρού θα γίνει συνώνυμη με τη Συγγρού

  • ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ avatar
   ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ @ achaios 22/07/2012 00:13:27

   o φιλιπος ο ταυρής έμπειρος, οργανωτικός, μη κοινοβουλευτικός, το κυριότερο, γιατί δεν τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του και έτσι ασχολείται μόνο με το κόμμα, τύπος λαικός της πιάτσας όχι του κολωνακίου με πολλή καλοσύνη.

 4. Iωάννης34 avatar
  Iωάννης34 22/07/2012 00:58:13

  H θέση του Γραμματέα της ΝΔ είναι σαν το χρηματιστήριο.Αν κινηθείς έξυπνα και μακροπρόθεσμα το πιθανότερο είναι να φυγεις με κέρδη.
  Ο Γραμματέας αποκτά "στρατό" υποστηρικτών.Κερδίζει κύρος και δημοσιότητα.Μαθαίνει τις αδυναμίες εχθρών και φίλων και κανονίζει και καμιά θεσούλα στον πρώτο ανασχηματισμό.
  Για αυτούς τους λόγους ας διαλέξουν τον λιγότερο φιλόδοξο!!!

  • giorgos gianniotis avatar
   giorgos gianniotis @ Iωάννης34 23/07/2012 22:09:35

   Κατι σαν τον Α.Λυκουρετζο δηλαδη!

 5. gio avatar
  gio 22/07/2012 01:06:49

  Σε πιανει απελπισια με τα περισσοτερα στελεχη της ΝΔ, εκεινο το ιδρυμα Καραμανλη δεν ειχε πει πως θα γινοταν δεξαμενη στελεχων? τι απεγινε αληθεια?

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ gio 22/07/2012 01:35:03

   Συγγνώμη, δὲν βλέπεις ὅλα αὐτὰ τὰ νέα στελέχη ποὺ ἐκπαιδεύτηκαν καὶ ἀναδείχθηκαν ἀπὸ τὸ Ἰνστιτοῦτο τὴν τελευταία τριετία;

   Ὑπάρχει ἐλπίδα. Ἡ ΟΝΝΕΔ κάνει καλοκαιρινὰ σεμινάρια στὴν ἐπαρχία γιὰ τὸν... ἐθελοντισμό. Κοντράρει σκληρὰ τὸν ΓΑΠ στὴν ἕδρα του!!!

  • giorgos gianniotis avatar
   giorgos gianniotis @ gio 23/07/2012 22:11:34

   Μην λυπασαι γιατι ειναι σε πολυ καλα χερια το Ιδρυμα.Το περιποιειται η γνωστη Μαριανα!

 6. Orfeas avatar
  Orfeas 22/07/2012 03:28:31

  Ποιος Ταυρής ρε παιδιά;Σε συνδικαλιστή τραπεζικό θα βασιστούμε για τον εκσυγχρονισμό των πεπαλαιωμένων κομματικών δομών μας;Η κοινωνία βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον συνδικαλισμό και εμείς θα τον προτάξουμε;Και επιτέλους Πρόεδρε φτάνει με τους αχυρανθρώπους σε κομβικές θέσεις!Η επιθυμία μου θα ήταν ένα νέο στέλεχος το οποίο με σύμμαχο τα σημεία των καιρών και τον Αντώνη Σαμαρά θα ανανέωσε το κόμμα και θα το έκανε πραγματικά ανταγωνιστικό.

 7. Orfeas avatar
  Orfeas 22/07/2012 03:32:48

  Ανταγωνιστικότητα παντού!Κοινωνία και Κόμμα!Εξάλλου αυτά τα δυο πηγαίνουν πακέτο αν επιθυμείς υγεία.Γιατί να μην κάνεις την ανατροπή Πρόεδρε και επέλεξε μέσα απο τις ΝΟΔΕ;Αφού οι ανατροπές σου πάνε και αυτό ζητά η βάση...Βρες νέο μέσα από τις ΝΟΔΕ και ανέδειξε τον!

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Orfeas 22/07/2012 16:36:05

   Οἱ ὀργανωμένοι στὶς ΝΟΔΕ εἶναι ἡ ἐπιτομὴ τοῦ παλαιοκομματισμοῦ. Ὅσοι λίγο διαφορετικοὶ πήγαμε νὰ προσεγγίσουμε τὶς τοπικὲς μᾶς διώξανε μὲ... ἐντομοαπωθητικό. Τὸ χειρότερο θὰ ἦταν αὐτό, νὰ ἔλθει γραμματέας ἀπὸ τὰ σπλάχνα τοῦ καφκικοῦ Πύργου τῶν κομματικῶν δομῶν.

 8. Δίων Κάσσιος avatar
  Δίων Κάσσιος 22/07/2012 04:42:50

  @να το κάνουν το μαγαζί κεραμιδαριό

  Ο ...Χιώτης είσαι;

  @Το ίδιο επιθυμεί και ο γίγαντας της Αχαϊκής γης ο «φιλόσοφος» επί της ορθοδοξίας και πνευματικό παιδί του Αγίου Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο Νίκος Νικολόπουλος.

  Τώρα απέκτησε αυτές τις ιδιότητες αυτός ο γλύφτης; Πριν το υφυπουργιλίκι ήταν άγνωστες;

  @η Κ.Ο. της ΝΔ θα εκλέξει τον Θανάση Μπούρα

  Άντε, μπράβο, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας, με τον τεράστιο Μπούρα, ..."της νομπελίστας, κυρίας Κρούγκμαν"!!!

  Καλά λέει ο Αστυάναξ ότι "Δὲν ὑπάρχει οὔτε ἕνας τριανταπεντασαραντάρης ποὺ νὰ ΛΑΜΠΕΙ" στο κόμμα. Πάντως, ο Φαήλος πληρεί τα προσόντα και δεν είναι και πολύ όβερ 40, νομίζω.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Δίων Κάσσιος 22/07/2012 11:15:23

   Danke sehr, που θα 'λεγε κι η Άνγκελα αλλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
   Ασχολούμαι με την δουλειά μου, κάνω βόλτες με τη Harley, πίνω τσίπουρα με τους φίλους μου και ετοιμάζω μερικά ωραία κείμενα χωρίς αυτολογοκρισία, υπό την ιδιότητα του απλού πολίτη - ψηφοφόρου...
   Αυτήν είχα πάντα, το 'λεγα αλλά δεν με πίστευε κανείς!

   • Δίων Κάσσιος avatar
    Δίων Κάσσιος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 22/07/2012 16:13:35

    Χα, χα, χα!

    Ε, ναι, τώρα! Παραλίγο να σε τυλίξουν στα νιτερέσα τους και να χάσεις όλα αυτά τα ωραία ανεκτίμητα. Τι δουλειά έχεις εσύ με Τραγάκηδες και Νεράτζηδες;

   • ΑΡΚΑΣ avatar
    ΑΡΚΑΣ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 22/07/2012 17:14:13

    Σωστά και έτσι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Η θέση σου είναι στην ενεργό πολιτική έστω και από τη πλευρά της επί της ουσίας κειμενογραφίας χωρίς αυτολογοκρισία...
    .... οσονούπω έρχεται.....

   • ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ avatar
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 22/07/2012 20:51:10

    ΦΑΗΛΕ ... ΑΣΧΕΤΟ...!!!! ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ(ΣΕΑΠ) ΤΟ 1990 ;

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 22/07/2012 22:03:31

     Ναι, σειρά, 204. Επιλοχίας στους ΥΕΑ/Α'

     • ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ avatar
      ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/07/2012 18:04:30

      ΗΜΟΥΝ 203 ΣΕΙΡΑ. ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΕΑ/Β. ΘΑ ΧΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ). ΣΤΟ F/B ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 89ΣΤ ΕΣΣΟ/203 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 204, .

     • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
      Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 23/07/2012 22:59:23

      Οκ "πατέρα", θα μπω να την δω!

 9. Xristos avatar
  Xristos 22/07/2012 13:18:41

  Καταρχήν είναι αδιάφορο ποιος θα εκλεγεί στη θέση του Γραμματέα με τόσα που μας κατατρέχουν αενάως. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι πλέον τη σημαίνει η έννοια του στελέχους του μεγαλοστελέχους του συνδικαλιστή του μεγαλοσυνδικαλιστή και όλων όσων χρησιμοποιούν την όποια ιδιότητά τους σε ένα κόμμα για προσωπικό όφελος. Δυστυχώς, η όποια μεταρρύθμιση από τα κόμματα πρέπει να αρχίσει.
  Και προς τον κ.Φ.Κρανιδιώτη, αν και προσωπικά διαφωνώ μαζί του σε αρκετά, η έντιμη στάση του και η κατάρτισή του φαίνεται ότι ήταν "αρνητικά" για τον ορισμό του ως Γ.Γ (αντίθετα αποτυχόντες βουλευτές διαβιούντες από το 1821 ή άλλοι Στεφάνου ή Μενδώνη που είναι ισόβιοι Γ.Γ. ως άλλοι Μητροπολίτες, φαίνεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια της κυβέρνησης ή της συγκυβέρνησης...). Δομικές αλλαγές...

 10. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 22/07/2012 13:59:20

  Ιδανική λύση: Βορίδης for secretary.
  Ο παλαιοκομματικός μηχανισμός χρειάζεται γερή αναδόμηση, πλάνισμα, να φύγουν "περιττές γωνίες". Streamlining που λένε οι Αγγλοσάξωνες.
  Ένας καλός χειριστής του τσεκουριού, μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, στο πίτς φυτίλι.

  • Heaven avatar
   Heaven @ Ο Θείος 22/07/2012 14:03:51

   στο πιτς συμφωνω, το φυτίλι ειναι που φοβαμαι...

  • Δίων Κάσσιος avatar
   Δίων Κάσσιος @ Ο Θείος 22/07/2012 16:10:03

   Πάντως, παρατηρείστε τον Μπουμπούκο, όταν μιλάει στα πάνελ: ΜΙΜΕΙΤΑΙ, υπερβολικά, σε όλα τον Βορίδη. Χειρονομίες, ύφος, γκριμάτσες, τσιτάτα!

 11. achaios avatar
  achaios 23/07/2012 17:12:35

  Αγαπητέ Φαήλο δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά φαίνεται πως δεν κάνεις για γραμματικός. Πρέπει να παραδεχθείς ότι δεν διαθέτεις ούτε κατ΄ελάχιστο τη τσαχπινιά και το σκέρτσο του πατρινού.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ achaios 23/07/2012 23:01:26

   Ε, τι να κάνω; Από αρβανίτη πειραϊκής εκτροφής τί περιμένεις; Τζάμπα ξόδεψε η μάνα μου τόσα λεφτά για γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο...Σνιφ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.