#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/10/2010 09:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοί απο την Ρηγίλλης θέλουν να ηττηθεί η ΝΔ στην Καρδίτσα;


Βγήκε χθες στη δημοσιότητα από την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΔΑ και το Antinews το απίστευτο μπάχαλο της Νέας Δημοκρατίας στην Καρδίτσα.Όπου η νεα  Νέα Δημοκρατία συμοπεριφέρεται ειρίοτερα απο την παλιά και καθυστερεί ανεξήγητα να δώσει ονόματα υποψηφίων για τις περιφερειακές εκλογές. Το πράγμα έχει μπόλικο παρασκήνιο.

Υπάρχει στην Καρδίτσα ένα οργανωμένο οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο το οποίο επιθυμεί σφόδρα την εκλογή Παπατόλια (ΠΑΣΟΚ) και Τέγου (ΚΚΕ) ως περιφερειάρχη και δημάρχου, αντίστοιχα. Το κατεστημένο αυτό εκφράζεται κυρίως μέσα από το μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα του νομού , το οποίο συμπεριλαμβάνει και τοπικό κανάλι, το οποίο εκπέμπει από τη Λάρισα. Να σημειωθεί ότι επι χρόνια το ίδιο συγκρότημα ήταν το ευνοούμενο των τοπικών υπουργών της ΝΔ, με διάφορες εξυπηρετήσεις. Για παράδειγμα, θυμάται τίποτα ο κ. Σιούφας. Αν θυμάται να σηκώσει το χέρι του, διαφορετικά θα τα γράψουμε εμείς.

Ειδικά στις προηγούμενες εκλογές το συγκεκριμένο συγκρότημα έδωσε ρεσιτάλ υπέρ του υποψηφίου του ΚΚΕ κ. Τέγου, αν και είναι σταθερά φιλοκαθεστωτική εφημερίδα ανεξαρτήτου κυβερνήσεως.

Ως εδώ βέβαια δεν υπάρχει καμία έκπληξη. Έκπληξη  όμως είναι ότι οι βουλευτές και οι πολιτευτές της Ν.Δ στην Καρδίτσα συνηγορούν για αυτή  την επιλογή! Καθυστερούν με γκάλοπ τα οποία ουδείς έχει δει και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την πραγματοποίησή τους έχοντας διπλό στόχο:

1) Το κόμμα να εξαρτηθεί από αυτούς και τη δύναμη των γραφείων τους χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να κατεβούν με τη Ν.Δ υποψήφιοι οι οποίοι να έχουν κοινωνικό ειδικό βάρος και απήχηση αφού ο χρόνος τον οποίο θα διαθέτουν θα είναι ελάχιστος.

2)  Επιζητούν αν είναι δυνατόν ήττα στην Καρδίτσα αφού η συντριπτική πλειοψηφία του ψηφοδελτίου του 2009 ήταν φανατικοί Ντορικοί (ακόμα και με ψήφους αθιγγάνων) και δεν θέλουν ισχυρό το Σαμαρά σε αυτές τις εκλογές.

Όσο δε για τον κ. Τέγο, η στήριξή του από τη Ν.Δ είναι παλιό φρούτο που σιγά σιγά χαλάει. Δεν συγχωρούν  τον κ. Παπαλό που στήριξε Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές και είχαν καλή συνεργασία στο παρελθόν με τον κ. Τέγο από τις προηγούμενές του θητείες. Για τον δήμο της Καρδίτσας όσοι είναι ενημερωμένοι για τα δημοτικά ξέρουν καλά τι έχει συμβεί στο παρελθόν.

Σε αυτό το γαϊτανάκι υπονόμευσης ήρθε να προστεθεί και ο εντεταλμένος από τη Ρηγίλλης Φ.Παρησσιάδης ο οποίος δεν ξέρει τι γίνεται στο Νομό και παίζει το παιχνίδι των βουλευτικών μηχανισμών. Και τα έχει κάνει επιεικώς μαντάρα. Παίζει και με Παπαλό και με Τέγο ναρκοθετώντας έτσι την εκλογή Αγοραστού. Ο τελευταίος καλό είναι να μην έχει τη βεβαιότητα του νικητή γιατί αν το παιχνίδι στην Καρδίτσα βγει όπως στρώνεται τώρα χάνει τις εκλογές. Το συμφέρονται του ΘΕΣΣΑΛΙΑTV είναι στην Καρδίτσα και είναι με τον Παπατόλια. Η Καρδίτσα μπορεί να είναι ο μικρότερος από τους νομούς της Θεσσαλίας αλλά έχει πολλούς ψηφοφόρους και στον στον νομό Καρδίτας και στους άλλους νομούς Δεν είναι Ευρυτανία!

Αγύριστος Καραγκούνης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 04/10/2010 10:05:17

  Ποιός είναι ο Παρησιάδης που δεν προσπάθησε να διαβάσει τι γίνεται στην Καρδίτσα; Αν πράγματι συμβαίνουν όσα προαναφέρονται οφείλει να παραιτηθεί άμεσα.

 2. metalhead avatar
  metalhead 04/10/2010 10:20:21

  καημό μεγάλο εχει ο έλληνας τι θα κάνει η ΝΔ στην καρδίτσα

 3. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 04/10/2010 10:41:40

  ΠΑΣΟΚ και εξαπτέρυγα δουλεύουν καλά όλοι συντάχθηκαν στην ίδια γραμμή μαζί με τα καταπράσινα ΜΜΕ.

 4. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 04/10/2010 11:06:15

  Να ανέβει άμεσα ο ίδιος ο Σαμαράς στην Καρδίτσα και τότε θα δείτε πως θα τρέχουν να κρυφτούν τα ποντικάκια στις φωλιές τους..

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΓΙΑΝΝΗΣ 04/10/2010 11:54:06

   Αμα περιμένουμε τον Σαμαρά να ασχολείται και μ' αυτά....

 5. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 04/10/2010 11:12:22

  Ψιλοάσχετο, αλλά είδατε τις δηλώσεις Αρούλη για τον Καραμανλή; Ότι είναι "νέος και πολύτιμα έμπειρος". Αποκλειστικές δηλώσεις στο Έθνος.

  Και ο Πρετεντέρης σήμερα στο ίδιο μοτίβο. Δεν έχουν άλλη ελπίδα, είναι φανερό.

  Βαρετοί κατάντησαν. Καμία πρωτοτυπία. Όταν τους τελειώσει κι αυτό, να δούμε από πού αλλού θα πιαστούν.

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ Επώνυμος 04/10/2010 14:59:08

   Σωστός ο Αρης. Και νέος είναι ο Καραμανλής και πολύτιμα έμπειρος για να καταλάβει τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τη θέση που είναι και η κορυφή του πολιτεύματός μας και την οποία μέχρι στιγμής κανένας Παπανδρέου δεν την κατέλαβε. Και ας το ήθελε σφόδρα.....

 6. νεφέλη avatar
  νεφέλη 04/10/2010 11:26:36

  Με τον Κουρούση, τι θα γίνει;

 7. χρηχα avatar
  χρηχα 04/10/2010 11:42:38

  οι ίδιοι που αντιτίθενται στον σχηματισμό συνδυασμού στον δήμο Αβδήρων της Ξάνθης αλλά και σε 68 άλλους δήμους της Ελλάδας .......

  Οι αμετανόητοι αντισαμαρικοί που θέλουν να έχει η Ν.Δ. πενιχρά αποτελέσματα στην εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου για να μπορέσουν να θέσουν ζήτημα ηγεσίας.....


  Το παιχνίδι γίνεται εκ των έσω....

  Αντώνη πάρε αμπάριζα και ξήλωνε.....

  Οι εν λόγω κύριοι δεν ενδιφέρονται για τον τόπο ,ούτε και για κανέναν άλλο πέρα από την τσεπούλα τους (λέμε τώρα τσεπούλα...κάτι σαν μεγασάκος τόνων είναι)......

 8. 2505 avatar
  2505 04/10/2010 12:44:55

  ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗ........ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!!

 9. Φόρα παρτίδα avatar
  Φόρα παρτίδα 04/10/2010 13:41:54

  Factorx: επειδή όσα καταγγέλεις είναι πολύ σοβαρά, στην διάθεσή σου να τα κάνουμε και άρθρο, όχι μόνο σχόλιο. Επώνυμα όμως για να μπορούν και οι κατηγορούμενοι να απαντήσουν. Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι επώνυμη και έκανε συγκεκριμένη καταγγελία της οποίας αναλαμβλάνει και την ευθύνη. Η ανλωνυμη καταγγελία που κάνει εσυ είναι πρακτική που δεν έχει καμία σχέση με τη νέα εποχή Σαμαρά πουτ υποτίθεται ότι υπηρετείς

  • Φόρα παρτίδα avatar
   Φόρα παρτίδα @ Φόρα παρτίδα 05/10/2010 10:26:38

   Factorx δεν έχω κανένα πρόβλημα να στείλω όνομα και φωτογραφία αν χρειαστεί. Και φυσικά δεν είναι άσχημη η ιδέα του άρθρου. Επειδή όμως θεωρώ πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, για το καλό της παράταξης, να έρθω σε αντιπαράθεση με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, θέλω να μου επιτρέψεις να επανέλθω με ακλόνιστα στοιχεία αμέσως μετά τις εκλογές. Για τα υπόλοιπα που γράφεις περί πρακτικών μου κλπ τα αφήνω ασχολίαστα σεβόμενος την φιλοξενία.

 10. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 04/10/2010 14:10:31

  Η ΝΔ δεν έχει πρόβλημα μόνο στην Καρδίτσα έχει πρόβλημα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
  Το πρόβλημα έχει βαθύτερες ρίζες και 2 βασικές πτυχές
  α.
  Οι «βολεμένοι» και όσοι σε τοπικό επίπεδο απόκτησαν εξουσία πρόσφατα προσπαθούν με κάθε τρόπο να κυριαρχήσουν , αγνοώντας ή σε αρκετές περιπτώσεις παραγκωνίζοντας μεγάλο αριθμό στελεχών με διαφορετική άποψη ή παρόμοιες βλέψεις. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και όσα στελέχη βρίσκονται ήδη στη μνημονιακή πλευρά της κεντροδεξιάς παράταξης. Έτσι μπαίνει σε 2 μοίρα η κεντρική πολιτική πρόταση του κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές.

  β.
  Οι απλοί νεοδημοκρατες που βλέπουν όλα όσα συμβαίνουν και κόβουν … δρόμο.

  Τι θα συμβεί στις εκλογές αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι όπως φαίνονται, δεν θέλει πολύ σκέψη να το καταλάβουμε..

  Το μόνο σίγουρο [ είτε με θετικό, είτε με αρνητικό αποτέλεσμα] είναι ότι μετά της εκλογές η ΝΔ, εκ των πραγμάτων, θα «συρθεί» σε έναρξη διαδικασίας επανίδρυσης.

 11. rizospastikos avatar
  rizospastikos 04/10/2010 19:07:35

  Tα ιδια χαλια αν οχι χειροτερα στην Ευβοια...
  Με πρωταγωνιστη ομως εδω, οχι καποιους Ντορικους ή καποιους Καραμανλικους αλλα την Αυτου Εξοχοτητα τον κοινοβουλευτικο εκπροσωπο του κομματος και στενο συνεργατη του Προεδρου κ.κ.Κωστα Μαρκοπουλο.

  Παρτε το χαμπαρι.Σε αυτο το κομμα κανεις μεγαλοσχημονας δεν ενδιαφερεται ουτε για Πατριδα, ουτε για Ιδεολογια, ουτε για Αρχηγο, ουτε για Κομμα, ουτε για τη Βαση.
  Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το τομαρι τους...

  Να το καταλαβει αυτο ο Προεδρος και να πραξει αναλογως!!!!

 12. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 04/10/2010 19:11:40

  Αλήθεια, με τον τέως Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ,τον κ.Κουρούσης που θα είναι υποψήφιος με τον Δημαρά,τι θα γίνει;

 13. BlueSky avatar
  BlueSky 04/10/2010 22:43:35

  Πολλά λαμόγια που είχαν ταχθεί υπέρ της Δρακουλίνας στις Σέρρες, πρώην ΝΔημοκράτες, έχουν μπει υποψήφιοι στο συνδυασμό του χρισμένου υποψήφιου πασοκοδημάρχου. Άτομα, που επί Καραμανλή ωφελήθηκαν, φάγανε-φάγανε, και τώρα έχουν τα μούτρα να ζητούν τα ψίχουλα του πασοκουποψηφίου. Πρόεδρε, Αντώνη, ξέρεις ποιά λαμόγια είναι, ελπίζω να τους αποκεφαλίσεις, γιατί όταν θα γίνεις πρωθυπουργός, πάλι αυτοί θα σου ζητάνε και θα επαιτούν για να καλοπερνούν.
  Τα λαμόγια και τα γιαλαντζί λαμόγια συμμάχησαν.......

 14. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 05/10/2010 01:01:27

  Όχι πια ΠΑ.ΣΟ.Κ -Ν.Δ. Α.Ε.!
  Μας χρέωσαν και εμείς ασχολούμαστε με αυτούς!
  Μαύρο σε όποιους υποστηρίζονται από αυτά τα κόμματα,όταν υπάρχουν και άλλες επιλογές! "Ελεύθεροι Θεσσαλοί"

 15. The Narrator avatar
  The Narrator 05/10/2010 05:09:13

  Μικροπολιτικός υπόκοσμος!

 16. plastiras avatar
  plastiras 05/10/2010 12:06:00

  Διαβάζοντας την ανάρτηση του Antinews για την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Δήμο Καρδίτσας και στην Περεφέρεια Θεσσαλίας ομολογώ οτι δεν εξεπλάγην. Αντιθέτως οι προβληματισμοί μου και οι απορίες απαντήθηκαν σχεδόν στο σύνολο τους. Εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι αν έχουμε να κάνουμε με ανεπάρκεια ή συνειδητή επιλογή υπονόμευσης του υποψηφίου Δημάρχου της ΝΔ στην Καρδίτσα με προεκτάσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
  Bγάλτε μόνοι σας το συμπέρασμα διαβάζοντας τα παρακάτω:
  Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας οι αρμόδιοι της Ρηγίλλης κατάφεραν να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι αντιπεριφερειάρχες!
  Κατάφεραν να βάλουν σε αντιπαράθεση τους τηλεοπτικούς σταθμούς ASTRA και ΤRT με τους χειρισμούς τους, καθιστώντας στην ουσία τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ, κ. Αγοραστό όμηρο του άλλου τηλεοπτικού σταθμού ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
  Κατάφεραν να οδηγούν τον κ. Κοκκινούλη στον ΛΑΟΣ.
  Και τα κατορθωματά τους έχουν συνέχεια!
  Κατάφεραν στην Καρδίτσα να κάνουν αιτήσεις για Αντιπεριφερειάρχες και ύστερα απο 50 μέρες!... να λένε οτι έγινε (;) δημοσκόπηση!
  Κατάφεραν να περάσουν απο πολιτική κρεατομηχανή τον Δήμαρχο Ιθώμης κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος δεν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον με την πρόταση του κ. Αγοραστού προς τον ίδιο για υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη το πρωί και το βράδυ να τον πιέζουν να μην δεχτεί!
  Κατάφεραν να δημιουργηθούν διαλυτικές τάσεις στο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Παπαλού στον οποίο υποψήφιος ήταν ο κ. Παπαγεωργίου.
  Πολλά τα κατορθώματά τους και εύγε τους! Εύγε και για το γεγονός οτι τρίβει τα χέρια του ο υποψήφιος του ΚΚΕ κ. Τέγος καθώς αυξάνονται και πληθύνονται οι νεοδημοκράτες που στηρίζουν τον επίσημα υποψήφιο του ΚΚΕ!
  Τυχαίο; Δεν νομίζω!
  Ενας Καρδιτσιώτης Νεοδημοκράτης

 17. rodioannou avatar
  rodioannou 05/10/2010 14:25:07

  Tα ίδια και χειρότερα στη Μαγνησία.Σφάζονται για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, α.Αυτό που στο τέλος θα γίνει είναι να κινδυνέψουμε να χάσουμε και την Περιφέρεια, αφού ο δήμος Βόλου, κατόπιν πάλι χειρισμών του υπευθυνου απο την Ρηγίλλης, ήταν από την αρχή χαμένος. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Πρόεδρος να τραβήξει τα αυτιά κάποιων άσχετων, που τολμούν να χρησιμοποιούνν το όνομά του, υποθηκεύοντας τελικά το δικό του πολιτικό μέλλον.

 18. KyrMitsos avatar
  KyrMitsos 05/10/2010 15:02:52

  " Η σύγκρουση με την Κόρη, έχει και άλλα παράπλευρα αποτελέσματα.
  Για παράδειγμα η Δημαρχία στη Λάρισσα και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
  Η απόφαση να μην φτάσει στα άκρα η σύγκρουση , ώστε να μην εμφανιστεί εμπαθής ο Σαμαράς έναντι εκείνων που προσέτρεξαν στην κυρία, θα έχει το αποτέλεσμα η Θεσσαλία να περάσει ,με υψηλές πιθανότητες, στα χέρια του Πασόκ,.
  Η 12ετής δημαρχία του Τζανακούλη στην Λάρισσα, κινδυνεύει να λειτουργήσει …Αριστειδιακά, αφού έχει κουράσει ακόμα και τους ψηφοφόρους του.
  Εξοστρακισμός!
  Πόσο μάλλον που έχει δυσαρεστήσει τους φίλους του Αντώνη στην θεσσαλική πρωτεύουσα, αφού ήταν από τους προσυπογράφοντες την υποψηφιότητα της ΝΔόρας!
  Το στοιχείο που πρέπει εκεί να τονισθεί , ώστε να κερδηθεί έδαφος, είναι η στάση του Τζανακούλη στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 08 και η σημαντική συνδρομή του να σωθεί το εμπορικό κέντρο της πόλης από τα καταστρωμένα σχέδια των αναρχικών, να την μακελέψουν.
  Στήριξε την απόφαση του να περιφρουρηθεί η πόλη από τους …εκδρομείς της καταστροφής με κίνδυνο της ζωής του, χωρίς να φοβηθεί τις ταμπέλες που έστερξε να του …ζωγραφίσουν, τόσο η Σαπκική αντιπολίτευση που τώρα διεκδικεί την δημαρχία, όσο και το επικρατούν ιδεολογικά στα σταροχώραφα που έγιναν Μωλ και παράγκες του Ικεα και του Λερώνει Μερλιν, ΚΚΕ και το ομογάλακτο στην οφιαομάνα, Συριζα.
  Η περίπτωση της Περιφέρειας με την επιλογή του Αγοραστού, κρατάει μέσα του μεν, την …μεγαλοψυχία προς τον προσκείμενο της κυρίας, αλλά και εδώ, δυστυχώς, δεν έχει καμία δικαιολογία να προστρέξει ο Νδκράτης του ενός εκατομμυρίου που στις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές του 09, δεν πήγε να ψηφίσει!
  Κρίμα που δεν τόλμησε ο Σαμαράς την σύγκρουση στον κάμπο!
  Διαλέγοντας ένα νέο και ξεκάθαρα αντιΜνημονιακό άτομο, αντίθετο προς τον …ύποπτο Μνημονιόφρωνα Αγοραστό λογω ντορας, απέναντι στον βέβαιο μνημονιοψηφίσαντα Ροντούλη, τον κάποιο Βολιώτη Πασοκικό υποψήφιο, η στο εκλεκτό του ΚΚΕ, Μπούτα.

  Οι επιλογές στην Λαρισσα και γενικότερα στην περιφέρεια της Θεσσαλίας, ήταν συμβιβασμός που καλά θάταν να είχε αποφευχθεί"

 19. thirty avatar
  thirty 05/10/2010 18:42:01

  Είναι αλήθεια ότι ο Αγοραστός έχει τακτικό συνομιλητή τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πάσχο που βρίζει το Σαμαρά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί; Αν είναι έτσι, τότε ο μητσοτακικός δάκτυλος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιος.

 20. sparky avatar
  sparky 05/10/2010 20:57:40

  Βρε παιδια το πολιτικο παιχνιδι ειναι πλεον-στο παραπεντε-ολοφανερο.Η Κορη παιζει οχι μονο τα ρεστα της,που τα ερηξε τον περασμενο Νοεμβριο,αλλα και τις εφεδριες της....{ωραια ε!! η εικονα χθες στο MEGA!!!....με την σχεδον αναγγελια ιδρυσης του κομματος της,και την απουσια εκπροσωπου της ΝΔ } για να αμφισβητησει τον Αντωνη Σαμαρα μιας και η ηττα δεν χωνευεται φιλε μου!!.....Εκτος απο αλλα μερη το ιδιο αποτυπωνεταικαι στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.οπου ειτε η εργοδης προσπαθεια ειτε η η ανεπαρκεια αυτων που χειριστηκαν το θεμα των βοηθων περιφεριαρχων-,μιας και ειναι απολυτως σιγουρο οτι ο Προεδρος δεν ασχοληθηκε με το θεμα της περριφερειας θεσσαλιας μεχρι λιαν προσφατως-,που απεργαζονται την επιβολη φανεροτατων υποστηρικτων της Κορης.Γιατι αραγε?Τυχαιο? δεν νομιζω!ΠΡΟΕΔΡΕ αυτους ετσι θα του περασουμε?ετσι χαλαρα?Α...ξερετε τι θυμηθηκα τωρα?.Κατι που λεει η μανα μου. " Παιδι μου οποιος δεν θελει να περπατησει πεντε χρονια μπουσουλαει!!!....".sparky

 21. Y. avatar
  Y. 06/10/2010 14:47:24

  Ο Φίλωνας Παρησιάδης είναι μέλος της Γρ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αρμόδια για το χρήσμα της ΝΔ στους Δήμους και Περιφέρειες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.