22/12/2007 00:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιες θέλουν την κυβέρνηση διασωληνομένη;


Σκληραίνει συνεχώς η γραμμή του «Ελεύθερου Τύπου». Για παράδειγμα το φύλλο της Παρασκευής ήταν το μόνο που έδειχνε τον ατυχή Ζαχόπουλο διασωληνομένο στην εντατική. Το αποτέλεσμα ήταν να στενοχωρηθούν πολύ στο Μαξίμου επειδή η φωτογραφία αυτή δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην ατμόσφαιρα πάθους και σεξ που θέλουν να δημιουργήσουν για να ξεφύγουν από τις πολιτικές συνέπειες της υπόθεσης. Αλλά και πάλι φτηνά την γλίτωσαν. Επειδή στον ΕΤ θα προτιμούσαν να είχαν μια φωτογραφία με την κυβέρνηση διασωληνομένη και μεταξύ ζωής και θανάτου, αλλά δεν τους βγαίνει ακόμα.Εμείς σας τα λέγαμε πάντως ότι ο ΕΤ αλλάζει γραμμή, από τότε που τα έβαλε αιφνιδίως με την οικογένεια Βαρδινογιάννη (βλ. εδώ). Ως γνωστόν ο προηγούμενος διευθυντής της εφημερίδας, ο δημοσιογράφος κ. Γ. Κύρτσος, είχε αποκαλύψει σε βιβλίο του ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη βρίσκεται πίσω απ΄ όλα. Και από την κυβέρνηση Καραμανλή και από τον κ. Ρουσόπουλο και τη Μάρα και από τον πόλεμο εναντίον του κ. Κόκκαλη (που να βρίσκεται άραγε αυτός;). Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η εφημερίδα επανέρχεται στην γραμμή Κύρτσου. Το μόνο που απομένει είναι να επιστρέψει και ο ίδιος ο κ. Κύρτσος. Άλλωστε δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από τότε που έφυγε – ούτε καν η κυκλοφορία.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. imwrong avatar
    imwrong 22/12/2007 22:30:03

    Χωρίς να ξέρω όσα κι εσύ περί των συσχετισμών στον τύπο, έχει αλλάξει κάτι: ο κ. Κύρτσος, ως εκδότης της City Press, το πρώτο 10μηνο του 2007 έχει εισπράξει 1.700.044 ευρώ από κρατική διαφήμιση και διαφήμιση των ΔΕΚΟ, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής 9/12/2007 (πίνακας σελ. 6 του "ροζ" τμήματος).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.