09/05/2008 19:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποια είναι η «μυστηριώδης γυναίκα» της Ζήμενς

Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί σε δημοσιογραφικά γραφεία και διαπλεκόμενους στην υπόθεση της Ζήμενς, μετά την πληροφορία ότι μια «μυστηριώδης γυναίκα» παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον εισαγγελέα και ζήτησε προστασία. Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της Siemens, δίχως η ίδια να το …γνωρίζει, επειδή ήταν δικαιούχος ενός από τους επίμαχους λογαριασμούς της Ελβετίας στους οποίους εισέρεε χρήμα από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.Η αλήθεια βέβαια φαίνεται πως είναι εντελώς διαφορετική. Η κ. Μ ήταν γραμματέας ενός από τα κορυφαία στελέχη της Ζήμενς που εμπλέκονται σήμερα στα μαύρα ταμεία (Έλληνα και όχι Γερμανό). Ο εν λόγω της έβαζε λοιπόν τακτικά χρήματα στο λογαριασμό της, τα οποία φαίνεται ότι προέρχονταν από τα μαύρα ταμεία. Όταν λοιπόν η υπόθεση χόντρυνε πολύ, η κυρία θορυβήθηκε και προσήλθε στη δικαιοσύνη λέγοντας ότι συναινεί στο άνοιγμα του λογαριασμού της για να ξεκαθαρισθούν τα πράγματα.Ποιο είναι το άλλο πρόβλημα; Η ίδια κυρία ανήκει όπως φαίνεται στην ΔΑΚΕ και πριν γίνει γραμματέας του στελέχους της Ζήμενς που της έβαζε τα λεφτά, ήταν γραμματέας υψηλά ιστάμενου στελέχους της Ρηγίλλης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα αναγκαστικά για το στέλεχος της ΝΔ. Τα δημοσιογραφικά γραφεία όμως έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Suhoi avatar
  Suhoi 09/05/2008 19:53:48

  Το πρώην στέλεχος της Ζημενς Ελλας που γράφετε ήταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γενικός διευθυντής της εταιρείας και φέρει το κωδικό όνομα «Σάμος» (κωδικές ονομασίες στο εσωτερικό της Ζημενς). Αυτός, λέγεται, ότι ακούστηκε πρόσφατα να λέγει για πολιτικό της ΝΔ ότι "αν δεν με καλύψει, θα τα βγάλω όλα στη φόρα για τα λεφτά που εγώ ο ίδιος έδινα". Ποιόν ή ποιά άραγε να εννοούσε;

 2. Suhoi avatar
  Suhoi 09/05/2008 19:56:44

  Λέγεται ακόμα ότι η συγκεκριμένη κυρία βρισκόταν κοντά στον κ.Ζαγορίτη της ΝΔ. Ο ίδιος πάντως, εμφανίζεται να το διαψεύδει. Πάντως, ο κ. "Σαμος", όταν έλεγε τα προηγούμενα για τον πολιτικό που θα του τα βγάλει όλα στη φόρα, σίγουρα δεν μιλούσε για τον Ζαγορίτη.

 3. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2008 21:53:43

  Εκτός της συγκεκριμένης κυρίας Μ., στην υπόθεση Siemens υπάρχει και μια δεύτερη γυναίκα. Η τελευταία μάλιστα έχει μπεί σε καθεστώς ασυλίας-προστασίας απέναντι στη μητρική Siemens Γερμανίας. Από τη θέση της και μόνο εντός της εταιρείας στην Ελλάδα, θα πρέπει να γνωρίζει αρκετά πράγματα. Βρισκόταν δίπλα σε μεγαλοστέλεχος της Siemens Hellas που "αποχώρησε" προ μηνών.

 4. mavros avatar
  mavros 10/05/2008 04:42:08

  Olo mperdevoun ta prammata aftes oi gynaikes,...kai afksanontai mou kelahdisan. Mpleksimata lew egw.

 5. Swell avatar
  Swell 10/05/2008 10:44:25

  Μήπως η μυστηριώδης κυρία ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

 6. Frixos13 avatar
  Frixos13 10/05/2008 11:25:32

  Στέλεχος της ΔΑΚΕ είναι η γυναίκα-κλειδί στην υπόθεση για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens. Η μυστηριώδης γυναίκα που αυθορμήτως προσφέρθηκε να βοηθήσει τον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, προσκομίζοντας την αναλυτική κίνηση τραπεζικού λογαριασμού από την Ελβετία, ανήκει πολιτικά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Είχε μάλιστα θέσει υποψηφιότητα με τη ΔΑΚΕ στην Ομοσπονδία των εφοριακών, ενώ έχει τοποθετηθεί και στη διοικούσα επιτροπή τμήματος της ίδιας Ομοσπονδίας. Σήμερα, η γυναίκα αυτή εργάζεται στο Τμήμα Ελέγχου της Δ΄ ΔΟΥ Αθηνών.

 7. ΣΑΓΗΡ avatar
  ΣΑΓΗΡ 10/05/2008 12:42:03

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

 8. Le canard avatar
  Le canard 10/05/2008 14:57:37

  Είναι βέβαιον ότι η κυρία Α.Μ. εργάζεται σήμερα στον ΔΟΥ Μενιδίου. Μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν, παρά τις διαψεύσεις Ζαγορίτη, είναι σίγουρο ότι δούλευε στο πλάϊ του (εθελοντικά λέγουν κάποιοι ΔΑΚΕιτες) στο πλαίσιο των προεκλογικών του εκστρατειών. Η ίδια έχει εκλεγεί στο πρωτοβάθμιο όργανο της ΔΑΚΕ. Είναι γνωστή στο χώρο της ΝΔ τουλάχιστον από το 1994. ΔΑΚΕιτες εφοριακοί λέγουν ότι στις εφορίες που δούλευε ήταν "καθαρή". Δηλαδή, δεν τα παιρνε.

  Ο κ.Ζαγορίτης πάντως, πρέπει να δώσει και αυτός διευκρινίσεις.

  Φαίνεται ότι σε λογαριασμούς της στην Ελβετία (το πιθανότερο της τους είχαν ανοίξει) έμπαιναν χρήματα του "κυρίου Σάμος" (κωδικός που χρησιμοποιείτο από τη Ζημενς). Ο κ.Α.Μ. ήταν σύντροφος του "κ.Σάμος". Κατά πληροφορίες εμβάσματα προς τους λογαριασμούς της καταγράφονται από το 1998 και εντεύθεν (ένα 21,5 εκ.μάρκων). Το άκρως ενδιαφέρον είναι ότι ο "κ.Σάμος" εκείνη την περίοδο είχε απομακρυνθεί ή απομακρυνόταν από την Ζημενς Ελλας. Για ποιο λόγο λοιπόν συνέχιζε να παίρνει χρήματα; Και το κυριώτερο: Που τα έδινε αυτά τα χρήματα; Μήπως συνέχισε άλλες προσωπικές "δουλειές" με άτομα, τα οποία είχε "διαχειριστεί" όταν βρισκόταν στη Ζημενς; Για παράδειγμα, στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πολιτικής;

  Ο "κ.Σάμος" μετά την αποχώρησή του από τη Ζημενς (τον "έφαγε" ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος, Μ.Χριστοφοράκος)ασχολήθηκε με τηλεπικοινωνιακά και χρηματιστήριο, απ'όπου απεκόμισε πάρα πολύ μεγάλα κέρδη.

  Το γεγονός βέβαια ότι τώρα η κ.Α.Μ. παρουσιάζεται αυτοβούλως στον εισαγγελέα και ζητάει το άνοιγμα των λογαριασμών της, δεν μπορεί να λειτουργήσει ως δικαιολογία ότι δεν ήξερε τίποτε για τον ... "φόνο". Επρόκειτο άλλωστε, για σημαντικά χρηματικά ποσά που περνούσαν από τους λογαριασμούς της. Αραγε, η ΑΜ δεν κατανοούσε ότι κάτι συμβαίνει; Συνδικαλιστικό στέλεχος με πολιτική εμπειρία ήταν εξάλλου. Μπορεί βέβαια, μόνον και μόνον επειδή είχε δεσμό με τον "κ.Σάμος", απλά να τον διευκόλυνε. Είναι βέβαιον όμως, ότι η κυρία ξέρει ορισμένα πράγματα για το σκάνδαλο και τις εξαγορές πολιτικών, αλλά δεν ήταν στον σκληρό πυρήνα των γνωστών της υπόθεσης.

 9. ΜΟΥΡΓΟΣ avatar
  ΜΟΥΡΓΟΣ 10/05/2008 23:08:50

  ΛΙΓΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ(!) ΕΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΥΖΥΓΟ ΚΟΡΗ ΘΥΡΩΡΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΙΟΡΙΖΜΕΝΗ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΑΛΩΝΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ CHRISTOS ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ
  Ο CHRISTOS ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΧΕΣ (ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ) ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ mercedes ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ...ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΞΥΠΟΛητος...????????????
  Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΟΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 3 ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΝΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΥΓΑΝΕ ΝΥΧΤΑ
  ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?
  ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...

 10. ΜΟΥΡΓΟΣ avatar
  ΜΟΥΡΓΟΣ 10/05/2008 23:19:20

  METROPOLIS REALCONSULTING HITECH SNT THLEDANOS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΛΙ?
  ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ
  ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
  ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΑΓΧΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
  ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΕΩΣ
  ΜΑΛΙΣΤΑ!
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΙ ΒΙΛΑ

 11. ΜΟΥΡΓΟΣ avatar
  ΜΟΥΡΓΟΣ 10/05/2008 23:22:59

  ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΟΥΛΑ ΑΠΟ ΒΑΡΗ ΜΕΡΙΑ
  ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ C41 ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
  ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥ 80 ΑΓΩΝΙΑ....
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.