17/06/2008 19:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποια είναι η δύναμη των μπλογκς

Θυμάστε που γράφαμε για το διεθνές ρεζιλίκι για το βρώμικο χρήμα της Ελλάδας,  εξαιτίας της εμμονής του Αλογοσκoύφη να στείλει σπίτι του τον Ζορμπά και να απαξιώσει την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος; Με αφορμή την αυστηρή κριτική που άσκησε προς την Ελλάδα ο πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού για την Αντιμετώπιση του Οικονομικού Εγκλήματος (FATF), 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν σήμερα σχετική ερώτηση  στο Κοινοβούλιο με την οποία ζητούν από τον Γ. Αλογοσκούφη να εξηγήσει τις προτίθεται να κάνει σχετικά. Αλλά επειδή γνωρίζουν προφανώς ότι θα τους γράψει στα παλιά του τα παπούτσια, όπως και σε τόσα άλλα ζητήματα, δηλώνουν στο τέλος της ερώτηση και τα εξής:  «Κύριε Υπουργέ, σας κάνουμε επίσης γνωστό, ότι η Ερώτηση αυτή θα κοινοποιηθεί σε χιλιάδες ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τα ΜΜΕ, προκειμένου να αναδειχθεί πλήρως ο Πολιτικός σας κατήφορος, για τις φαυλότητες που μετέρχεστε ως Υπουργός, έχοντας την αίσθηση του ανεξέλεγκτου, του ασύδοτου και της ατιμωρησίας…»  

Η επισήμανση αυτή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έρχεται να επιβεβαιώσει με την σειρά της την δύναμη που έχουν αποκτήσει τα μπλογκς. Το Διαδίκτυο και οι μπλόγκερς αποτελούν σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά όπλα εναντίον της κυβερνητικής αποπληροφόρησης. Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό πλέον. Όλα μπορούν να βγουν στη φόρα. Κι αυτά αναγκάζουν με τη σειρά τους τα παραδοσιακά ΜΜΕ να είναι πιο αντικειμενικά, επειδή ξέρουν ότι την επομένη θα έχουν χάσει το θέμα. Και να πω και κάτι άλλο: Δεν ξέρω τι γίνεται με άλλα ενημερωτικά μπλογκς, αλλά ενώ το ΠΑΣΟΚ μας ενημερώνει συνεχώς για τη δραστηριότητά του (στην Βουλή τουλάχιστον) από τα αντίστοιχα όργανα της ΝΔ κανένα ..λινκ. Είναι κι αυτό ένα ακόμα δείγμα του ναπολεόντειου συνδρόμου που διακρίνει τους σημερινούς κατόχους της εξουσίας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. μανώλης avatar
  μανώλης 17/06/2008 20:25:45

  "Δεν ξέρω τι γίνεται με άλλα ενημερωτικά μπλογκς, αλλά ενώ το ΠΑΣΟΚ μας ενημερώνει συνεχώς για τη δραστηριότητά του (στην Βουλή τουλάχιστον) από τα αντίστοιχα όργανα της ΝΔ κανένα ..λινκ. Είναι κι αυτό ένα ακόμα δείγμα του ναπολεόντειου συνδρόμου που διακρίνει τους σημερινούς κατόχους της εξουσίας".


  Με συγχωρείτε, αλλά μήπως πρέπει η λέξη "σημερινούς" να αντικατασταθή με τη λέξη
  "εκάστοτε"; Όχι τίποτε άλλο αλλα για να μην πολυπαίρνει αέρα ο κ... ορισμένων, όπως λένε και στο χωριό μου. Μπορείτε να μου πείτε βέβαια οτι τότε δεν υπήρχαν μπλόγκς για να ενημερώσουν αλοιώς θα το έκαναν. (ποιός ήρθε;....)

 2. thanos avatar
  thanos 17/06/2008 20:47:54

  Ma ti les twra Oute kai o magalos Blogger Tatoulhs den sas enhmerwnei?

 3. Lakis avatar
  Lakis 17/06/2008 20:57:29

  Καλά κάνουν και να βγάλουν και τα άπλυτα του Αλογοσκούφη στη φόρα στο διαδίκτυο!

  Να υπάρχει μια ισορροπία...

  Δεν μπορεί να βρίθει το διαδίκτυο μόνο από τα όργια και τις βίλες του Γιάννου, του Άκη, της Βασούλας και λοιπών που βάλθηκαν να "εκσυγχρονίσουν" τη χώρα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.