#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/01/2014 17:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποια ανάπτυξη. Το κυνήγι τρομοκρατών θα μας σώσει(Ανανεωμένο) Επιτέλους, το πρωτογενές πλεόνασμα αξιοποιείται κι επιστρέφει στους πολίτες. Φροντίζει γι' αυτό ο Δένδιας και ο Αθανασίου οι οποίοι, αφού άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος και να μας βγάζει γλώσσα ο Ξηρός, τώρα τον επικηρύσσουν. Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για όποιον δώσει πληροφορίες για τον Ξηρό, το Μαζιώτη και τους δολοφόνους των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο. Να φανταστούμε ότι είναι 1 εκατομμύριο το κεφάλι; Ή πρέπει να πιαστούν όλοι μαζί για να κάνουμε γερή μπάζα;

Από την άλλη, το σκηνικό Αγριάς Δύσης που στήνεται, με τρόμο, πιθανά χτυπήματα και... «Καταζητείται» στις κολώνες της ΔΕΗ είναι τόσο αστείο που μας προκαλεί γέλιο παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δηλαδή από την εντολή που έδωσε ο Σαμαράς να συλληφθεί ο Ξηρός πριν κάνει μπάχαλο τη χώρα και την ελληνική Προεδρία, οι αρμόδιοι βρήκαν ως λύση την επικήρυξη των δολοφόνων; Άμα ήταν έτσι εύκολα τα πράγματα θα είχαν συλλάβει προ πολλού τον Παλαιοκώστα ο οποίος έχει επικηρυχθεί με 1 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, η επικήρυξη δείχνει τη γελοιότητα του κράτους. Θα πληρώσει δηλαδή τώρα η ελληνική πολιτεία για να πιάσει τα «ποντίκια» που ήδη είχε στη φάκα;

Ο Παλαιοκώστας έφυγε με ελικόπτερο, ο Ξηρός έφυγε με άδεια ο δε Μαζιώτης την κοπάνησε μετά την παρέλευση του 18μηνου. Όλοι τους βρίσκονταν στη φυλακή. Για να μη μιλήσουμε για τους δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου όπου κάποια στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για γνωστά στην Αστυνομία μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου που έχουν περάσει από αστυνομικά τμήματα και κρατητήρια αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Εύγε λοιπόν στις αρχές που αξιοποιούν με τέτοιο τρόπο το πρωτογενές πλεόνασμα. Μήπως να άφηναν και πέντε – έξι ακόμη βαρυποινίτες ώστε να αυξηθεί το ποσό της επικήρυξης;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Jimakos avatar
  Jimakos 22/01/2014 13:23:32

  Το κόστος του αίματος είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε επικήρυξη, αλλά καλό θα ήταν να είχαμε δει καμιά παραίτηση, ή απόλυση πριν.

 2. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 22/01/2014 13:34:03

  Άς τα κόψουν τα 4 εκ. απο τη μισθοδοσία του Δένδια, του Αθανασίου, του προϊσταμένου του Κορυδαλλέως - Πυρηνο-Μπουζουκλερέως και του αρμόδιου εισαγγελέα υπηρεσίας (κι αυτός στα μπουζούκια ήταν, μαζί τον νέο "Πυρηνάρχη" - μπαγλαματζή;)...
  Τα λάθη δεν πρέπει να πληρώνονται απο τους αρμοδίους;

  Χαιρετώ την CIA και την ITT
  δέστε πόσο ευγενικά μας παρακολουθεί
  Μάρθα κλείσε την πόρτα, έχουν κι οι τοίχοι αυτιά
  Θέλω μηχανάκι, οδηγό και αρχηγό
  Μάρθα κλείσε την πόρτα, τάιζε τα παιδιά

  (Στίχοι Γιώργος Χρονάς - προφανώς είναι η ίδια "Μάρθα" που αναφέρει ο μπαρμπα Μήτσος ο Πουλικάκος - "μας πουλάνε φύκια για μεταξωτες κορδελλες κι εγώ φεύγω λέγοντάς σου τρέλλες")

  • ΝΚ avatar
   ΝΚ @ Uncle Stgm 22/01/2014 16:55:30

   Έτσι.

 3. Μωρίας εγκώμιον avatar
  Μωρίας εγκώμιον 22/01/2014 13:48:34

  Τι 4 εκατομμύρια βρε παιδιά όταν δεν έχουν γάζες στα χειρουργεία, απευθυνθήκαμε στους " φίλους " μας που έχουν τα μέσα και πιάνουν και την καρφίτσα όταν πέφτει?
  Αλλά και αυτό το επίσπευση κατασκευής φυλακών υψίστης σημασίας.... έχει τη σημασία του, όλα μέσα στην τούρλα του Σαββάτου.

 4. tak avatar
  tak 22/01/2014 13:58:17

  Τα ... αργύρια, θα είναι φορολογημένα;
  Θα χρειαστεί να δηλωθούν;
  Το όνομα του καταδότη θα δοθεί στη δημοσιότητα;
  Θα είναι τα όβολα εικοσάρικα και εκτός σειριακής αρίθμησης;
  Μερικά ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις...
  Κύριε Δένδια, στο χωριό μου λένε "κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε"! Σας λέει "τίποτας" η παροιμία;

  • Βασίλης Περαντζάκης avatar
   Βασίλης Περαντζάκης @ tak 22/01/2014 15:26:03

   Ούτε ευρώ δεν αξίζει ο δολοφόνος Ξηρός. Πόσο μάλλον 4 εκατομμύρια από δαύτα. Σιγά μην είναι και καταδότης όποιος τον παραδώσει... Απλά αν δεν το κάνει τζάμπα είναι συνεργός....

 5. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 22/01/2014 14:27:00

  Ερώτηση , αν αύριο κάποια κτήνη βιάσουν την κόρη μου ,θα επικηρυχθούν με 4 εκατομμύρια ευρώ οι δράστες??

  (ρητορικό το ερώτημα ,δεν έχω κόρη...)

  Ωραίο σύστημα πάντως, αντί να πέσουν μερικά κεφάλια ,μπάς και φτιάξουμε κράτος , επιβαρύνονται με εκατομμύρια οι Ελληνες φορολογόυμενοι.
  Πλήρης παράνοια πιά. Η Ελλάδα του Αλέξη έχει ήδη γεννηθεί...

 6. Ήμερος Αγριόλυκος avatar
  Ήμερος Αγριόλυκος 22/01/2014 14:32:40

  Εγώ δεν δέχομαι να επιβαρυνθώ με τα Ευρά που υπόσχονται οι ανίκανοι στον καταδότη. Ας τα δώσουνε από το ...δευτερογενές, τριτογενές, τερατογενές τους πλεόνασμα. Δεν είναι ανάγκη να είναι αληθινά τα λεφτά (όπως λέει και ο πάνσοφος τηλεπωλητής), άσε που δεν τα ...γεννάμε κι όλας.

 7. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 22/01/2014 14:41:47

  - Άλα, Χριστόδουλα, ο μπαγλαμάς σου βγάζει καλλιγραφίες
  - Άλα, πολιτευτάκια, τα κορόιδα με τάισαν, με στέγασαν, μου πλήρωσαν το ιδιωτικό γλέντι, σε μισθοδοτούν, έ να μη ρίξω και καμμιά πενιά "δημόσια", να διασκεδάσουν και αυτά λίγο; Άλλωστε πάλι αυτοί θα πληρώσουν, και τον φίρμα-καλλιτέχνη και την ορχήστρα, και το ρεμπετάδικο...

 8. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 22/01/2014 15:13:24

  Να τα δόσουν οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ από την τσέπη τους.

 9. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 22/01/2014 17:08:39

  Καλά κρασά ...

 10. Panos avatar
  Panos 22/01/2014 17:57:00

  Ξηρεεεεεέ.... κόψε και καμμιά βόλτα από Χαλάνδρι μεριά, να σε δώ... να σωθώ....

 11. JIM BIM avatar
  JIM BIM 22/01/2014 18:08:17

  Καλό θα ήταν να τελειώνουμε και με τα λαμόγια πριν την ανάπτυξη, αλλά σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να αναλάβει την κυβέρνηση ο Τσιπρας για 1-2 μήνες και μετά το χάος να ξαναχτισουμε την χώρα από την αρχή ???

  Χωρίς συνδικαλιστές , αριστερούς παπαρολογους κλπ, με κριτήρια ελεύθερης αγοράς ???.

  Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κόστος σε ζωές ....

 12. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 22/01/2014 18:31:41

  Γελοίοι και ανυπόφοροι πλέον!

 13. Bob ο μάστορας avatar
  Bob ο μάστορας 22/01/2014 22:25:51

  Και ποιος υγιής επιχειρηματίας, έστω κεφαλοκυνηγός εμπιστεύεται το Ελληνικό Δημόσιο για να κάνει δουλειές κύριε Νίκο μου;
  Προκύρηξη, προδιαγραφές, φορολογία, τρόποι πληρωμής, απουσιάζουν!
  Απαιτείται ένα πλαίσιο για την ανάπτυξη, όχι άρπα-κόλα...

 14. Ιαβέρης avatar
  Ιαβέρης 23/01/2014 06:41:36

  Στημένο κόλπο φίλε συντάκτη του σχολίου και μπράβο σου που τα "χώνεις" έτσι. Τα εκατομμύρια θα πάνε στις τσέπες ανώτατων αξιωματικών που ξέρουν περισσότερα από εμάς. Παλιο το κόλπο αλλά μυαλό δεν βάζουν κι ο Σαμαράς θεατής στο πάρτι αντι να παρει κεφάλια Δενδια , Αθανασίου ,ΕΥΠ κ.α.
  Το πολύ να την πληρώσει κανένας συμβασιούχος υπαλληλίσκος του Κορυδαλλού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.