13/10/2009 03:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πληρώνουν τα χρωστούμενα οι Βρετανοί πολιτικοί.O Βρετανός πρωθυπουργός Gordon Brown, παρέλαβε έναν λογαριασμό για $19.600 που οφείλει, και που αφορούν σε μερικά από τα αμφισβητούμενα έξοδα που τόσο αυτός  όσο και άλλοι βουλευτές του κόμματός του αλλά και της αντιπολίτευσης, είχαν χρεώσει στο δημόσιο ταμείο της χώρας. Όπως ανακοίνωσε η Downing St, ο πρωθυπουργός δεν έχει αντίρρηση να τα πληρώσει.  Το μεγαλύτερο μέρος της εν λόγω οφειλής αφορά έξοδα για καθαρισμό της κατοικίας του, για κηπουρικές εργασίες και για εσωτερική διακόσμηση.

Ο Sir Thomas Legg , έχει ορισθεί υπεύθυνος με έργο να ελέγχει τους λογιστικούς λογαριασμούς και τα παραστατικά όλων των Βρετανών βουλευτών, εξαιτίας του σκανδάλου που προέκυψε προ μηνών και που αφορούσε σε διάφορα προσωπικά έξοδα που οι βουλευτές φόρτωναν στο κράτος. Ο Legg έχει θέσει ανώτατα  όρια (με αναδρομική ισχύ) στο πόσα χρήματα θα μπορούν να δικαιολογούνται και σκοπεύει να στείλει το λογαριασμό σε όλους τους υπόλογους. Ήδη έχουν λάβει τους λογαριασμούς τους, ο αρχηγός των συντηρητικών David Cameron καθώς και αυτός των φιλελεύθερων δημοκρατικών, Nick Clegg. Τα ποσά όμως που αυτοί οφείλουν είναι ασήμαντα σε σχέση με αυτό του πρωθυπουργού. Ο Clegg για παράδειγμα φέρεται να οφείλει μόνο $1.437 για εργασίες  στο κήπο του.

 Daily Telegraph

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυβώτης avatar
    Πολυβώτης 13/10/2009 04:56:58

    Μπράβο! Στο Στυλιανίδη ποιος θα στείλει το λογαριασμό;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.