06/03/2008 14:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πληροφορίες για το νέο αμυντικό περιοδικό

Στο δημοσίευμα για τις  Χαμηλές πτήσεις του Rafale στον ελληνικό Τύπο γράφαμε ότι «ο κ. Κουρής ετοιμάζει εδώ και καιρό εφημερίδα ή περιοδικό που θα ασχολείται με τα θέματα της άμυνας με διευθυντή στέλεχος της «Αυριανής». Μάθαμε στο μεταξύ ότι το στέλεχος της «Αυριανής», είναι ο διευθυντής της Γιώργος Τσιρογιάννης, που έχει και το 70%. Αλλά ο εκδότης της εφημερίδας, δεν φαίνεται να συμμετέχει. Συμμετέχουν δυο άλλοι εκδότες, από 15% ο καθένας. Το περιοδικό θα είναι εβδομαδιαίο, θα κυκλοφορεί σε 30.000 αντίτυπα και θα ασχολείται με θέματα άμυνας και διπλωματίας. Θα απασχολούνται περί τους 25 δημοσιογράφους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. NIKOS avatar
  NIKOS 06/03/2008 14:51:57

  Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
  ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

  Οταν ο συνδικαλισμός στρέφεται κατα της υγείας και της ασφάλειας του λαου τότε η απεργια μετατρέπεται σε ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

  Οι κυριοι της ΔΕΗ πρέπει να καταλάβουν οτι η ΔΕΗ δεν είναι το κοτέτσι του χωριού τους .

  ΜΕ αυτό τον τρόπο μερικοι ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.

 2. Suhoi avatar
  Suhoi 06/03/2008 15:34:12

  Σε μιά περίοδο που τα "αμυντικά περιοδικά" πέφτουν κυκλοφοριακά, ο Κουρής βγάζει καινούργιο; Ενδιαφέρον. Να πιστέψουμε ότι θα ανοίξουν μεγάλες δουλειές με το νέο μαχητικό; 'Η ότι απλά οι έμποροι όπλων πιέζουν για να ανοίξει το θέμα της πανάκριβης προμήθειας; Τα λεφτά όμως, που θα βρεθούν;

 3. ΑΠΕΡΓΟΣ avatar
  ΑΠΕΡΓΟΣ 06/03/2008 15:55:19

  ΄Οταν το Κράτος μούχει πιάσει με τανάλια το λαιμό και τον σφίγγει, εσύ κοιτάς το χέρι μου που του τραβάει τα μαλλιά ; Ε, NIKOS ?...
  Μη μου πεις πως εσύ δεν φταις : είσαι αυτός που του δίνεις το δικαίωμα...

 4. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 06/03/2008 16:18:22

  Ωραίος και περιγραφικότατος ο "ΑΠΕΡΓΟΣ"!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.